Крисия може да стане лице на туризма

Ангелогласната Крисия Тодорова може да стане лице на родния туризъм.

Обратно в новината

Коментари - Крисия може да стане лице на туризма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! Истински красиво и талантливо българско дете, което има всички данни да успява и да се харесва. Става за всякаква реклама. Само да не й тропосат още някой около нея, дето да споделят лаврите. Нали е реклама на България.

айде стига с тези деца има и по-красиви и по - достойни българчета в и извън страната. На тези кои са им вуйчовците владики?

Не експлоатирайте децата за мръсните си пари! Похарчихте два милиона лева на данъкоплатците за най-грозното лого на българския туризъм. А колко от печалбите ви раздадохте за български деца? Сега искате да ги впрегнете в помията ви и некомпетентното правене на туризъм.

Важното е, че децата, Крисия, Хасан и Ибрахим изпитват истинско удовольствие от това което

След като пя фалшиво на конкурса сега да видим как ще се представи в алкохолния туризъм.

Фалшиво пяха всички останали на този конкурс. Крисия пя най-вярно от всички.

Това ли ще ни е лицето пред света? Второразредни певци от второразредни конкурси ...

"Само краля слънце Бойко -прекрасни " трябва да ни представя пред света , нЕма да се излагаме с разни "долнопробни деца "

Типично ганьовска услуга в момента се прави на тези деца ! Пяха и свириха от сърце децата,постараха се добре и плакаха от шастие за успеха си ! Върнаха се в България и отново им се доплака,този път обаче от това,че не ги оставиха на мира с любимите си хора , а ги водеха в президенство,парламент,областни управници и какви ли не още глупави хрумвания.Едното от момчетата дори припаднало на една от срещите?! Тъпня абсолютна и гавра с малките...!!!

СТИГА С ТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ДЕТЕНЦЕТО.ДАЛ МУ ГОСПОД.НАИСТИНА РОДИТЕЛИ,КОИТО НЯМА ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ТО /моето също не е/НИЩО НЕ ЗНАЯТ.ДЪЩЕРЯ МИ Е ВИСОКО ОБРАЗОВАНА ВЪЗПИТАНА И АДСКИ СКРОМНА-ПЕЕ ВЯРНО ,НО НЕ Е ТАЛАНТ ,НО И НИКОГА НЕ БИХ ЗЛОБЯЛ,ЧЕ НА ХОРАТА ДЕЦАТА СА ТАЛАНТЛИВИ,А СЕ РАДВАМ ИСТИНСКИ.ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ.

Някой чувал ли е двете турчета Хасан и Ибрахим да говорят български? Те само мълчат.

Че те са пианисти,не телевизионни говорители.

За съжаление имат говорен дефект /заекват/ децата ! Това ги притеснява още повече с непрекъснатите идиотски прищявки на разни институции у нас да си правят авторитет на гърба на тези малки таланти,които ги водят като панаирджийски мечки нагоре-надолу ?! Аман...!

Който е натиснал плюсче, е искал както мен да ти отговори: ДА :) Говорят български. А ти трябваше да ги чуеш, не да умуваш, защото неизвестното винаги плаши :))

Евровизия не е ли конкурс за песен, а не за изпълнител? И изобщо ми се струва, че се подменя темата на дискусията. Крисия не е съвместима с Лувъра - нито като външност, нито като стил, нито като репертоар. Макар че може да е много талантливо и симпатично дете. Но всяка жаба да си знае гьола!

В гьола си ти и там ще си останеш.Новината е за да се разсеяш от тинята.Мнението ти никой не го иска и взима под внимание.Ще пее и в Лувъра и в Ермитажа и във всички гьолове за интелектуалци,няма да пее в твоя я.

Жалка работа е това твоето...

Тя ... жабата може да квака във всеки гьол!

Браво на Дир/а/,че свалихте от челната страница новината.Срамувам се от тая нашенска завист и злоба,както извън страната така и в България.

Повечето от бг родителите не разбират какво е да имаш талантливо дете, не разбират как се гледа едно такова дете. За тях е важно по цял ден да зубри и да слуша чалга.

ще го уморят това крехко дете-то има нужда повече от почивка,игри и да си учи уроците.те на 10 годинки го побъркаха от разпъване и канене по участия.аз ако съм на родителите й ще се стресна така да ми съсипват чедото-то е толкова кадърно,но е много крехко и как ще издържи на всичко това.

Да е жива и здраваи многооооо успехи!!!Но преди години имаше и Робертино Лорети ,, някой спомняли си за него,,???така,че нека и Крисия Бърза ,но бавно!!!!!

Направих си труда да прочета в интернет за Робертино Лорети.Бил известен,като дете-певец , преди повече 50 години.Имал големи успехи и после като му е мутирал гласа вече не е популярен."Славата която набира като малък му помага да се задържи на сцената и т.н." Ето,че сега ти напомняш за него и сигурно е жив и здрав и много по богат от мнозина на неговата възраст старец. Ако не беше пял тогава нямаше никой да го знае.Е защо Крисия да не пее сега?Виж колко си противоречите в стремежа да омаловажите таланта на детето и го изравните с другите.Това е комунистически манталитет: равнис по слабите и бедните, в името на"грижата" за човека.

Хубаво е ,че си научил нещо ,но жалко ,че не съм разбрана правилно!!! Бъди жив и здрав!!!

Всяко дете само по себе си се нуждае от специален подход, но надарените деца са особена категория. Робертино не е оцелял като артист, той върти една спагетерия, доколкото знам, но явно голямото италианско семейство го е държало здраво на земята. Има всякакви истории с талантливите деца. Например през 80-те в СССР гръмна хита Ника Турбина - десетгодишна поетеса, смайваща с изящни и дълбоки стихове, съвсем не детски. Става лауреат на "Златен лъв" в областта на културата, обикаля света, ръкопляскат й многохилядни аудитории. В пубертета дарът й вече не прави впечатление на никого - хубави стихове, но такива пишат много тинейджъри. Депресия, самота... айде да не продължавам. Който иска, ще прочете. Никой не знае какво му е писано, но детството е толкова кратко! А от себе си ще кажа - каква е разликата на ненормалната майка на Брук Шийлдс и мениджърите на едно такова дете като Криси? И едната, и другите продават, нали?

Разбирам те и не отправям нападки към теб,но в това "бързай бавно",няма стимул и добро пожелание,към човек който жъне успехи.В случая по скоро е като спъване и обезкуражаване.Правя разлика от злобните коментари,но не подреждай добрите пожелания за живот и здраве, до "но" и "така че",ако искаш да обясниш друго.

Направо да местят парламента в Разград,то и без това само Лудогорец и Крисия измиват лицето на България

И бай Гошо президент!

Харесвам много Крисия, тя пее прекрасно, но според мен, в Париж, в Лувъра за такава изложба трябва да ни представи Валя Балканска или Мистерията на българските гласове

а защо не едно ново лице, стига с тези мистериозни гласове, да дадем шанс на младите мисля

Но светът се интересува и възхищава от музиката на Мистерията на българските гласове, а не от едно дете, наистина талантливо - но такива с лопата да ги ринеш. Видяхме колко още талантливи деца имаше при конкурса - защо не им се даде възможност да се изявят? Но цялата тъпа върхушка, която разходи децата като мечки из институциите, не мисли и нищо не я интересува. А тоя недодялан Б. Рагин дори не искам да го коментирам.

А бе вие още ли я дъвчете Криса? Не разбрахте ли, че този конкурс има политика, да побутва напред завърнали се държави , защото участието ни коства огромни такси внесени от БНТ, а те както знаем са на държавната хазна, а както знаем, тази хазна я пълним ние. Сега онези подариха второто място на Криска, за да ни подмамят да се върнем на големия конкурс. Италия дълго отсъстваше и сега все напред я класират. А вие се радвайте на фалшиви герои. Наивници.

Само това не, имаме толкова забележителности,за които си струва да се дойде в България. Но не Крисия да е лице на туризма,това е прекалено. тя събра своите овации, нека върви напред, малка е ,ще има успехи,ще има разочарования, НО НЕ И КРИСИЯ - ЛИЦЕ НА ТУРИЗМА. ОПОМНЕТЕ СЕ,ТОЛКОВА ЛИ НЯМАМЕ СЛАВНО МИНАЛО ,ТА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТОВА ДЕТЕ. СТИГА

България има забележителности за показване,но славното ни минало е изпълнено с описание на "героичното " ни робство и светлия път към комунизма/ по който не всеки е минал/.Днес избора не ни е голям и Крисия е МАРКА,независимо ти,аз тя или някой друг доброжелател или недоброжелател иска или признава.Но това не означава,че влиза в историята на България.Тя влиза в историята на един бранш.Така,че не пиши с главни букви и не подчертавай невежеството си.

Стига с тоя тъп провинциализъм! Крисия била "МАРКА"!? сВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ТАКИВА КАТО НЕЯ, НО НАЩИТЕ БАЙ-ГАНЬОВЦИ НЕ ВИЖДАТ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ.

Ама елементарно е да сметнете колко пари изкарва дългия бастун на раменете на това дете.

туризмът ще втаса яко с такова лице.

Да питат останалите потърпевши от Дългия какво изстискване пада по договор. Голямо паразитиране пада на крехките рамене на горкото дете.

Руиз

Оставете децата на мира, лешояди!

А вафли "КРИСИЯ" кога ще има на пазара?

"Криско" са вафлите

Уникално дете! Толкова талантлива и толкова красива! Нека да слави България. Всеки, който успее да се подреди до нея - печели. То е просто едно слънце. Нищо не може да го затъмни.

Аз предлагам снимка на Кобрата след мача с Кличко, на фона на шише гроздова ракия!

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ТОВА СЛЪНЧИЦЕ КРИСИЯ

Тъпа идея, явно много са го закъсали в туризма! За развитие на туризма трябва да се измисли нещо много по- мащабно. И тук не става въпрос дали Крисия е талантлива или не.

Значи досега при всяко лошо представяне на Евровизия се изливаще помия в нета, сега едно дете спечели второто място и пак сме недоволни, обществото я разпъна на кръст. Българска работа скапана, злобни, завистливи дребни душици! Сега слагайте минуси..

Никой не плюе срещу Крисия, а срещу начина, по който я употребяват след Евровизия. Не разбра ли това?

Не виждам нищо лошо в това да я канят по предавания да пее, да ходи на конкурси, да участва в реклами и т.н. Всяка личност прославила се в света с нещо това я чака..независмо дали това се харесва на обществото ли не.

Ама ти не си ли разбрал,че не става въпрос за класиране а затова,да се лее помията.

Абе направете я направо президент бе!

Боже,колко много травеститчета са се народили у нас!

Крисия може да стане лице на туризма с еднопосочен билет.

Всичко случващо се след конкурса в Малта с тази Крисия е здрава антиреклама за самата Крисия.Детето обира само негативи от срещи с Чехльо,срещи с леля Цецка,некви рекламни напъни на самодейци.Така набързо всички ще я намразят.Изпя си песента добре-прибери се вкъщи,ходи си на училище,какво ти трябва да лъскаш пиара на некви провалени политици.

Айде стига с тая Крисия,има много по-важни дела за вършене в държавата,стига ни занимавахте с глупости.

"Ми да" най-важното за държавата и народа е да се разбере , КОЙ седи зад инициалите Д.П нали така ????? Най-важното е , че българската простотия и злоба не познават граници .

Че ти не знаеш ли кой е Д.П че трябва да ти обясняват.Този Д.П е с парите и за проекта Крисия-Хасан-Ибрахим,ако не знаеш.

Не е ли злоба, когато се обиждат хора, които имат различно мнение и не циврят от щастие заради това дете?

Ако в тебе

Ако в тебе не живее музиката, в душата ти ще има само мрак и злоба!

Най-важното е ДА НЕ НИ ЗАЛИВАТ ОТ ВСЯКЪДЕ С ГАДОСТИ И ПОМИЙНИ КЛЮКИ (СЪБИТИЯ)! Крисия, Хасан и Ибрахим са ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕКРАСНА НОВИНА за последните няколко години в България! Нека да я повтарят БЕЗБРОЙ пъти, та дано "ХЛЕВОУСТИТЕ" нещастници замълчат! Травмираха нацията и изродиха потомството с черногледство! Хубавото никога НЕ СТИГА!

Да не сме всички 9 годишни,че се захласваме по някакви детски песнички и конкурси?! Това е някаква организирана пропаганда. Не е нормално.

Родителите на Крисия трябва да спрат тази лудост. Това е много грозна страна от шоубизнеса.

Крисия и двете момчета са безспорно талантливи, но с въвличането им в разни кампании, вкл. рекламни, е добре много да се внимава. И да се мисли какво е доброто за децата, не толкова в момента, колкото в перспектива. Сигурен ли е някой, че тази слава ще продължава да е с тях винаги? Едва ли. Затова предлагам на родителите и на всички, които сега използват способностите и чара на тримата да прочетат повече за сегашната съдба и постоянните "гастроли" в клиниките за лечение на наркомании и алкохолизъм на световния любимец от "Сам вкъщи", 10-годишният тогава Маколи Кълкин

Здр разумния, трябва да разумееш, че големия талант има нужда и от голяма изява за да бъде подходящо оценен. Добре че навремето баща му на Моцарт го е водил по цялата Европа!

И нека силата и славата са винаги с тези талантливи деца за да ни радват!

Наистина и мен малко ми дожалява за това дете, много го харесвам такова хубаво и талантливо.Но е много малка още за такъв тежък режим. Мислех си, че като мине тази Евровизия ще я оставят да си почине и да си кара детството, нека си учи пеене и да се изявява но умерено. То по лошо стана, сега е постоянно по участия, предавания и къде ли не. Дано като поотшуми това да я оставят малко и да си почива и да си ходи на училище. Едно 9 годишно дете трябва да ходи и на училище и да се забавлява с връстниците си все пак. Тази седмица ще пее в нашия град, предполагам всички дни в седмицата, че и за седмици напред са и запълнени, това не е голям човек професионален артист за да му товариш дните с това което му е професия. Това е детенце, това пътуване ежедневнно от град на град по площади и зали да пее до нощите каква ли умора е, че то и гласа му ще съсипят така. А ранната слава трудно я смилат децата.

Че какво им беше на Скалистите планини?

Четете в лявата част на дира, там е отговорът за развитието на туризма. Да имат възможност да пеят и свирят хиляди деца за удоволствие, а не за конкурси.

Че заведи си децата да пеят там.Мястото на Крисия е на конкурсни сцени.

В друг форум,в който защитаваш Кубрат Пулев пишеш7"Как не ви омръзна да плюете всеки успял бе племе плебейско?" Хайде сега се определи сам,колко пари струваш.

Ха така, съсипете детето, ако все още има къде да бяга. Родителите да си дойдат на мястото, ако искат да имат щастливо дете!

Може ли да си толкова инфантилен/а/? Какво значи щастие и мислиш ли че твоето определение важи за всички?Просто завиждате и се излагате,скрити зад разни цифри и букви.

Или не си родител или ще бъдеш лош родител. Ням по-страшно от родител егоист преследващ болни амбиции. Примери много.

Искат да имат дете, което е носи пари явно. Един ден ще ги намрази.

Я стига сте завиждали! България освен с природа и певци май няма с какво друго да се показва. А вие от злоба ще се пръснете... Давай Криси, давайте момчета- така трябва със самочувствие и много работа да се върви напред!

Моля ви, стига вече с тази малка лигла, ще повърна скоро. Що не я сложите и за лице на леката промишленост, машиностроенето и банковата система ?

Ами повърни може да ти олекне от злобата

Крисия и тракийските съкровища в Лувъра- ето това е един изключителен връх за България, с който може да се гордеем.

Само Крисия ли има хубав глас. Спомнете си и другите две деца на конкурса при Слави. Дори едното момиче/най-височкото, дори му забравих името, от Южна България/ беше по-добро от Крисия. Но сигурно неговите родители са нямали толкова пари за да пробие при Слави и по-нагоре.

не намесвай родителите,те нямат нищо общо! Крисия е талант и го доказа,така че БАСТА!

ГЕРГАНА-ОТ СТАРА ЗАГОРА.

Напълно съм съгласна, дори онзи ден слушах радиодецата в мол "Сердика и солистките им пяха много по-хубаво от Крисия!

Оставете това малко лъчезарно дете да изживее детството си, не ограбвайте най-хубавите години, детството и ще бъде още 5-6 год. След това ще е само възрастна...

Ами така, Криисия е голям талант, може да е втората Лили Иванова, докато други деца й възрастни могат само да викат и даграчат

Крисия се представи добре на конкурс със съмнителна слава-до тук ок,радваме се на малката.Нека обаче кажем нещата в прав текст-на кого дължи толкова много пари баща й,селската мутра рекетьор от Разград,та пускат малката да избива навсякъде.Лице на нашия туризъм са Митьо Очите,Свирколета,Алисия,Бели-Черни Златки,Вълчо/опс Ветко/Арабаджиев и подобни,това дете няма място сред тях.

Да трябва да знаят български и те го знаят и говорят на български, но имат малък проблем със заекване. На никой не го пожелавам и дано се излекуват успешно, защото е много трудно, дори и някога невъзможно.

Цитирам класната Светлана Желязкова: Дойдоха във II клас от Каолиново и не владееха дори български добре..." Виждал съм 40 годишни майки, от турските села, на които децата превеждаха разговора с учителите... Колко да говорят в Делиормана български.

Боже, това дете го превърнаха в панаирджийска мечка! Родителите му да вземат да го прибират.

Е не, вече прекаляват с лансирането на Крисия. Добре, да речем, че в Пакистан се намери подобно "ангелогласно" дете и то стане лице на пакистанския туризъм, колко туристи би привлякло то? Колко от нас биха посетили Пакистан, запленени от гласчето на едно дете?

Тези три деца са феноменални таланти и е много добре, че им сесъздават условия за развитие и изяви и нека това да е част от щастливото им детство!