Йорданка Христова не давала на Ивана да се хвали

Дъщерята на Данчето Христова - Ивана, сподели пред списание Story, че двамата с брат й никога не са парадирали с родителите си.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова не давала на Ивана да се хвали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже ,що за врат е това????

разбира се. Сега е разрешено да живеят заедно такива двойки. Не ме интересува много, може и у нас да се разрешава да имат деца. Но аз съм ама много против. Дете в такова семейство или ще е нещастно или и то ще стане хомосексулно, дори и да не му е заложено, за съжаление.

А как хомосексуалните деца са имали хетеросексуални родители!?? Значи логиката ти не работи нещо....

А защо ние трябва да се интересуваме дали ти си против? Някой да те моли за нещо, да ти иска съвет, пари т.н. - теб това какво те засяга? Откъде знаеш как ще се чувства едно дете в такова семейство? Така просто си го представяш или как? А знаеш ли как се чувстват децата в домовете? Ами тези в циганските семейства? Ами тези дето хетеросексуалните им родители ги пребиват и някои даже изнасилват? А децата на самотните родители? Къде се намирате да сте все на нещо против......

Аз съм убедена, че не познаваш лично нито един хомосексуалист, обаче си много наясно иначе с обстановката в семейството му.

съгласна съм, че човекът прави името. Колко ли хора от останалите живи си спомнят с добро Григор Стоичков?

Щом си съгласен, че човекът прави името, значи си наясно, че Григор, внукът на Григор Стоичков и самият Стоичков са различни хора и всеки работи за своето си име. Ако големият Григор е бил кофти човек, значи още по- голямо браво на внукът му, че е съвсем различен като човек. Както и да е, тук темата е за възпитанието на внуците, а не за дядо им.

може точно дядо й да се е застъпил за "другите" известни. Но хич не ми се вярва - просто си драскам Интересно ми е Ивана, как мисли за тогава, за дядо си по въпроса, не може като е толкова начетена да не знае истината.

не ми се рови във форума, но мисля че не съм го извътяла - просто има мъжка, строга физиономия.Ще си призная - не обичам деца и внуци на бивши величия. И преди и сега винаги добре.ПРеди щяха да я пратят на лагер или затвор.Само много известните и обичани минаваха метър.

не бе Слави, Слави, тя може да не й е приятелка, а само сексуален обект. Има разлика все пак.

защо не изтриете този,който не пише по темата, а възхвалява брат й - и това ако не е извън темата? Да, ама се казва Григор, защо ли ми напомня на Григор Стоичков.

Напротив, съвсем съм си по темата, защото и в статията се говори за децата на Йорданка, не само за дъщеря й. А що се отнася до името, народът го е казал: не името прави човека, а човекът името.

чак пък много сладка. Просто сигурно има много пари,та й се лепна онази използвачка. Ама голяма интелектуалка, какво беше - много точна, премерена и пр., а коя е приятелката й? Не важи ли в нашите вемена - кажи ми кои са приятелите ти, за да разбера какъв си.

има ли с какво да се хвали и защо майка й не позволява. Сигурно не е много за хвалба, щото не познавам родители, които ако има за какво да не са доволни и щастливи от това, което са децата им.

че "драскаща женица" както ме определя 17 съм майка и баба. Гордея се с това. Хайде сега всички да станем от третата сексуалност и ще видим ли ще има ли българи.

мила,радвам се за вас, че сте майка и баба! но не ми стана ясно как извъртяхте коментара за външния й вид и го свързахте с някаква сексуалност! освен това никъде не е казано,че хората със различна сексуална ориентация не могат да имат деца! и да допълня - хомосексуален се раждаш,не ставаш такъв!

наивни до няма на къде повече. Тази неопределена,не много си е определена. може да е ама много нещо, тук пишещите, ако не я познават лично и по-така, откъде разбраха, че е най-най-най. За мен е обратна, неприемлива и страшна на вид като федфебел.

За дъщерята на Христова нищо не мога да кажа, но имам отлични впечатления от сина й Григор. За няколко години имаше малък офис за компютри заедно с негови приятели до нас и мога да кажа, че е изключително скромен и услужлив. Караше си старата кола, без скъпи дрехи и пр., а коя е майка му разбрах от една съседка няколко години след като се нанесоха. Понеже повечето съседи бяха много възрастни той и приятелят му не веднъж са ни помагали, вкл. с да пренесат жена с инсулт от 4 ет. без асансьор до линейката. Ако Йорданка или някой от семейството й чете тук, нека знае, че я поздравявам за доброто възпитание на сина й.

Дъщерята на Йорданка Христова според мен е страхотен , неподправен човек с добро възпитание , което е един плюс имайки предвид болшинството ни опростачени сънародници , за които чалгата е ценност номер едно .

Тези наши ВИП никой от тях не знаеше неща от нашата история, които всяко дете над 10 години знае. Добре ще е за смедващите ВИП БРАДЪР за участие да се поканят и грамотни хора.

.....не ПОЗВОЛЯВАЛА/РАЗРЕШАВАЛА.....Какво не ДАВАЛА? Кога ще се ограмотите?

МНОГО Е СЛАДКА И ИНТЕЛИГЕНТНА.СЛУШАЛА СЪМ Я,А НА КОГОТО НЕ ХАРЕСВА СИ Е НЕГОВА РАБОТА.ЯВНО ИМА ТУК И ДОСТА ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ПИШЕЩИ.ОСТАВЕТЕ НА НАС МЪЖЕТЕ И ТО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ДА КАЖЕМ КОЙ КОЛКО СТРУВА,ТАКА ЧЕ КАКВОТО Й ДА ГОВОРИТЕ -ТЯ СИ Е СУПЕР

Тя е мъж бре! Ако ти го отмаа еднаж, друга песен ше пееш ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦООО!

тя и майка ти има косми между носа и горната устна...при при мъжете се нарича мустаци,а при жените как?

хубаво е човек оценява ,ама сам да се оценява. не е

В този "вип брадър"й.христова е невероятното ми РАЗОЧАРОВАНИЕ!!винаги съм я смятала за лъчезарен и добронамерен човек,без да блести с някакви качества.а тя всъщност винаги е била една пресметлива и лакома хитруша на дребно!!!!пълна помиярка!!!

Тоя Иванчо много се хвали, бе! Но интересния въпрос е, ако майка й не беше Йорданка Христова дали Ивана щеше да е с такава сексуалност - по-скоро не!

Момичето е симпатично, но майка й загуби от влизането си в Брадъра. Може ли да каже, че българският владетел, който наредил да се изкоренят лозята е Т. Живков? Тя от социализЪма по-далеко май не вижда?

жена съм, но не поради това тази на снимката ме плаши. Просто няма нищо миловидно в лицето й. Ако бях режисьор бих я ангажирала за роля на надзирател в женски затвор.

там е работата, че не си режисьор, а само една коментираща женица

душичко. Верно че почти всички наши роднини са били комунисти. Почти. Но не всички са били политбюровци.

тази Райна пише такива скучни репортажи. Показва ни какво я впечатлява. Не мога и да се разсмея!

да бе, да. Само че не е момиче, а мъж. С какво да парадира ли? С това, че дядо й е един заклат комунист,който сигурно е отговорен за гоненията на народа ни. Но сега е предимство да си снаха на политбюровец. Те пак ръководят държавата, а народът, същият, държан "зад железна завеса" се радва на тези които имаха всичко и преди и сега.

Душичко, всички наши предшественици са били комуняги. Искали или не са били такива.

Так и не разбрах с какво е виновно момичето,че дядо и бил еди какъв си? Важното е ТЯ каква е, като човек, и какви качества има. Ние българите обичаме само да си плямпаме не защото ни се отдава, а просто от любов към критиката.Айде стига сте плюли момичето и бъдете малко по-човечни.То бива селяния,бива..,ама като гледам на някой форумци тук,като чели им плащат да оплюват.

Заглавието е много показателно за нивото на ценностната система на българиския интернет журналист. Йорданка Христова не разрешавала на децата си да парадират. Коя е Йорданка Христова и с какво да парадират децата и?

не става дума за нея, а за мъжа й. Той е бил син на член на политбюро. Те бяха по-равните. От него е бил осигурен животът, който не бивало да се споделя, за да не им завиждат.

Страхотно момиче!Интелегентно и позитивно!Е,можеше да е малко по-женствена като маѝка си,но то това като доѝде не пита..Нищо.

?!? Кой е тоя пичага на снимката? Тоа как ги шпоре женкитеее!!!

не ви ли прилича на крокозъбел???А и прическата е ела с мен в пещерата да изплашиме мечката.Ха-ха хаааа!

ама спри я тая уеб камера, че гледаш себе си докато пишеш

Много ограничено и елементарно мислене имате. Явно от носа си по-далече не виждате.Но вие не сте виновен... Момичето е страхотно! Престанете да обиждате,критикувате и да се изказвате за хора,които не познавате.