Анастасия Ингилизова се сдоби с втори син

Синът на Деян Донков станал батко в четвъртък. Бившата приятелка на актьора - актрисата Анастасия Ингилизова, роди второ момче.

Обратно в новината

Коментари - Анастасия Ингилизова се сдоби с втори син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Сега второ дете от втори мъж, подир някоя друга година - трето от трети. Здраве и любов да има!

не едно време , а на чист български език се казва !доби дете!.но каквато компанията за почерпа, такава и културата.

Много здраве и любов за Анастасия, новото човече и всички хора около нея. А всички злобни уроди, на които всака добра новина ви причинява злобни гърчове - да го духате!

Тя е родила в Америка.

Детето да не е стока, че да се е "сдобила" с него, бе? А, чакай... нали сме в България... Тук можеш да си го купиш... Но подобно заглавие не приляга точно за тази актриса... Не е лесно да си тъп.

сапунка отвсЕкъде.

маи се казваше /едно време/ доби (!) ...дете. а "сдоби" има по-вече значение че си го е купила... "сдобих се с кола, или шапка , апартамент и т.н. за забележката моля ж извинение. схс здраве!

Е бе всичко е било онлайн, вий даже бившия и настоящия са била присъстващи на церемонията и са цъкали по биричка!

Jeni

Обърках се от тези имена, фамили и роднини?! Не може ли по-лесно! И думата "сдоби"?? Иначе да и е живо и здраво детенцето!

Как може да пуснат Деян да оскверни празника за новото дете? Търсил е безплатен алкохол сигурно.

СДОБИ???????????

8901

Да са живи и здрави!

Донков какъв се пада ,на роденото?

Ми не е ясно, какъв се бута при чуждо дете. Да са живи и здрави иначе.

Пада се баджанак на татко му явно.

тоя деян дотков все повече ми пада в очите -бие непрекъснато приятелката си задина , отказва и дете , а ходи да присъства на раждането на бившата си жена от друг мъж -егати тъпотията -ако бях на мястото на радина да съм му била шута отдавна -тая ще да е много заблудена жена

Ами, жени, ходи ги разбери. Като са добри мъжете, с маниери, не им харесва - били тихи, кротки, скучни... Намират си един дебил, правещ се на "дупе" - кеф, ама и голем бой. Е ходи ги разбери такива с "генно" модифициран мозък!

е това са по-скоро изключения без опит в живота и обикновено са с много добри души и много наивни и си мислят че няма да срещнат следващия ,а мъже дал господ много и винаги има следващ по-готин

Дай Боже, да се раждат повече българчета, че циганите вече са повече от нас. Честито! Само ми направи впечатление милата картинка, баджанаците празнуват заедно: това е като филм на Хичхок. Но, в задружното семейство на артисти от родното кино нещата са винаги като калейдоскоп на чудатостите.

моето осиновено дете е от ромски произход. възпитавам го така, че един ден да напусне Блъгрия. ксенофобска и расистка страна. та брой едно дете по-малко.

Ее, стига и ти! Давай го малко по-спокойно, вредиш на себе си! Щом сте щастливи заедно, другото няма значение. Но че циганите (ромите) са нарастващ проблем като цяло, не можем да си изкривим душата.

Ти гледал ли си някога нещо на Хичкок?! Или от снобария ръсиш имена, колкото да те помислим за умник...

Чудесна новина! Да се раждат повече деца! Честито на родителите и да живо и здраво малкото момче! Няма по-голяма радост и вдъхновение в живота на човека от децата!

Да е здраво,да си хапва ,да е спокойно ,да се гледа леко и този път майката да има късмета да го гледа в семейство.

С тия глупости....да си хапвало.....ми става много смешно.

Да е жив и здрав юнака.