Ива Екимова ще съди Ваня Червенкова

Ива Екимова обяви публично, че ще заведе дело срещу Ваня Червенкова.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова ще съди Ваня Червенкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ДИР взе да ми доставя все по-голямо удоволствие, ще взема да се пристрастя.

Трябва да има подобни дела. Защото в България всеки си плямпа, без да си дава сметка какво правят лошите думи. Избълва си гущерите и се надупва и спи. Думите са отрова.Думите убиват и променят съдби.

Откачихте с тези адвокати. Хайде стига вече. Никой нищо не ти е уронил. Само ви лъжат тия, за да си пълнят гушките.

И да не ни се вярва, вече жените в България си правят ПР с това дали са били на повикване някога и колко точно са им плащали за компания... Сигурно нямат друга идея каква стойност могат да имат освен като обект за секс. Тъжна работа...

Не знам каква "бизнес дама" е тази жена Червенкова, но имам чувдтвото, че Нова тв. с конкурс събира "елита на боклука" / така казваше един мой професор/, за дани учат как да живеем и разни други неща от живота. Н.Кънчев трябва да получи награда. Толкова простотия на едно място не може да се види никъдзе другаде.

Много хитро ! Взаимен PR ! Само дето баба не яде доматите с колците .

За друго не знам (кой знае там каква тиня и воня е), но за това, което се видя, нямам идея как се обяснява на тийнейджърка от майка, че камерата е видяла следното спрямо един млад мъж: - едва сдържани чувствени масажи - дълго опиянено галене по ухо, врат, ръка - седейнки в скута, подскачане и подхопване върху половия член на въпросния младеж, излягане в него по гръб в тази поза - многобройни уж приятелски притискащи прегръдки - изпадане в лошо насторение, впоследствие от отхвърляне, недостатъчно внимание, и ревност спрямо същия субект Само това да знаехме за тази госпожа е напълно достаъчно.

...публичния майчински урок пак как щяла била да го "опатка" младежа, ако и бил паднел...

Хахаха-Забравил си най-важното!!!!!!!!!!!!

не е най-важното нея ако питаш - ей така си говорила, жената, майтап да става, и така да е... ама гореизброеното и недоклатените влажни погледни не се прави за "майтап да става" пред дъщеря и семейство от някой, който вечно се опитва да морализаторства и да се изживява като морален коерктив, или пази, боже, като, видите ли вие - "коуч"!

Бе тоз миндил , няма ли да миряса вече ?

Явно има тъмно минало и тази сянка я преследва!Сега иска да гради нов имидж на успяла в кариерата си жена и отлична майка,но за съжаление в малка България всичко излиза наяве рано или късно.

"Като специалист по комуникации с дългогодишен опит ..." Някой знае ли какви научни степени има тази дама като ''специалист", какви научни трудови в областта на масовите комуникации има, на какви нучни конференции е взела участие?! Питам, защото като софийски преодавател във ВУЗ не съм чувал това име в нашите среди.

Доценте, доценте, да Ви имам правописа...

Г-н "професоре" аз прочетох мнението на "доцента", но не можах да открия някакви правописни грешки...Моля да ми ги посочите, за да се дообразовам!

Професоре,нещо многоточието сте го написали погрешно,има още много да учите.Срамота - в 5 думи има цяла 1 грешка !

Като влизаш в такова риалити,трябва да знаеш,че де що има нещо за теб,хубаво или лошо ще излезе наяве.Особено,ако имаш нещо тъмно в миналото, по-добре е да не се показваш по телевизията.

Следвайте собствената си логика и сами преценете кой казва истината, обвиняемата или обвинената: Майка на 12 годишна дъщеря няма нищо против да се отъркава в интимните зони на 15 години по-млад мъж не само пубично пред милиони зрители, не само пред партньора, с когото споделя живота си, а и най-вече пред детето си в тийнейджъркса възраст, и още по-лошо - момиче. Кое е по-долно: гореописаното или работата, било то и като проститутка в клуб в Австрия - естествено, второто е далеч по-невинно. Та какво чудно има, напротив, напълно логично е, да е била из клубовете за някакъв период от време. Шокиращото е друго, а именно известността на един човек, лишен от всякакви качества с единствена цел в живота да докаже на света, че е нещо, което няма нищо общо с него самия, а именно - интелект, ктасота и благородство.

Не, че защитавам Ива, то като я видиш само и повече няма нужда човек да казва каквото и да било. Ама, защото другото недоразумение Червенкова, привлича вниманието към нея, ами не говори за себе си? И кой ги лансира тези двете изобщо и защо изобщо ги обсъждаме! Бе, да се скрият някъде да се срамуват и да не се показват повече, но то такива и срам нямат!

Е там в Австрия на пилон ли е била или с консумация?

проблемът не е клуба, а че не е било в австрия, ми в турция. ива има претенции, че е добра по география и това я обижда

Нито Червенкова харесвам,нито Екимова,но смятам,че в случая има доза истина относно Ива.Отдалеч и личи,че не е това за,което се представя.Лицемерна и злобна е!

Защо се обиждат от истината!Всички много честни излязоха!За нея отдавна се шушука какво ли не.Като видяхме и как си мяташе краката пред Аръков в Биг брадар ти става ясно,че е палавница.

Добре де, тия хора като не искат мръсните им гащи да се показват пред всички, защо влизат в такива шоута, като Big Brother, където всичко лъсва рано или късно?

абе кви са тия световно неизвестни мастии, с които ни занимавате!

Айде злобните жени пак завиждат. Ива е секси и всеки мъж иска да я чукне

То реално всеки мъж иска да тресне към 98-99% от жените :-)

Роско

Респект за това изказване. ;)

не си въобразявай ...и опитът ти за самореклама още веднъж доказва, че за нищо не ставаш

Нямам представа колко е секси тази жена в очите на мъжете, но аз в никакъв случай не искам да приличам на нея , нито визуално , нито ментално, нито поведенчески.

Противните жени са само за майстори, всеки може да ее красавица... но да не избягаш като видиш страшното си е майсторлък ;)

Хора!!!! Тази нещастна жена има дъщеря - спрете се, детето й може да чете тук - може би ако се спрем в излиянията си, момичето има шанс да преживее тази смрад.........

Всеки родител е отговорен за постъпките ПЪРВО пред децата си, след това пред себе си. Ние в това отношение на тази не можем да и помогнем и да искаме! Или трябваше да се засрамим заради детето и как се чекнеше с недо-бан поглед на Аръков? И затова ли ние сме отговорни какво да обясняваме на дъщеря и?

Е трай ма офца

Зрителите ли трябваше да и кажат какво да покаже на дъщеря си в комуникацията си с Аръков и другите или на такива като нея и теб все някой друг им е крив и други са отговорни за постъпките?

Тази дама е много зле! Антипатична, със самочувствие, незнайно от къде извиращо! Не чете ли какво се пише за нея, не чува ли какво се говори. Просто не разбирам какво се пъне да си чисти имиджа, при положение, че никой не я възприема положително. Тя е противна лигла с грозни маниери!!!

Тая страшна "дама" няма капка свян и достойнство, тези качества са й абсолютно чужди. Явно нейния девиз е "чрез нахалство към прогрес". Жалко, че ни си дава сметка колко смешна смешна е в очите на хората, с нейното безсмислено хленчене, така още-повече отблъсква

Ивче, какъв PR си ти с това негативно и неприятно излъчване? Може би черен пиар.

тя се мисли за голяма хубавица, но не само е неприятна, но даже е ипротивна със своето нахално и натрапчиво поведение

дори и да е била проститутка не виждам нищо лошо. Ще си се перка с който иска жената има хубаво тяло нека доставя радост на тираджиите

лелеее...няма ли кои да и каже на тази жена да облагороди погледа си!изглежда доста страшничко....

да вземе да си направи бретон, защото с това голо чело до тила изглежда плешива. чисто приятелски съвет

бретонът лесна работа, ами погледа добър и пожелаха хората - ей това няма как да го направи

Не съм и фенка на Ива, но това нещо, наречено Ваня червенкова е противно и злобно . Има и комплекси, които избива като с нахъсаност гони като хрътка дивеч разни набедени от нея личности. Нелицеприятна и като жена и като човек. С Ива съм !

ваня червенкова не ми е приятна, но още по-неприятна е ива, погледнете само страшното й излъчване..........има нещо злобно и завистливо в нея

Ей, мислеща се за хубава и умна - знаеш ли кому са нужни адвокати? Ти даже заявяваш - ще се обърна към адвокатите си. Сиреч, не само ги имаш на щат!? ами са и повече от един. Защо са ти? Имаш да прикриват нещо? Или са празните ти приказки? С какво им плащаш?

Да уточня, всеки който има някакъв бизнес, дори малък, е добре да има адвокат(и), които да представляват интересите му и с които да се консултира. Човек няма как да знае всичко, а да се оправиш сам с нормативни документи и т.н. и т.н. е почти непосилно за човек, който няма юридическо образование.

Аз съм за Ива този път. Ваня Червенкова е толкова простивно създание, че е дори по-противна от Ива.

само тарифата се променя ... отначало нараства , а като остарее драстично спада ...

По тези географски ширини, всеки може да твърди всичко за всекиго. Няма от какво да се притеснява защото няма нормални институции, които да приложат законовата забрана да не се петни чуждо име и да се засяга чуждо достойнство. Екимова ще предяви иск, делата ще продължат около 4-5 години и дори да има осъдителна за Червенкова присъда, енергията, усилията, емоциите и средствата, които Екимова ще е вложила в тази своя по принцип правилна позиция, толкова ще се изкриви, че наистина не си струва. Виж, ако живееш отвъд океана, нещата изглеждат по друг начин, защото може да станеш наистина богат, ако някой си позволи да те обиди по този начин публично....

Давай,Иве! С теб сме! По принцип е много долно да се вадят факти от миналото за който и да било. Миналото си е минало и там си му е мястото! Тя понеже Ваня има мноооого чисто минало!Чиста като сълза,дето се вика.Нима?Отделно на мен ми е крайно нечистоплътна и антипатична!

Разбира се ,че не е била по клубовете,била си е на улицата.

Въййййййй!

Хвани едната, удари другата от едно тесто са!! Едната грозна и злобна изживяваща се като долнопробен ПР, другата дебеланата пък със самочувствие до небесата, абсолютна кучка булдог, ами гушкайте се !! Нещастнички!! Аман от такива неприятни същества в пространството ни!! Медиите и те се прехласват пред тези кухи лейки!!

Не, не са от едно тесто. Ива Екимова се държи много по-интелигентно. Досега не съм я чула да обиди или нагруби някой директно в публичното пространство. Само като сравниш изказа на двете, става ясно, че нямат нищо общо.

Ако си наистина достойна, първо я осъди, пък после го разгласяй! Ако не разбираш това, то каква пиарка си, какъв професионалист си! Но, очевидно си просто едно шменти-капели, като всички от твоята клоа...к..а, т.е. среда!

Не виждате ли какво представлява тоя човек. Забавлява се да прави интриги между жени, затова се карате. Ама той тоя човек друго освен интриги не може да прави. Като успее някой да прави секс с импотентния охлюф, да се похвали, дотогава не му се връзвайте на интригите, мили дами.

ИВКЕ МАРИ ГРОЗОТИИО ТО ЗА ТЕБ ТОВА Е КОМПЛИМЕНТ АКО СИ РАБОТИЛА КАТ К.....Е В АВСТРИЯ, ЗНАЧИ ЧЕ ВСЕ ПАК НЯКОЙ ТЕ Е ТУРСИЛ СЕКСУАЛНО.......МАКР ЧЕ СЕ ЧУДЯ КВИ СА ТИ БИЛИ КЛИЕНТИТЕ - ТА ТИ СИ ИСТИНСКИ ТРАВЕСТИТ ЧЕ И ЗЛОБЕН.....

Мноооооооооого правилно! Подкрепям!!!

" ПР-ката" =??? "проститутката" Не са ми ясни тия съкращения нещо...

абе тука няма един свестен човек да защити това момиче от тази мутра с пола...егати изкривеното и злобно сазнание вие не сте хора бе щом защитавате оная дебелана

кажи тарифата ... нема срамна работа ...

Вече бачкам само за удоволствие.

Трябва да ми харесаш и то много.

с какъв "подарък" ти харесват най-много ? с палтенце ? с пръстенче? колица ? кое разкрасява най-много?

Така е Иве, като искаш да си все в кадър. Я се посвии малко....

Черешке какъв крем за лице ползваш, че си толкова млада и хубава?

Живе хайде успокой се. Тебе те харесвам повече от другите и това което правиш също.

Екимова не се хаби. Защото може да извадят твои снимки и ако се чудиш дали тя разполага с такива , бъди сигурна че са и ги дали тия дето са ти организирали воаяжите!!!!!!!!!!!!!!1

Черешке за какви снимки говориш?

Скриха ми нещо коментара,но отново ще кажа:Тази жена има адски к....ско излъчване и освен за ,,клубна работа,,пък маскирана и под името ,,ПР агенция,, за друго не става!

Значи и ти усещаш феромоните, когато я видиш? Ако не ти харесва жените да излъчват секс, може да си ходиш в ориента откъдето вероятно си изпълзял.

доброто име на червенкова???? тя няма никакво добро име! всички са наясно какво представлява смотана държава! доброто име на илия павлов и подобни :))))

а екимова много се издъни с това че величае минчев!!! бил голям в пиара?! този е точно нищо направил пари с проституция дрънкащ глупости с цинизъм и надменност! едно нищо

На мен Женя ми е много забавен особено като си облекат униформата с оня другия , как му беше името. А бе тази сутрин го даваха с едно кученце... Ама Женя ми е любимец.