Петко и Яна: Доменик ни промени

Петко и Яна са много щастливи от появата на бял свят на сина им Доменик, а на бизнесмена му доставя истинско удоволствие да се занимава с бебето.

Обратно в новината

Коментари - Петко и Яна: Доменик ни промени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли за тия??????????

Пак ли за тия??????????

Много сте злобни бре ! Хубави, успели и влюбени. Трябваше сигурно анкета да направят как да си кръстят детето. Доменик като порасне ще учи в хубав скъп колеж в чужбина. Притрябвало му е име като Драгомир или Мирослав . Супер двойка са Петко и Яна . Вас само ви е яд.

яна, като я гледа някои на тая "щастлива" семеина снимка, едва се дуржи на крака от умора, а тоя до нея селски тарикат, дето уж толкова работи, като някакув прецуфтял нарцис се ухилил *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петко, Яна - хубави имена, ама какво им е направило детето та са го кръстили така? Доменик?????? Патрик???? и т.н, а уж сме българи????

На ПеДко и Янка по им ходи да седнат в някоя квартална кръчма!

Петко от 100км. си личи що за стока е . Той би си закичил всички скъпи джунднжурийки на онези дървени стойки , където помакините си кичат чеиза и през цяла София ще мине така- да не остане някой ,който да не е убедил в неговата финансова МОЩ!!

Цигара-магара-тактика...

Само простак и циганин може да кръсти детето си така.

Той е и двете.

Какво прави Доменик Петков?

Петко е типичен пример за СНОБ- сенца но белита-без благороден произход. Произлезнал от бедно семейство , не си е напънал мозъка да учи . Постигнал нещо в живота си или от съмнителни дейности или от изнудване или от обслужвайки най-нисшите потребности на хората ,НО той иска да е приет в обществото и като няма друго , скъп часовник , скъпа кола , скъпа ризка -а дано го приемат във висшите среди....да , ама не!

По принцип си прав, ама под висши среди в Бг, кого имаш предвид - Евгени Минчев, Златките и КО, Ицо Стоичков, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Гигов, Вълка, Черепа, Маргините... мога да изброявам още, ама те все един дол дренки...

То в това общество на гореизброените е приет -те там си мерят точно часовниците и чорапогащниците , щото друго няма.Познавам образовани , интелигентни млади хора -уми и възпитани и даже богати /наследствено/ ,но никога на са се перчили с разни скъпи придобивки , защото така са възпитани и не се кичат като панаирджийски мечки с часовници по 30000лв.

Да им е живо и здраво детето, ама кой е Петко и коя е Яна, че не се сещам??

Нямам нищо против хората, ама що за име?!?! Че и на галено Доми му казват....поне Ники да е, че иначе супер зле.....

с кво са известни тия ...бре

Известни са с това, че са известни...

а внука Домеников Петков

Детето е хубаво нещо ,когато го искаш от този ,който трябва Само прост човек , може да намира в това ,псевдореализация. Иначе дай боже всеки му..

Абе знам че вече българските имена не са желани, ама Spellcheck ползват ли?? Името e по-скоро латинско германско и поне по прицип е Dominik a не Domenik ....

Петко, Яна и Доменик - звучи като виц или като разказ на Елин Пелин за печената тиква.

Не обиждайте Душко Добродушков!

Този Петко, колкото и да прави стойки и да го раздава "много съм чаровен", има типичното за голяма част от по-младите български мъже чалгарско излъчване - и като поведение, и като стайлинг. Такива типажи в Европа не могат да се видят. Сигурно това има връзка и с "бизнеса" му.

Проблемът при ниските мъже , какъвто е и Петко , е че ръстът се явява като огромен комплекс. В следствие на това той насочва погледа на събеседника или към скъпа вещ по себе си или до себе си.

Правилно се комплексират, то нисък мъж не е мъж. За миньонки с къси крачета става, тъкмо да не се комплексира още повече, но за жени с нормален и висок ръст - твърдо НЕ. Колкото и да е хубав, ниското си е ниско. Ниските жени също са комплексирани, но ниският ръст за жена не прави толкова впечатление, както за мъж:)

Не е вярно, аз съм нисък но ме заглеждаше една висока стройна и красива мацка като манекенка нищо че стърчеше с една глава над мен. Но съм семеен затова нищо не съм направил, но е факт че ми мяташе погледи непрекъснато. Който си е готин и нисък пак си го харесват:)))))

Да им е живо и здраво детето, но защо е това име. Има толкова хубави български имена. Звучи ми точно както едно време имаше един Ричард, ама Груев.

Една моя колешка се майтапеше на времето като казваше : ох на дядо Грую Ричарчето, та и тези простаци не можаха едно хубаво българско име да изберат на детето си. Сега разбирам защо Орлин я зареза, много просто момиче е явно тази Яна.

Лили обърни внимание и на правописа моеото момиче. То бива неграмотност... До кой клас си учила?

Тези двамата що не си сменят и те имента, че Доменик Петков- син на Яна не ми звучи добре

елементарните хора такива имена си избират,те разчитат на такива неща в живота ,за да са интересни,понеже знаят ,че са с две гънки на мозъка.другите им занимания са шопинга,спа и фитнес,дрехите,колите,татуирофки,,,,т.н.проблема на страната ни е такива същества имат всичко каквото си поискат,а истинските хора по мизия,бисер,и навсякаде просто измират.

Има такива хубави български имена..., а това ДомЕник...

от българското до мени. Живи и здрави!

Егати името! Кръстиха го Светльо на дядо му Ламби ....;)

Пак ли тези...

Доменик ми звучи гейско. Друго си е звучното Петко.

Друго си е Гейлорд Ебльо!

"Петко и Яна: Доменик ни промени.." ..Петко, Яна...ъъъ Доменик! Радвам се, когато видя успяло и добре живеещо циганско семейство. Дай Боже да се намери работа на повечето цигани в България и да има живот и в нашата Държава за Домени, Лоренцо, Ламас и др. нещастни дечица на малцинствата.....

Доменик Петков.............. яко направо кърти мивки

Де да беше само Доменик Петков. А то името му цял живот ще бъде "Доменик Петков с Е". Защото нормалното/разпространено име е Доминик.

абе променил ви, глупости. същите чалгаджии сте си и двамата - селски бек и златотърсачка, 2 в 1, страхотна комбинация

Абсолютно. Обаче селяндурите се размножават и вече са трима.

Не мисля, че на втора и трета снимка това е Яна. Няма никаква прилика с нея.

Те и бай Петко са го минали на тези снимки с голямата баданарка :) Направо неузнаваеми и двамата. Това си е то списанието от "висока класа".... :)))

Как се справят двамата с гледането, като постоянно са някъде на почивка? Тази двойка е обречена още от самото начало, след година-две ще е поредната самотна майка .

Червеното конче на ръката,изчерпва всичко!

Петко се радва на бебчето, но не виждам Яна да показва някакви майчински чувства, нито пък има нейна снимка с поотрасналото бебе.

За пореден път часовникът на Петко излиза на преден план .... а всичко останало е фон.

Доменик!?! Така се казва кучето на съседа ми!

Горкото дете - Доми. Наредиха го зорлем до ромските бисери Вирсачи, Шанел, Арманиту и Фирари. Тези да ми обяснят, колко са влюбени не след 1 година, ами след 10 поне. Ако издържат толкова разбира се.

В парка една баба викаше - "Доми, ила тук Доми, Доминик! Ила да хапнеш баничка."

Много ще ми бъде приятно след 5-6 години пак да четем за тия двамата. Дано бъдат заедно още...........

цигански бароk

предполагам знаете че такова нещо като бивш наркоман и бивша проста тутка няма ... но пък в бг откриехме категорията 100% бъдещ олигофрен ... лек ден

А кои всъщност са тия защо не пише в НОВИНАТА......???!!!???

Пичове и свестни момичета, влизам само да ви посъветвам: НЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ПО ТАЗИ И ДРУГИ НОВИНИ, НАЛАГАЩИ ПРОСТОТИЯТА И НАГЛОСТТА НА РЕКЕТЬОРИ И КИФЛИТЕ ИМ КАТО ПРИМЕР НА ПОДРАЖАНИЕ. Приятен ден!

+10

Ама не може така - тук има информация само за 20-ти октомври! А какво ще правят през останалите дни? Как ще изкарам спокойно деня след като не съм наясно с пълната програма на Яна, Петко и Нидялко (пардон) Доменик? Какво да пиша в графа ядене, пиене и WC? Някой да даде линк към по-пълна информация за тези мили хорица, че дир-ът не е достатъчно изчерпателен! Тенкю!

В светската хроника в сайта редовно организират парад на простотията. Хубаво за малчугана и щастливите родители, но правят ли нещо уникално, което да предизвиква силно впечатление, та през ден да ни го поднасят на читателите? Толкова сваляне на летвата не бива. Българина все още може да мисли и преценява. Или се ползва психо тактиката , че като се отнасят към някой като с дете, той започва да се държи по този начин.

тези двамата пак ли се показаха....

Много ме радват тези. П.П. Ще си купя списанието.

....мога ли да си лягам спокойно вече? Само тия двамата имат дете,мани. Аз имам две и кво.