Евгени Минчев: Твърде богат съм да имам приятели

Евгени Минчев е сред най-коментираните Съквартиранти в новия сезон на VIP Brother, а според последната информация е и най-скъпият с хонорар от 250 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев: Твърде богат съм да имам приятели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евгени ,много жалко ,че нямаш истински приятели! Това те прави най-големият бедняк на света!

Реално на мен Евгени ми стана симпатичен във ВИП Брадър. Преди имах много негативно отношение към него, но сега го виждам в по-човешка светлина на един самотник. Венета Райкова се с*дра докато не го изгонят, но мисля, че битката между тях едва сега започва

дори нямате въображение да си измислите ник, а ползвате чужд. Не е честно!

Изпитвам истинско съжаление към този човек. Но той едва ли би разбрал за какво говоря. Рядко себична, деспотична и егоистична фигура видяхме във вип-брадър.

Като сте тъпи, давайте пари на този педл

абе тоя гнусен урод докога ще го държите тук?!

5 страници постове за този палячо, който се различава от Митю Пищова, да речем,само по 'бройките'- егати Гей-лорда

KaiRen

Малко вероятно... ПищоЛя надува бройката, а тоя се срамува да си признае за другите двама, та може и да са наравно. Разликата е във визията - корема на Минчев му позволява да си вижда анатомията.

както се казва : "боклук съм, и затова роднините ми са отвратени от мен, и не искат да ме виждат, и не ставам за нищо, т а затова нямам приятели. "

задачата на телевизиите е да покваряват, опростачват и очалгавят и малкото останали нормални хора в тази държава.

Споко. Ще си и умреш сам.

Абе за едно дърво в главата си!!1

Държава на синтетичните, пластмасови хора, със силиконов мозък, без чувства и емоция. Всичко - предмет на покупко-продажба. Предателството и сребролюбието - издигнати в култ. Използвачеството и лицемерието - на висота. Обикновените хора - плащат данъци, осигуровки, купуват джипове за ВИП-задници и чиновници.

браво ;даначните требва да се позамислят за да увеничат данаците на телевизията за подпомагане на бедните;вижда се че те (телевизията) разполагат с свободни пари

Неразумний и юроде ...едва сега след няколко стотин години разумях поради что се срамиш да се наречеш българин .......

Ами... лека ти пръст, Евгени, ти си наистина нещастно същество.

ха такааа кажи си кажи си ;скоро ще обеднееш

Евгени изкарал си добри пари за това си участие.Призовавам те да дадеш половината за домовете за изоставени деца.Богатството не е само матрериално, но и духовно.Докажи на всички,че си наистина богат във всеки от двата смисъла.

Много поучително. Бабичката, намерила 17 000 лв и преживяваща с пенсия от 250 лв, която я дават като извънземна, че е върнала намерените пари на собственика. От друга страна глупави посредствени ВИП-ове, които телевизиите се натискат да им броят парици, че са закъсали - суми от порядъка на 250 000 лв. Тяхната ценностна система - бягай от приятели, да не те ощетят. Накъде вървим? Искаме ли да живеем в такава държава? Ще продължаваме ли с тоя фарс? НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ПАДЕНИЕ!

И твърде тъп!

Не е пъп той е ....."вдлъбнат" ! :-)

Ега си ВИПОВЕТЕ Евгени Минчев и Албена Вулева!Българио мила, земя на герои!

...така е, може да е само приятелка;)

Господи, отърви ни от това нашествие на нагли клоуни!Медиите, моля ви спрете да ни занимавате с тази пошлост...

така е, като са ни избили потомствения елит. Можехме и ние като другите народи да имаме благороднически фамилии на по няколко хиляди години, а сега има само едни селяци с цървули, които като се видят с пет лева в джоба и започват да се мислят за царе и лордове.

а ти си потомствен тъпак.наличието на такива като тебе е причина да съществуват такива като недоразумението е.м. м/у другото половината от продуцентите на това предаване се пишат потомствени благородници. можeш да провериш

Прав си, че нямаме потомствен елит - след турците го изтребиха и комунистите. Обаче имаш доста сериозна заблуда в частта си за "хилядите години". Няма такъв потомствен род на света, който да е от хиляди години. По 400-500г си знаят историята някои родове, някои може и до 1000 да я докарват с малко разкрасяване, но "хиляди години" означава поне 2000 г. Надявам се не ги бъркаш с 2000 лв.

Евгени Минчев е едно чудо, което не заслужава коментар. По скоро трябва да бъде лишен от много неща, за да разбере как трябва да се държи в обществото и към децата. С отношението си към децата подлежи на разработка на Агенцията за защита на децата. Той няма да прочете това, но да помни от къде е тръгнал и ако не е бил с този или онзи да си стои още в циганския квартал на Пазарджик.

Лорд ъф Нотинг Еужени Минчев е просто един тъжен клоун

Лорт((Lort)) оф нотинг Ергений Минджев предполагам имахте предвид

С този хонорар може да се позакърпят някои дупки в държавния бюджет....

С този хонорар ще пзакърпи само собствената си дупка, за съжаление...

.... палячоооо-цирка затвори !!!!!

Ако трябва да характеризирам недоразумението Минчев с две думи, то това са кич и клише. Цялата му жалка персона е изтъкана от клишета, налагащи кича, безпардоността и липсата на каквато и да е дълбочина на характера. Резултатът е пародиен: сив човек в паунови дрехи, празнодумец с претенции за интелект, фалшива обществена личност, чието истински място е в малък провинциален квартал, гаргара за добрия вкус.

Ако човек е богат има богати приятели, ако е беден има бедни приятели. Тоя щом няма приятели е един никаквец.

Сигурен съм че благосъстоянието не е пречка човек да има приятели! Проблема на тази вулгарна грешка на природата е съвсем друг!!!

Аз мислех че е богат....той по-беден и от мен....:)

И твърде грозен.

Евгени, от сърце ти пожелавам много скоро да нямаш стотинки за филия хляб!

Е, какво ти е направил, бе, дребна душице, сега олекна ли ти?

Ще ти кажа какво ми е направил.. На уше. После ще те пусна в канала и ще дръпна водата, боклук шибан! Ще видиш колко ми е дребна душицата и голям номера на обувките! Последното ще усетиш в муцуната си- обещавам ти!

Крадци са проникнали при Евгени Минчев, след това и в апартамента му !

Идеята е, че за да има приятелство трябва да има равенство, а ако някой забогатее, доскорошните му приятели започват да се отдръпват и очуждават. В случая на Минчев, той май е кофти човек по характер, така че, независимо беден или богат, едва ли някой ще му е приятел.

Твърде враждебен, самовлюбен, зъл и безпардонен си, за да имаш приятели! Богатството на умните хора като нас - са ПРИЯТЕЛИТЕ! Това, обаче няма как да го разбереш, защото очевидно си се "сприятелил" само с "богатството" си ( каквото и да е то)!

Аз много съм доволна, че ЕМ влезе и излезе в и от ББ. Краткият му престой лично за мене промени представите ми за него. Зад наперената фасада стои един дезориентиран човек, без център на тежестта, самотен и ръсещ бисери с цел да поддържа имиджа си на ПиАр и познавач на човешките души. Обаче, уви не е разбрал дори и собствената си.