”Пинк Флойд”: Новият ни албум ще бъде последен

Легендарната група "Пинк Флойд" ще издаде на 7 ноември първия си албум от 20 години - "The Endless River".

Обратно в новината

Коментари - ”Пинк Флойд”: Новият ни албум ще бъде последен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През далечната 1979 -80 г. за първи път чух на ВЕФ-а "Another brick in the wall". На топ листата на поп музиката за всички времена (макар че понятието поп музика не е уместно в случая) безспорно стоят PInk Floyd (името е дължимо на починалия основател на състава Сид Барет - като съставно от имената на двама цветнокожи музиканти PINK и FLOYD ).

Флойд са ВЕЛИКИ!

Най-добрите.

А моят - не!

Стивън Хокинг, човекът който не може да говори е изпял песен. Това е доказателство за силата на човешкия дух. А човек като Дейвид Гилмоур, който е запазил своя невероятен глас и е усъвършенствал уменията си да свири на китара и да създава песни спира да твори. Не е ли странно?,, Действията говорят повече от думите...,,- това е цитат от песента от този албум,, Louder Than Words,,- песента е с вокалите на Дейвид Гилмоур и завършва с невероятно хубаво китарно соло, което като го слушаш и те пренася в друго време, друго място и друг свят.

Да уточня- писах , че Стивън е пял, но той не пее в истинския смисъл на думата. Неговите думи звучат като песен и се вписват в стила на Пинк Флойд . Няма никакво значение компютъра. Някои хора имат какво да кажат.

Жалко! Много жалко! Сик транзит, глория мунди! Още по-жалко е, че през последните десетилетия не се появиха такива музикални титани! Само като си помисля, Криско, пфу, и ми се драйфа!

НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!!!