5 причини да ходим на SPA по-често

SPA процедурите често се възприемат като лукс и глезотия, а не като средство, чрез което да запазим здравето и красотата си. 

Обратно в новината

Коментари - 5 причини да ходим на SPA по-често | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дето е написал статията е голям мушморок!!! Колко струва едно ходене на СПА? Не давайте тъп акъл. Ние знаем кое е добро и кое не е- въпросът е в липасата на средства. Затова не се подигравайте с болшинството от хората. Ама че наглеци..........

Айде сега една статия : Защо не можем да си позволим да ходим на СПА . Или не може, защото ни чакат избори ?!

Минералната вода е радиоактивна, а масажите травмират мускулите. Не се хабете!

Едвам ме навихте, ей! :-)))

хода на спа за да е_а! и за да има рима!

Ми то няма рима. Виж ако има засукана масажистка...

Пишете къде има безплатни и веднага отивам.

Дари

В статията се говори предимно за масажите. Другите процедури въобще не се описват, а само се споменават. А масажи се предлагат на много места на поносими цени. Или си допълнете статията, или я свалете, или променете заглавието, ако държите на коректността, разбира се.

Рекламка, а? Спа хотелчетата нещо закъсаха ли? Ами лукс си е спа-то, наистина. Цените ги определят като хвърлят зарове май. Няма промоции, няма отстъпки, саво дране в цените. Еее, сега ще закъсате, уважаеми спа хотелиери.

ти ще го закъсаш преди тях споко

Кой каквото пожелава това да му се случи!!!

До преди 20 г имаше бани във всяко село, а в София бяха поне 7-8 на брой. С истинска минерална вода, топла, приятна. И струваха няколко стотинки входа. Преди 40-50 години нямахме толкова бани в къщи и масово ходехме да се къпем там. Беше наистина кеф. А сега ми пускат изкуствено затоплена вода в някакво легенче и това ми го наричат спа. В страната ни е пълно с минерални извори, в много европейски държави за каквито мечтаят. Ама това е едно от златните ни резерви, които стои неупотребявано, или по-скоро в бутилки пълнено.

ами нарочно няма минерални бании зада се разглезим много и да се отпунем съвсем

"SPA процедурите често се възприемат като лукс и глезотия, а не като средство, чрез което да запазим здравето и красотата си." Точно лукс е! Я сметнете колко струва един СПА уикенд за едно четиричленно семейство, с всичките му там глезотиийки. Подържането на красота и здраве е най-скъпото нещо, а в България всичко е п-п-най скъпо.