Новото лице на Рене Зелуегър подлуди медиите

Лифтингът на американската кинозвезда Рене Зелуегър предизвика лавина от коментари в медиите по цял свят, съобщава "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - Новото лице на Рене Зелуегър подлуди медиите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поне 55 изглежда с новото лице. да си взима парите - рекламация, от пластичните хирурзи, оплескали са работата. то целта е да си запазиш вида, но да изглеждаш по-млад...не да станеш савсем различен, и с 20 години по-стар...горката звезда.

Това е проблем, казвам ви. Ако лицето на една актриса може да се променя така драстично, какво очакваме за климатичните промени тогава?! Направо не ми се мисли. Ужас и страх, неморалност и безпринципност е това, да реши Рене, да си направи процедури за да си смъкне скулите, че да й се отворят очите малко. Казвам ви, аз имам същия проблем и ако се променя, ще се наруши световното равновесие и ще започне глад навсякъде по света... не само у нас и в повечето части :) ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА НА МИРА! ГОЛЯМ ПРАЗ СТАНАЛО!

Преди Зелето беше по-юбава

Те медиите си бяха луди и преди.

Ако тя харесва себе си повече и така е по-щастлива (или по-търсена актриса, или каквото и да било друго), промяната е за добро. Без значение е какво мислим ние. А да се оплюва и обижда човек за негов личен избор е откровено просташко и присъщо на долнопробните махленски клюкар(к)и.

Но това не е същата жена - ще трябва да се сверяват пръстовите отпечатъци. ДОКЪДЕ СТИГНАХА НЯКОИ ОТ хората?!?!?!

Кой докъде е стигнал си е негова работа. Гледайте вие да стигнете високо и далече и бъдете щастливи.

Като утихне врявата около лицето, да чакаме новини за г за?

Тая са я подокарали,но като гледам лицето на Ками Тодороф след лифтинг и нам си кви други намеси по него,направо се отвръщавам!

*Juliana*

Аз съм виждала лицето на Ками Тодорова наживо и нямаше нишо отвратително - жената си беше изящна приятна и елегантна навсякъде даже и в лицето. Който я е виждал наживо - може да потвърди :-) Какви идиотизми и клевети мултиплицирате - срам нямате ли.

Мога да потвърдя - така беше, защото и аз съм я виждал "на живо" и то отблизо. Не само не беше отвратителна, ами беше даже много хубава. Лошото е, че тогава бях студент, а тя беше на 25 лета и пееше на един осмодекемврийски празник. А сега (32 години по-късно) образът и няма нищо общо с някогашния. Неузнаваемо променена - ОЗЪБЕНО СВИРЕПО КУЧЕ!

Де да знам...колебая се, май няма пластики, просто е остаряла жената - точно, както и ние ще остареем.

мисля като Вас,защото ако имаше лифтинг лицето щеше да бъде съвсем изгладено,а жената си има бръчици,все пак е на 45 години.А и такова парадиране дали има пластична намеса кой го интересува,важното е тя да се харесва,все пак това е личен избор.

Тези американци наистина са шантави! Вместо подпухналато лице , което тази актриса имаше , все едно е непрекъснато нажилена от пчели , сега виждам една хубава приятна жена . Каквото и да е направила ,браво на нея,струвало си е!

Вероятно под подпухнало лице имаш предвид лицето и на Бриджет Джоунс. Там приличаше на кръгла напомпана луна. Но това не е истинското и лице, защото за този филм е трябвало да надебелее с 20 кг и затова е такава.

Глупости, никога не е била красива, още по-малко слаба! Кубрат много точно го е казал, като нажилена от пчели. И в момента е същата "красавица", само че поостаряла (в което вече няма нищо лошо и срамно).

просто остарява. Не много добре, но то си е до ген.

Това е клонинг с който рептилите са заменили оригиналната Рюне!

Ужас !!! Изглежда на 60 години !

В Холивуд място за 45 годишни няма, освен ако не се казват Мерил Стрийп.

*Juliana*

Нейна ЧАСТНА работа си е как си съсипва лицето и каквото там си съсипва. Ако това пречи на професионалната й работа - тогава застрахователите й ще му мислят. бълХарските махленски клюкари да си го заврът в ГЗъ... ПС: съчюфствам й - но няма да вдигна пръЗд срещу нея....тя си знае защо го е направила и какво са й обещавали...

Изобщо не прилича на себе си.