За какво се карат Део и Мариана

Део и Мариана признаха откровено пред сп. Story, че въпреки хармоничната им връзка, има и неща в партньора, които ги изнервят

Обратно в новината

Коментари - За какво се карат Део и Мариана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се да разбъркам ли млякото с какао? Вие какво мислите?

Да и имам интересите на "рИдакторката" Аман от претоплените и буламначи

За пиене, дрога и...за последният чифт чисти чорапи и бельо... Дзезди...живот ли бе да го опишеш...

изказване "перхидролчо" ви открехна за две важни неща от живота си: 1/ Трябва да си пияница и наркотизиран в "онези" кръгове, за да си интересен и търсен. 2/ Само пиян и наркотизиран може да дава желана "продукция" и да има проекти свързани с него :(((( Еваала - пример та дрънка !!

Ас сАм твоя фЙенка Ут Якуруда, искам да мА заплУдиШ :)

кое е това цигане

Сладурана. Дано не остане разочарована.

Ако дядото или бабата на Део имаха неговият вкус, сега той нямаше да бъде блондинче.

тази маряна има ли и друго име да расбера откъде е. що не са и двамата в брадара.

Като оставим всичко останало, това момиче, поне има Хубаво Българско име- Мариана Станчева. Счита се за Българка, а не като разни чужди агенти и шпиони- Доган, Местан, които -1) искат да да се включват чужди имена в България- от Азия и Африка, и дори самите( Доган) те имат турски имена. 2) искат да се излъчват новини на чужд език- турски по Националната Телевизия, и така ва вкарват в Националтата телевизия- други турски агенти. 3) Искат разни чужденци, да гласуват на изборите в България- чрез избирателни секции в Турция ...Направо разстрел за предателя и шпионин....... А това момиче е пример за чужденци, които искат българско гражданство.

Някой да ми поясни 6-тата снимка моля. Понеже виждам едно безлично леке на преден план и една красива жена. За очила ли съм или..?

За сметка на снимка 6, на снимки 1, 2 и 3 на нищо не прилича. Идеално си отиват.

део не се офлянквай, а се фащай да пишеш глупости момче, напиши 3000 коментара под статията, така ще си обезпечиш постоянна безплатна реклама в дира, всеки ден ще пускат статии за теб

Млади хора,вместо да правят секс,тръгнали да се карат.Не върви на добре работата!

Ооо, бяхме го позабравили този инфантилен льольо..

симпатична двойка но койе този део аз честно незнам можеби нещто много е дал на българия че му пишат името често а и нещто друго защто нее разпитван досега от полицията от кого е копувал наркотиците и защто нее в затвора и като чета за него имам чувството че скоро щтего предложат за почетен гражданин на българия - идиоти

добре бе? за Николета неискате да четете за Азис - Васко цигането нещете , за екстре а нина нещете за део нещете ...................................................................между точките умеете ли да четете :)))) ей там ви напсувах - да си знаете :)))))))))))))))

Д..........................................................!! Сега разбрали ми отговора?

да ти се връщааааааа! :)))) тук си има тема да не се откланяме от нея моля !!!

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията. И така започна скандала....

Не разбирам защо така безпощадно ни натрапваха през годините екранното, сценично и реалити присъствие на ДЕО?! Това е най-обикновен човек от масовката на държавата ни, който притежава в много висока степен пороците на по-новите поколения (неависимо, че е вече от средното), популярността му е "паднала" направо от небето, затова незнае как да я опази и страда и няма волята да преудолее слабостите на характера си! Нямам право на мнение, но в момента е в най-неподходяща комбинация!

скъпа ФЕЯ :) въобще не разбирам защо ни натрапваш разсъжденията си вкусът си или липсата на на такъв :) + антипатиите си :))); аз искам да чета за ДЕО повтарям ДЕО дир-а искат да пишат за ДЕО и щом ма статия всички искат да знаят какво става с ДЕО.! не ме вълнуват анализите на някаква си скучна твърдохарактерна куха фея :))) ДЕЕЕООО ДЕЕООООО ДЕООООО ДЕЕОООО!!!!

щом изкаш да четеш за ДЕО, значи си ГЕО

Luna0102

Браво, много съдържателна статия, но мен по- ме вълнува за какво се бият че я е почернил така? Извинявам се, но не можах да си сдържа любопитството.

Да БЕ и аз това се чудя , обаче на мен ми е по-интересно на какъв наркотик си , че си се развълнувала така за тази ......

Luna0102

Що ма бабо и твоя е доста силен?!

Боже,Божеее,.....да ви имам проблемите... Гот е ,че сте двама, гот е ,грешка няма ......! Радвайте се на живота ,макар и в Бъ-Гъ.

дя-до

Ми те нали такива шмокльовци го правят Бг-то такова, каквото е. Ако нямаше такива отрепки и БГ-то щеше да е друго.

За какво могат да се карам двама, които имат една страст - бялото?

Че на кой му пука?

Каква е тая негърка бе?

Майка ти е!

Не е, тая съм я чукал в кенефите на една дрискотека в студентски

малкото ви диалогче е покъртително....

Това е само загрявка... :)

Е не е ли хубаво дупето на Маpиана?

Браво Део, пориш хубаво дупи!

И още за: 1) За пари 2) За киселото зеле, кой ще го претаква 3) За Лорчето, ама онази от стихотворението на Яворов 4) За Лео, Играта, Ангел и Мойсей 5) За вафлите "Бачо Кольо" 6) За Туин Пийкс, който ще има трети сезон 7) За маргарин 8) За Галя от Каризма 9) За това, че е на 40, а се държи като на 12 10) За етимологията на името Иванка 11) За произхода на жанра techstep Ако някой се сеща нещо друго - допълвайте...

За пудра захар

Ах, колко мило от страна на дир-а да ни запознае с тези детайли! Страшно се бях притеснил, не спах по цели нощи, но сега вече е ясно!

На Ваше внимание: новите любимци на Дир :)