Новак Джокович се ожени за бременната Йелена

Само четири дни след победата на Уимбълдън, сръбската звезда на тениса Новак Джокович се ожени за бременната си годеница.

Обратно в новината

Коментари - Новак Джокович се ожени за бременната Йелена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя става, симпатична е. Ама той...като кон е с тая издължена мутра горкият. Важното е детето да се роди живо и здраво. Другото са подробности от личен характер. Тяхна си работа.

вурни се в 3-ти клас да научиш правописа свадба ха ха и после се заяждаи с гришо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПИПО

Ами ти с твоят правопис, в кой клас трябва да се върнеш?

Браво на Новак, Да пробие в такъв спорт , където на бившите соцдържави не се гледа с особено добро, особенооко ако не се слушат съветите на чичо Сам. Браво за избора , много здраве и семейно щастите.

А свадба с Шарапова кога да очакваме? Или Гришо изпълнява само роля на компаньон?

Jeni

Когато се ограмотиш- сваТба!

Мисуиш ли? Не го знам колко е грамотен Менделсона, ама тази дума има два начина на изписване в българския език. Така че, поне ти, със сигурност си от неграмотните.

Мисуиш ли? Не го знам колко е грамотен Менделсона, ама тази дума има два начина на изписване в българския език. Така че, поне ти, със сигурност си от неграмотните. А интересното е, че гледайки плюсчетата и минусчетата, има поне още няколко десетки неграмотни, които не са чували за сваДба. Достатъчно добра картинка на сбърканата ни държава - всеки се мисли за голяма работа и дава акъл на другите, а самичт той е гола вода.

е симпатичен даже! да са вечно влюбени им пожелавам! хубаво и здраво детенце! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей това е, от гимназията са заедно и сега създават семейство..при тия пари и слава, да не повярва човек :). Нека служат за пример.

бранко, парите и славата си имат цена. Тенисистите хвърчат от турнир на турнир, не са форумни айляци.

Честито. Уникално красива двойка

Чак пък красива, тя е красива. Като двойка са нормални.

Bell

За разлика от Гослинг и неговия вампир, Джокович ЯВНО има вкус.

Вкус и аз имам, Джокович има пари.

Bell

Щото Гослинг няма?

Не е само пари. Джокович има и визия и държание, отношение. Приятен, симпатичен мъж. Парите са бонус. Ама на вас, БГ мъжете, няма какво да ви обяснявам....

Еее, чи кеф! Млади, красиви, богати - какво повече му трябва на човек.

И честито! :))

да са живи и здрави хубава двоика дано парите не го сасипят и баде добар сапруг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щтастие

Bell

Прафопиз.