Осъдиха Крис Браун на една година затвор

Калифорнийски съд осъди певеца на една година затвор за нарушаване на условията по изпитателния му срок

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Крис Браун на една година затвор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъп негър..

Хубаво пее. Още по-хубаво танцува. Но иначе си е пикльо.

хихихихи

Уффф ужас, в затвора да си седи! Не мога да гледам такава красива жена с тоя орангутан до нея!! Какво му е харесала, не знам. Ама то хубавите ябълки свинете ги ядат - чувалa съм, имаше някаква такава приказка...

She want that lovey dovey (Lovey dovey) That kiss, kiss (Kiss, kiss)...

Относно боя над жени(по вашите ширини главно момиченца на преклонна възраст от цигари и др. ).Каквото си си постлал на такова ще спиш.И господ да дойде няма да я оправи тая дървена държава.Хората дървари,политиците дървари командвани от собствената си брадва на разрухата и примитивен начин на мислене,обучаване и каквото друго се сетиш.Самото държане на учителите е разрушително,пък искат от учениците да градят държава.

Чаровно момче, с бързи ръце... Много ги има такива и по нашите ширини - комплексирани посерковци демонстриращи мъжкарство с бой върху жените.

Таз Рири,съсипа човека!Лоша женка:-D

На черните и хиспаниците агресията е в кръвта им. Ние булгарите сущо сме агресивни. Извод: колкото по малко е цивилизацията, толкова повече е агресивността.

Всъщност тоя откъде изникна?

ахахахахха!:-)))) каква маймуна е тоя изрод... сега ще го разпорят в затвора! всеки ще се изкефи да го постави на някой "известен"!:-)

Ще го заклещят под душовете. Ще стане страхотен купон.

Chefo77

На Евг. Минч. дали мечтата му не е да го отмени за тази една година ...

Проблема е, че както в България, така и в щатите е престъпно лесно да станеш известен. Тук защото сме малко и прости а там защото са много и прости.За това тоя бастун, защото този е само бастун и нищо повече е направил много пари от пеене на тъпи песни / вижте му текстовете/ и леко се е самозабравил. В нормален свят, където има ниво на мислене, критерии и нещата имат стойност този щеше да пее максимум в банята.

Не само в България и в Америка се става известен по престъпно лесен начин. Навсякъде е така. Живеем в сбъркан свят. Напълно съм съгласен с последното ти изречение.

Сега ще рапира на големите черни микрофони в затвора по цяла вечер. :)

ахахахахахахха!!!!:-))))) дааааа! гошо, давам ти наградата за най-як коментар! :-)

Проблемът на този е, че живее в Америка, а не в България. Тук нямаше да помирише затвор при много по-тежки прояви от тези. Достатъчно е само да си плати на съдиите и на прокурорите.

От къде щеше да намери пари,ако живееше тук :D

в българия домашното насилие се крие от роднините да не си нарушат интереса, защото тогава трябва да поемат отговорност и публичност

Важното е, че склонните към насилие има кой да ги наблюдава, лекува и затваря при нужда . А тука трябва да убият някого с брадва, за да ги приберат.

.... и тогава не е сигурно, че ще ги приберат.....

видно е, че в амер. наказателно право има "вдигане на ръка на мед. сестра". Там ако узнаят, че у нас бият лекари и полицаи, ще помислят, че е виц.

не е само мед. лица, тук циганите редовно късат пагоните и бият полицаи, и нищо. Но ..какво да правиш - електорат.