Христо Сираков се появи с Ренета Ганева

Ицо Стоте манекенки не спира да затвърждава реномето си на Плейбой №1 в светските среди.

Обратно в новината

Коментари - Христо Сираков се появи с Ренета Ганева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо, не се спря. Язък, че приличаш на интелигентен.... Понякога, честно казано се питам дали нямаш тайна мисия - примерно правиш някакви научни експерименти с кифлите, а публично го демонстрираш като връзка? Разкажи ни...

На дърт г*з - зелен бъз.

Определено си пада по крокодили! А дека е Зарето?

Тоя набора ми де, като го гледам и се чудя дали няма да се кротне вече, стига се е излагал с тая стистната уста къде я има, не се ли усеща, че ако не плаща няма кой и здрасти да му каже

Боже мили, не се ли умори този коч?След манекенките ще последват 100 певачки.

А след стоте певачки- стоте оплаквачки!

Стою

Тц. Никоя от тях няма да го оплаче.

Тоя миндил освен да си показва мадамите/като ловни трофеи/ и да си ги мерят с Митьо Пищова- с какво друго се занимава?

Като си представите, че това мръсно социалистическо ко..ле е убило човек и му се е разминало безнаказано, защото е бил "син на някакво мърляво величие" - хората не трябва и плюнката си да хвърлят върху него. Но той е винаги под прожекторите и не му пука , на бандюгата.

Хора, този "мъжкар" Христо Сираков само на мен ли ми прилича на плужек???

Стига сте го обиждали човека. Навсякъде по света многото пари вървят с красиви и млади жени /мъже/, независимо на колко години си. Отнася се и за двата пола, Мадона и Дженифър Лопес защо ходят с 20-25 годишни мъже. Нормално е Ицо да иска да спи с млади жени, а не с наборки. Мисля, че ако сте честни едва ли има мъж и жена, които след дълги години брак да не си мечтаят за нещо свежо и младо, но просто не могат да си го позволят, това е разликата. Може, сменя. На него си му е окей, жените да му мислят. Ще си фантазират някой млад, пък те парите не миришат.

този е пълен комплексар. няма нищо лошо да имаш връзка с човек с голяма разлика във възрастта, когато между двамата има емоционална или духовна връзка или ако сексът е добър. да не мислите, че той раздава пари на всичките? завъртат се около него, разбират, че пари току-така не се раздават и го зарязват, а междувременно са си легнали с него няколко пъти.

"Ще си фантазират някой млад, пък те парите не миришат. " Но Христо Сираков Мирише!

Но къде са красивите млади жени? Тези край него са просто захабени морално и физически, винаги.

С този не бих си легнала ,за нищо на света,ако ще да е милиардер,макар да съм на 40 и не съм от неговия контингент на млади момичета.Не знам като млад ,но сега е грозен,сбръчкан,като костенурка.Чудя се на тези млади жени....

то не е само лягането с него. на мен би ми било по-гнусно да се покажа с него, да ме дават по телевизията и да ме снимат по жълтите вестници, като се има предвид как ги сменя през ден. и то е ясно защо са с него всичките до една-защото се надяват нещо да изкопчат-я пари, я някоя услуга. унизително е и за него като мъж и за тези, които се въртят около него.

ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКА, АВТЕНТИЧНА КОВРА С КЛАСИЧЕСКИ ВИД!!! кАК ЛИ СМУЧЕ НА ДЕДО ВОЖАТА!?!?

Еваларка ти бичим Ице- със същия успех след време мое да излезеш и с щерка й!

Колкото и да се напъва, не мое стигне дедо Хю.

Този дядко би могъл да играе костенурка (не нинджа) и без грим.

какви долни хора как може да същекствуват такива отрепки

на тоя пенсионер отдавна му изгоряха мангизите в ктб ти вестници не четеш ли....

Той затова ли "слезе" от манекенки на нереализирани певици? По евтинко излизат!

КАКВО НЕ ПРАВЯТ ПАРИТЕ А И ТЕЗИ С ТОЗИ КОЛКО ЛИ СТРУВАТ И ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАВАТ

Тоя платил ли си е за да се пише за него? Никой не се интересува от "завоеванията" на дъртия к*рвар!!!

Тази е много бивша манекенка (ако въобще е била някога). Ица, Ица, какво става, много години все на 100 си стоиш? Поне още една се постарай да омаеш та да влезеш във втората стотица. То сега всеки футболист от Б група ти слага шапка.

Абе аз тия двамата не съм ги чувал през живота си. Половината изброени в статията също. Кви са тия оръфляци - наливат се като свине.

ице какво ще предложш на това маце. пари и жълто на гащите.

Заглавие като: "Ренета Ганева се облажи с 500 евро" не е ли по-уместно в случая?!

ми, ми... и с това н е се е облажила. тя сега му показва колко всъщност го харесва като човек. и той и вярва.

Този дъртофел е кредитен милионер и няма манги кеш...Ходи като цветарка по купони и дебне мацки за богаташи и за износ...Ако досега не сте се сетили.

Ице,................................ Кефи..... мe.. .......начина...по. кoйто........................................... ..........си........въртиш..очите................................за................да........................................ прочетеш. .........това Твоя ....................................... В.............................., Я.........................., К....................., З...................., П.................., Р..................., И.................. :))))))))))

и колко е платил ? щото моята барантия жени сега има специялна тарифа и щяхме да го таксуваме наполовината ...

Абе не е ли малко дъртичка за Ицето тая?

В статията не се споменава колко е платил и дали за пълна програма или само стандартен.

Ама, мнооооого се забавлявам с тази статия :) Щом мъж на 58 години още се титулова с прозвището "Плейбой", значи аз, като жена на 44 години, мога да кажа: Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива?! Сигурно, защото съм скромна, а скромността краси човека...! :)

Taкова цепеняче като Сираков не е за изпускане.Истински секс символ.А сега сериозно-мисля че тези новини не са нищо повече от скрита реклама на Виагра и компанията плаща и за мометата и за медийното отразяване.

TIREX

к...и много за всеки има.

Най-лошите са мъжките...

Защо се оставя да го използват като мъжка к-ва?

Много ме развеселиха всичките коментарии до тук.Дедо Ицо ,дедо Ицо,поне за това вършиш работа.

Продажничеството е гнусна работа. Готови са на всичкия тези уж "хора" -аман от боклуци...

Наборе смешен си за децата които са до тебе, намери си една баба като тебе, изпускаш и последния влак! Любов с пари не се прави...това е платен секс!

Къде се появи - в клуба на пенсионера "Трета възраст" или в дружеството на анонимните алкохолици.Обстоятелството,че е заснет в близост до лице от женски пол може да значи ,че те случайно не се разминават или просто не са се поздравили.Аз като ходя на коктейли ,разговарям с различни дами, без да твърдя после ,че съм се появил с някоя /или най-атрактивната/ от тях , с която съм разговарял по време на партито.Ако статията е платено съобщение от господина можеше с това да започнете.

При Сираков това си е болестно състояние.Жалко, че не осъзнава колко се излага и колко смешно изглежда. А всички тези пеперуди около него са само за пари, това е ясно. Този не е способен да обича и да бъде обичан.

Мислиш ли , че му пука изобщо за твоето мнение ? Той си ги "пори кат риби" ходи да си живее живота и пари са има. Да е жив и здрав щом му харесва тоя начин на живот. К*рвенца колко си искаш по нашите ширини.

Има мацки дето са навити и трактор да ги гази, но само да е марков!

Абе , марков, ама вече са му изтрити грайферите! Дали въобще го усещат или анестезията е пълна?

Добре де, колко струва една такава сесия? Има ли някъде тарифа. Не че ми се вижда някво голямо забавление да съм в устата на хората, ама и тъй няма кво да си правя парите. Поне да пробвам веднъж-дваж ;)

Защо ли не се учудвам..! Ренетка си имаше такъв вид, на златотърсачка. Айде, със здраве, след 1 месец ще е само бройка и никой няма да я помни. Искала да пее... Дрън-дрън.

Абе вие в турския кенеф Булгаристан имате много закостенели разбирания. Като човек е стар престъпник ли е? Чукал млади жени, ами браво, дай боже всекиму. Защо е тази люта завист и омраза? Защо е това плюене, бе говеда български. В края на крайщата човека си плаща за кефа, не изнасилва, не граби, не убива, а само е*е и си плаща за това чукундури български!

ВИЖ КВО ШИБАН ИБРИКЧИЯ ИЛИ РАЗКЪСАНА КАДЪНА (не знам какво си) НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА РОДИНАТА МИ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ КРАСИВИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК С ГНУСНАТА СИ УСТА, ПЪЛНА С БЪЛГАРСКИ И АНАДОЛСКИ ПИШКИ. НЕ СЕ БЪЗИКАЙ С ДОБРОТАТА НА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ МИ, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ТЕ НАМЕРИМАМ И ДА ТИ Е.А П.ТКАТА МАЙНА

ВИЖ КВО ШИБАН ИБРИКЧИЯ ИЛИ РАЗКЪСАНА КАДЪНА (не знам какво си) НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ГОВОРИШ ТАКА ЗА РОДИНАТА МИ. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ КРАСИВИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК С ГНУСНАТА СИ УСТА, ПЪЛНА С БЪЛГАРСКИ И АНАДОЛСКИ ПИШКИ. НЕ СЕ БЪЗИКАЙ С ДОБРОТАТА НА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ МИ, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ТЕ НАМИРАМ И ДА ТИ Е.А П.ТКАТА МАЙНА

Какъв си ти бе изрод,като не си българин марш от моята държава измекярин такъв.

Познавам я от Бургас,голяма ковра, смъркаше бело с джендов,кольо дебелия и други славейковски хубавци......

И свиреше доста ...

Гати "Плейбоя". Трябва мн да си мразим оная работа, за да му пусна на тоя гнусливец.

Не съм сигурен, че пространството в космоса е безгранично, но съ сигурен, че българската завист, подлост и простотия са безгранични. Вместо да се възхищавате на човека, че е млад по дух и още може, вие го оплювате. Като е стар да ляга в гроба ли бе идиоти посрано?

Абе тия момичета не ги ли е гнус бе? Не, че е чак толкова възрастен, но поне да изглеждаше сносно, а той като охлюв. Егати парцалесите, ама глада явно е по-голям от всичко!

"Абе тия момичета не ги ли е гнус бе?" Гнусни са коментарите и подмятанията, че един възрастен мъж е боклук и ненужен. Вие идиоти също ще остареете, ако не пукнете преждевременно от завист, подлост и простотия.

Ти май не можеш да четеш.

Това младо поколение се оказа много алчно и безсрамно.

ТОЗИ ДЪРТАК НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ОТ ГОДИНИТЕ СИ С ТЕЗИ МЛАДИ МОМИЧЕТА ЧЕ ТЕ МОГАТ ДА МУ БЪДАТ ДЪЩЕРИ = НА НЕГО УДОБНО ЛИ ЩЕ МУ Е ДА ВИЖДА ДЪЩЕРЯ СИ С ТАКЪВ ДЪРТАК???????????

Chefo77

Защо да се срамува? От какво да се срамува? Трябва ли някой да се срамува от това, че иска нещо ново, когато нищо старо не го задържа? Или само защото е пенсия, да тръгне по старчески клубове? Срамът трябва да е за такива като Ренета - сребролюбки до мозъка на костите си, способни да пренебрегнат достойнството си само и само да вземат някой лев или да станат малко по-известни. Но свят широк - хора всякакви.

TIREX

..за какъв мозък приказваш?! парантията гледа само в парични знаци....

Дай Боже всеки му, на тия години да блъска като него. Не е луд тоя дето яде баницата.