Мис България 2010 Ромина Тасевска роди момче

Носителката на титлата Мис България за 2010 година стана майка на момче днес.

Обратно в новината

Коментари - Мис България 2010 Ромина Тасевска роди момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може повечето от хората пишещи тук да са толкова злобни.Става въпрос за ДЕТЕ бе хора,осъзнайте се.

Та въпроса ми е, относно коментара за "никаквицата" - изтрихте моя, за да се сетите да редактирате обидния.Браво, похвално е.Иначе всички обиди седят, ей тъй, щоу да става.

Абе ясно е ,че за момиче трябва да се намеся аз !!!

Бащата македонец,майката българка,детето родено в Израел.

Получило се е необременено с тесногръдие дете, което ще обиколи света и ще има неограничен мироглед. А не като теб...

ами и тоа макоденски капут да не е асистирал само ,щото бебето евреиче излязло ...

да са живи и здрави!!!

Много еврейско това име, да не го е родила в Израел?

И един от моите работници, забременил жена си с цели две бебета. Кефи ли ви новината или ви действа, точно като главната новна тук, дето МИС някоя си ще си хвърля хайвера!?

македонец не е народност, както и шоп. А Дарко като се изкъпе си е чист българин. По-добре българче Давид с майка Ромина, отколкото цигане Васко с татко Гошо и майка Зюмбюла. Това поне няма да е на помощи. А такава маминка дай Боже всеки му!

Серизоно ме притесняваш, пич. Спиш ли, ядеш ли, излизаш ли от панелката (щото нали знаем вече, софиянец си и щом си и кореняк, имало е отчуждение на имот и панелка)...Коментираш по всякакви теми, сипеш безполезни тъпотии...Незнам, поне порно не гледаш ли?

Мъжът на тази е жител на ФИРОМ, бившата сръбска бановина. Сега детето ще бъде възпитавано в дух на "българи-татари", как сме много по-назад от тях, как те са наследници на Аце Големио, как са ни дали азбука, как от тях е произлезла цивилизацията и всичките нелепости, присъщи на етническите зомбита от Повардарието....

Никаквицата и мъжа и живеят на прекрасно място, обиколили са света и не им греме за всичковеца ти. Никога няма да разбереш що е то гражданин на света. Чета и коментирам в Дир само за да си напомням защо се радвам, че съм където съм и виждам само избрана селекция българи. Злобни, ограничени и прости, е това е огромна част от гражданите на България, и не ме разбирайте погрешно - болно ми е заради този факт.

Ауу какво дъвче това лапе да не го кърми тая. Абе хора гадно е това.

... дОКолкото...

Големи раждания - голямо чудо, всичко живо се юрнало с коремите напред. Голяма мода.

Това не е мода, а е напълно нормално всяка жена да иска да стане майка. Тези жени са около 30-годишни, естествено е.

Наистина е дразнещо, само родилки, кърмачки.. гадно си е, какво ни интересуват всички тия физиологични гадости, които напоследък се издигат на пиедестал. Искат да ни втълпят някакъв ромски манталитет ли. Българските това ли им е цел номер едно в живота???

и а з това се питам. направо да им дадат академична степен за тя ражданя. целта е хората да се опростачат, за да са лесна стока за манипулиране от политици, монополисти, корпористи, бенки и всякакви ненаситни, алчни изверги от сорта *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направо ме изумяваш...Кой те кара да разждаш 20 деца? Кой ти втълпява каквото и да било и за какви цели говорим? А ако си мъж, явно си много самотна душа...

мир и дружба между народите - и шаренки дечица!честито!на мами й отива да е кокетка,а на тати - годинките.

ко

Но не е забравила кокетните пози на мис и манекен! Браво и честито. А тате Дарко сега да погледне и към другите, футболните топки....

И кое му е толкова любопитното и сензационно ,че на 30 станал баща.Човек може да стане баща и на 13 ,както скоро дадоха по ТВ.Простотии ,та дрънкат!!!!!!

Имат пред вид, че е на същия ден. Но сега с цезаровото сечение всеки си ражда когато си иска!

Да ве и направо им се чудя на родилките що се мъчат до 9-тия месец. Спре ли ти цикъла - вадиш ембриона, слагаш във ваничка доде се развие, после малко кувьоз и айде...

за които света не се ограничава в рамките на България, е нормално да си кръщават децата с каквито си искат имена. Аз като живея в чужбина и мъжа ми е чужденец дали ще си дам име на детето Стою. Хайде малко да си отворите очичките.

Благодаря Ви за хубавия коментар. Казали сте го много точно!

Куха си като лейка и забравяш от къде си тръгнала. Това че въ къщата където са те приели не ти се чува гласа ни стана ясно. Трите ми деца са от чужденки за твое сведение и за трите са ме питали излишно как да се казват. Момчетата са с типично български имена. Като едното е на дядо му а другото е на български цар. Пенке Пенке га отитиде в чужбина га се покръсти ма

Както сам ти каза "излишно" са те питали - ха-ха-ха. Казва се изрично, ама с толкова много чужденки май си забравил българския. Ако изобщо си го знаел, де!

Не ставай смешен, хайде пък убеди ме, че имаш деца от чужденки (множествено чило?!), ромките не се считат за чужденки...А където са ме "приели" не е Турция и това с "не ти се зува гласа" е малко смешно.

Нямаше да спя спокойно, ако тази новина не беше излязла в Дир-а. Толкова напрегнат и с нетърпение чаках това съобщение. Сега съм удовлетворен!!! Само че, може ли някой да ми каже за кого става дума, нито тази, още по-малко някакъв Дарко, са ми известни с нещо полезно за България.

ще се научите, че в рубриката Лайф се пише за познати лица и имена, а не хора даващи примери или вършещи полезни неща. Свикнете с мисълта, че живота е несправедлив и четете само материали, които ви удовлетворяват. Ако само знаехте колко по-леко ще живеете така.

ОК, да живеем по-леко, но как да стане това с неграмотници като вас? Вижте колко грешки имате в 3 реда текст: няма главна буква в началото на изречението, няма пълен член на "живота", няма добавено "за" за хората, за които се пише. А самото ви излияние за известните личности е просто нелепо. Защото има много повече и по-известни с добри дела личности у нас, а не тези, които за 5 стотинки труд не са дали за Родината.

Anachronos

Ама на кого са познати? На теб ли? Щото и аз сефте ги чувам тея. А и с какво са допринесли за благото или известността на България? Родило им се дете, ми още 10000 жени родиха същия ден и аз познавам 10 от тях. Що нищо не се пише? О, да, забравих. Те ше си го напишат у фейса. Дзвинети.

много готино българско име давид вурст

ако си малко по умен,стеше да знаеш,че при транслитераця излизат само малки букви. транслитераця

Не знам какво сте се захванали с името на детето. Те са си го родили, те решават какво име ще му дадат. Нека да е живо и здраво детенцето и да бъде отгледано с много любов и радост!

Честито, да им е живо и здраво бебчето, много сладко семейство изглеждат, да се обичат и да са много щастливи.

Браво на Ромина!За четири години успя да се ожени и да роди две дечица-да са живи и здрави цялото семейство!А вие,злобари,които само плюете какво постигнахте през това време?Само си чешете езиците,защото май в нищо не сте успяли.Още веднъж честито на семейството и много щастие!

Е иииии ?то звезделинковците така си мислят???

То това геройство ли е вече. У факултето все са героини

Аз ли греша, но май Дарко Тасевски не е българин за да иска и двете му деца да носят БГ-имена.

голяма новина. няма да заспя ! относно това ,че бг имената звучат селски - явно драскачите долу са доста неграмотни :селски ли звучат имана като калоян, самуил, омуртаг тевел,кубрат,десислава ахинора ит н. просто една бг парвенюстина ! транслитераця

Транслитератния до колкото помня имената в БЪЛГАРСКИЯТ език започват с ГОЛЯМА буква...

всички ми идвате много грамотни тук, а става въпрос за интернет неофициално общуване, изпуснете парата (без точка)

... в българскиЯ език...

... доколкото...

Красавица

Силно съм притеснена за Мис/ис Антония Петрова.Половин година вече не е печелила конкурс.Голям дерт ми е, пишете, моля какво става с нея.

Въх, и аз се задертих за нея. Поне месец нищо не са писали...

Не дърпайте дявола за опашката !

Честито!

Дарко - дярия, давид, ромина, все типични звучни български имена с евреиско цигански и маице донски отенък.

Дарко Тасевски НЕ Е българин. Той е македонски футболист, национал на Македония.Но дори и това както и бракът му с българка не означава че е ЗАДЪЛЖЕН всички около него да носят БГ-имена.

Селяни, които не знаят, че "давид" е типично евреиско име. А въпросната ромина от ромски произход ли като носи това име, или и родителите и са били толкова интелигентни като нея за да и дадат такова циганско име.

Нищо циганско не виждам в името и.Ама в твоя коментар бая злоба виждам.

Ромина е кръстена на маратонките на майка и, имаше една соц марка, горе долу по ония години се е заиграла майката на Ромина..)))

Има много жени с името Ромина в Италия...и мисля че името произлиза оттам...

да да са живи и здрави ..нов живот е и петка от столипиново..а принципно човек когати иска мисли как ще се почувства някой с това което прави..и писането по интернет е просто.."обществено " занимание и нама общо с това да познаваш някой реално.

Естествено, че и Пенка отСтолипиново е човешко същество, говорим принципно, че вече сме в ЕС и децата ни тепърва ще пътуват по света. Моля ви се, наистина на никой не му е приятно да носи името Пею, Стаю, Колю и сие.

Според мен е нормално децата да получават по-съвременни и модерни имена, независимо, че не са български. Голяма част от БГ имената звучат грубо - Пена / и всички и викат Пепа/, Станка, Тенчо, Стойчо и т.н. наистина нямам нищо против бг имената, но звучат остарели и в известна степен селски. Такава ни е цялата държавица - селска. Нормално е децата да не са с тези селски имена.

Браво на Кунчо, много точен коментар. Чуеш ли "Станка", "Цанка", "Данка" - welcome to the countryside!

Какво ще кажеш за Александър, Николай, Калоян, Асен, Иван, Валентин, Драгомир, Ивайло и т.н.Незнам дали са с гръцки или там каквито и да е корени, но са хубави имена, без да звучат превзето.А щом за тебе българските имена се изчерпват с Грую и Пена, явно и светогледа ти е до там.

До Кунчовица, скъпа моя съименичке, знаете ли каква е разликата между английски, руски и български форум - английски - задаваш въпрос и някой ти отговаря, руски - задаваш въпрос, някой ти отговаря и на теб ти задават въпрос, български форум - задаваш въпрос или просто изказваш мнение и всички започват да ти обясняват колко си тъп. Не знам къде видяхте в моя коментар някакви нападки към когото и да било, за да се изказвате колко ми е бил широк свтогледа. Трябва да може да спорите без да обиждате, но съжалявам, че не сте успели да усвоите тази наука. Във връзка с изброените имена - да, съгласен съм, че те са български и звучат добре, но това са едни от малкото благозвучни бг имена и не може всички момченца занапред да носят само тези имена. Именно затова майките посъвременяват имената, което е личен избор. Жалко, че са малко хората, които могат да водят градивна полемика.

ДОБРЕ, АМА КОЯ Е ТЯ ?

Мис България 2010

Dетето е извор на наи - чистата радост, щастие и лубов ! браво ! поздравленuя !

Гейвид си е идеално има какво ревете.

ee най-после Дарко уцелил правилната дупка ;)) Ай да им е живо и здраво детенцето и много да ги радва !

Да им е честито!Да е живо и здраво!Жалко ,че децата не могат сами да си изберат името!Ако няма еврейски корени няма да се чувства добре.....

Не съм забелязал на Дейвид Бекъм, например, да му е кофти от името...

То и името Йордан е с еврейски корени, ама не виждам някой да се пеняви заради това!

Да им е честито детенцето само радост да им носи . Но все си мисля , че от многото хубави Български имена да избереш подобно име говори за културата и интелекта на родителите .

Какво му е на името? Това име се ползва тук от векове. Генчо по-добре ли щеше да звучи?

Не, но Димитър със сигурност. Но няма лошо и да е Давид - то евреите са си го платили - нали таткото изкара парите там. Това навярно е малък жест към тях :)

Нов живот, няма по-прекрасно нещо...живи и здрави!

На кого му дреме за това?

От какво си направен...от камък ли? Нов живот, това е достатъчно за да ти дреме.

Ало, патриотите, що не си раждате дечица и да си ги кръщавате с български имена? Ама вашите кой знае и те с какви изкилиферчени имена са, ама по форумите лаете по чуждите...

На моите са Борис и Константин- много ме кефят!

Кирил.

Давид,Доменик,Лоренцо и Патрик Българчета

Кико все българче и все селянче ! Как може да сте такива золобари един нов живот си е поел за първи път дъх а вие каляте така.

Малко имена има,че избра еврейско....машалла

Голяма част от хриситянските имена в България са или с гръцки или с еврейски произход. А това е много хубаво библейско име.

Не си давай зор да разасняваш на злобните прости душици нека си се излагат така е смешно поне. Хора бучето колкото искате но тези деца вече имат 200 пъти по-голям шанс от вас в живота и ще го живеят така както вие гледате по сапунките ;-)

да скрепим дружбата със съседите, машала

браво! това хубава новина! Ромина е много хубаво момиче

Ромина Тасевска- само докато и прочетох имената и веднага разбрах, че е българка.