1500 абитуриенти дариха парите си на ”пеперудените” деца

Над 1500 абитуриенти от 11 училища се отказаха от изпращането си, за да дарят парите за лечението на "пеперудените" деца, които страдат от булозна епидермолиза.

Обратно в новината

Коментари - 1500 абитуриенти дариха парите си на ”пеперудените” деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно е това, но вече толкова ме лъжат отвсякъде, че ми се ще да ги видя по време на бала по тениски.

Браво! Доброто е живо! Светло и щастливо бъдеще за тези невероятни млади и благородни хора!

Браво,браво,браво!Без съмнение вие ще сте най-красивите абитуриенти!Бъдете горди с постъпката си!Успех!

Браво, все още има надежда за нас като народ.

Браво на тези деца! Дано постъпката им да има последователи и в други градове! Дано това, което са направили да отвори очете на поне част от политическата върхушка, управляваща България

Бройката на децата отказали се от тъпата суета е зашеметяваща! Дали някой политик днес ще се почувства неудобно от тази "предизборна" истинска новина?

БРАВО НА ДЕЦАТА !!! ТИЯ ТАКА НАРЕКЛИ СЕ УПРАВНИЦИ НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТЕЗИ ДЕЦА КОИТО ДАРЯВАТ ПАРИТЕ СИ ? ЩО НЕ ДАРЯТ ПО ЕДНА ЗАПЛАТА И ТЕ ? ПРОДАЖНИЦИ А НЕ УПРАВНИЦИ - В ТЯХ ВСИЧКО ЧОВЕШКО Е ИЗЧЕЗНАЛО !!!

Тези деца ме разплакаха .Все още са останали в България деца с красиви души . Желая им щастие

Браво, прекрасни млади хора, браво на вас! Светъл и прекрасен да е пътят ви в живота, вървете по него с достойнство! Много красива постъпка, още веднъж - браво и благодаря, че ви има в България!

браво на децата и родителите им!!

Браво! Дано да има и повече последователи! И през следващите години! Майка съм на 2 двама абитуриенти през миналите 2009-2001г, и за мен и мойте деца това беше безумие-тази пищност, това разхищение, човек трябва да осмисли ...

Благодаpя Ви! Има надежда за стpаната ни, щом има такива млади хоpа!

когато прочетох това се разплаках.браво мили деца.по голямо добро от това досега не сам виждала.да сте живи и здрави,успех в живота и много,много касмет.де такав героизам от наще олигарси - вместо да купуват на елитните пр...тки коли за по з00 хил лв.даите ги за благородна кауза,или е по важно елен колева да кара скапа кола от мазника маионезен а не баде спасено едно дете.браво и поклон!

Прекрасни млади хора! Истински човеци, а това е най-важното в този живот. Много здраве, късмет, любов, щастие и попътен вятър в житейския им път!

браво...младите хора ще изчистят родината ни от натрупаното зло...

Прекрасни сте, деца! Много ми стана хубаво от тази новина...

Браво, деца!

Браво! А ако наистина са успели чрез шума, който вдигнаха, да накарат Здравната Каса са плаща, заслужават орден. Те ни показват, че си струва да вдигнеш глава и да се бориш против неправдата, а не само да я регистрираш и да казваш: "Пази Боже!".

Браво!

Браво ! Това е добра новина! Поклон пред тези абитуриенти, много достойни деца, само хубави неща да им се случват, да са живи и здрави и много щастливи!

Ако цените на кувертите не са толкова безумни децата едва ли щяха да се откажат от партито си; може би инициативата им щеше да е още по-масова. При всички случаи - Браво! питам се, дали някой ресторантъор ще се засрами?

Благодарим ви, че ви има млади хора! Вие сте надежда за нас!

Да, това е новина, заслужаваща коментар и той е: Браво и адмирации! Възхищавам се на този жест на младите хора. Много късмет, здраве, любов и успехи в житейския им път оттук нататък, заслужават го!

Този жест на младите хора искрено ме развълнува!

Браво на децата! Израсли са като истински човеци!

Уважаема редактор Пейчева, заболяването на "пеперудените" деца е булозна епидермолИза, моля поправете се.

Благодарим ви абитуриенти!

постъпка достойна за подражание....сигурна съм, че ще бъдат най-красивите на бала с бели тениски и дънки...

достойна и благородна постъпка.... скъпи сънародници моля до края на деня да съберем в този форум поне 200 положителни коментара

Като съберем 200 коментара, какво? По-добре да може и ние да дадем по нещо за болните деца. ДА има обявен смс номер за набиране на суми, или интернет сайт.

много стойностна проява от млади хора. поздравления!!!!!