Атанас Ловчинов се сбогува с ”X Factor”

„Обичам всички вас. Всички, които сте тук“ - каза 57-годишният Атанас Ловчинов при напускането на "X Factor". Цялата зала, заедно с журито, го изпрати на крака.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Ловчинов се сбогува с ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не той,а Sweet 16-на последното изпълнения грачеха или Михаела!

Какво става с Михаела? Никой ли не вижда, че тя пее извънземно вярно и с красив глас та все последна. Кога Саня ще й даде лигави български и френски песни и на нея, за да я харесат простаците?

Михаела е симпатично девойче, но ДОТАМ. Защо толкова я възхваляват и надценяват, като изобщо не пее хубаво и впечатляващо. Може и да пее вярно, но пее някак "заглъхнато", носово. Няма силен глас... добре де, на някои песни може и да вика много, но изобщо не е приятно да слушане. Нито предизвиква някакви емоции и чувства в мен, като я слушам. Безличен глас. Зрителите вярно я поставят на елиминации няколко пъти поред. Тя , и Траян, от съжаление ги държат - едната, щото е малка и "сладка", а другия щото ако го изгонят, ще изпадне в депресия и ще се разплаче на сцената...

Стига с тези баби,да си ходят!

Баба си ти.

Страшно симпатичен човек, но факт, че Бенчев снощи направо го отнесе...

Точно пък Бенчев да е с най-нисък зрителски вот... Ако изобщо има луди хора дето да пускат смс-и то със сигурност той ще е сред тия с най-много заради , това че е атрактивен и интересен пък и може да пее. :)

Бечев е много отблъскващ. Има крайно нееволюирала физиономия. По-добре да пее без да го показват. Ноо, Славин е the best!

"Има крайно нееволюирала физиономия. " What the fuck ??? Вие сте от прослойката псевдо интелигенти в псевдо държава тип модерна чалга? Бенчев си е доста атрактивен като изпълнител. Доста разчупен като визия и представител на метъл света, който е събирателен образ на доста екстремни стилове на куп от хард кор през ню метъл, че чак до екстремен блек и дет. Човек който може с лекота да мине през всеки един от тези стилове, но жалката ти чалгарска душа не може да го разбере това. Мушни се при простите силиконки и трай.

Много са добрите изпълнители тази година. Моят абсолютен фаворит обаче е човекът с уникалния глас - Славин.

Невена ще победи! Просто е най добрата. Има бъдеще това момиче, надявам се.

Много исках той да спечели. Жалко, че заради този шум заради еболата- не гласувах за него.

Харесвах го, но моя фаворит е Славин.

Какъв е този пенсионер? Сигурно си е тръгнал да си вземе пенсията.

А ти дали осъзнаваш какъв си глупак/чка??? Атанас е прекрасен певец, достави ни невероятна наслада и да го слушаме, и да го гледаме.Талантът блика от него. Желая му да бъде жив и здрав и да продължава в същия дух! А ти ще си все такъв/ава нещастник/ица!

Когото ти запееш, като "пенсионера", тогава имаш право да пишеш по форумите. А когато станеш на неговите години сигурно ще грачиш, като гарга?

казал същото и на родителите си, пубер ненагледен ? Най-напред за тях си срам. Така са те възпитали ! Желая ти да стигнеш на неговите години и внуците ти да ти кажат така. Да те заболи !!:((

дали ше доживееш до 57?

чакай бее,57 да не е пределната възраст? не говори смешки

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МИ БЕШЕ ПРИЯТНО И МНОГО МУ СЕ КЕФИХ МНОГО ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК - МИЛ И БЛАГОРОДЕН ЖАЛКО ЧЕ НАПУСНА БРАГОДАРЯ МУ ЗА ДОСТАВЕНОТО УДОВОЛСТВИЕ КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ НА НЕГО И НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО

ще тепращаме на елиминации??? Кой всъщност определя елиминациите?Изобщо каква е тази интрига, която кара зрителя на 21 век, почти отказал се от телевизия, да изпраща есемеси? Изпраща ли някой или строен екип от продуценти и пиари определя манипулирането на зрителския интерс? Как може да се промени видиотяването на телевизиите или ни внушават, че то се дължи на видиотяването на хората? Телевизията подмени и понятието за идиот!

Аз пращам по един-два във вторник,когато пеят, за да подкрепя тези които заслужават. Както виждаме и други пращат, защото ако гледаме с ушите си, а не с очите, то Мирян и онези 3 джофри отдавна трябваше да са си заминали, защото вокално не са на ниво - единия пее еднакво и праволинейно, а другите викат и се надвикват.

Снощи нещо не можах да разбера изказването на Саня - лапсус ли беше или нещо по-дълбоко, случайно изпуснато. Кой в крайна сметка определя дали даден участник е на елиминации - журито или зрителският вот. Май ще да е журито и другите около него.

Е тия двамата "треньори" - Саня и Заки като се изцепят понякога.....Страшно лигави на моменти..... Единствено Любо дето се държи нормално ! Саня чак е лепкава от лиготии !

Беше един от моите фаворити ( другият е Невена).Не трябваше да отпада.Бенчев няма талант за X Factor,Атанас е класи над него.

Права си. Бенчев обаче прави шоу и за това явно остана.

Е, със сигурност и Бенчев няма да е финалист, тенденцията е да са младежи X-factor-a...

Ти си фенка на Лепа Брена сигурно? Бенчев е нещо различно от всичко което са допускали до сега. Вероятно сте представител на тайните чалгарки които слушат в къщи андреа, но за да не ги е срам на улицата слушат некоя черна чалгарка - бионсе или некво друго недоразумение. Трябва да знаете, че на света има и друга музика и колкото и странно да ви се струва от позицията на вашия малък свят те са милиони, а Бенчев и Ловчинов са техни представител и са повече от това, което някога сме си мечтали да гледаме в подобно неадекватно предаване с още по-неадекватни "ментори". Любо е единствения там обективен реалист с най-добрия подбор на песни. А Бенчев с неговите закачки на всеки от концертите, които може и да не долавяте е просто неподражаем.

толкова подробно и пристрастно коментирате качествата и стиловете на Бенчев сте или самия него или съпругата му.