Ели Гигова и Воче напуснаха ”VIP Brother”

Водещата и певицата събраха най-нисък зрителски вот от всички полуфиналисти.

Обратно в новината

Коментари - Ели Гигова и Воче напуснаха ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за Ели Гигова- поне беше пример за поведение и обноски! За Воче....Много, много, ама мноооого се изложи! Според мен!

тачо, кво работиш ? ми женен съм за Ж.К. хубу,ама през деня кво работиш ?

Жалко,че Гигова отпадна,а Кучкова и Кали продължиха.Колкото до Воче,време и беше,защото вътре тотално изтрещя.

Всички, за които пишеш са от един дол дренки. Просто елементарни седянки!

Да ви призная Ели Гигова ме изненада приятно. Нейна си работа защо е влязла, но поне не се изложи. Донякъде и рапърът беше логичен в поведението си. Всички останали чудесно се изложиха.

КАКЪВ ПРИМЕР Е ЕЛИ ГИГОВА...АКО Е УЧИЛА,ЗА КАКВО И Е ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ,ЗА ДА ЛЕЖИ В БРАДЪРА,ЗА ДА ИЗКАРА ХИЛЯДАРКИТЕ,ЗАЩОТО АЛЧНОСТТА Е ГОЛЯМА И МИЛИОНИТЕ НА БАЩА и МАЛНЕЯТ.....НА ПРИНЦИПА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ.....ИЗКАРАНИ ТЕЗИ ХИЛЯДАРКИ ПО НАЙ-БАЛАМСКИЯ НАЧИН....БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕШ ПРЪСТА....ТОВА ЛИ Е ПРИМЕРЪТ !!!!.

При тая новобогаташка всичко е по сметка! Чакала да и дадат предаване в една от телевизиите та затова лежа тия 2-3 месеца в Брадъра.

Когато обявиха участниците в тазгодишния ВИП Брадър ми се струваха интересни персони. Оказа се обаче най-просташкия и скучен сезон, според мен. Всички са вътре по финансови причини, темите на разговор са бирата, манджата, изпражненията и вонята. В крайна сметка се оказа, че ВИП обществото ни е бедно и елементарно.

Много правилно! Само добавям, че г-н Ники Кънчев също катастрофално е "заслабнал умствено"! Толкова се е вживял в сценария и режисурата на реалити формата, че дори вярва в "невероятните качества, цели и достижения" на Brother-a! Следователно се е продал така като и обитателите на къщата!

В началото обявиха, уж според мнението на зрителите, но избрани от Линдарева (която благодари на психоложката Ани Владимирова за ежедневните обгрижвания), че Кали и Воче са нечистоплътни. Те нямаше кого да попитат ама ти сериозно ли, но бяха подготвени. После Албена ги избира за чистачки на 14 човека. Дават мисия на Въргала да не се мие 3 дни и чакат да заснемат скандала. Той пък си изиграва скеча "Лайняната полиция", изкъпва се и е готов. Нека спечели Въргала. Но защо по този подъл начин.

Оставането на финал в шоуто на персонажи , като Кучкова (актъорката) , Влади Въргала (човек , който няма да се запомни с друго освен с това , че е теглил кредит за "филма"Шменти Капели , че има семейни и финансови проблеми-"То кой ги няма" но най-вече , че има сериозен проблем с хигиената си ) май с нищо друго няма да се запомни ,на "семейството"Калканджиеви , които показаха истинското лице на част от така наречения "Български елит" - злобни , истерични , алколизирани и откровено прости същества , които "са пример" за младото поколение - това , ако са хората , които са пример за ВИП обществото ни то това означава , че наистина вървим уверено към дъното . Аз лично смятам , че Йорданка Христова трябва да спечели , такъв вид формат.

Камелия Воче е много хубава жена. И чисти и готви.... А що се отнася до това, че от време на време крещи и се пали мисля,че трябва да се поусъвършенства от Жени Калканджиева. Освен това се огледайте в собствените си жени в къщи и ще видите как вдигат скандали за щяло и нещяло.

росто простакеша, никаква випка! Можем да кажем и длъжница на десетки хора! Застаряваща , озлобена лелка с къща - палат, купен с парите на италианския и съпруг след сума ти дела, влачейки го цели 8 години из съдилищата.....Егати и предпочитанието, което имаш!

Че е хубава жена е хубава жена.Че има талант си има.Ама направо се изложи от всякъде в този формат.Случая с Въргала беше просто върха на всичко.Интелигентен човек не може да пада на такова долно ниво!

кого го е грижа за този простоват маскарад, освен участниците, които са влезнали само за пари.

Дайте кинтите на безделника Тачо. Завалията не работи нищо и нема кинти да плаща за груповия на Жени. Това може да разбие семейството, което иначе е абсолютно образцово и детето им ще остане недовъзпитано в тънките иширети.

тва туй камелия воче не изглежда баш глупава жена, а защо не се е погрижила за себе си, т.е. за психичното си здраве. Тва да ходиш на пластичен хирург да ти оправя лицевата пластика и да си купуваш сърма и коприна (чат пат боя за лице) те прави само още по-забавен в очите на околния свят. Толкова ли няма психолози в Италия и България, чак да не повярва човек. тва толкова да е заслепена в себе си и да живее живота на някой друг, а не своя, това е покруса. такъв висок волтаж. а е много хубава жена - вънкашно

Без "вънкашно", коментарът Ви нямаше да бъде същия ;)

Жената е на 51 години и може да кара тежък климакс. Нормално е поведението и и простимо.

няма нищо общо с климакса. Това е синдромът на изоставеното дете. Болката на детето, изоставено от майка си, приема тази уродлива форма с времето. Дори егото, което е на показ, е само маска на дълбоката рана от детството. майката на Камелия я е изоставила когато е била на 4 години. отишла в Италия, да опознава живота. Бабата е отгледала детето. Видели се с майката на една аерогара за малко. Камелия била на 18 години. майката я погледнала и казала: Я, Камелия, колко си пораснала. това било,, и пак заминала.

Аман от откачалки! Че тя е пациентка, не випка! Марш на четвъртия км. Ще ти помогнат!

Воче си е такава по рождение- злобна, неконтролируема, крещяща, самовлюбена. Горките и деца, тя ги задушава от обгрижване и непрестанен контрол. Явно това, че е била изоставена от майка си и е расла без мама и тате дълбоко се е отразило върху психиката и. Лощото е, че не може да приема съвети, истината и е неспособна да се извинява.

Дирижиран вот от продуцентите и то не защото излизат точно тези участници,а защото Вулева отива директно на финал.Е няма нормален човек д хареса тая смрад!

А защо трябва да е харесвана, че да остане! Хейтърите обичат да има "джангър", да има дразнители...

Напускат интелигентни и класни жени, за да останат безмозъчната кучкова, оня алкохолик объркан и едно разпадащо се семейство,което ако спечели сигурно ще ползва парите за бракоразводни дела. Гордея се с теб,България!

Къде им е класата и интелекта? Просто повтаряте едно и също, защото някъде някой го е казал. И двете са тъпи и невъзпитани селяндурки (не бъркайте със селянки, моля)

не смятам,че трябва да обяснявам КЪДЕ им е класата и интелекта. не не необходимо да го правя за човек,който изобщо задава такъв въпрос.

В брадъра няма класни жени, камо ли випове! Простакеши и слугини.

Най - накрая истеричната невротичка Воче излезе ! То бива , то може, ама това нейното не беше нормално човешко поведение.

Вочето е пълно ку-ку! Биваше да си почине на 4-тия....

Много лайна изядоха Камелия и Галя/Кали/ в къщата.Такива да не са ти в къщата.Гибона явно не му е било лесно.Подкрепете Влади Въргала,ще направите добро на един объркан но безкрайно добър човек.Ако решите да не правите добрини,гласувайте за Кучкова.хубава,не е злобна и парите които ще получи ще се завъртят веднага в обръщение,което е полза за държавата.

едно доста логично жури, на което обаче убягва същественият елемент, че в предаването смс-ите са само доход и е без значение кого подкрепят. Повервайте ми!

Влади Въргала не е объркан човек. Той просто е изпаднал в тежка финансова ситуация, в каквато са изпаднали много българи. За момента бита му е застрашен, но не и възможността да бъде себе си. и като си помисли човек, вземат му къщата, защото е решил да съгради нещо за хората - филм, да ги радва, да даде нещо на света от себе си. А след това никой не му е помогнал в бедата, в тази нищета.

Абе виж сега,прав си.Може и така да се приеме,въпреки че може и като ония дето - тръгнали п.тки да е.ат,пък дали дупе да се отърват.Така или иначе,жал ми е за този човек.Доста ни е веселил.

Колеги аз съм озадачена... На коя от особите в т.нар ВИП Брадър казвате Джуджанка?

На оная със срамните устни.

На Диляна Маринова от предаването 'На кафе' й викат Джуджи (Джуджанка)

ами снощния резултат показва кой гледа това безумно предаване.аз предпочитам да видя само резултатите от разсъжденията на тези хора.и щом една безмозъчна руса малоумница има повече гласове от наистина вип звезди какво да говорим.българите били умни работливи и т.н. не те просто са малоумници също като управниците си

1. скуъртинг мутресата + алкохолика 2. вулвова 3. лиглата Джуджанка

оти се хабите с прогнози, то е решено

извинявайте нова тв, но карбовски предателски ви би шута за обещаните от дудук бареков повече мангизи и се присламчи в тв7. нямате ли гордост та каните тази фурнаджийска лопата да дава акъл. и какво да научим - бъди предател и печели, после триумфално са завърни, гадно е, няма хигиена. да не говорим, че прибрахте и откачалката н_ло

Първото, което искам да кажа, че Ники Кънчев е отвратителен. Мислих, че жените крещят толкова, то се оказа, че от него никой не можа да вземе думата. Дали той не е подходящ за конфигурацията в къщата, да си крещят вътре. Вече е много, много досаден. Времето му мина.

всеки народ си заслужава и лайфовете и водещите и виповете и всичко до безкрай ...

Бг народ явно харесва мутресата и нейния олигофрен.

От няколко дни чета, че мутресата си е продала на брадъра лиценза на конкурса..... за да спечели първото място! То бива, бива, ама тая пропаднала гювен--я, участваща в тройки и хвалеща се пред цяла България????!!!!!

Bell

Победител ще е скуъртинга Калканджиева, на почетното второ място ще е Влади, а на трето Албенка. Това е моята прогноза.

абе тая вулева много противна бе...."нов стил хигиена нулева, все едно си бил с ......."

Кармелитката, не лъжи! Ще ти порасне още лъжливия нос, нали знаеш! Защо завиждаш?! Вулева е едно умно и образовано момиче , а не някаква си гърла или чалгаджийка! Понимаш, лелче?!

ХАХАХХАХАХАХАХА к'во лелче бе, на мене ми е ................. ХХАХАХАХАХАХА Ама вие блядките май не правите разлика а?!

С какво ти е противна? С това, че е интелигентна, образована, или с това, че е твърд, силен характер, все качества, които явно не разбираш. Ето затова Кучкова събра по вече вот, отколкото Йорданка Христова. Народът ни оглупява, става все по неграмотен и без никаква ценностна система.

Така е, народът ни оглупява! Типичен пример за това е, че сложи на трето място по харесване такова гнусно същество като Вулева. Такава нечистоплътна душа едва ли се е раждала някога, но като се има предвид с каква майка е израсла й е простено. Може да е умна, но целия й мозък отива само за злобеене. Как па едно нещо позитивно не каза, не направи?

Неграмотен народа, а? А ти си написал "по вече" и "по неграмотен"? Сещаш ли се къде са ти грешките? Хайде да не те мъча: "повече" е 1 дума; "по-неграмотен" се пише с тире, защото е степен на сравнение.

Цитат Не държа да печеля "VIP Brother", но се надявам все по-малко хора да прибягват до Терминал 1 и 2, а други да последват примера ми и да се върнат в България." Това заяви в своято есе Ели Гигова. Коментара: И моя баща ако беше крал като Гигов и аз бих раздавала с лека ръка съвети. Никой не те е питал какво мислиш ти куха лейко. То бива наглост, ама това е направо дебелоочие. Засрамете се и се скрийме в миши дупки, вместо да раздавате тъпи съвети. Хайде ела на моето място да та видя тогава какви ще ми ги плещиш.

Тя по-скоро е лошия пример, който показва, че и разполагайки с неограничен бюджет пак може да си останеш посредствен екземпляр, който се опитва да се навира навсякъде, но единственото, което постига е да доказва на себе си и на аудиторията, че за нищо не става ... Вече всички научиха как изглежда дъщерята на Гигов, не е необходимо да продължава да се натрапва в тв ефира , ако има кандидати женихи те ще се заявят :)))

Още на първия ден е ще е каталясала и психически изтормозена ако трябва да оцелява като обикновения гражданин, хрантутещ търтеи като тези!

Никой не избира родителите си. Тя не е виновна, че е дъщеря на баща си милионер. Поне момичето е добре образовано, възпитано, интелигентно, не е разглезена и надута, което е много рядко срещано в богатите среди. Опитва се да се развива, работи, до колко й се получава, това могат да го кажат професионалистите, които са я наели, а не ние. Доста различна е от повечето разглезени дъщери на богаташи или разни празноглави кифли, чиято заветна цел в живота е да хванат богат мъж и да му родят, за да може цял живот да мързелуват. Тя сама каза, че пред нея никога не е стояла опцията да не работи, макар че ако иска може и тя по цял ден да мързелува и да си прави разкрасителни процедури. Не е лошо момичето, не го осъждайте само заради баща й. Пожелавам й късмет!

е какво да се прави, не всеки е изявен партиен член, социалист от бкп, та да стане в 21 век крал. сори, ама булгаристан на доган е наш, на партийците и милиционерите от дс, така че трайте

ползваха думата като глагол, а не съществително, но смисъла си се запази

Най-много ме дразнеше подмазването на всички в къщата и на Кънчев към милионерската щерка ... тотално падение, ултра лицемерие и страх да не засегнем милионерчето - баси и смешниците са всички

баща и не беше ли "продавач на смърт",продаваше оръжие на черно?

..че този обществен цирей Вулева е една от фаворитките, е достатъчно ясна и неизлечима диагноза за обществото ни.

Сега да видим колко прихванали от заразата Вулева ще ти щаркнат минуси...

Много болни, много гноясали - спасение няма.

диагнозата бе дадена доста отдавна и достигна очевидността си при едни три девойки ...

Трите безмозъчни камили, поне нямат претенциите на гнойния цирей - страшно обществено зло. Всъщност не цирей, фазата е отдавна сепсис - отдавна няма спасение, и да изрежат болното място - последиците са необратими.

Добре, че го изгониха този фикус Гигова, защото ни омръзна да слушаме за нейния мним интелект, за който всеки е чул, но никой нито го е видял нито е имал възможност да се увери в него ... почти на градска легенда докарва :)))

Хвани Джуджанка и удари Кучкова!Един дол дренки!Чудя се колко много безмозъчни същества има,та да гласуват за Кучкова.Кое й харесаха-събличането,кокетченето,глупостите,които говореше?Не знам,но жалко за нас щом издигат такива като нея.За лиглата Джуджанка няма какво да кажа.Просто е излишно!

На фона на присъстващите с удоволствие бих подкрепил Влади Въргала и Албена Вулева.

За Въргала съм съгласен,но на злобарката Албена какво й хареса?Забрави ли какво каза веднъж-"Искам някой да умре!"Това ли ти е примера?Тя и откачената й майка са за прихиатър!

Гигова и Моче са пълни противоположности. Гигова е млада,възпитана,с добра външност и добри обноски. Моче е престаряла, но с високо самочуствие без никакво покритие, груба, невъзпитана, с неприятно излъчване, със сприхав и истеричен характер.

Гласят Въргала за победител. А неговото поведение съвсем не е за хвалене. Пак натъкмени истории.

Мисля,че е нагласено, но май ще пробутат мутресата с нейния агресивен и невъзпитан алкохолик.