Александър Кадиев ще става татко на момиче

Актьорът, водещ на "Преди обед", е в очакване на първата си рожба.

Обратно в новината

Коментари - Александър Кадиев ще става татко на момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичен пример за това как се успява в Булгаристан с майка ...урв....!

Имам чувството, че в роговите очила на Сашо Кадиев се крие нещо тайнствено. Нещо така да се каже шоколадово, нещо като на Пепи-кренвирша от Подуяне, където ядеше ш хшлшш, намазани с пастет, ама това свински пастет, ама това пилешки пастет, ама това гъши, пуйчи, рибен, гъбен.

и на тоя папуняк козата ще се кози

Катето ме кефи, че е купонджийка и никога и самата тя не се е взимала насериозно, но в този случай си мисля, че става въпрос за слаб пиар ход. Сашо непрекъснато е обект на критика за работата си в телевизията (в театъра е по-добър) и дори една толкова радостна новина не би му спестила негативните коментари!

Знам го Сашо, състуденти бяхме....още го помня с очилата ти си ядеше супа доле у стола, с едното очило загребе супа и после с другото очило и с клечките си бръка с ушите, чеше си дупето и така грууух грух груху хуху хуху и изплюска един леген фасул и влиза в час да записва лекцията, апа боба го пънкя отвътре и като каже ррррррррррруццццц и замирисваше на развалено кисело зеле и вмирисан бахур!

Добре, че сте яли заедно боба в стола, та пръдните ви са били в унисон.

Не го карай да чака, де.

Кой е Гошо?

На кой му пука за тоя бастун грозен!? Тая красива мастия най-вероятно се е хванала с него заради изгодата от кинти...

Мисля че Сашо Кадиев е тръгнал да друса сливата много неуспешно, защото тя по принцип е още цъфнала, но не е вързала, и неуспехите му се дължат на основно една халка тоалетна хартия...Вероятно казвам, не твърдя, че моето мнение е черезвичайно и не ми обяснявайте че пудката на юана буковска в дунав мос била много космата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Живи, здрави, щастливи и благословени! Брачните окови на Сашо изглеждат като пропуск за рая...

Първи ден Мика,втори ден Кадиев,трети ден Мика,четвърти ден Кадиев и........пак така!А бе,други майки и бащи нямат ли деца?

Според мен този пич е латентен гей и ще разбере за истинската си сексуална същност в малко по-напреднала възраст

С тия карти, Гоше, ако обърка играта, ще си кинетично неопровержим

Кате знаем се?!

Честито, Кате! Радвам се за новите бъдещи родители и много се радвам за теб!

Той не е виновен че е "ТОВА"с такава майка какъв да е

Сигурно е първият баща на момиче. Страхотна новина. А бе някой няма ли да става баща на момче. Смешници.

А такааааа

Безпроблемни бременност и раждане на младата майка. Да им се роди здраво, умно и красиво момиченце! Катето се е променила- изглежда уморена и тревожна. Тя е силна и борбена и смятам, че ще помага в отглеждането на бебчето.

Тоя пич като го видя на екрана и много ми прилича на папагал :)

lu4ka

Не си от Лондон. В Лондон не живеят такива злобари.

А ти майка нямаш ли?И няма ли да се грижиш за нея като остарее?

Не е хубаво да се възпроизвеждат подобни недоразумения като Кадиев.

На мама Сашкото си има много готина приятелка.Успех и на двамата!

Мотористчето от мола ще порастне... след 10-15 годинки.

lu4ka

Бъркаш децата.

Мотористчето от мола е сина на Аня Пенчева.

знам една АГ клиника в София където по време на раждането освен съпруга , може да присъства и бащата на детето . Ако иска - да му кажа коя е .

Твоята жена като раждаше, бащата беше ли там?

като ани от мене са и...ани

Браво на Сашко и Таня! Това е естествен резултат от тяхната любов! Да са живи и здрави и да отгледат една здрава българска мома! Дай Боже повече такива новини....

Биг брадър потъпи подло, не беше предупредил Евро, че ще излъчи разгоеора по ТВ.

Да са Живи и здрави, и дано бебето не прилича на Сашето (ако е негово де), а на майка си!!!

Да са живи и здрави!

приятна новина пожелавам им бебето да се роди живо и здраво и да бъде много обичано от всички

Супер новина, поредното " звездно " бебенце. А къде ще живеят си е тяхна работа. Даже е препоръчително първите месеци да има някой да им помага. По леко минава времето. Иначе само преди дни имаше статия за родителите и възрастните :-)

Много са ми интересни хората, които влизат в сайта и четат "светски" новини, за да започнат голямото плюене как не им се слушало за този и онзи. Ами просто е - не четете тези новини!

alibaba1

това ,че четем такива новини издържа сайта.Друг е въпроса защо ни го набиват тоя клоун през два дена!

Ей, страшно злобни хора!!Какво ви прави момчето?Че майка му е нахална, да, ама той си работи, има си приятелка и чака дете.Нормално и културно момче.Желая му късмет!!

В новини за бебешори, освен да са живи и здрави, друго не мисля да пиша. Та... Дано всичко е наред и да му се радват и да им е здраво детето.

Дето викат турците:"Аман".Аман от тоя Кадиев.Вре се навсякъде....

Горката Таня... С тази змия Катето Евро на едно място... Ужас. Едно младо семейство трябва да е самостоятелно, а не до на мама полата и то каква пола.

Да, каква пола, наистина ... цялата сигурно е в ......бЕло...

Ужас, не ужас, това е , бебето не може да се гледа самостоятелно.

Ще кръсти детето на майка си и ще живее заедно с нея? Според мен Сашо Кадиев е достатъчно голям, за да вземе живота си в собствените си ръце, сам да си осигури дом и да даде възможност на жена си да се развива в собствено пространство. Сигурна съм, че намеренията на Катето Евро са прекрасни. Но подобни съжителства обикновено не проработват.

Ама той женен ли е?

Абе, ти от небето ли падаш?Не му стига заплатата да "вземе живота си в ръце", както на повечето българи.Много лесно е да се каже.А и майка му е самотна, не виждам какво лошо има в това, и за бебето ще помогне.Ти с каква заплата си се взел/взела в ръце????

С най-обикновена българска заплата. И с жилищен кредит, който с мъжа ми ще изплащаме, докато навършим 65 години. Не е чак толкова страшно, стига човек да работи. Родителите ни много ни помагат, защото имаме деца, ние също помагаме на възрастните. Но всяко поколение трябва да има свой собствен покрив.

При работещ баща помощта на една баба е безценна в първите месеци на бебока.Най-малкото да напазарува и да сготви,пък и мама да може да поспи.А дали това ще сработи зависи единствено от тях. Общовалидна рецепта за добри семейни отношения няма.

Злобари гнусни сте вие, които коментирате! Сашо е изключително позитивен и добронамерен човек, не разбирам откъде извира тази злоба към него! Плюс това той никъде не е коментирал, че очаква дете, Биг Брадър нямаше право да излъчва това лично съобщение. А вие като не сте постигнали нищо и само по цял ден хейтвате, вместо да създавате нещо, много ясно че няма да пишат за вас!

Значи е решил да призне детето.

Представи си ще признае детето, което е направил на жената, с която живеят заедно. Ти от социализма ли идваш?

От социализъма ида ми, от де другаде? Мамин Сашко, понеже е мамин, е направил дете на интимната си приятелка, при все това, предпочита да си му остане само интимна приятелка, защото ако й повиши статута на съпруга, това може да я постави в по-изгодна позиция от тази на мама, под предтекст, че хартишката, видиш ли, разрушава взаимоотношенията между любящите се. Това са хора без морал, които не уважавт дори законите на страната, в която живеят. Много са, силни са!

Чак започва да ми е мъчно за детето, че и за майка му...Да са живи и здрави!

Таня много става...

Мине се не мине малко време и айде, я Катето, а нейното смотано недоносче се появи някъде в пространството. Че само той ли чака бебе. И моято котка също чака. Много важна новина.

Да, ама твоята котка не я дават всеки ден по телевизията и не може да има претенции, че не я отразяват.

Успех на мацата с мъниците

Разкажете ни сега и за баща му на Сашко

Май почина човека

Бащата на момчето почина, злобар такъв!

Защо да е злобар? Аз също не знаех, че баща му е починал. Виж за майка му много неща знам ...

Да сте живи и здрави !