Джейсън Стейтъм оглави класация за мъжественост

Актьорът Джейсън Стейтъм е коронясан за най-мъжествения представител на силния пол сред знаменитостите във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Джейсън Стейтъм оглави класация за мъжественост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен лично,много ми харесва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом е плешив и веднага е мъжествен.

А пък каква мъжественост лъха от Рей Уинстън...:)

От изброените във въпросната класация единствено Джерард Бътлър има заслужено място. От него наистина лъха на тестостерон. Стейтъм ми е ужасно грозен и антипатичен, винаги съм се чудила защо героят му в 'Италианска афера' има прякор 'Хубавеца' :)

От масата минуси мога да съдя, че бъгарите харесват оплешивяващи, брадясали типове с арогантно излъчване тип 'селски бек', с асиметрични лица, ъгловати мандибули и чупени носове. Какъвневероятен вкус, мили ми сънародници!

Къде се е чуло и видяло британец и мъжественост?! Добре де, за Стейтъм иди-дойди, но останалите....Странни хора със странни навици, да го кажем така.

Ебаги и мъжествените! Тва ако идат нашите Евгени Минджев и Азис у малкио джеб жа ги турат.

8901

Айде сега пък Бекъм...Къде е мъжкото у Бекъм? Гелосано педалетче.

Познах го-живее на кьошето на нашата улица в Столипиново-с тая брада досуш като братовчеда

Този на снимката не е ли Иво Сиромахов?

Иво Сиромахов е по-симпатичен,тоя Джейсън не мога да го дишам-грозен,нафукан и антипатичен!Не съм изгледала до край нито един негов филм.Пфу-у!Тук в Б-я се е държал с българите като с плебеи,а той- принц!

А завист?

Англичаните не са ли деца на братовчеди? Грозновати ми стоят.Нищо лично.

тука се говори за мъж, не за чучело

А ти не си ли син на брат и сестра? Така ми се струва, като ти прочетох мнението.

Най готин е Джейсън Бийбър!Целувкиии!

цункииииии (надявам се, че се шегуваш!)

Разбира се, че е Джъстин Бийбър! Епичната битка между него и елфът Лиголас ще се помни дългоооо!

значи сигурно той е играл мъжката роля при гейските му отношения с режисьора който е дал старт на кариерата му като го видял да продава вестници :)

Всичко е започнало от мъжа,за човечеството -от Адам.После идва Ева,но тя пак ражда 2ма сина-Каин и Авел.И ако първи е бил мъжа,когато сме били близо до Бог,някои религии застъпват тезата,че в крайните времена-мъжете и мъжествеността,рязко ще намалеят.Гледайки тази класация-смятам,че сме в крайните времена.

не ми харесва , липсва му интелигентност.

Очаквайте и следващите британски изцепки - най-женствен "мъж", най-женствена парц.леса и разбира най-мъжествена такава ( в последната класация влизат само британки - с зачервени бузи, лунички и късо подстригани, това последното задължително, иначе трудно биха показали дървените си черти).

Най-секси ми е Уилям

Шекспир, нали? Другото е немислимо.

принца, имах предвид, висок, рус, сини очи, рамене.... пак е по-добре от останалите :), но това за Шекспир ми хареса :)))

Моля ви...ще повърна...

Малко е грозноват, ама карай...

Ам, ако Кубрат му шибне два шамара на тоя мъжествения, дъл ши напълни гащите.

Мъжествен човек, а не павиан!

Повече на горила прилича.

Аз не бих си заложил всичките пари на Кубрат. Стейтъм се занимава от малък с бойни искуства - кунг фу, карате, кикбоксин.

Ако застанат един до друг ще се смееш.

Героите в киното са дребосъци и извън ефектите на сцената са просто като мижитурки. Пример Том Крус. Jason Statham е фотогеничен за филмови роли и се е занимавал с гмуркане, което не е боен спорт. Брадясъл и космясъл отвсякъде не означава мъжествен. Просто малко филмове трикове и ефекти и снимки в близък брадясъл план с изрязана горната част на голото му остригано теме, за да не изглежда смешно. Да, става за посредствени роли на нахален брадясъл бандюга с неприличен и циничен език, но нищо повече. Дори да се избръсне веднъж и да се облече за да не изглежда като уличен бродяга, никога няма да изглежда мъжествен. Давид Бекъм, въпреки глупавите татуировки изглежда винаги стилно, дори е кумир на всички гейове. Но не е мъжествен екшън герой в никакъв случай. Стивън Сийгал на млади години изглеждаше като истинска екшън звезда, наистина владее бойни спортове и прави бойните сцени истински.

ако бекъм е символ на мъжественност, то стиви джи е направо гладиатор в сравнение с него. абе държава с уклон към гей- изглед.

azko го няма в класацията!!!!