Как Тодор Славков свали 20 килограма

Тодор Славков няма нищо общо с визията си отпреди няколко години във "VIP Brother" и в "Big Brother All Stars" влиза с цели 20 килограма по-малко.

Обратно в новината

Коментари - Как Тодор Славков свали 20 килограма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е новината за шоуто в " На кафе" тази сутрин? Албена Вулева успя да натрие носа на лицемерната Гала и готовите на всичко за пари членове на дом съвета Патрашкова, миската Маги и псевдо журналиста Антон. Майката и дъщерята превзеха студиото и успяха да свалят маската на моралната и "добронамерена" Маги Желязкова.

Я малко напишете за Дарина Павлова, как се кефи на ограбените от народа пари.

С голяяяяям праз.

след новината за мика стоичкова това е друг чеф-д'оевре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Познато ми е .!може и повече !Цигари,алкохол, жени ......Колкото повече,т.....п....че

Що, вие, помиярите, продължавате да ни манипулирате и да ни занимавате с наследството на изродите ?! Що ми е на дедовия, Дедовото ?!

Голяма радост! Този изрод не беше ли осиновен от дядо си? При жив татко. Целта беше да използва привилегиите на Тато за активен борец. Та корупцията не произлиза от теляка на Тато, а от самия Тато.

Случая, за който си спомняш е за Евгения Живкова. Тя е дъщеря на един обикновен човек. По заповед на Тато, променят закона за един ден, за да я осинови и след това го връщат в първоначалния вариант. Иначе сега Евгения Живкова щеше да бъде никоя. Както например Владимир Живков - спомняте ли си че имаше такова лице? И какво стана с него?

мани го тоа правешки циганин , пуснете ми митио пищофа ....

Тези от снимката лицата на българския хай- лайф ли са , или на българската демокрация?

На бълг.простащина.

отвратително е, че този и подобни на него, изпаднали от каруцата, ги канят, за да дадат пари насила. само и само сеир да има и да звънят будалите , та телевизията да си пълни касата. Трябва да си много долен човек/дали не е силна думата/, та да отидеш в това долно предаване. О т в р а т и т е л н о. А и едни умни журналисти, социалози/пак произлезли от номенклатурата, като Патрашкова/, дълго и упоително при Гала ще обсъждат как това било социална извадка. Ниво, братя и сестри. Ниво. Или - много под него е по-вярно.

С бело и баба може!

С пиене и кока и Кейт Мос знае!!

С кокаин!

Ако това е новина - килограмите на внука на генералния секретар на партията, която и 2014 година влияе на живота в България ( в бившите соц държави отдавна е история), значи си заслужаваме бедността.

Тоз е типичния представител на синчетата на комунетата - такива като него има колкото искаш и из провинцията - харчат парите на бащите си от номенклатурата и се правят на елит.

нещо се задъфкали малкия на Тошо .....сладко ли ви е?

Не е болен, просто е трезвен.

Тоз чиляк ко работи?

яде парите на дядо си , които ги смука от нас близо половин век

Дядо му ако е смукал със слака, днесчните смучтат с водопроводна тръба Ø1200 mm

според мен малък тошко е болен от сериозна болест.дано се оправи...

ОчеИзвадно е разделението между " известни и неизвестни". между провинциалисти и столичани, между" нашите " хора и ония другите. Какво забавно показаха Катето Евро и Тодор Славков?! Странно е да говорят и се правят на морални измислената писателка Калина, чалга певицата Бони, Боби Турбото.(Той милият бил наранен от жена, която се " продавала, а се залепи за баш изкусителката Калина). Отново напъни за внушение от страна на водещи и коментаторите на Нова тв, колко забавни са просташките изпълнения на Емо Каменов и истеричните превземки на себелюбивата лелка Петя. То с липсата на храна и недоспиване Тошко , а и съквартирантите му ще поолекнат с някой килограм. Да дават наградата на поредният отчаян комедиен актьор Боби и да гледаме нещо по стойностно и забавно по Нова тв.

Е,как да ги е свалил...Бели магистрали и алкохол до дупка.Аз поне така свалям

Ехх Генади ...колко си прост

Генади Павлов Дебелия...хахаха плондер ти не можеш да отслабнеш

Ако някой желае да свали 20 кила, без диети , опасност за здравето, и по супер здравословен и традиционен начин да ми пише- врчъвам му белчето, и 2 декара двор, пък и некой лев ще искара, като го преобърне 3-4 пъти, няма да мисли за щуротиии и диети

Без голяма дамаджана ракия - не става! Да е както трябва, нали?

Аха, чакай. ние имаме 4 декара двор и откак работя кърска работа съм напред с килата. Просто работата ми отваря апетита.

Състарен алкохолик. Друго не видях. Язък за всичките усилия.

Не е състарен, а вече възрастен.

тоя хаймана няма ли да идва при мен

този вместо да го показват по ТВ трябва да гние в затвора до живот,дори само за това, че е внук на ТЖ.

По времето на Сталин се е смятало и спазвало- децата не са отговорни за родителите си! Вие явно сте демократ! И внуците да отговарят!

55, вие нямате грам мозък в главата си! Друг коментар е излишен!

От снощи агентите на ББ в този сезон вече са абсолютно ясни и това са Бони и Ники Китаеца. Бони с нелогичното си искане да спи сама и с нелогичния си концерт по никое време. И Ники с нелогичното си искане да не спи само с Боби и цялата му антипатия към него от няма нищо. Бони и Ники са там за да правят шоу, да дразнят другите и да ги провокират и всичко което правят или казват все едно идва директно от ББ. Бони вече има опит в това от нейния сезон, а китайчето е гладно и ще прави каквото му кажат. Това означава че те няма да са победители със сигурност, но ще стигнат почти до края, така че сега Бони няма да излезе. Няма да излезе и Емил, като популярен за момента, остават Христо и Петя, като Петя има още да я базикат, така че Христо би трябвало да бъде изгонен. А Тодор Славков постъпи много правилно като провали гадната мисия с оковите, но трябваше да го направят по-рано и да не стоят цяла вечер вързани!

Дирчо, прав си. Не случайно като папагали " агентите" Бони, Китаеца, Катето Евро, Боби Турбото обвиниха неизвестния провинциалист Христо за провалената мисия. Неговото беше нарочно, а малък Тошко просто случайно , без умисъл забрави белезниците и след това се обяви против тази мисия. Да дават наградата на закъсалият комедиен актьор и да приключват с познатите сценарии- глад, алкохол, интриги, сълзи и фалшиви моралисти. Не е приятно да гледаме изгладнели за пари и слава нафталинови български звезди.

Преди е бил много по -хубав и е изглеждал здрав.Сега дали поради здравословен проблем или поради прекаляване с бели субстанции,алкохол,пък и от извратен секс оргии и спин може да е хванал,Тошко изглежда болен и то притеснително болен.Парите му са на привършване явно,щом е в къщата на Брадъра.Там всички се маскарят за пари.Знае ли някой има ли деца?Защото той изглежда сериозно болен.Жалко за децата ако има такива.

мъ,молЪ ви сЪ,мно'у ги разбирате това диагнозите,болестите..... Доста често дрънкате без да мислите? Дали нямате някой вирус в мозъка...

Може да е цироза. Защо му е иначе да спира с пиенето, нали го раздава бохем?!

Защо трябва да е болест. Защото така ви се иска ли?....

Чел съм някъде, че прибрал при себе си вдовицата на Поли Пантев и дъщеря му, ама не съм сигурен Поли Пантев ли беше или Бай Миле...

Намалил до максимум или намалил до минимум?

Е..и защо ни занимавате непрекъснато с това леке. Същата стока като Мика- син на баща си. Разликата е само че Мика е дъщеря на доказал се човек, докато бащата на това леке е същото леке като него и беше известен с това, че е зет на дядо си, който пък беше известен с това , че неграмотен селянин , узурпирал властта в най-красивата земя на Балканите ..

Е-ех, завист и омраза. Не познаваш човека, а пишеш глупости. Всички, които са работили с него ,не са казали и една лоша дума.

Деликатната Гала сподели в" На кафе", че Тошко спрял бирата след като разбрал от медицински тест, че има непоносимост към това питие. Не знам каква му е диетата, но не му личи , че се занимава с фитнес . Има "увяхнал" вид на човек със здравословен проблем. Колкото до номинациите- ще изгонят Христо. Неизвестен участник, от провинцията, не се вписва в компанията на известните столични хай' лентяи. Така за кратък престой ще си вземе хонорара и ще се върне при любимите дъщеря и жена. Според мен трябва да изгонят супер лицемерната и завистлива чалгарка Бони, да си ходи при поредния любим.

белото прави чудеса!

Сигурно го знаете от личен опит?!

гледам как му се отразява

По-интересно е да кажете откъде са му мангизите, но това вече отива в крими рубриката.

партията има пара. некои и друг завод работи за него. 9 000 000 за ракети против градушки...как ти звучи?

Пич е Тошко! Образован и ерудиран с доста тънко чувство за хумор.Хората са обременени от миналото и бързат да го заклеймят!

Наистина е много ерудиран и образован, иначе нямаше да се изпикае пред Народната библиотека. Иначе добра издънка е дала правешката тиква, дето е*а мамата на България.

"Намалил до максимум"?!

20 кила бяло ли?

Алкохола прави чудеса.

Останала му е сам една голяма глава. Стои смешен

така е, другата "глава" му е малка... заедно с "дръжката"... от опит го знам!