Децата на Графа дебютираха на сцената

Крис и Никол - децата на Графа - излязоха на сцената по време на акустичния му концерт вчера.

Обратно в новината

Коментари - Децата на Графа дебютираха на сцената | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много харесвам Графа и творчеството му. Семейството му е прекрасно, както и музиката му. Впечатляващо също е и това, че участтва и инициира различни баготворителни кампании. Желая им много здраве , любов и успехи през новата година!

Предлагам творчески псевдоним за сина ти - "Графче в тавче". Дъжеря ти е малка, ама на него вече му е време да хваща микрофона и да снима първи клип.

Bсички нахални бездарници не само ни се натрапват, но и ни тикат и децата си. Примери много. Tози поне е работлив, макар че талант за певец няма.

Ей, все нещо не ви харесва! Да не ви е карал някой на сила да ходите на концерта му?! Напълнете и вие някоя зала, публиката да пее с вас и да ви се радва, тогава ще видим. Успехи на Графа и щастие за цялото му семейство!

Хора, не пречете на мафията да си трупа пачката. А иначе, традицията продължава -за прост народ, прости представления. И този велик композитор на съвременна чалга "бори" чалгата...

А, да видим ако заглавието на новината беше "Децата на Графа присъстваха на концерта на баща си" дали щеше да има толкова злостни коментари. Какво му е на Графа - сам си пише повечето от текстовете и музиката,прави певческа кариера в една сдухана държава, пее на родния език, непосредствен и без изцепки, с които да ни занимават медиите за разлика от някои други. Кои са мерило - Лили Иванова, Кичка Бодурова, дует "Ритон", Камелия Тодорова или други архивистики, които хит не са вадили от години. Децата му присъствали на концерта и се изсипва помия, айде стига вече.

Графа бил супер готен и пеел въховно пише неква мацка по надолу. Нищо подобно. Графа е едно мамино детенце лансирано на сцената на същата невръстна възраст като сега неговите деца от родителите си които пееха в дует. Те му измислиха и "графа" и загубените фенове изведнъж повярваха че има нещо в него. Айде у лево.

Децата на Графа,децата на Диков,дицата на Катето Евро,децата на Стоичков,децата на Коста Цонев,децата на ....аааааааааааа стига с тези династии и "кадърните "им наследници!

по-добре да пее, отколкото да краде

Това май му е единствената му алтернатива, ако я нямаше музикалната мафия да му финансира и рекламира тъпите "музикални" сценични изцепки.

дя-до

Бравос! Ожидаме да видим и внуците! Спомням си моят татко преди петдесетина година като ме водеше в леярната на Елпром. Колко горд бях тогава. Ма пък и аз къде съм тръгнал - нерде леярната, нерде сцената. Пък и то леярната вече я няма, та и да искам да си заведа децата, не мога. Виж сцени има. Много.

Правнуците на бащата на т.н. граф. Омръзна ми от еФтини реклами.

Непрекъснато се стараете да докажете, че сексуалната ориентация няма значение, за да си имат някои деца. Вярно е, но май и вие сте с подобни комплекси.

Миньор е моят татко, миньор ще съм и аз! Другите, нека се надяват!

Къде забрави Дедото?

Графа е супер готин и пее страхотно. Освен това е и продуцен негови са абсолютните хитове - Дим да ме няма, а дано ама нада ли ,ако има рай и т.н. Негативните коментари са от зсвисъливи човечета.

дя-до

"Дим да ме няма" - супер хит? Всъщност да, каквито дебилите, такива и хитовете.

Господи, ама този размножава ли се ? Ужас. Забравете някога да има качествена българска музика.

много са сладки,да са живи и здрави сладурите

Ами къде да се яват? На олимпиада по математика ли?

Дано, тези деца, за разлика от баща им, могат да пеят.

добре де,поне една песен на този глезан и лиглйо ми кажете,само една!отгаде го лансират,кой плаща ,не разбирам!това момченце,никога не се е изпотило за нищо,ама за нищо,и сега изкарва децата си ,отсега да ги запомниме..това ни са днешните певци,випове,и какви ли не мазути

Никол/звучи като мъжко име/ - на момиченцето, Крис- звучи като женско име/ - на момченцето.

Графа кой е Бате бойко

Графа кой е той

Един дето "пръска" зала 3 на НДК от роднини и приятели (в същност може и да не заемат първия ред). За зала 1 на НДК му е още рано. Като напредне в кариерата ще се опита да събере няколко от първите редове.

Не стига,че постоянно си прави реклама тази некадърник,ами сега започна да подбутва и децата си.Хехе,иде трето поколение бездарници.

Ако някой ми каже, че т.н. Граф се издържа от музика, ще съм склонен да призная, че може да се оправя сам в живота.

Много добро и възпитано момче, в началото беше плах и неуверен, но с много труд повиши нивото значително.

И с много бутане от тати и мама.

А кой бута мама и татко? Техните мама и татко? Изумителна логика имате.

Ама това иначе позитивно момче, както някои добре го описват, освен 1 песен, която стана известна, не се сещам за друга такава при колко там - 20 или над 20 години стаж на сцената! Колко са тия ценители на неговата скучна музика та да се пръска шева на зала 3 в НДК, просто ми е много любопитно! Направил си набеденият певец едно предколедно семейно парти и широко рекламират "the event"! Пък че и Графа! Откъде накъде - какво му е графството, къде му е графството?! Кога стана граф, кога му смениха цървулите!Продукт на бай Тошовата семейна инициатива "Мама, татко и аз"! Хайде стига!

Ами, така нар. event както се изразяваш е за много добра кауза и има определено послание, което за днешната дейсвителност е много актуално. Пък който не харесва музиката му, не е задължен нито да я слуша, нито да посещава изявите му.

Бе не искам да го слушам и не го правя, но му плащам. Без да съм пуснал през живота си една негова песен. Ама нито една ! Но профон ме гонят до дупка за да ми дерат кожата. Ха сега познай, кой лапа парите от профон ?!

Какво пеене бе, глас си няма завалията!

Ти колко известни песни имаш?!

Аз като не мога да пея и като нямам мама и тате да ме бутат, изобщо и не излизам на сцената, камо ли да се пъча на нея! Пък и разликата между 0 и 1 известни песни е никаква!

Много хубаво семейство са и наистина много се обичат за разлика от повечето псевдо семейства. Жена му е много красива, както и децата. Пожелавам им семейно щастие още дълги години!

Да, щастливка е жена му. колкото пъти съм го слушала как говори за нея, с толкова много любов и нежност, блазе й, че има такъв романтичен мъж, който толкова много я обича. Това е рядко срещано.

Тук имаме тежък случай на "фамилна традиция" - не е лошо да изкарат и един, два ембриона на сцената, че после да тръбят 25 години - 26 на сцена!

Сори но песните които пише и композира за други изпълнители са много по добри от неговите,факт,иначе малките нека пеят...

графе - от сега ги почна . Новата мика , новият сашко евро . Нямат свършване .

Добро момче е Графа,но няма глас.Вече във няколко формата различни състезатели изпълняват песните му далеч по добре от самия него.

Бе, за глас - има си, песни няма ...

Такаааа, Какво се случва на практика. 1. Пуска се статия-реклама на Графа. Дали безплатно няма да коментираме. 2. Хората до към 14:30 ч. си изказват мнението обективно и то, меко казано, не е особено хвалебствено за Графа. 3. Към 14:30 минути PR отделът му вижда, че работата не върви и се включват десетина безделници, които почват да пишат мазни хвалебствени слова и да цъкат минуси на другите коментатори

Доколкото виждам първото по-положително мнение е от мен и нямам нищо общо с някакви си PR-ри и тем подобни. Така че не е нужно да злобеете и да се правите на много интересни и оригинабни, защото не сте.

А ти от 8ч сутринта седиш и дебнеш кой кво ще напише ли? Оффф, амант от разбирачи и злобни нещастни хорица! Оставете момчето на мира! Не стига, че е от малкото които се занимават с благотворителност и гледа да помогне, а и него го оплюхте, че си обича децата!

не бе гоше, пише си под името, маме, научи се да четеш.

А ти от 8ч сутринта седиш и дебнеш кой кво ще напише ли? Оффф, амант от разбирачи и злобни нещастни хорица! Оставете момчето на мира! Не стига, че е от малкото които се занимават с благотворителност и гледа да помогне, а и него го оплюхте, че си обича децата!

Това момче е супер позитивно, талантливо и прави хубави парчета! А фактът, че има прекрасно семейство и явно държи на него, още повече го издига в очите ми /и надявам се, не само в моите/. Ако младежите у нас правеха всичко това, което прави Графа - всеки в своята си област - България щеше да е доста по-добро място за живеене..

Страхотен концерт и класа! Аплодисменти за високото ниво. Графа е стил, който е на световно ниво! Всичко друго са празни и безпочвени приказки!

Не харесвам като цяло музиката му, без едно или две парчета, но мисля, че е интелигентен човек, който се опитва да прави културна музика и дава добър пример -без пошлост, кич и балканско циганска простотия

Може би песните на Азис, Преслава и прочие по прилягат на простия ни народ???? Графа е уникален музикант, но чалка простотията повече се харесва за съжаление. Накъде отиваме.....???

Вие очевидно отиване на концерт на Графа...

е това идва да покаже че за 35г. в тая държава нищо не се е променило.тъй наречения граф и него мама и тати го гушкаха по сцените, горе долу на тия години,сега остава да чакаме малките барон и баронеса да пропеят и да радват населението

Да са му живи и здрави и да са щастливи, но неговите песни и пеенето му са ми крайно неприятни.

Много сладки дечица, жалко че не мога да кажа нещо подобно и за баща им.

Точно пък за Графа да се пише, че е бездарен и неталантлив, ми се струва абсурдно. Човекът е супер, има страхотно семейство, обожава съпрутага и децата си, не се навира в медийното пространство, никога не го е правил, това че разни сайтове си пълнят рубриките с него, си е техен избор. Песните му са смислени и мелодични, концертите винаги на ниво, отделно участва постоянно в благотворителни акции, без да го изтъква, така че не разбирам какво толкова се злобее точно против него... това че родителите му са някакви по-известни хора, не означава, че човекът е някакъв пройдоха и готованчо.

Е какво му харесваш на този граф, нито има глас, нито външност,. Би ли издържал/а на негов концерт, аз не бих. С неговия талант би ли пробил в щатите или някъде в Европа съмнявам се. Такива като него с лопати да ги ринеш, а има толкова действително талантливи , които не могат да се реализират, защото нямат мата и тати по-така.

"не се навира в медийното пространство" Моля? Не само се навира, а и инвестира в навирането му в медийното пространсво. Иначе нямаше да си изтипоса децата на сцената, за да се умилят и мамите и да си разшири целевата аудитория

Остава и аз да дебютирам на сцена!

Тия са полудели, за какъв талант става дума. Ако графа е в Америка или Англия с този талант гладен ще ходи.

Оффф то само Графа да беше......

Малий, дано Графа да не се е метнал на мама си и татко си Ампови от "Спешен Случай", че горкичките му дечица догодина ще ги въртят по всички радиостанции как мъцат и се излагат. Той на времето на толкова почна с излагането.

Ей писна ми от тия некадърници Графа и Мария Илиева. Всеки ден я за единия, я за другия пишете тука. Напишете нещо за някой истински музикант, композитор или артист. Стига с тия връзкари и некадърници.

Мойто сърце си е на мястото.

Провери ли дали портфейла, смартфона и бижута са си на мястото?

Там са. Аз Графа го видях, че се мотае до мен и бях бдителен.

ГРАФА, класа, фенове.............?!?!?! Брех да му се не види!

Захаросаният певец т.н. "граф".

Абе, пичове защо замунда.се не работи? Някой по умен може ли да каже..Да не са я затворили.

Що за въпрос?! Само дърпаш порно и не кликаш на рекламите. Умряха от глад хората...

чакам следващият концерт за бъбреци и ретина.