Бременната Лора Караджова си направи фотосесия

Лора Караджова показа за първи път своя снимка като бременна.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Лора Караджова си направи фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чувствам се отлично гордея се с децата си и чакам с нетарпение внучката си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лично на Вас желая внучка Ви да е жива и здрава, да Ви радва и да Ви носи само щастие! На Лора желая леко раждане, помъдряване и повечко реализъм.

Щом се гордееш с деца наркоман и пияница, пожелавам ти и внуците ти да са такива!

колкото и да плюете лора си е лора а вие неизвестни никому завистници! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-добре неизвестни, отколкото известни с такава слава. Скрий се!

много злобни хорица! само прост и тап човек може да баде толкова злобен тези негативи варвят тугедар за ялост *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драга ми, Дидо, спри да пишеш, моля! Изприщвам се, само като те чета. Ограмоти се, бе, моме! Освен, че си неграмотна, together с другите от твоя сорт, не ти ли хрумва лекинко на ненагънатия мозък, че бъркате "злоба" с реална оценка на липса на талант?!

Ееее, изпревариха я и Златка и Диляна... Губи се ефекта.

облектло само от секс магазини липсва и камшика

аман от псевдо загрижени за репутацята на лора?!1 валентин не ром 2 лора не е наркоман престандте да плюете!уясно е вс.това неизвестни злобари променете себе си за общото добруване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Драга ми Дидо, общото добруване на нацията ще стане възможно, едва когато изринем с общи усилия неграмотността (в твоя случай сме позакъснели), бездарието и псевдо-звездите (в случая с Лора - вече е налице) и гадните навици да се лансират отрочетата на някои хорица с отминала слава.

На кого му пука, че Караджова е бремена?

Към момента на около 86 с мене.

Бащата нежно целува коремчето на бъдещата майка......със слънчеви очила.И тя между другото се е прикиприла с тях в дома си.Уникално.

Като познавам Данчо, бащата на Лора, сигурно е вече отдавна си скубе косите от дъюерята! Е как не, и с тоя циганин, къде няма татуировка? Лоре, Лоре... излагация! Спри вече с наркотиците, съвсем ти се сринаха изискванията! Пожали баща ти, той е легенда за поколения българи!

на човекът не му остана много коса, ако забелязваш :)

На мен лично Лора ми е изключително симпатична,но прочетох тук че убила мъж докато карала пияна.Проверих в нета и от това което намерих не е вярно че го е убила,а човекът се е възстановил,защо лъжете.Лора,всичко хубаво на теб и малката и не карай никога пила.

Освен неприятната визия (рядко антипатична дребна блондинка с тъпото излъчване на танцьорка на пилон), абсолютното бездарие, примесено с напъни за цвилене, пиянството е най-малкият и проблем. Дано спре наркотиците, поне докато роди.

Боже, как щяхме да живеем, ако тези стожери на културата от dir.bg не ни бяха обадили тази васт ?

Нема ли голинки снимчици? :) Сакам да и видам котето! голичко :)

А не искаш ли и да й го помиришеш случайно?!

първо се пуска клипче как е зачена Лорчето а после snimkite на бременнатa натрапчивата певица . Но по принцип такива образи като нея , ДРИСКО , ЗЛАТКИ.николета,и други особени не са виновни винови са медиите които ни ги сервират всеки ден за щяло и нещяло и да ни замарсиат мозаците с подобно на никумо важна или полезна информация

Вода

Простотия до шия,после да направи и едно клипче на раждането.

какво толкова недостоино в поведението на лора виждате аз не знам,излишно критични просто а иначе лорчето е една прятна млада леди,израснала с по-добар стандарт на живот и може би това дразни някои момченца и момиченца *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Познавам Данчо Караджов . Ако сега беше на 25-30 години такива като криско и т.н. щяха да му мият колата . За лора - айде няма нужда .

И аз го познавам, знам каква простотия направи в Бургас и ми е известно ,че е баща на рок чалгата, така че си прав, децата проповядващи поп-чалгата трябва да го уважават !!!!!

Е, ти направо изби рибата, бе злобар!

стлашно глупава ,позьорщина

човешката глупост е безкраина.

сте и това е! много си у ред момичето вие комплексарите сте по-зле но сте димки-невидимки,затова така смело садите!само бог може да сади! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има нещо отблъскващо в това селфи . Самодоволната и усмивка ,позата на чалгаджийка и бръснатата глава на гаджето с татуировки,което прилича на пандизчия ...Снимките с бременни ,обикновено са нежни,пълни с красотата на бъдещото майчинство. В тази снимка няма и следа от всичко това. Поредният продукта на съвремието ,бездарен,бутан от амбициозни родители с възможности и връзки в шоубизнеса и безкрайното му натрапване от медиите . Изглежда приятно момиче,ако се държи нормално и естествено,но толкова е приела позата на глезена лигла,че почва да отблъсква . Вероятно таланът и е в друга сфера . Ако зареже пеенето и позите ,хората ще я приемат с много повече уважение . Както и да е.да е жива и здрава и да роди здраво бебче ! Дано е добра майка и да не страда от болни амбиции като родителите си .

И у дома със слънчеви очила, направо връх на селянията.

Дано не пее на бебето :D

Точно и аз това си помислих, горкото дете :D

Коя?

Аман от гювендии в тоя ДИР , бре хора! И ние си ги имаме ,ама не ги бутаме напред да се резилиме като вас , българете. Като гледам: Лора, Мика, Николета, Златка- гювендия до шаврантия, шаврантия до уруспия.. Е, и това ако е ВИП, аз съм католик. Да пребъде Аллах.

Господи! Жал ми е за родителите...

Това "фотосесия" ли е?! Само едно нарцистично тъпо същество може да пуска подобни снимки в сурат тефтера си!

Luna0102

А клизма ще си прави ли скоро, не пропускайте моля да ни информирате, че всички сме много любопитни за всяка една постъпка на Лора, Мика и всички останали светлини в живота ни.

Първата снимка е на бременната Лора, а всички останали са пускани многократно.

Омръзна ми да я гледам тази представителка на българския ХАЙЛАЙФ!!! O Sancta Simplicita!!!

Ейй,грамотните!!!!!!!!'' Осемгодишната връзка й с Део..''???

й пожелавам всичко добро, както и на всички хора, но малкото пъти където съм я гледала, а за пеенето хич да не говоря, та има нещо отблъскващо у нея.

Това сърце, дето са го изрисували в горния ъгъл на снимката, всъщност прилича на задник.

Да са живи и здрави! Но дано Лорчето покрай бебето да остави пеенето. Така ще направи голяма добрина на "феновете" си...