Уилям и Кейт взискателни към журналистите

Американските журналисти, които ще интервюират кралското семейство по време на посещението им в Ню Йорк и Вашингтон, ще спазват изисквания за облекло.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт взискателни към журналистите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този свят се побърка ха-ха. Голямо уважение ако си с костюм и врътовръзка, а как ще се държиш по време на интервюто няма значение и пък стига са ни говорили за тая кралска фамилия, защото не ни интересува много. Толкова много болни деца има в България, само като се заслушаш по радио Хоризонт, толкова болно ти става , четия се разхождат за сметка на някого........

И да не пропуснем най-важното. Да благодарим за така важната за народонаселението новина. Отивам да си стягам новите дрехи.

" Официалното облекло за мъжете включва сако и вратовръзка, а жените трябва да са в панталон или пола с официално сако." ДИР-ници много сте добри, признавам ви - мъжете може да са голи или по прашки от кръста надолу, но нагоре трябва да са със сако и вратовръзка. Сега се сетих - ако жените трябва да са с панталон, то за мъжете остава да са с поли - ще ме извинявате, но трудно ви схванах мисълта.

Така трябва и нашите журналисти да се обличат. Какво е това да интервюираш политици, магистрати и други държавни официални лица разпасан, по дънки или с вид като на клошар, дори това да е модерно. Трябва да има дрес код, особено когато става въпрос за пресконференции. Така се показва уважение към тези, чиито изяви отразяват, като и интервюираните от своя страна ще имат повече респект към журналистите. Само облеклото обаче не е достатъчно. Журналистите трябва да се ограмотяват в съответната област, в която работят, за да не задават безумни въпроси.

Жена, облечена в панталон било уважение? Всъщност може. Щом мъжете носят поли.

офф как ме дразнят тия ...

И мен, бахти разглезените лекета.

Gal

вие за етикет явно не сте чували....

Търтеи и пиявици... Сноби!

Абе, тия манекени какво се правят на интересни, нямат кой знае каква работа.

Добре че нямат изисквания за облеклото на участничките в Американските музикални награди

Така арабухата дето ще им пусне куршум в тиквите, или ще ги дигне във въздуха ще е уважително облечен...

Къде е протокола, когато Кейт се показва по монокини? А когато при всяка визита си показва задника и гащите защото вятъра и отнася полата......

Много сте зле, не пишете глупости!

Gal

точно....като няма какво умно да кажеш си мълчи...

Тези за какви се имат - да не са принца и принцесата на Уелс?

Нещо повече са!

Така се гради уважение. Не може разни самозвани журналя да си показват части от тялото (без никой да им го иска)