Прясната майка Лора Караджова отново на бокс

"Обратно в играта", написа Лора Караджова над снимка от залата за бокс.

Обратно в новината

Коментари - Прясната майка Лора Караджова отново на бокс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за хамски изрази "много ме кефи"?

Абе цепенячето е много добро, но няма цици, а оттам и как може да дава прясно мляко?

Ами да, като си полылваме работните места с пресни селянки, ... нещата ще са прясни ... Баба ми употребяваше "пресния" израз през 70те

Боксът е голяма тъпотия, забавление за кретени. Но жени да го практикуват и кефят си е направо извращение.

требе да има йьебън, бой и српска музика. Като гледам - Лорчето покрива норматива отвсякъде

Стою

Да разбираме, че скоро ще се ВКИСНЕ таткото ли?...

Тази ако забие една прясна на Кобрата...:D

Какъв ли е млеконадоя от "прясната" майка, особено ако се боксира? Ако една крава я бият по вимето дали ще дава повече мляко или ще спре? Ето това е важно да се знае.

Прясната майка в прясното дипце!

"Прясна" майка е най новото идиотско понятие в родната журналистика. Сигурно са го свързали с прясното мляко, което има една нова майка. Дали по аналогия няма да измислят и понятието "прокиснала" майка?

имаш право.....суперидиотизми.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Общо взето каквото нивото на народонаселението, такива и журналята :)

Викаш вече не са ти виновни чалгаджиите и мутрите, сега са ти виновни ... журналистите.

Директен превод на израза от немски, не знам дали и на английски така се казва. "Frisch gebackene Mama". Но за мен това като "Хубав ден". Преди никога не се е казвало така при нас. Казваше се: "Приятен ден." А сега Хубава вечер и т.н.

В селото на Пейчева /уж редактор/, даже и не поставят кавички.

Заглавието е изклюително глупаво:Прясната майка! Но пък жени в бокса? Това вече е патология!

Ако се направи класация на най-отвратителните и антипатични BG-публични личност, сигурно тая, заедно с Мика Стоичкова и Венета Райкова ще са в челната тройка...

Мисля, че след месец тренировки ще нокаутира Кличко в първия рунд.

горко му на мъничето й, няма да е лесно с такава празноглава майка. тая след като месец след раждането я интересува повече бокса отколкото детето й, значи тотално е сбъркана...добре че део се отърва от тая лейка :Д

Недей така, сега ще дойде татко Данчо и ще ти обясни как не разбираш от нищо, а щерка му е СУПЕР ЧОВЕК И ПЕВИЦА!

супер свежа млада жена, в противовес на предното дебилско описание ще добавя- готина, има глас и пее хубаво поведението и е непринудено и създава усещане за прям честен човек- Браво Лора ,много си готина :)

Докога ще пишат за тая смотана наркоманка без никакви данни- няма визия, няма глас, няма поведение, няма мозък...Милата не може да говори, камо ли да пее.

Поне като говори не звучи фалшиво.

Прясно интервю с Лора, след боксовия мач: "Не съм доволна от себе си, но в случая говорим за една мафия."

понеже не може да пее, сега показва, че не може и да се боксира.

Млякото на Лора, задните части на Златка и емоционалната галактика на Екимова! Аз за тея културни новини живея! Това ли е най-хай частта на лайфа?

Супер заглавие - ПРЯСНАТА МАЙКА - ужас.

После става сухата майка, после мухлясалата...егати заглавието. Отврат.

Гледайки оранджевия потник се питам, колко ли литра прясно мляко дава Лора?

От 2 до 2,5 на надой!

Щом е "прясна майка", тогава дава прясно мляко ;))

Когато не е в настроение, демек е кисела, дава и кисело мляко! Може и мекички да подмята, нали с айрянче вървят!

ХАЙДЕ НА ПРЕСНИТЕ МАЙКИ!

просто се опитват да подражват на западната жълта преса. но докато на англииски "фреш" може да се използва, преводът "прясна" не става на български. да не говорим че "новините" за лора не би трябвало да се пишат от истински журналисти, така че всичко изглежда нормално :)

Е, това ако не е поредният извратен пример за младите - с две думи: бременни, не яжте, защото ще излезете от форма; боксирайте се , защото простотията харесва такива неща; майната му на детето, то може да мине и с изкуствена храна и т.н. и пр., а после - нямало достатъчно направления за лекари. Ами няма да има я... Гладна бременност и активен спорт в кърмачески етап - сигурен начин за осигуряване болно бъдеще на едно невинно дете! Честито! Ама нищо де, нали Лорчето ще е във форма...

Много, много си прав/ва.

Щом е майка, значи е била заквасена, т.е. вече не е прясна.

колко да е прясна????????????

"Прясната майка Лора Караджова отново на ботокс"????...опа, загледах се в снимката, моя грешка;)))

Благодаря за инфото! Вече съм по-спокойна.

Браво на мацките, които се поддържат. Не ме интересува каква е, нито пък се интересувам от кариерата й, но нека повече бременни жени и майки вземат пример и спортуват, за да си поддържат формата. Бременността и майчинството не означават да се превърнеш в самоходна платформа и да се занемариш напълно.

много си далеч от истината. всеки които е спортувал сериозно знае че "храната прави борбата", тоест за да изградиш мускули, трябва да си в калоричен излишък. един зародиш да се развие без проблеми му трябват предостатъчни хранителни вещества, а това значи маиките да се хранят за себе си, за детето си и да остане излишък. аз съм забелязал много маики, които не напълняват много, техните деца се раждат с недъзи - или ще са алергични към много неща, развиват астма, с под-нормено тего или ръст, циндром на дефицит на вниманието и хиперактивност, и т.н. така че маики - хранете се сериозно по време на бременноста, за да са ви здрави децата. те килограмите после лесно се свалят, ако има желание

Не мога да се съглася с казаното, защото това са някакви остарели клишета, че майката трябва да яде за двама. Да, ама, не. Също така няма връзка между теглото на майката и раждането на дете с недъзи. Да се храниш здравословно и пълноценно не означава да гладуваш.

Ха-ха,страхотна глупост.В кой век живеете? Това си е чисто оправдание за надебеляването по време на бременността.Качвате по 20кг.- бебето излиза 3кг., а вие да не би да излизате фиданки? Просто ви се чде и бременността е извинение!

Готино си е Лорчето, за певица въобще не става, но виж, за друго....много е готина

Готино си е Лорчето.

нямам думи!!!данчо,горкият така ли не можа да вземе нещо от тебе това същество.що за жени ,мислене,вкус,ценностна система,интелект,,,,само спортисти,борци,мма,бокс, и какво ли не,,да чухте някоя да се хване я с лекар,я с учител,я с инженер,,,,,не за лорите това са скучни загубеняци,,това е положението

По-скоро нещата се измениха. За нас тези жени просто не предствляват интерес. Секс кулата е супер но си остава само секс кулка. На интелигентният мъж му трябва интелигентна жена.

Само така Лоре.

аз реших, че почнала отново с други неща

не е спирала