Раздадоха призовете „Майка на годината“

За пореден път Асоциацията на брюнетките и нейният председател Нина Норд връчиха наградата „Майка на годината“.

Обратно в новината

Коментари - Раздадоха призовете „Майка на годината“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Поли, много "приятели" имаш във "Фейсбук", мила ... :) Едва, когато си публикува новината на стената, няколко дни, след като вече информацията не беше актуална, тогава започнаха да "валят" лошите коментари ... Тъжно ми е за теб ... Какви "приятели" имаш ...

Браво, момичета! Да ви е честита наградата! Има хора, които имат очи за хубавото и доброто. Останалото е достойно за приличен турски сериал.....

За хубавото няма спор, три от номинираните са симпатичин, но Юлето може да е поддържана за годините си, но с тия силикони по лицето доста и загрубя и и се измени изражението, преди 10-тина години наистина беше много нежно на вид същество, сега е малко подпухнала и човек като се вгледа на живо може и да се поуплаши. Конкурса е МАЙКА на годината, а не добре изглеждаща жена.

Най-големия парадокс е, че нито една от лиглите на снимката не работи и не изкарва собствени пари, но иначе развивали благотворителност. С чии пари??? Даже е срамно е, че при липсата им на заетост имат детегледачки да им гледат собствените деца. Щото "майките на годината" са заети да си правят маникюра или да клюкарстват в мола.

Всички избрани дами работят, наградени са за целогодишната им активност, но вие явно четете избирателно и сте пропуснали много факти през изминалата година!Разгорещената дискусия тук само затвърждавa, че изборът ни е правилен! Само успелите и красиви жени пораждат такава завист! Ние обаче ги насърчаваме да помагат, защото има нужда от повече като тях! Заповядайте и вие подайте ръка, ще ви награден и вас! Оле!

Като изключм Грозева и докторката, Дончева и Петракиева с какво се занимават? Дончева нещо се пробва в политиката, нали там е келепира, опитва се в телевизията е беше и любовница на мъже с много пари и влас, а тази пък Петракиева освен да се хили не знам въобще освен конкурси какви са и другите занимания.

Неуважаема брюнетке, хората ви плюят, а вие си мислите, че дъжд ви вали. Няма нищо по-лесно от това да обвинявате в злоба тези, които съвсем аргументирано и грамотно изказват становището си. Критериите Ви за "успели и красиви" са явно в силен контраст с моите, а семплия Ви мозък не може да разбере защо наградените са жива пародия. Съветвам Ви да преминете в отбора на блондинките, току-виж начинанието е породила нова мозъчна гънка.

Допада ми идеята. Поздравления за наградените! Само препоръчвам да има повече наградени, за да се обхванат представителки от по широк кръг.

Еми красивите жени не са за награждаване не разбрахте ли пък сега - дразнят! Ако не сложите разни очилати костюмирани комунистически лелки, няма как да сме доволни! Ама тогава няма и кой да чете новината, да гледа снимките и да се блещи, мдааа.

Напротив, няма нищо лошо майките да са красавици, но това не е водещото. Просто конкретните 2 от избраните - Ю и П не са самото олицетворение на майки на годината.

Нито една от фльорците на смичицата не е красавица. Но и да беше, не това дразни. Дразни претенциозната им наглост, че са приели награда, която НЕ заслужават. Ако имаха грам мозък, никога не биха се асоциирали с подобно събитие.

Не са виновни жените, че са получили такъв приз, виновни са тези които са ги избрали - направили са подигравка на българската майка. Срам и резил

С какво е майка на годината Ю.Дончева? С това, че направи чудеса от храброст само и само да роди дете на мъж, който може да и е син, за да не отиде при друга също богата, но по-млада. Кое и е геройството, че роди на 50? Вижте я на живо без фотошоп пък тогава говорете, колко е изящна. Да добре изглежда за жена на 50, но нищо повече.

Да, в това се състои геройството й: че се реши на рискова за възрастта си стъпка, за да докаже силните си чувства към любимия. Аз и се възхищавам за търпението и куража. А за теб има една приказка: 'на чужд гръб и 100 тояги са малко'.

Абе защо дразните хората с такива новини. Хиляди майки в бг живеят мизерно и в мизерия си отглеждат децата. Те са майки на годината.

Ама какво общо има това с хилядите майки, аз не разбирам? нещо коли, пари да са им дали, а те награда статуйка са взели, защото са дали и вие пииишете ли пишете?! Кое е дразнещото? Аз мисля, че е стимулиращо и е за добро, БРАВО!

А какво общо има,това че са се занимавали с благотворителност с това , че са добри майки?

Теб какво те стимулира? Да се омъжиш за супер богат мъж, като Паолина и да му източваш банковата сметка или пък като Юлето , да залиташ по по -младичките мъже, дето може да са ти синове. Да се напълниш със силикон и освен с поддръжка на тяло и лице по козметични салони с други мисли и проблеми да не се затормозяваш.

Мъжът на Паолина е всичко друго, но не и "супер богат", баща му имаше магазин-фалира, банковите сметки всъщност са кредити, които едвам обслужват, така че няма как да се източи нещо което не съществува. . . С много погрешна представа сте останали, а аз съм свидетел и на техните саги с кума им - същия който дължи пари и на Ивана. Петракиеви обаче от сватбата си връщат заема вместо него! Не е нужно да си богат, за да имаш воля да помагаш!

Абе хора ние като народ имаме голям проблем! Не можем на една новина да се зарадваме и да честитим на момичетата, да им пожелаем здраве и все по-голяма възможност да помагат. . . Безспорно има много отрудени майки, но тук става дума за поощряване на онези жени, които освен майки на своето семейство се явяват и такива за точно тези майки, които са останали сами или имат затруднения, например! Логиката ви е сбъркана, и с каква цел е? Да ги обидите? За това, че някой е преценил да ги награди? Безумно е. . . Как вие си решавате и си пишете каквото ви падне, точно защото те не парадират денонощно, не са и изредени за какви заслуги са наградени, а е обобщено - благотворителност! Тук стана трибуна на наболелите проблеми на българските изстрадали майки, но на тях пари им трябват, не награди, затова имайте уважение към малкото всеотдайни публични личности, които са предпочели да се погрижат и за общото Благо, а на само за своето собствено! И не им дръжте сметка, защото е грозно, а и най-много следващия път да не дадат и една стотинка, заради неблагодарни злобници като вас.

Щях да се зарадвам на новината, ако жените заслужаваха. На какво да се радваме? - на фалша и лицемерието ли? Тези жени не могат да ми бъдат пример в живота. Не съм си взела мъж, за да ме издържа и не спя с мъж, който може да ми е син, за да забравя, че остарявам. Красивите жени трудно приемат факта, че остаряват, но това е неизбежно, да го направят с достойнство, а не да се излагат. имаше и по-възрастни родилки от Ю.Д защо те не бяха жени на годината? При все, че мотивите им да родят заслужават повече уважение от нейните.

Просто тези жени са известни и хубави, но е нагло да се твърди, че са майки на годината.

Героини са майките като мен,които поради трагични обстоятелства сами отглеждат децата си. А не тези презадоволени лигли.

Еййй,другариу, не знам злоба ли е или не, но бая хора не са спали, за да оплюят наградените! Имаше една приказка: ако не си предизвикал омразата на поне един човек, значи някъде бъркаш по пътя към успеха!!! Добро утро, България!

Това не е омраза, просто победителките не са за този приз.

Тези инфантилни крокозъбели от снимката са точно минали покрай майка на годината. Кой ги организира тези пародии и защо не ми е ясно. Ясно ми е обаче, че ако наградените имаха капка самоуважение и грам мозък в напудрените са глави, щяха доброволно да се откажат. На фона на мизерията на средната българска майка, тези са самовлюбени кокошки.

И по-зле, мила - те сами си ги организират. Ние също можем, с много по-голяма давност. Аз имам приятелка, която мога да номинирам с много по-голямо основание - дъщеря й е с церебрална парализа, и мама е много повече майка-героиня, защото ходи по инициативни комитети и се грижи и за други деца. Каква платформа бихте препоръчали; аз съм в сфера, която би могла да спомогне да се награди една истинска българска майка. Която и да е, но не тези пачаври. Благодаря предврително :)

Веднага предлагам за награда онова момиче Ани, което преди година-две влезе в горяща стая, за да спаси дъщеричката си. Наскоро четох, че живее обезобразена и в постоянни болки, защото мъжът я изоставя след като източва дарителската й сметка. Казва обаче, че ако трябва да влезе отново в огъня, за да спаси дете, ще го направи на секундата. Нима тя не в в пъти по-заслужила от тези кухи персони с празен поглед на снимката? Или пък майката, чиято сметка за болно дете била източена от измамници, сканирали банков автомат и която тепърва тръгва да събира непосилните за нея 2000лв. отново. Вчера случаят беше в новините. Мога да предложа и моя близка роднина, която със заплатата си на учител в дом за изоставени деца издържа къща и дете с церебрална парализа. Ето това са ежедневните анонимни, но истински майки на годината.

За платформа предлагам Фейсбук или която и да е социална мрежа. В 21 век интернет е по-влиятелен от който и да е Клуб на брюнетки, блондинки или прочие тъпи патки. Ако редакторите на дир притежавах каквато и да е далновидност или нюх за интереса на читателите, биха могли да се включат като портал с висока посещаемост.

Чета и си мисля - Колко ли трябва да в нещастен този потребител на дир.бг, за да пише постоянно коментари и да бълва квалификации и обиди?!? Това не е признак нито на голяма работна заетост, нито на нормално функционираща нервна система! Аз лично одобрявам част от избора, друга - не особено, но го уважавам! Никога не би ми дошло на ум да пиша без да знам, да приравнявам под общи знаменатели и да хейтвам.., може би защото съм един успял и усмихнат индивид?!?

Каква "давност", госпожа? Научете се да използвате по правилно предназначение думите в българския език първо, пък тогава се надъхвайте! И след градивния ви чат с другите активисти, не знам на какво отгоре отричате избора - та той е по-вдъхновяващ отвсякога, това е и целта му - до всяко добро същество, да застане поне още едно ;) Действайте, ваш ред е да изпъкнете с делата си!

От какво да се откажат? Да не би пари да са им дали, че да се отказват?!?

Не всичко се измерва в пари,драги...

Умирам от любопитство да разбера как точно една майка е по-майка от другите, за да се окичи с поредната нищо незначеща и лишена от смисъл титла. Събитие - пародия, фарс и суета. Истинската майка на годината в България е онази анонимна отрудена жена, която се лишава от залък за да изпрати децата си на училище. Жалко и грозно е от страна на отличените госпожи, че изобщо са приели въпросните награди. Затова те нямат и едва ли някога ще заслужат моето - и на обществото - уважение.

Чудесно казано!

Смешно и жалко ! Аксесоарите на всяка от присъстващите са на по-голяма стойност от събраната сума за благотворителност ....

Акцентът на събитието бе церемонията, а накрая се продаваха плюшени играчки, за които основно дамите дадоха пари.. Като прибавим и камерния състав на присъстващите - сумата за 5мин, и по междудругото, си е рекорд!

По време на благотворителния концерт...???

Вижте, това че някои ПР-и се упражняват грешно е отделен проблем! 3 песни, изпяти от Йоанка, Искрен Пецов и сляпото прекрасно момче от Гласът на България - правят всичко друго, но НЕ И КОНЦЕРТ! Докато те пееха всеки можеше да си закупи плюшена играчка, това е...

Ейййй, колко злоба? Естествено, че за всеки неговата майка е майка и на хилядолетието даже, но тук става дума за инициативност и достоен пример за подражание! Моят безапелационен избор са Юлето и Паолина, затова като слагате нещо под общ знаменател, тях двете ги изключете, защото наистина са изключителни и въпреки, че са от различни поколения, са представителки на една изчезваща женственост и класа, която заслужава да бъде пазена и ценена!

"Класа" и "женственост" са субективни понятие и по мои критерии, Юлиана и Паолина дори не се доближават до тях. Освен това наградите нямат нищо общо с това, че "класни" и "женствени", а с това, че са майки. Така че в коментарите, които ги нападат, няма грам злоба, а реализъм и трезва преценка....все неща, които очевидно липсват на наградените персони.

Имаш впредвид, че като са в Биад, или там, каквото е модерно в момента, не хвърлят салфетки? Това ли е класа? Ейййй, богу...

Хиляди заслужили обикновени българки-майки много повече заслужават този приз. Омръзна ни тая Ю. Дончева и тези едни и същи лица да ни ги пробутвате. Стига вече, променете си мисленето и на фона на живота в България стига промиване на мозъците на хората с подобни призаве. Защо не най-бедната с много деца не я предложите, нима ви е трудно да я откриете?

Срам и позор е този приз с тези.....особено средната...

майка е майка на годината! Не познавам по-саможертвена и по-изключителна жена от нея! Но да на външен вид не блести като тези каки, разполагайки с пари за детегледачки и разни естетични манипулации. Моята майчица и без това блести! Всичко дава за децата си!

Без Юлиана Дончева не може....пфу...

Майки на годината са тези дето с едни детски или минимална заплата отглеждат деца а не някакви си .....

......златотърсачки и кухи лейки.

По скоро приза трябваше да е най-благотворителна майка, но не е точно най-добра майка, защото благотворителността не винаги е еквивалентно и на добра майка. Има стотици жени, които са перфектни майки, но поради недостатъчни финанси не могат да проявят благотворителност и обратното доста богати, които раздухват всяко дарение по медиите, за да спечелят популярност, но са доста далече от добри майки. Между другото коя е тази Петракиева, за първи път я чувам

Паолина Петракиева е Мисис България 2010 и е изненада за мен, че на фона на застаряващите лелки е избрана и тя - иначе напълно заслужава, много мила, скромна, всеотдайна! И ето това е стойностна мисис България, за която си заслужава да се пише, а не това недоразумение Майзер-Шмайзер, пфффуу!!! А, и престанете да философствате, отрицанието на нещо очевидно положително като новина и изобщо стилът на поведение на тези момичета, (който вече е все по-рядко явление сред днешната силиконова младеж), е достойно за уважение! Но явно и да си красив, и да правиш добро, също е порок в еснафска Бългрия!

Да на външен вид и на мен много ми допадна. Не я познавам и до сега не съм чувала нищо за нея, не знам каква майка е и въобще с какво се занимава, но определено е много хубава.

Уважаема Госпожо Георгиева, Пише Ви читателка на Вашият т.нар. "пост" от 26.11.2014 г., който породи един искрено затрудняващ въпрос в съзнанието ми: , а именно: "Кога си събухте цървулите, и кога успяхте да си обуете "буржоазните па*тофки"? Очаквам с нетърпение да изпратите на будните си читатели вашият Осветлен отговор. P.S. И също каква роклА носите на приеми

Показаните на снимките кокошки са абсолютно олицетворение на еснафска България! Апропо, като ги представяте за антипод на "силиконовата младеж", давате ли си сметка, че Юлиана и Паолина са наблъскани със силикон? Всъщност сигурно знаете, защото от засегността Ви съдя, че сте близка роднина на някоя от тях. А твърдението за скромността и всеотдайността им е направо отчайващо трагикомично. Освен на чалга, фризьорски салони и маникюристките си на какво друго са отдадени?

Ами да знам, и то е, че всички могат само да мечтаят да изглеждат като Юлето на нейните години, а пък Паолинка няма нито една корекция, все пак е още младо момичето и е чудесен пример за това как една млада жена може да изглежда добре без хирургични интервенции, обаче освен чара и доброто сърце е това, което ги прави толкова красиви! Бъдете и вие!

Не може да бъде!!!! Имали сме и КРАСИВА мисис България! Невероятно, но факт - след седмица, в която изкачваше от всеки клик онзи крокозъбел Анита МейДзвер, тази Паолина ми се струва феноменално добър избор!!!!!

Стига с тая Паолина....нито е умна, нито е успяла, нито е финансово независима. Жена, чиято кариера е празнене портфейла на мъжа си. Колкото до красотата - сори, ама с това аграрно излъчване и тъп поглед е достойна за Мисис Село.

Стига с тая Паолина....нито е умна, нито е успяла, нито е финансово независима. Жена, чиято кариера е празнене портфейла на мъжа си. Колкото до красотата - сори, ама с това аграрно излъчване и тъп поглед е достойна за Мисис Село.

Мммм, нека да погледна, това което аз виждам е една лъчезарна млада жена с естествена и чаровна усмивка, определено не прилича на типажа, който празни портфейли, и определено погледът и е искрен и сияещ - все очевидни и красноречиви характеристики от снимките! Вие сигурно сте си сложили на десктопа нарицателната Анита Мейзер и описвате по инерция! Ама имаме и добри попадения сред мисис българиите и Петракиева определено е едно от тях, напълно заслужена и честита да и е статуетката!

ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ТЕЗИ, КОИТО ХОДЯТ ПО СВЕТСКИТЕ СЪБИТИЯ, А НЕ ТЕЗИ СТРАХОТНИ ЖЕНИ, КОИТО НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАТ НАГРАДИТЕ!Първо, аз бях на мероприятието и никоя от т.нар. вървежни светски дами не присъстваше, може би защото бяха на поредното ревю! Второ, поводът беше награждаванвто на точно тези 4 жени за вече осъществени каузи и постоянство, а междудругото, в рамките на награждаването се продаваха благотворително плюшени играчки! Хората, които присъстваха бяха предимно от медиите, тоест по работа... За да се съберат пари, трябва има много повече хора от тези 4-5 жени, но както обикновено, "обичайните заподозрени" бяха предпочели коктейл чета и откривания на аванта, вместо такова стойностно събитие! Така че, сори ама като не знаете за какво става въпрос, не коментирайте! РЕСПЕКТ!

Ниц, вижте ме - и аз бях там. И за какво респект? Че на всяка една от тях козметичните процедури струват в пъти повече от мизерните 975 лева, които са събрани (при това по Ваши думи от други хора)?? Насочете си респекта в друга посока - аз поне така бих постъпила.

Много обичате да критикувате анонимно, бееее! Ако наистина сте били там щяхте да чуете, че оценката не е за най-много дарени лични средства, защото тези жени далеч не разполагат с такива! Освен това са поканени, за да получат награди, а не за да покажат кой повече може да даде - това е нелепо! И пак казвам - статистически погледнато тези жени присъстват предимно на каузи и имат доста по-смислена обществена дейност от много други - въпрос на избор, възпитание и призвание, точно затова и са поощрени, не опорочвайте хубава идея и всъщност, вие какво постигнахте?!??

може и да има респект ако видя, че от избраните маики само една излезе и каже напр. - един месец няма да си купувам глезотии и ще дам парите за благородна кауза - не ми ги хвали, тези дето само обувките им струват една лекарска заплата в германия, а видиш ли напънали се благородно и дарили единия ток на едната обувка

Та вие откъде знаете, че не са дарили и много повече? Незапознати да не коментират, ама нали сте като коне с капаци - първо говорим, а после мислим!

"Раздадоха призовете Майка на годината..." СерА ви на този приз....все едни и същи в олигофренията биг брадър, майка на годината, плеймейтка на годината....земете сменете малко курволяка!

Събраната сума е просто зашеметяваща. Голям жест, няма що.

много крупна сума събрали тези чевръсти маики - цели 975 лв., като си правят веселото не им стигат и 10 пъти повече на милите въпросни маики - не искам такива маики за пример

Да са живи и здрави тези дами, но наистина се излагат. Имат парички и си правят реклама. Това е срамота. Има жени, майки, които достойно заслужават тази титла. Колкото до нашите фръцли, които се самоизпъкват, нека дават повече пари за по достойни реклами. На тях не отива тази.

С три детегледачки всяка може да е майка на годината..

Ирина Сарачинова е ''НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА'',и ''МАЙКА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО''...

Майка на годината е: МОЯТА МАЙКА!!! ЗАВИНАГИ!!!

Едната от тях е за категорията "Баба на годината".

Тъкмо намерила повод пак да се снима за да не я забравим.

КАКВИ ОТРУДЕНИ ЖЕНИЦИ ИМА КОИТО СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ С ТАКИВА МЪКИ ГОЛЯМ СРАМ Е

Като цяло статия със заглавие "майка на годината", трябва да създава позитивни мисли докато я четеш. Е, тази статия не ми създаде позитивни мисли, напротив.Незнам каква благотворителност имат тези дами, но май е по скоро пиар, отколкото дейност. Прави са по-долу коментиращите, че с пари е много-лесно да гледаш деца и не е геройство. Покажете многодетни майки, майки на болни деца за които всеки ден е борба. На тези мърли на снимките само обувките и тоалетите струват повече отколкото обикновени хора получават за година.

Тихо, че ще кажат, че завиждаме...

Каква "майка на годината" е Гроздева?Помня как псуваше като каруцар в Биг Брадър.

Не Ви ли е неудобно да се призовате!! Вие ли сте най-достойните и изстрадали майки?? Тези призове са за знайните и незнайни майки, жени, които раждат по 3 деца, възпитават ги в недоимък и лишения и пак създават достойни граждани!! Щракнали се те най-кадърнитеи достойни, които от имане и лиготии се чудят какви награди да си връчват. Забравили сте Николетка!!!

Gal

хората казаха, че наградата е за благотворителност, а не за изстрадала маика.....четете преди да коментирате

те защото всичките тези " големи български маики 2са самата благотворителност, неприлично е да ги навират в очите на обикновения българин тези т. нар. маики, да бяха избрали жени от народа, а не тези надути мисирки - нищо, че и те са родили деца, не се вписват в съвременната гладна българия, пораждат недоумение и неуважение на фона на всеобщата родна мизерия

а къде е мара отварачката

Сами си измислят награди, сами си ги раздават, харчат хиляди за дрешки и обувки, а истинските български майки едва намират пари да си облекат децата... Пълна помия

Майки на годината са жена ми и майка ми.

Майки ви!

Защо за майки на годината са предложени ли, избрани ли тия от снимката /пардон от София/, а майка на годината можеше да бъде и коя да е майка, осигурила прехраната на децата си, пребита от работа, от друго населено място, от някое село например, няма ли такива??? Питам организаторите. Абе само вие софиянци сте майчици, другите какви са, аман от вас, е наистина аман.

Къде го чукаш, къде се пука? Какво общо има София в случая? Или само да си пишем, да си изплачем болката? Елате и вие в София, и без това само вас ви няма. Аман от комплексари!

Не плюй по съгражданите си, моля те.. Баба ти е закърмена със Софийско овче мляко, то е ясно. Ама не обиждай една майка, която се опитва по някакъв начин да изрази отношението си към пошлости, осъществявани за сметка на майки(героини) като нея.

Това, че тези госпожи са избрани за майки на годината е подигравка едно на ръка, но истинските софиянки нямат нищо общо с тези измислени самозабравили се жени от села и паланки попаднали по един или друг начин в София имащи се за "елит".Подкрепям напълно, че трябва когато се правят такива неща,трябва да се избират наистина от цяла България

а защо примера и образа винаги трябва да е на изстрадала, отрудена , гладна едва ли не и т.н. женица........аз не мога да разбера, не че защитавам тези и че въобще "майка на гоидната" звучи нормално /поне за мен/, но това със страданието не го разбирам, чистон по български , ми има хора, които работят , изглеждат добре и си гледат децата, но за да изглеждаш добре не трябва и да си толкова злобен и прост и т.н. няма как......а иначе за София, дааа защо не дойдете има ощеее мястоооо

защото това е деиствителността в българия - глад, мизерия, недоимък - маики, които се лишават от наи-необходимото за сложат храна на масата за децата си, защото по офици- ални данни над 90 % от българското население - не от "софииският хаилаиф" - живее под прага на бедността

Абе, душицо, ти на кой точно свят живееш? Като излезеш на улицата не виждаш ли, че всички тези мами, до една, не са ходили на свестен фризьор от години, че очите са им хлътнали от умора, и че бузите им са посивели от недоспиване и липса на витамини? Не ВИЖДАШ ли? Те СА отрудени, СА уморени, СА преработени, и им е писнало да им навират лъскави тенекийки, вместо реална заплата, с която да си изхранят децата... или вместо тенекийката "Майка на годината". Те СА майки на годината, ама никой не ги кани на безплатна "кава" във Военния клуб. Щото не изглеждат добре. Айде със здраве на тези във твоята Вселена.

Майка на годината,е моята племенница,която тази година роди две здрави ,истински български момчета.

Правят си разнообразно тъпото ежедневие и трябва да се радваме. Е, гати тъпнята!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво, да ви са честити момченцата, ето това е новина

Да им са честити званията, наградите и имената на майките от портретчето! Бог да пази и дава сили на неизвестните, обикновени жени, които се решават да родят и отгледат децата си с мизерните заплати- подаяния , които им дават работодателите и държавата.

Ходят с обувки за по 2000 лева. Събрали 975 лева. "Браво!"

Обиждаш бизнес-мамите с тия обувки за 2000 лв! Виж Юлияна Дончева е с обувки на Джими Чу- там почват от 1500 евро нагоре.

Майка на годината е моята майка, защото и тази година успя да ни осигури пари за храна и дрехи и работи на две места.

Майки на годината са тези майки, които с неистови лични и финансови усилия отглеждат увредените си деца, а не са ги оставили в институция. Щото здраво и красиво бебче се гледа лесно.

Поклон пред тези родители!

Между другото, освен Ани Цануйкова, която стана Майка на годината 2013, защото спаси бебето си от горяща къща и все още не може да се възстанови от пораженията, причинени на тялото и лицето й от пожара, та освен нея бе наградена миналата година и Саня Христова, която стана Майка на годината 2013 за това, че отглежда внука си като майка, след като пиян шофьор уби бременната й дъщеря и детето се роди с десетки увреждания. Ако всеки от писачите, оплюли събитието и майките, вложи една хилядна част от енергията си за нещо позитивно, сигурно цялата ни държава ще се промени за един миг.

Чудесно. А за да има баланс, през 2014 година трябва да са жени, които както многократно е писано в коментарите, носят обувки в пъти по-скъпи от стойността на събраната "благотворителна" сума.