Ива Екимова: Продуцентите на ”Невада” ме опазиха

Пиарът и тв водеща Ива Екимова е горда от факта, че се е опазила от мутрите през годините на техния възход.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова: Продуцентите на ”Невада” ме опазиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Иве тебе те пазил Станчев, ами ние как се опазихме дето си нямаме Станчев? Така усещам склонна си била да се вредиш с някоя мутра, ама той не давал.

Някой може ли да ми дешифрира посланието на Ива, че нищо не разбрах.

Ще се опитам да Ви помогна: такаа, Ива Екимова, казва, че нейният шеф я е учил на дисциплина, морал и чистоплътност. Явно, или учителят й не става, или ученичката е много тъпа...А кой ли би тръгнал да пази бъдещ травестит? Тук е въпросът, който никак не ме вълнува...

Тоз Петрозар много ЕнтЕлигентно излъчване има, бе! Явно не е мутра, щот' Невада-каката от мутрите е опазена. Бизнесмен ще трябва да е тогава:)

Нос ли бе да го опишеш?! Иве, давай го повече в анфас:)

А НАС КОЙ ДА НИ ОПАЗИ ОТ ТОВА НАХАЛНО НАВИРАЛО, ДЕТО ИЗВИРА ОТВСЯКЪДЕ?!

Като си тъпа да се опазиш сама........ Много тъпо русо парче, брей!

ВЕСЕЛАТА ВДОВИЧКА ПАК СЕ ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕНА!

Такаааа...значи цял живот ще съжаряваш, че не си опитала живота на мутреса. От това, което бърбориш, единствено се разбира, че нещо все те е теглило в тази посока.

Скубаница! С Рут ще сте уникален тандем дразнители.

Ама от какво те опазиха бе Иве?Кой те застрашаваше?Как те пазиха?По тъпо изказване не бях чела.А,ако става въпрос за оная работа..мисля,че ако сама не се опазиш едва ли има кой да те опази,и не съм сигурна,че си се опазила,освен ако не е имало кой да те пожелае!!!!!

значи заглавието е за мутрите, после се била опазила като морал чрез станчев. значи ако не е бил станчев щеше сама, по собствено желание да се занимаваш с мутри? ееех еваа, еех икимова....

Продуцентите я опазили, щото ако е зависило от нея, тя нямаше да може да издържи на изкушението - явно по душа си е мутреса. Иначе как оцеляват другите момичета, които въобще нямат продуценти?

Поздравления за статията, която стана чудесен повод 10-15 хейтъри, никому неизвестни, да изпитат върховно удоволствие като плюят.

ха-хаааааааааа. ива била известна!!!....с какво, ако смея да попитам...със залепналата изкуствена усмивка, със стремежа си да се показва себе си и чедото си по де що има телевизии. хайде холан ! според тем има ли разлика между ИЗВЕСТНИ и НЕИЗВЕСТНИ ...да не би заради такива като екимова да съществува света или да живеем без отразената й светлина. бе яяяяяяяяяяяяяяяя...мухлясъл мозък !

ПИПО

Човека доколкото разбирам, не твърди че е известна. Казва че неизвестни хейтъри плюят на воля. И според мен е абсолютно прав. Аз например нямам никаква представа коя е тази госпожа, но щом толкова я обсъждате, значи наистина е известна. Освен това, никой не ви е сложил пистолет на главата и да ви кара да я гледате. Аз когато не харесвам нещо, просто превключвам канала. Но виж, за плюенето сте царе (особенно жени които плюят други жени). За когото и да се пише, плюете и храчите на воля.

просто приеми, че не си харесвана и толкова. С анонимно писане няма да промениш този факт обаче. Душата си трябва да смениш.

Е, чак пък върховно удоволствие, просто малко забавление и убиване на скуката. Но не се сърдете, никому неизвестните коментират ИЗВЕСТНИТЕ, няма как.

ива, ива...изхвърлиха ви от тв7 и виждам, че всички псевдоВОДЕЩИ не се удържате от изяви. хайде скрийте се някъде, че на хората се повръща от теб, николетка, катето евро и още куп не ставащи за нищо недоразумения, които си помислихте, че света се върти около вас. и ти се чудя, как не спомена и тук за щерка си- "голямия талант" ! наистина ми се драйфа от теб и тем подобните проскубани и изкуствени лелки

Кой пък толкова я е искал тая, че е имала нужда от опазване?!

на тази на челото и филм да прожектираш....??

Аз и викам Челси :)

Защо Ивето си мисли, че с тази проскубана косичка, мяукащо гласче и семпла външност е представлявала интерес за някой. А благодарение на "способността" ѝ като водеща щом я видя и сменям канала.

На твоето, ако му викаш опазване, представям си каква вакханалия се модните агенции!

Права е жената. Не е по силите на всяка млада красавица съвсем сама да си опази репутацията, мислейки със собствената си глава. За това е необходимо някой друг, който да се погрижи за тези неща. Този друг, разбира се съвсем не е мислел за доброто и име, а преди всичко за чистоплътността на собствения си бизнес, но това са подробности, за които вече помъдрели, дамите като Екимова благодарят. И има защо!

Лично съм свидетел, средата на '90-те беше някъде, как в Сл. Бряг пристига с конвой маклия Маргин, яко нашмъркан, влиза в хотела и вика 'тука от тия манекенките на еди-коя-си промоция искам тая и тая'. Ма не му ги свалиха та щяха да се стрелят. Беше си жива обсада. Полицаите дойдоха видяха и си биха камшика. Накрая май по-високо ниво се реши въпроса и се махна. Но така беше едно време... и да не щеш да си мутреса ако те харесват те поръчваха.

и да не щеш те поръчваха, ако пожелаеха, а ти драга г-жо, не си била на нивото дори на средностатистическа проста манИкенка та да те пожелаят мутрите...нещо жално го даваш на дърти години.

Батенце, разказвам спомени, каква госпожа, какви 5 лева..?

Как да разбирам тази изповед?!! "Умиргах да съм мутреса, ма продуцентът като не дава ..."

Мисля, че няма нормален човек, който да се съгласи с тези думи. Пазят се престъпници, пазят се неща от нещо да не им се случи. Не виждам от какво е опазена. Напротив това което е в момента показва колко много е взела от простотията, наглостта и безкруполната самоувереност.Преди беше жената на Дими, после вдовицата на Дими, а сега приятелката на П...... . Е кой от кого се опази.........

Не е вярно, че сме ги пазили, даже ги пробутвахме. Само че Ивето никой не я искаше, че е много долна даже и за тях. П.П. Къци го търсиха много да им разказва вицове, но не го консумираха иначе.

Админе тъп, къде прочете нецензурна дума в коментара ми дето скри, бе да ЕБА глупака да ЕБА.А сега го изтий това, шото вече е нецензурно, ама поне си получи да ЕБА малоумника ти.

ОМРЪЗНА МИ ОТ ТАЗИ ПИАРКА, ПРЕПОДАВАТЕЛКА, ВОДЕЩА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ? НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ Е ТАЗИ. НЕ ЗНАМ, ЗАЩО САМО НИ Я ПРОБУТВАТ.

айкюто е доста под точката на замръзване

Ивенце вземи се скрии мило. То да работиш в супер дуер тъпо шоу "Ливада" не е привилегия а повод за оплакване. Същото е като да работиш в канала на елементарните просто-пу..тки ТВ7 където си сега междувпрочем. Де що има бивша мутреса или проста пу...тка все сте в този канал ви водите буквално канални шоу предавания с продуценти двата елементарни опосума, Бюреков и сие и другите да не ги изреждам, че започна да ме е гнус. Морала Ви в тази ТВ е като на Албена Вулева с хигиена нулева.

Ама този така интересен материален е непълен! Как така сте пропуснали да напишете в поне един ред колко гениална е дъщеря й?!

Аман от ВИП-ки, които са известни с това че са известни.А са известни, защото са били с някой известен мъж и от тогава за тях няма работа извън светлините на прожектора. то пъки една работа и дени труд пада

Тази много опазена, а?

вижте жени калканджиева и жени живкова на снимката :)

Е,да може да е неприятна на повечето хора,но наистина това си е постижение за онези години.Все пак тпгава тези момичета бяха актуални а това беше първото шоу.Тогава жените копнееха за Маймуната,Репата,Лежанката и т.н мутри или просто си бяха избирани от тях.Така че Екимова за това е права да се хвали и гордее.

Като се замисля какви долни създания са жените-тогава вярно мутрите бяха най-желаните пичове.Такава гнусотия.

Разни каратисти,боксьори и лежанки бяха в женските очи като дипломати от Външно :))

bufalo_bil@abv.bg

А ти тогава си бил на сухо, защото не си бил Маймуната или Лежанката или изобщо не си падаш по жени и си имал проблем, че мястото до Маймуната е било заето от нЕкоя Ивка?

Много хора успяха, Ива. Ма като не са били женени за известен................................

ох, милата .... и пр ..... боже опази! за коя се мисли ... ?! и кои ли го интересува?! само дето от глупостта, мила, спасение няма! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Къде са тия мутри, за които всички говорите, да видим кой ще ги опази от мен.

Тях ги пази "българското" "право"раздаване. Иначе само щяха да се радват на ватенка топла за зимния ден в някое производствено предприятие, а не да ходят напети като "дипломати от външно".

довечера ще спа спокоино.хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама то се пази нещо хубаво ценно красиво ивчето сама се е опазила

Поради гуша II степен да се обърне за консултация към ендокринолог.

хахахаха така то Ивче овците трябва да се пазаят иначе се губят из гората защото са много тъпи пък и прости! А за морал не ми говори щото вчера те гледах по господари на ефира дето говореше за някакъв вибратор и неделя сутринта... или викаш морал морал ама той не се яде...

"Опазил"??? Не! Щом Господ не е успял да се опази ОТ нея, то значи нещата са заминали в джанките...

ко рече?

Благодаря ви, господин Станчев, че сте опазили това русо национално богатство за следващите поколения!