Биг Брадър окова звездите в белезници

След финала на "ВИП Брадър" вчера вечерта стартира форматът "Биг Брадър Ол старс".

Обратно в новината

Коментари - Биг Брадър окова звездите в белезници | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде още едно гмуркане в ... "огледалото".

Къв китаец е този талибан с потурите. Сигурно е на гастрол от Ислямска държава

И аз ще си купя такива белезници от link и ще се окова за мъжа ми,да видим докога ще издържим :D

Ама това нали свърши, пак ли. Кой изобщо я гледа тази глупост, тотално се е изчерпал този формат. Аз мислех, че свършва и вече ще гледаме по интересни предавния като Фактора в този часови пояс, пък то пак някакви брадъри, бактън вече от тия.

Къде останаха концертите на Лили Иванова , на Васко Найденов , на Богдана Карадочева , на Мими Иванова , на Маргарита Хранова , на Хилда Казасян , на Теодосий Спасов , на страхотните дуети в БГ естрадата , на страхотните банди " Диана Експрес, на "ФСБ " на "Щурците " и т.н. Къде са ? Гледаме ги на Нова година в най негледаното време! Жалко за нацията !!!

За мен най-интересен беше първия Биг брадър през 2004 и ВИПа през 2009!Другите бяха скучни ис нищо не запомнени!

Визитките са идея на екипа кой с каква " рамка" (роля) да влезе в Къщата. Виждаме като зрители, че известни и неизвестни, които заради пари жертват своето достойнство и това на близките си са алчни олигофрени.

В тази игра, че има сценарий е ясно на всички. Но също така е ясно, че на манипулация се поддават по-елементарните хора, които са готови да се изложат пред цяла България за някой лев. Със сценарий или без всичките тогава си бяха уникати и са представителна извадка на обществото ни, независимо дали ни харесва или не.

Стартира новият сезон на Биг Брадър Оф Тъпня. Вкараха поредните обеднели български звездици с белезници. Те като колегите си ще заработят хонорарите с алкохолни скандали, жълтурски истории от звездния си живот. За разкош великата българска " писателка" Калина ще зарадва мъжката част от зрители и участници със силиконовите си форми. Накрая победителят на сезона ще е Наш'то момче Боби Турбото.

кои е беден!? не моа изшмаркам наследството.

От всичките формати най-добър беше биг брадър фемили. Бяха подбрали такива уникални олигофрени, които скоро едва ли ще видим отново:). Ето сега Ицката ще блесне с интелекта си на кухо назобано биче:)))

Ицето си има бизнеса, боготвори жена си и дъщеря си. А какво стана с победителите на Биг брадър Фемили - семейството на " Гробаря" и ЕлитУ? Какво стана с Велинградският чехльо и палавата му женичка?

Ако визираш неговото отношение към жена му като боготворене и уважение, означава че имаш много объркана ценностна система и си същия празноглавец като него. Но не ми се спори, всеки си има своите разбирания, харесвай си го, може и да гласуваш за него. Какво се е случило с другите изобщо не ме интересува, дали са заедно или не,но това не променя факта, че всичките бяха уникални олигофрени:))). Продължавам да твърдя, че това беше най-забавния формат и добро попадение на Брадъра.

Докога ще занимават хората с тези псевдо "Ал старс: простотии.. Дават хляб и зрелище на овчите маси, за да им отвличат вниманието от истински важните проблеми в държавата!!!Докога така братя-овци ще им вдигате рейтинга на глупавите формати - защо просто всички не си спирате телевизорите като почне тая простотия?

Пошлиотина в Бълхария "Звиздъ" е силикон , имитатор на педе..аст и световно неизвестни Пошлост Пошлост

Много малко ми се видяха,като бройка или просто са прекалено безлични и скучни!Харесвам ми само Тодор Славков и заради него ще гледам!

Елиииии, Ели ... и ти си сложна личност!

На мен пък ми трябва преводач, за да разбера какво говори Т. Славков!

Боже, слез и си прибери вересиите!!!

от един пат нема да може. големо шетане ще падне

Защо не виждам коментарите

"Биг брадър един дол старс", както казаха от господарите! Няма да крия, че ги гледам и то не за друго, а за да се посмея на сеира на родните "звезди" готови на всичко за някой и друг лев!Менкат си се едни и същи от различните телевизии.Чудя се само на хората които пращат СМС-и, ако въобще има такива.

Те печелят от рекламите.

Да им ... рекламодателите тогава

Откровение на Йоанна-и даде се власт на окото на Звяра,да влезе в дома и на роба и на господаря ,по цялата земя.Това е телевизията.А сега България.Много бедни 90%.Топли се 1 -2 стаи.В стаята с топло се яде,спят децата-и там е телевизора.Кабелната е скъпа ,а и по села и малки градове качеството е добро само на ефирните телевизии.И така в прайм тайма-отявлена измет,в белезници.Народа оскотява още повече,децата ,милите се ошашавчват тотално.И един Ники Кънчев за водещ,и продуценти да лапат пачки.СЕМ да се намеси.Предавания като това трябва да се съдят според закона за измяна и заплаха към държавата и децата,най-вече.Спрете се не искаме гей и садо мазо проститутки,алкохолизирани дегенерати.Народа е жаден за глътка чистота.

Напълно Ви подкрепям коментара.СТИГА!НЕ ИСКАМЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ!ИСКАМЕ ХУБАВ ФИЛМ.Има толкова хубави постановки.Защо не ги поставят на малкия екран ,за да гледаме и ние по-бедните,които нямаме пари да ходим редовно на театър.Моля ако продуцентите на такива предавания четат тък коментарите,да се СПРАТ с тези глупости по ТВ.Народа не ги иска.

тва не са глупости а гадости

Талибаните барабар с Кънчев в атака!! Аман от пошлост в тази държава!! Събрани в един казан утрепки, мутри, циганки, минали величия и т.н. Интересно какво показват на обществото тези динозаври!! Баш простотия!!

Изключително жалко и грозно! Включително Ники Кънчев!

Не гледайте телевизия.Останете сами с мислите си, там има какво да се научи.

alibaba1

катето за едно евро пак ни занимава с противното си синче.Остана само тв7 където да не им гледаме меркантилните мутри

Братле, много кал , много мръсотия... Повръщок.... Телевизиите са най-голямото зло на съвременното но общество. Те са туморът на обществото! А такива предавания и други "риалитита "трябва да бъдат забранени със закон !!! Вредата върху хората е огромна, за по-малките зрители- да не говорим- те попиват и имитират простотията и изгъзеността на такива лайна като Евро-то и метлата Боюклива, както и на другите гейове и лесбийки в т. нар. ' шоу". Да, това е шоу, но шоу на пошлостта и простотията !!!

Гледайте тази простотията, като ви влече, НО НЕ ГЛАСУВАЙТЕ. Не пълнетета гушата на най-опростачената Нова телевия. Те ви се подиграват и богатеят вие гледате и гласувате. После нямаме пари, ами няма да имате. Ега ти балъците...

Мисля, че Ники Китаеца спокойно може да си актуализира прякора на Ники талибанина..

Анонса на този формат е че сина на Славков щял да наведе неква наркоманка,парцал на дилърите на Жоро Илиев или нещо подобно.И това 30 дни.Който се интересува от подобна тематика би си пуснал специален канал,където ще види по-яко плющене,яки мъже и корави шантажи,а не като тия пародии.

Аз май и от Дискавъри и НГ ще се откажа вече. И там разни режисирани предавани като "Пич оправими жената (ох,грешка)-КОЛАТА), дебилни Тътъловци ... По другият дават кой как изяжда другият и го намират за много забавно.... Нямам представа къде изчезна "Как е направено" или други подобни, наиситна познавателни предавания! Всичко е комерс вече за жалост!

Гледах 2 мин-пълна простотия и гадост,превземки и тъпотия.престанете вече,по-добре някой съдържателен филм.И без това след няколко дни ще започнат вечните /30-50 год/ продукции с номогодишна тематика,които вече ги знаем на изуст.Нали тв възпитава,а не само развлича,на какво учите децата -да пият,да се бият жестоко,на клюки,интриги,всякакви гадости,липса на ценности и морал.

крайно време е да се сложи някаква цензура - стига с тия простотии

Няма отърване от тая простотия. Явно са решили да опростачат 100% от населението.

не го гледай бе кретен....

Единственото свежо нещо което може да се случи в това шоу и да вдигне позавехналият му рейтинг е този Емо да тегли по един бой на останалите съквартиранти.

на времето живяхме в една държава , не беше от наи лъскавите и добре устроени но си беше лицензирана и стандартизирана . тази държава я затриха и повече не съществува ...остана само измет

бъркаш, но личи потенциал да се поправиш

Толкова ли са я закъсали за пари тези " звезди " , че ходят да се излагат. Има ли наистина хора, които да гласуват, ами вместо за тлъстите им хонорари пущайте по някой SMS за спасяване на човешки животи. Срам ме е от държанието на тези хора, то затова сме и най-бедните щом такива формати могат да осмислят живота на някои хора.

Като видиш имената на участниците и става ясно, че никой от тези хора нищо не работи !Какво друго им остава освен да продават достойнството си!

Шоу за селяндури и чалгари. Дай на простака зрелища и му гледай сеира. Чудя се какви са тези продуценти и спонсори и как съумяват да финансират тази тъпня. От смс-и не ще да е.

И метла отзад да им сложите - все тая. Нормалните хора вече ви знаят наизуст и сменят канала без да мислят щом видят тази резлива боза.

перко, няма проблем да гледаме друго, аз не го и гледам, ами дочувам оттук оттам. И само по това , което чувам, ме кара вече да се отчайвам от това- какво вълнува хората...

Подписвам се с две ръце, че ЛЪЖЕШ като дърт циганин, че не гледаш! Ха ха!

Ще е интересно, ако тоя примитив Емо избеснее и ги ошамари всичките събрани от кол и въже простаци вътре. И после закривай!Форевър.

Някои само от хонорарите на просташките шоу се издържат,и това ако са звезди и випове,които нищо не са постигнали а се издържат от простотията си.

"Че на света е България само една, една- нашата мила родна страна!"

Този път не само стигнахте дъното, но и тиня засмукахте, БИГ БРАДЪР и НОВА ТВ!!!

Да ти дадем ли и на тебе малко за закуска??!! Много си тъп, обаче, нямам думи!!!

Интересно.Те ,,виповете"вече закъсали за пари.Дайте съвет,някой НЕ ВИП как да влезе в къщата да вземе някой лев.Има страшно много умни и интелигентни хора,които могат да покажат интересни характери.Много хора имат нужда от пари.Но,си мисля,че такъв обикновен и свестен човек ще откаже участие,за разлика от тези нахални и алчни същества.

С нетърпение чакам следващия формат: Big Brother Big Bull Shit с кодовото име 4BS. Тогава за нова година, обръщение по НТВ ще направи не президентЪТ, а Радо Шишарката. Така де - да е в унисон с мат'ряла!

То жалкото е, че Радо Шишарката дори на мен, който съм краен чалгомразец, ми е по-достоен от президентА.

"БРАДЪР" БГ Е ТАКЪВ , КАКВАТО Е И ДЕСТВИТЕЛНОСТТА НА ТЕРИТОРИЯ БГ ! ЗА "ВЪРГАЛА" ГЛАСУВАХА МНОГО ОТ ХОРАТА , КОИТО СА ЗАГУБИЛИ СЪЩО КАТО НЕГО ДОМОВЕТЕ СИ,ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ СЕМЕЙСТВАТА ИМ В ИДИОТСКОТО БЕЗВРЕМИЕ,В КОЕТО ЖИВЕЕМ ! МНОГО ХОРА ПРИПОЗНАХА СЕБЕ СИ В НЕГОВО ЛИЦЕ И ТЕ ЗА ЖАЛОСТ СА ДОСТА МНОГО...!!! ЦИРКА Е ИСТИНСКИ И ТАЗИ ПОСТАНОВКА Я ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ 25 год.У НАС !!!

Явно българинът наистина е тотално изперкал, след като следват "формат след формата". Инак нямаше да ги правят, ако нямаше кой да гледа и най-вече да праща СМС-чета с добавена стойност, при положение, че децата му гладуват. Колкото за "звездите" ни, Боже опази!! Някакви си хорица, дето някой си ги направил популярни, не защото имат някакви качества, просто така, щото все пак да има "звезди"..... Е за това в тая овча страна 25 ще се сменят все едни и същи, ще ни клецат по един и същи начин ....

ПИТАЙТЕ ЕМИЛ - КЪРТИЦАТА С "ТУРЛАШКИЯ" СИ /БАЛКАНДЖИЙСКИ/ ЕЗИК ОТ КОЕ МОНТАНСКО СЕЛО Е,А НЕ ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОТ ГРАДА И ДА СРАМИ КОРЕНЯЦИТЕ ГРАЖДАНИ ! ЕЗИКА МУ Е ПРОТИВНО ТЪП /КАТО САМИЯ НЕГО/ , НО - ВАЖЕН Е СЕИРА...!!!

ves

не им се сърдете,хората нямат пари вече. катето -тв 7 не и плати хонорарите. петя б. къде има концерти-,но има син в чужбина,който учи. китаеца фитнес инстр.колко пари му трябват за фолкпевицата,която не пее,а сина расте,няма го азис............и т.н.лошото е,че вътре има от къртицата един,който освен псувни и ругатни,друго няма да чуете. оооооооо

Тотално господство на чалгата в ефира , налагане на простащина и бездуховност , това са целите на повечето телевизии в България.

Живял съм доста в Америка и научих всичките и добри и лоши страни. Има много хубави неща, от които да се научим. За съжаление в България е прекопирано от тях само най-лошото. Едно от тях е телевизията, която зомбира хората. Това предаване е последното нещо, от което се нуждае България. Режисурата просто прави участниците на маймунки и се подиграва с тях и с нас зрителите. Жалкото е, че все още има такива. Български звезди-ха, ха. Звезди са Анжелина и Брат, защото когато станах звезди, осиновиха и отглеждат чужди деца. Вие да сте чули наша звезда да помага на деца, изпаднали беда или сираци? Аз-не. Приятно гледане на най-добрите ни американски приятели-брадърите.

Аз до голяма степен мисля, че продуцентите целят именно това- дават огромни хонорари и след това настъпва унижението според сумата-това искат да ни покажат-лесните и бързи пари водят до показване на жени без грим , изпадащи в пълна истерия , които никаго няма да покажат истинското ли цице пред публиката и на мъже , които миришат , пръцкат и налитат на бой.Ако брадъра има даваше по 2-3 хил. лв. никога не би могъл да се подиграе така с нашите "звезди" , щото щяха да го спукат от съдилища.