Ел Макферсън: Красотата не е само за младите

Ел Макферсън не смята, че красотата е "запазена територия" само за младите.

Обратно в новината

Коментари - Ел Макферсън: Красотата не е само за младите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз сущо на ш0 а изглеждам на ч0 и то без грим и фотошоп нормално е мужете да злобеят,защото стара риба няма!!!ето защо муже стават изкуствено жени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от тупи комплексирани бг муже! куде виждат бручки и увиснала коя ? киселооо е гроздето...сигорно тези муже са и грозни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Готино е мацето, ама ако нямаше съпруг милиардер и не беше богата, а търчеше с торбите всеки ден, щеше да е по-друго, нали?!

Всъщност, ако се разровиш из интернет и намериш истински снимки, ще видиш, че не се различава от другите жени на нейна възраст, които се поддържат - бабе си е и с бръчки и увиснала кожа, дори може и по-зле да е. Всичко е грим, осветление и фотошоп. Иначе като млада си е била сигурно....

глупости на търкалета :))) Има жени, които са на тази възраст и лично познавам! Нито имат пари за пластична операция, нито могат да разчитат на фотошоп, при положение, че ги виждам наживо- годините просто не им личат! Може да е от грижи, които полагат, може да е ген или и двете, но е факт! Факт е, че хората, като цяло и особено жените, изглеждат с по 10-15 год. по- млади от реалната си възраст! Типичен пример е майка ми, която е на 72г. и АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ БИ Й ГИ ДАЛ! Тя е по последна мода, ходи все още на висок ток и има бърза походка като на мн. по- млад човек! :)) Не е изгърбена и т.н., както човек би си представил! Виждам, че половината от женитена на нейната възраст изглеждат по- млади от възрастта си, а другата половина са просто жени, които духом са се предали и са от тези, които никога не са искали да изглеждат добре и съответно никога не са се поддържали- резултата е налице! Така, че днешните 50- годишни не винаги изглеждат като онези 50- годишни от времето на бай Тошо, примерно :)))

как ще си позволяваш нещо просто ей така и да кефиш на майната си и да правиш някой на маймуна и играйкаш

Ех, бабче! Младостта си е друго нещо. Когато човек е млад, красотата си върви с него, а понапредне ли в годинките, почва да я догонва! Седи, грей се! Колкото повече си даваш зор, толкова по-зле става. Че е и смешно, и жалко едновременно.

Дядо, прибери отвеса и ходи виж щерка си на 25 години дали не прилича на чувал със сланина.

Бабче?! Та тя изглежда страхотно.Невероятна жена.Което естествено провокира комплексите в нискоинтелигентните застаряващи мъже, заприличващи в наше време все повече на лели-клюкарки в критическата.

Поредния неуспял бг примат с еректилна дисфункция.... Дирниците не пропускат да пуснат такава темичка за - обикновено за жени над 40, които са родили, оженили са се или просто се чувстват добре в собствената си кожа. И ела да видиш какво става - наискачат едни злобари, избиващи комплекси, дето почват да бабосват и да размахват пръст, а не си дават сметка, че ако собствения им живот е жалък, не значи, че и за другите трябва да е така.

А и тези жени ако с с по-млади мъже от тях гледай какви нападки отнасят от застаряващите мъже тук.

Подкрепям напълно! Една от най успелите австралийки супермодели от световна величина, определено има какво да каже за красотата и остаряването, да не забравяме че в 90-те на миналия век псевдонима и беше "Тялото" и на 50 години е умопомрачителна....Да остарява тази жена, като всички, но остарява като катедрала...Примери в тази насока има доста Моника Белучи, София Лорен и много други...Формата, казват била временна, класата вечна!!!