Мики Рурк е отслабнал с 15 кг за боксовия мач

Известният холивудски актьор Мики Рурк е отслабнал с 15 килограма по време на подготовката си за боксовия мач в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Мики Рурк е отслабнал с 15 кг за боксовия мач | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само "пакетът" му тежи 15 кила....

Склероза...

Omg! Потресаващи снимки! След всички пластични операции този човек е обезобразен....вероятно това поражда необходимостта да е по "секси килотки" за отвличане на вниманието от лицето....

В лицето е неузнаваем....

Ти да видиш - Мики Рурк бил замаскиран Миша Руснака.

Ако излезе срещу кобрата вярвам че щего нокалтира.

нокалтира?

гуци-гуци да ти имам българския

МОМЧЕТА(и момичета), които се тъпчете с химии, за ад "изградите" бързо тяло и мускули, добре го огледайте Муку-то, сравнето го с това, кеото беше, примерно в "Дива орхидея", за да видите на практика в какво точно ще се превърнете, ако продължавате с химиите и всички боклуци, които пиете, приемата, инжектирате си и прочие..

Недей приказва така на малките мосерковци. таман сме ги вкарали в робския път. Чалга, курвета, алкохол, наркотици, цигари и мързел - това е новото поколение на България. А следващото ще е само цигани и турчета, ислямизация и минарета. като не можете да се оправяте сами, ние ще ви оправим, бе боклуци!

Aбе, тоя си е наврял чифт боксови ръкавици в гащите бе.... Хавлията ли си е сложил там....бая ги е понадул....

Дано да е някаква уредена история, иначе дядо Мик ще завърши в болница (в най-добрият случай!)

И къде ще се играе мачът? В най-големия пенсионерски клуб в Москва ли ? Това деде се е побъркало, няма да си гледа пенскийката и сериалите, ми мачове сънува.... Мики, ако си закъсал за пари, не се притеснявай- Боко ще ти отпусне и на теб добавка от 40 лева за нова година.

Пак е пълно със специалисти по тренировки, хранене, добавки и стероиди и стареене на организма. Специалистите... да вземете да си вършите работата, че положението по улиците в България е плачевно.

e той винаги си е бил откачалка и артист на второ място. евала има топки все пак на 62 да излезе и да се млати. мики си е пич

Съгласна съм , но не и с това, че Мики Рурк е артист на второ място. Той е един от великите актьори и това е очевидно, дори когато човек го гледа във второстепенни роли- абсолютно удоволствие. Жалко обаче за чаровния и секси-мъж, който беше, в последните години нещо изтрещя и той...

Тоя наистина е изтрещял тотално.

Какъв мъж е в Дива орхидея..За къде е тръгнал сега този дядо.. само тоѝ си знае!

Светът се изражда с бързи темпове. Този направо ме уплаши като го видях на какво е заприличал!

Дано да е шоу мач,че иначе този 29 годишен професионалист ще го убие!!!

Поредната дъвка за форумните сеирджии.

на млади години, но сега е като мумията вярно.

ПИПО

Обаче си живее живота така както си иска. Дай Боже, на всеки да може да прави това което иска.

Паисий

Той да си прави каквото си иска! НАС ЗАЩО НИ ЗАНИМАВА(т) С НЕГО!??

Кво си е турил в гащите тоя? Памперс ли?

Е ти си го написал- Дедовия!:)

изглежда дядката! Колкото и да плюете, не познавам 60 годишен мъж в такава добра форма. Виж дали ще има бокс или само шоу това вече е друг въпрос.

Тоя ако изглежда добре на 62, явно не познаваш много хора или просто са седели повече на маса. Изглежда трагично тоя пич, лицето като на 75, а тялото е яка химия (като Сталоун), недей да му се радваш толкова.

нема There's No Business Like Show Business

Luna0102

Тялото не отговаря на главата, явно химията работи успешно само за опаковката на тялото. Като спре химията, луксозната опаковка на тялото ще се превърне в скъсана амбалажна хартия, но поне ще пасва на главата.

Да се пробва с Кубрат. Може и да успее.

Смачкай го Рокиииии! Опа, май не е тоя филм.

AAA

Ангелско сърце - това е Филма! Страхотен!

Не ги светкай тия бастуни! Само чалга и химия им е в главите.

Не да съди пластичните си хирурзи г-н Рурк, направо да ги застреля! В Съда ще е достатъчно само да видят лицето му и съдиите ще го разберат човека! От мачо да се превърнеш в ....не знам точната дума си е направо постижение! Мики, Мики, кво беше, кво стана?!

...натъпчи си бърните с бонукс та да заприличаш на плашило -----тия американци са големи утайки

бонукс е прах за пране, бре! ботокс е онова

...натъпчи си бърните с бонукс та да заприличаш на плашило -----тия американци са големи утайки

Не знам, дали пластичните хирурзи, които са се "намесили" са виновни, но наистина не прилича на себе си... :(

Старчето си търси белята.Този път е решил да става "труден за рисуване".

Мики е страшна кукувица. Това, което е станало с лицето му е резултат от пластична хирургия,филъри,хиларуон и бокс. Да му мислят кифлите дето се гласят всеки месец с разни безвредни уж филъри. Това е по скоро шоу отколкото истински профи мач.

Що не се оттегли спокойно в пенсия ами се занимава с глурости?!?!?

Тоя е за психиятрията а не за ринга.

кой не е гледал филма "мумията се завръща" да се гласи за премиера. главната роля е поверена Рурк, но със същия успех можеше да е Сталоун или майка му, която също е 1:1 с мумията.

Ти, отворко дали ще имаш такова тяло на 62?! Смешник!!!

до тренировки е.

Прост си като името си ей :)

Ах-мед, ако изглеждаш като Микито, ще те гушкам до припадък

Какво са направили с лицето на този човек. Това изобщо не е Мики Рурк. Как може да се обезобрази така ? !

При цялото ми уважение към старата школа холивудски мъжаги и без да искам да звуча като някой хейтър бих искал да отбележа,че тази форма на тези години Сталоун, Рурк и компания я постигат с едно нещо,наречено HGH /human growth hormone/. Накратко- "зоб" за по-богати. Ускорява ти белтъчния синтез,редуцира драстично телесните мазнини и цялостно подмладява организма. Като към всяка химия,внесена отвън в организма, тялото спира секрецията на собствен HGH и с времето трябва да се взимат все по-големи дози,за да се постига същия ефект. Това пък отключва страничните му ефекти: за разлика от стероидите,при които растат само мускулите, от HGH растат всички органи и кости в организма. За щастие на Сталоун и Рурк това им понася- на техните чукундурести глави удебеляването на лицевите кости не прави впечатление;-).

С няколко поправки колега: 1. HGH спира да се секретира в организма към 27-та година при мъжете. 2. Страничните ефекти от него се изразяват главно в дози на 20 IU (еденици). 3. Сам по себе си не дава почти никакъв ефект, а е необходимо да се комбинира с други препарати като инсулин и тестостерон.

HGH си се синтезира през целя живот. режима на хранене оказва голямо вляние на количеството HGH в организма. висок HGH води до по бързо остаряване, дегенеративни и ракови заболяваня.

За първото- не е вярно, колега. Секретира се на пулсации през целия ден, най-вече по време на сън /трета и четвърта фаза на REM съня/. Млечната киселина от активна тренировка също засилва секрецията на този хормон в човешкото тяло. За второто- факт. За третото- ако целта е качване на мускулна маса в неестествени количества- да,необходимо е. Висока доза HGH може да доведе до хипогликемия и затова карикатурните културисти взимат и инсулин.

Вчера направил първа тренировка (съгласно последното изречение в "статията"), а вече отслабнал с 15 килограма (съгласно заглавието)... Брях да му се невиди!

Предния път хирурзи са се намесили, дано сега не се намесят гробарите.Дядо е вече на възраст, не знам какво очаква в боксов мач с младок.

глупав човек е за мен.....милионер симпатяга на времето с безброи мадамаи..вкл ким беисинжар...пьрво го обезобразиха..стана джони хубавеца ама наистина ...сега пак се бута в 6амарите

Дай Боже, да изглеждаме всички като него на 62 години.

Някои хора ги боли главата...

Тичам за Аспирин :)