Йорданка Христова: Лили Иванова е безпардонна

Финалистката от „ВИП Брадър” Йорданка Христова разкрива пред LOVE style какви са отношенията й с Лили Иванова.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова: Лили Иванова е безпардонна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да каже Данчето, тя никога няма да достигне висотата на Лили Иванова. Според мен Лили никога не би отишла в риалити да се излага, както го направи Данчето. Защото Примата е супер професионалист и без да участва разни предавания препълва залите.

Две прекрасни изпълнителки, които имат своето запазено място в сърцата на хората. Искрено се надявам, че имат и своето уважение една към друга и в случая журналистите са тези, които наливат масло в огъня. В това отношение, може би Йорданка Христова е тази, която се поддава на малко по-свободни коментари. Не е лесно да си вечно втори, но както и тя си признава -не е толкова амбициозна. Много по-лесно е да се появяваш във всевъзможни тв реалита, да се усмихваш лъчезарно, развявайки ветрило в студ и пек и в края на краищата, да свързват кариерата ти по-скоро с някаква мистериозна романтична връзка с аромат на хавански пури, отколкото с изпятите песни.

никога не е късно да станеш за резил,особено като остарееш, щото и оглупяваш.

Прави ми впечатление, че когато има интервю с някой от попгилдията върти, суче и почва с Лили да се сравнява -тя била толерирана, на нея давали хубавите песни, тя все се налагала и т.н. Сега и Данчето я коментира. А когато има интервю с Лили, тя говори за поредните й ангажименти, за новите си песни и за екипа, с който работи. Изводите сами се налагат!

Двете са несравними - Лили през всичките тия години не е спирала да изнася концерти, заедно с Емил навремето те обикаляха цялата страна надлъж и на шир. Правеха повече от 300 концерта в годината и определено тяхните концерти бяха истински празник за хората - осъждаха се тяхните изяви със седмици(особено в по-малкките градчета на страната). В това отношение Йорданка Христова не може да се мери с тях. Може би Веско Маринов се доближава в днешно време в това отношение до двете легенди - Лили и Емо. И докато Лили и до момента продължава активна дейност, Йорданка обикновено се появява само на сборни концерти, който обикновено завършва с "Ще продължавам да пея", но изпълнена на два гласа - тя пее върху записа си, което пролича и във Вип брадър (ако се заслушате внимателно). И пак в тази връзка -първият шумен скандал в България за концерт, изкаран на плейбек беше един коцерт на Данчето в летния театър в Бургас, където я обявиха за буфосинхронист. Ако се разровите в пресата ще намерите информация за това.

Жалко!Накрая на кариерата си Йорданка падна толкова ниско. За пари в такава компания.Каква пардонност търси тогава?

АМа МНОГО ме дразнят тия журналя! Сложили най-негативното изречение за заглавие! А защо не сложиха последнот оот изказването!? Щото не е скандално, нали!? Пфууу, че ми се повдига от журналята...

И аз подкрепям по-долу писалите - ако е класна, нямаше работа в тази сбирщина и помиярник (не 4е гледах ;) 4етох ;) лили може да е всякаква, но си е 1! Преди време слу4айно в рейс за летище София приказвам с една нашенка от Испания, сериозна дама. Била тук за концерта на Лили в НДК! Т'ва е!

И двете са много талантливи. Разликата е, че Йорданка Христова е земна и по-широко скроена, докато Лили Иванова се превзема и й се иска да изглежда по-интелигентна, отколкото е.

Jeni

Лично ли ги познаваш???

и кво й е талантливото на тая пача от времето на соца?!

лили иванова никога не би участвала в това пошло предаване защото е класа съжалявам данчето но парите какво ли не правят

Да участваш и да гледаш такова пошло предаване говори за интелекта на й.христова.Лили Иванова е велика певица и не пеее на плейбек като христова.

Абсурдно е Лили Иванова да се съгласи да влезе в такова предаване, защото там публично ще я съсипят. Това е все едно в училище да се вкара вероучение.

Аз също мисля, че ако Лили влезе ще се изложи много повече от Данчето и Петя и това може да доведе до тотален срив в кариерата на Лили.

данче не трябваше да участваш в това предаване защото падна в очите на много хора ти им беше като майка а стана резил още в началото за едно сиренце което никой не би отнел на децата си а да не говорим пък когато сама се предложи за победител мисля че вече съжаляваш но е късно

Ех, Данчеее,след брадъра е ясно защо Лили те е гледала отвисоко - тя пее и пълни зали постоянно до ден днешен, а ти се прехранваш с помия! Извинявай, нищо лично,само факти! Иначе на по-млади години те харесвах повече - и като жена, и като поведение, и като певица...

О, мн. се съмнявам Лили да покаже по - висока класа! За съжаление и П.Боюклиева сега се излага зверски! Лицемерни и дребнави са повечето соц. звезди! Да не говорим, че повечето са ставали звезди не само заради гласови данни! Не, че сега няма връзкарство, но едно време НИЩО не се случваше без връзки!

Българска му работа! Видяли в селото Русата и Черната и тръгнали да ги сравняват коя е по-красива... Айде, моля ви се! Ми, за баби вече говорим, бе, опомнете се малко!

Гледах Йорданка в Биг Брадър и много ми хареса. Страшно добре изглеждаше с невероятен тонус, усмихната и въпреки всички скандали около нея остана на ниво. Е, имаше няколко момента стреса си каза думата, но като цяло просто се учудих, че жена на нейните години е толкова готина.

На кого точно е баба Л.Иванова се не се сещам ? Внуци да има случайно ? Някого да е осиновила ?

Баба е на целокупния български народ, на някои даже и прабаба.

Защо във Вип Брадър не я попитаха нищо за отношенията и с Лили Иванова?Знае се,че имат конфликт,но никой нищо не посмя да я пита директно.Прекалено и се пазеше имиджа и и се подари второто място,което не беше честно спрямо другите.

Всички ще станем баби (и дядовци), но никой от пишещите тук няма да стане нито Лили Иванова, нито Йорданка Христова.......Помислете върху това.....

Ти пък от къде знаеш, живота е едно невероянто приключение,,,

Коя е Йорданка Христова? Един неин хит не знам. И не съм само аз. само пенсионерите знаят нейните песни. На Лили Иванова всеки може да каже поне 1 песен.

Бих казал поне 10 песни :-)

И не ти хрумва, че Лили е била просто по - голямата връзкарка и нейните изяви, съответно по - лансирани?! :)))

Народен човек е, но с годините Йорданка почва да дава фира. Утре ще каже в някой друг парцал, че пенсията и е по-малка от на Лили. Лили Иванова не поздравявала - като онази новина преди време в дира : Сърдита негърка близначка, защото Чарлииз Терон не и обърнала внимание и я поздравила ,,хладно"

Лили не е пяла на вис-босове;не е стигнала до помията на бигбрадарите и затова,нека не й лепят етикети разни всеядни.Лили е еталон за талант и последователност в неговото развитие и раздаване на публиката.

Не знам каква е, но поне не се излага в простотията Биг Брадър.

тия бивши соц величия си мислят, като държавата им е правила чадър на начина на живот и парите им, това задължава всеки да се държи с тях все едно кой знае какво са направили. То се вижда, че нищо не могат да направят в днешните условия и без подкрепата на държавата. От сто години пеят едни и същи песни, а по-младите изобщо не са чували за тях. Лили Иванова обаче е доказала, че може да оцелява и може да работи и в предишните условия, и в сегашните. Затова всички останали да замълчат! Талантът под похлупак не може да седи. То се вижда кой става и кой не става.

Не е редно да се употребява думата "баба" по адрес на Йорданка Христова и на Лили Иванова. Това е приява на неуважение на пишещите първо към самите себе си. Защото, ако не умрем преждевременно, което все пак е по-лошият вариант, всички неминуемо ще остареем, но е редно тогава да ни наричат "госпожа" и "господин", а не баба и дядо. Баби и дядовци ще сме само на внуците си. Грозно е да нямаме уважение към хората и нарочно да ги обиждаме. Едва ли сте чули някой да говори за дядо Шарл, визирайки Шарл Азнавур например, който на близо 90 години прави грандиозни концерти. А, извинете, забравих, че някои българи дори на Тина Търнър да казват "баба Тина". Това наистина е грозно и показва невъзпитание. Време е да започнем да се усещаме и да заприличаме на цивилизовани хора.

Виж кво румяно,аз казвам БАБА ТИНА С НАЙ-ИСКРЕНА ЛЮБОВ и радост и уважение и квото искаш."I mean it".А за въпросните две каки ... нищо... но пък от сърце

А ти като си "дедо", това не значи, че автоматично другите стават "баби и дядовци" :))))))))) Покажи малко класа в изказа си и не се дръж, като тези, които УЖ хулиш! ;))) С мнооого добронамереност ти го казвам!!! :Р

Данче,истината е ,че много и завиждаш.Във ВИП брадър през зъби изкоментира някакво мнение от жълт вестник по адрес на Л.Иванова,което не ти прави чест и показва отношението ти към нея.Ти имаш глас,но нямаш стил и не пееш с чувство.Пускаш гласа си свободно да се лее в пространството и това е всичко.Твоите изпълнения не вълнуват зрителите,а това е идеята,нали?Затова,не завиждай,а се примири.Има място и за теб под слънцето.

Данче, язък че отраснаха с песните ти ! С влизането си в тая чалгадийска помия, мисля ,че много хора биха казали същото като мен. Виж, Лили Иванова се оказа "друга бира", макар че и тя позалитна по разни рокерски издънки, ама се усети на време.

Бабка Дана просто и завижда на Лили Иванова, защото тя се котира все още много добре на пазара...а тя НЕ!

Баба Дана е умряла при комунизма, няма кой вече да я бута, та са набутва сама в такива долнопробни предавания, дано да й обърнем внимание. Баба Лили успешно се бори с времето, пробутва си песните, сама си изкарва парите. Продуцентите на нея й се кланят. Няма като нея друга в България,. никоя чалга звезда не може да се лансирва сама, просто чакат някой да ни ги пробута. Не ми харесва Лили ИВанова сега, но е успешна както при комунизма, така и при демокрацията. Евала.

Няма идеални хора. Има талантливи и работливи хора в различни области. И двете са и талантливи, и работливи. Плодовете на труда им се виждат от всички. Пожелавам на четящите успехи и много радост за Вас лично и за хората от постигнатото от Вас. Останалото не заслужава нито да се коментира, нито да му се отделя внимание и енергия. Късмет!

ХАРЕСВАМ И ДВЕТЕ ДОРИ НЕМОГА ДА КАЖА КОЯ ПОВЕЧЕ НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ГРАНИЦИ ВСИЧКО Е ДО ВРЕМЕТО СЕ КАЗВА ЛИЛИ СМЕНЯ ВИСОЧИНИТЕ НА ПЕСНИТЕ СИ И РАЗВАЛЯ ХУБАВАТА ПЕСЕН -СЛУШАХ Я В ЕДИН ПО МАЛЪК ГРАД - В ЙОРДАНКА ИМА ОЩЕ ХЛЯБ НАЛИ ТАКА СЕ КАЗВА ТЯ Е И ПО МЛАДА ИСКАМ ДА И КАЖА ЧЕ КАТО СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕЩО НЕ СТАВА В ПЕСЕНТА ДА СПРЕ -ИНАЧЕ МНОГО ГИ ХАРЕСВАМ И ДВЕТЕ

Освен двете тирета,никакъв друг препинателен знак!Уважавайте езика!

Две залезли преди 20 години комунистически "звезди". Могат да пеят, факт, но до там. Даже на баба Лили гласът й е отвратителен. Лансирали са ги по комунистическо както сега лансират чалгаджийките и са се отплащали по същия начин.

А кой да лансират Криско -дриско и тям подобни недоразумения ли ??????? Ей , много прост народ много нещо Бе........

Ами Криско няма пут.а.

Че кой говори за Дриско? Погледни един X фактор... Че там има 15 годишни, които са на световно ниво. Айде стига с тия нафталинени лелки, дето са били актуални преди 40 години. Не са толкова велики, нито имат уникални гласови данни. Нито пък си пишат сами песните.

КОЙТО МОЖЕ ДА ХАРЕСВА ТЕА ДВЕ КАКИ, няма НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА ХАРЕСВА ЧАЛГАТА.А дали по терените(така се казваше на купоните през 70-те,а малко преди това пак се казваше купони),се слушаше лилето и йорданка и емо-педала.НИКОГА. В софия никога.В "small town -ПРОВИНЦЯТА" сигурация, но в софия ,да в софия това би било доста забавно.

На кой нормален, неглух човек :)))) би му харесала естрада?!

Талант като Лили Иванова може да си позволи да бъде безпардонна. И не би нагазила в блато като Биг Брадър за каквато и да е сума.

е израз на всичко друго, но не и на талант.

Не може "всички да са интелектуални гиганти",като Лили Иванова . А след , като Вип-брадър е блато тези , които сме го гледали и коментираме сме жаби , които крякат тук така ли??? Заключенията си ги прави някъде на друго място Не тук , защото мнението ти никак ама никак не ме интересува .

sx69

в бай брадър не, но в плейбой да

Bell

Пълни глупости. Безпардонното поведение е белег на скапано възпитание най-малкото, а в случая на Иванова си мисля, че тя самата е кофти човек. Генетично, или щото е преживяла лични разочарования, кой знае. Но това ми напомня на една друга световна звезда - Тина Търнър (която днес има рожден ден, да е жива и здрава!) - и тя с тежък живот, лош брак, малтретирана, и все пак успява да остане велика, и същевременно земна. Иванова си е кофти човек, това е. Да си звезд не означава да се държиш като задник.

Да, но Т.Търнър не живее в дъджава, в която властва омразата, злобата и завистта и най- вече простотията!

Много знаеш ти каква е Тина Търнар като характер и човек! Не казвам,че е лоша - и аз не знам!

Лили е нъмбър уан

Всеки човек е РАЗЛИЧНА планета,а те двете са с Божи дар и са ГРЕЕЩИ звезди... Винаги съм харесвала Йорданка Хр.,която старее и не губи от това,а напротив-вътрешната красота се изписва на лицето...Йорданка Хр. се подрежда до такива ВЕЛИЧИЯ като напр.Невена Коканова,София Лорен... Крайно време е да престанем да мислим ОГРАНИЧЕНО ние-БЪЛГАРИТЕ

Страна , в която се издига в култ простащина е обречена . А Йорданка Христова и Лили Иванова са ГОЛЕМИ и ,като певици и като хора . Адмирации и поклон пред творчеството им .

Данчето е безспорен талант,класа,магнетично излъчване,топлина,емоционалност...винаги ми е била на сърце,защото наистина харесват латино-излъчването. Лили е просто...голяма, голям глас,голям талант,но за мен лично нищо повече.

Един от най-големите недостатъци на българските водняци е, че не могат да пишат.

...а ние не можем да пруваме като вас! :) Коментар кат твоя ни бях чьел, чесну!

Bell

И двете са стари номеклатурни кифли. Много ми е смешно поведението на Данчети или пък на Камелия Тодорова, които ще изкопаят асфалта, само и само да докажат (лъжливо), че едва ли не са постигнали своя успех по времето на комунизма без да бъдат партийно обвързани. Направо смях! Ще се изкарат още малко десиденти бе.

ДИР-а отново изпъкна с неспособността си да разбира смисъла на казаното от хората. Данчето е искала да каже, че Лили е човек на настроенията, а не че е безпардонна.

delly

Защо трябва да тълкувате нещо, което е написано черно на бяло? "Тя е такава, влияе се от настроенията си. Понякога е безпардонна."

Проблемът е в това как провокирате със заглавието :-) Защо не написахте : Христова смята Лили Иванова за много амбициозна ? ? ? А си избрахте именно ужким с лошо казаното ?

ДИР-ът е сайтът, който посещавам най-често. Първо се информирам за новините от него. Данчето и Лили са достатъчно интересни за публиката сами по себе си. Нито те, нито сайтът, дори в светската му рубрика, имат нужда от прекалено жълти заглавия, за да предизвикат интерес.

Данче, и ти си звезда,ь но ЛИЛИ грее като слънце!!!Хитовете на Лили и децата ги знаят и пеят, но твоите.. не се сещат!!

Ще ме прощаваш ама аз на Лили нито един "хит" не знам, а пък че и децата си я тананикат....Моля ти се..събуди се. Да, сигурно за нашите ширини, Лили е най - голямата ни "звезда", ама е скучна, смешна и на моменти жалка и едва ли и едно дете знае коя е тя..камо ли да си тананика...."хитовете й"

Изказването е "понякога е безпардонна", но думата "понякога" е изтървана в заглавието, за да звучи малко скандално.

ЛИЛИ ИВАНОВА НИКОГА НЕ Е ПЯЛА НА ЖИВО.НЕ МОЖЕ ЕДИН ГЛАС ДА НЕ СЕ ПРОМЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ 45 ГОДИНИ.ТЯ Е ПЯЛА ВИНАГИ НА ПЛЕЙБЕК. ЗАТОВА НАВЪН НЕ ПЕЕ ЗАЩОТО ЩЕ Я ОСВИРКАТ. ТЯ Е ЧОВЕК НА КГБ- ЗАТОВА Я ЛАНСИРАТ.

Как не е пяла на живо...искаш да кажеш, че е умряла ли

Един от най-големите недостатъци на българските водняци е, че не могат да пишат.

Колко си жалка,Лианке,мислите ти са като лиана-влачещо и паразитно. Сигурно не си била на нито един концерт на Лили и затова пишеш глупости. Простено ти е-все пак на невежата трябва де се прощава..........

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ. ЛЕСНО СЕ ПРЕКРАЧВА ГРАНИЦАТА .ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ДАНЧЕТО, ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ЗА НЕЯ. ПО-КРОТКО С ВРЕМЕТО!!!!!!

Йорданка Христова: Лили Иванова е безплодна!

Стига евтини номера ! Тази жена я интересува само килепира. Тя е министерска снаха от комунистическо време. Сега се опитва пак да се нагоди пак според интереса. По достойно би било да си гледа пеенето като Лили и старините, разбира се. Прав беше Евгени Минчев, че ако я бяхме избрали за финалист това ще означава, че комунизма в България не си е отишъл. Тя е негово лице.

Браво Дана !ЛИЛИ е ЛИЛИ!Никой не може да се сравнява с нея ,макар ,че е приятно да слушам понякога и Йорданка.