Показаха премиерно филма ”Съдилището”

Новият филм "Съдилището" на режисьора и продуцент Стефан Командарев се завъртя тази вечер премиерно в столичниото "Cine grand".

Обратно в новината

Коментари - Показаха премиерно филма ”Съдилището” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът е зле!!!

Защо няма възможност за коментари относно новината за Георги Христов - страхуват се от отрицателен PR. И без това на концерта на Гергито ще отидат само двамата спечелили томболата.

Поредното чудно творческо извращение...ще си го гледат само тези дето са го направили...

и аз мисля така, не мога да разбера, защо само такива филми се правят, които лъхат на мизерия и психични разсторойства, плетени жилетки и на умряло

Ованес Торосян - хем в главната роля, хем поддържаща. Та: 1) Двама актьори с това име ли има? 2) Клонирал се е? 3) Ролята му е едновременно и главна и поддържаща? 4) Важно е да се спомене два пъти, за да се покаже, че е по-добър от другите? 5) Редакторът не е пил кафе?

Явно режисьора разчита,че като чуеме някакви по-известни имена за българския зрител, и автоматично ще решим,че филма е добър. Аз лично не бих взел Зуека във филм, ама щом е решил режисьора, да му мисли.

Да не би пък Торосян да не е самия Ованес, а гримирания Командарев? Щото и той е споменат 3 пъти за десет реда рекламна статия :) Режисьор, продуцент, сценарист - може и актьор да е тайно? Тоя се е взел ептен насериозно. Затуй филма му е скука и кахърна боза.

Не знам дали сте попадали на филм, в който един актьор играе няколко роли. Еди Мърфи го прави много често, освен това имаше преди мноооого години един български филм, в който жената и любовницата бяха изиграни от една и съща актриса... Тук обаче едва ли е така... Колкото до така нареченият редактор, има един израз свързан с чеп за зеле... все едно е измислен за нея...