Мадона към Лейди Гага: Винаги ще си след мен

Мадона написа песен, чийто текст изразява отношението ѝ към нейната колежка Лейди Гага.

Обратно в новината

Коментари - Мадона към Лейди Гага: Винаги ще си след мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете плачат за як секс.

++++++++++++++

Ревност, завист, нервност, мъка по изгубена младост-това демонстрира Мадона. И адресата й е без съмнение Леди Гага. Гага пее супер добре, инвентивна е , със супер положителна енергия зарежда публиката. Жал ми е за Мадона, но нейното време мина. Гага я засенчи и надмина тотално. Гага има душа, чувствителна е ,щедра и обичана. Мадона супер студена и амбициозна , пресметлива, никога не е пяла особено добре, няма глас, добър маркетинг-да, повечко скандал-да, танци-да, костюми също но глас, пеене, каризма, изкуство - НЕ.

защо трябва едната да е по напред от другата не може ли и двете да са напред.светът е голям и побира

Не е сигурно, че посланието на Мадона се отнася до лейди Гага - защото не ви го е казала лично Мадона - това са си ваши - журналистически интерпретации, базирани на текст от песен, който въобще може да няма връзка с реалността или с конкретна личност. Предполагам Мадона не би се заиграла на дребно с това.

А пък Мадона копира нашите фолк - певици. Те имат обичая да си изясняват отношенията в текста на песни - коя на коя отнела мъжа, коя копира другата в песните, коя повтаря роклята на другата - изобщо няма голяма разлика с песента на Мадона

Запомни едно: хип-хопът ми.........;)

като чели повечето хора по света не искат да гледат певец с нормална визя искат цеир и да изглежда като клоун а сеответната индустря му я предлга . а колкото до мадона тя си мисли че още е на 18 и та първо и предстои кариера ,тя е на финала и се напъва много зада остане сред съзтезателите пред нея

Що рече?

Женски бой! Искам женски бой! Тези двете скубли ако се хванат за косите в калта ще станат много по-популярни, отколкото като се чекнат по пържоли и организъм на сцената.

Симпатяги са и двете, не ме дразнят.

Ами че то Мадона освен да се пипа отдолу и да се кълчи в екстаз, друго интересно в нея няма. Откакто се появи лейди Гага и Мадона отиде в забрава. Лейди Гага поне танцува, пее, песните й имат някаква мелодия и ритъм. И се слушат, има толкова много фенове в социалните мрежи. Мадона ще остане само в историята на порнопродукциите.

лили иванова към мадона : винаги ще си след мен ;)

И двете са кранти, но Гага е 20 пъти по-зле.

Как може тая селянка Мадона да се оплаква, че някой я копира? Трябва да се радва, че й обръщат внимание въобще. По тъпота и посредственост Мадона е американският еквивалент на нашия Азис. Лейди Гага в най-добрия случай й се подиграва като прави пародии.

Глупак! Мадона и Майкъл Джексън ще са N1 ever !

Пропусна и Дриско да слоциш между тях.

Както се казва на български - Срещу мен да тичаш, няма да ме стигнеееш. :-)

Бе, то и нашите, вече над 20г. копират Попа и Радо шишарката, ама те поне не се драпаха по триъгълника :-)

Завижда й, че може да пее. И има хитове. Мадона от десет години пее едно и също и има един клип, където се пипа между краката. Само дрешките са различни.

Не мисля, че лейди Гага копира Мадона, много по-различна е. На Мадона не и прилича на възраста да се сравнява с 30 години по-млади от нея, става смешна, с претенциите си за младост и 20 годишните си гаджета. Лейди Гага е проект зад който стоят много хора и на мен техните идеи, дори налудничави, много повече ми харесват от идеите на екипа на Мадона.

Явно си малка и затова не ти е ясно, но, след "Dance", тъй наречената кариерата на Гага копира едно към едно творческият път на Мадона. Приликите са толкова очевидни, че чак дразнят. Разликата е там обаче, че трийсет години по-късно Мадона още е голяма звезда, докато Гага никой няма да я помни.

А и това което правеше Мадона преди години си беше скандално и революционно. Сега на Гага й е лесно, пътя е утъпкан и хората вече са видяли какво ли не.

и двете са един дол дренки

8901

Мъка, мъкааа....

Че кой не имитира в този свят? Че Мадона е за уважение, защото всичко сама си е постигнала е вярно/ гледах биографичен филм за нея/, но какво й пречи Лейди Гага да си се прави на палячо. Това, което пък харесвам в Гага е, че не й пука от Мадона и си следва пътя. Каква е тази амбиция все да сме първи!? Мадона беше години с две крачки напред от всички останали, нека сега пък Гага е напред. Каква е тази завист, каква е тази злоба между толкова " извисените"? Всяко нещо с времето си бе, Мадона!

Критическата не прощава съдейки по незначителните проблеми , върху които акцентира. Егото не ти дава смисъл в живота.

Мадона явно вече дава фира!

И двете са супер бездарни!

Мадони и Лейди не се карайте - Кончита печели!

Дали песента е за Гаргата, може да се гадае. Май пак си правят реклама, че и аз се хващам щом пиша.

Значи щом Мадона е написала цяла песен явно и пари в червата от завист, но няма как. На всеки му минава времето. Гага може и да използва чуджи неща, но музиката й е оригинална и много свежа.

Свежа е прабаба ти

Така е - тя е по-млада. А щом й се оказва внимание и в песен ...

В крайна сметка, Мадона винаги ще си остане като "първата" в почти всичко в този бизнес. Историята помни пионерите и откривателите, а не рекордьорите и последователите.

Харесах ти коментара, но знаеш, че да си истински пионер и да останеш в историята като пионер, са две различни неща.

Мадона е десетилетия на върха и то в бранш и сфера които тя самата е създала.

И все пак Мадона не си признава, че също е копирала. Преди нея са Дона Съмър, дискотеката Студио 54, на която е базирала всичките си лайв-ове и т.н.