Георги Христов с динамична програма преди галаконцерта

Георги Христов е в трескава подготовка за галаконцерта си на 26 ноември в Зала 1 на НДК, научи Life.dir.bg от пиар екипа му.

Обратно в новината

Коментари - Георги Христов с динамична програма преди галаконцерта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е смешен; струва ми се че се правеше на Джордж Майкъл по едно време ахахааха

....един съвет към Георги Христов - ако може да се опита, когато показва "виртуозния" си глас...да не се кара на...не знам си кой!...пеенето му е нещо като мелодично крещене.....

Кога ние, българите, ще започнем да си ценим талантите и личностите според таланта и заслугите им, а не според нашата си злоба и завист?!

Съжалявам и не искам да те обиждам ако си му фен, но за мен Г. Христов е един позьор, който когато пее се превзема и преиграва много изкуствено. Съжалявам, но като зрител така го усещам и не мога да си кривя душата - не го харесвам, не ми изглежда искрен, когато пее... А що се отнася до уважението... Ами уважавам и обичам само родителите си, жената и децата. Всички останали са "само статисти в историята на моя живот", както пишеше в една много хубава книга :) Едва ли Г. Христов го интересува Ти дали го уважаваш, важно е пари да му носиш :)

Някак все ми се иска да не живеем така затворено и да можем да гледаме по-далеч от себе си. За мен Георги Христов е искрен в изкуството си. Лично аз съм горд, че този талант е роден в България. Но така е, всеки има свой вкус и право на предпочитания.

На мен ми става противно. В края на всяка година какви ли не певци се изреждат да си направят концертите в НДК или Армеец, с цел да понапълнят касичката. Не че някой е заставен насила да ходи, но като почнат да се изреждат и стават досадни. Един ядосан, друг обиден, трети неоценен... но накрая пак опираме до т.н. концерти в НДК. Веско Маринов, мазната му физиономия по цялото Софийско е лъснала за предстоящия му концерт. Въобщееее ... вадиме от нафталина... Поне да имат някакво развитие през годините, да пишат, творят, пеят, да изненадват, да се обединят за някаква кауза, цел, нещо градивно да направят, нещо за което хората да се зарадват, а те ... ми ние толкова години сме пеели на хората - заслужаваме пенсия, т.е. пак хората им длъжни. Ай сиктир.

Моля, не бъркайте Георги Христов с ВИЕско Маринов! Ако единият досажда от всеки ъгъл, другият елегантно присъства като част от софийската атмосфера! Каква вина има Георги Христов, че Маринов е плъзнал из София?

Любимият ми певец! От цялото си сърце му желая успех, в който не се съмнявам! Очаквам с голям интерес да чуя песните от новия му албум! На добър час!

Ама какъв нов албум? Ми те песните му от двайсет години са все същите.

Толкова е смешен, като изваден от гардероба е. Останал си е в 80-те години, музиката му е комична, за текстовете да не говорим. Наивно звучене, остаряло, постно, безинтересно от всякъде. Иначе албуми издава, концерти прави и е в творческа ваканция от почти 30 години. Като го гледаш по интервюта все едно е поп иконата Майкъл Джексън. Петя Боюклиева в мъжки вариант. Смешник

Може пък на някой това да му харесва. А ти драги, все пак си 50-60ти набор. Не ти ли се искаше да останеш в 80-те, или си горд, че имаш развитие - плешивина, холестерол, високо кръвно, шкембе, омекнал член и неврастения? Един истински съвременник.

Като го видя и се сещам за един виц - едно момче се прибира у дома и казва на баща си: "Тате, днес правих секс за първи път!". Бащата: "Ееее, браво бе сине, ела тук, седни, разкажи!". Синът: "Абе по-добре да не сядам ..." та така и с Жоро Христов :))

Не, че младите ни певци са нещо особено, ама Жорката някак си не можа да се развие според мен. Можеби попадна в трудно време, но като чели най-добрите му песни си останаха назад в годините.

Да се развие - т.е. като Криско, Азис и Графа?

Той сам ли си пише песните? Като глас - добре! Веско Маринов и той е добре, какво?! Като визия - добре. Като сценично поведение - Васко Маринов втори номер. Рекапитулация - Георги Христов изглежда малко по-добре от Веско Маринов.

Защо изглежда като да е прекалил с фон дьо тена?

Ами къде му е мъжът италианеца?

Ма да бягаш...

Ще му изпратя червени токчета.

Кога пееше сравнително добре - се сърдеше. Га икой не го помни вече - реши пак да пропее..

lenko

Браво, Жоро! Най-добрия си!

И този е от наш'те!

Bell

Няма да присъствам, защото знам, че ще го излъчат я по Коледа, я след Нова Година.

В предишна новина пишеше, че концертът няма да се снима :)

Доматите са червени и кръгли, а дъждът е мокър и вали надолу........ Каква точно новина ни съобщавате или някакъв интересен факт, за който човек не би могъл да предполага?

реклама преди концерта, пък и пази личния си живот и съвсем го забравиха бабите

Я, обиденият на България се завърна! Този концерт ще е пълно фиаско за родната "неоценена звезда".

А, тц! За доматите не съм съгласна - има едни такива продълговати сортове, а съм виждала и мънички жълти, та даже и лилави.