Михаил от Лудогорец и Деница споделят за любовта

Моделът Деница Стоянова влезе в ролята на зимна булка за сп. "Булка"

Обратно в новината

Коментари - Михаил от Лудогорец и Деница споделят за любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо не е истина, колко жлъч се е изляла... Като не ги харесвате - не ги гледайте бе хора! Не е като да ни информират всеки ден като г-ца Стоичова, къде ги е засърбяло...

Миличкиииииииииииии, добро утро! Събуждам се с дует Ритон и песента им "имала Стоянка бяла булонка, излязла да я разходи бялата булонка, облечена като коконка, пръднала свирепо и булонката с пръднята си утрепа!"

Името било красиво. Да ама не. Явно сте много "умни" за да осакатите с него хубавото детенце. Скоро чух по ТВ от една колежка на дамата, че си е кръстила дъщеря си Яя. Супер! Та сещам се за моя приятел Петър Огнянов Радков, чиято съпруга е бременна. Ще му предложа същия начин на съставяне на името, ако е момче. Идеално име - Пор. А пък неговите деца ще са фамилия Порови. Господи, защо позволяваш тъпоъгълници да се изявяват като остроумници!!!

Напълно си прав за името. Миа, Ивон и всякакви такива изгъзици не са български имена. Другите държави си пазят традицията и си кръщават децата с техните си обичайни имена. Докато при нас българите това вече май не се случва. Вместо да кръстят децата си с българските имена, да продължат традицията, обичая и нашата отличителна черта, те ги кръщават с чужди имена. И ето така ще изчезнат българските имена след време:( Чужденците да си кръщават децата с български имена? Някъде да сте го видяли това?

И твоето име не е Курт...

Най-хубавото име е НЕНКА....

Този ако е футболист аз съм Меси и Роналдо взети заедно. А и малко черничък ми се види...нещо боята е смешена... Въпроса ми е, ако той не се водеше футболист и да взима добри пари, а беше безработен, тая дали щеше пак да го вземе? и дали пак щяха да споделят за същото? Защото нали парите нямат значение за чувствата. Затова ако някой може да отговори, да го направи.

Ако и тя не беше модел и се бяха засекли заедно да ровят на бунището - защо не.

Защо така? Тя може да си е модел а той безработен. Или обратното той да е барманче а тя трайно безработна. Има много случаи на богати с бедни. Например все повече богати жени си търсят бедни мъже но добри. Защото не им е нужен богаташ чичко паричко и т.н. И затова.

Jeni

Симпатично семейство!

Успехи и щастие!

Luna0102

И двамата са симпатяги, а детето е сладко като кукла, да са живи и здрави и да си направят една фабрика с кукли като това на снимката.

Бъдте живи и здрави ,много сте готини.Рожелавам деца да имате за един футболен отбор

той е футболист , толкова и тя е модел . Само бебето е бебе .

Какво като не са първи красавци, имат много симпатично излъчване, съпругът изглежда истински щастлив, детенцето е много чаровно, цялото грее, така изглеждат обичаните деца. Пожелах им да имат още деца и дълги години семейно щастие.

футболист и манекенка. детето кръстено на инициалите на футболиста. нарцисизъм и и пошла класика до дупка. иначе са симпатична двойка

Това момче има цигански черти на лицето, но дори и такъв да е може да е добро момче.

Пишете за съпругата на Инженер,Медик,Архитект...не за Роналдо

Едно време модата беше медицинска сестра-офицер, сега е модел(???)-футболист. Модел за какво, за ум, красота, секс, дрехи, фризура, ....? Или така се наричат вече жените по поръчка от ВИСмасАЖ.

този е циганин, добре че не е от пазарджик.

?!?! Даже май е от ислямска държава, но е обръснал брАдата за мача с Ливърпул!

През седмицата реже глави в Сирия, събота корми индианци в амазонската джунгла, в неделя рита мачле у Разград. Много сте прости еееееей!!!

Много хубава жена, но наистина мъжа ако не е футболист и няма пари, едва ли такава красавица ще го забележи. Това е голата истина. Любов от пръв поглед -дрън,дрън

И гледайте сега да започнете незабавното им оплюване. Да не пропуснете, че с какво иначе ще си уплътните вечерта и животеца?!

Не знам откъде си го вадите този негативизъм, но се замислете малко. От известно време обръшам внимание на отбора на Лудогорец и ми отлично впечатление не само като спортисти, там всички знаят какво се случва, но най-вече с поведението си. Държат се скромно и нормално, имат амбиция, в името на която работят здраво. И постигат резултати, каквито повето хора разправят, че били невъзможни - победа в Шампионската лига, надиграване на Ливърпул и т.н. Това момче винаги се е изявявал като раздаващ се на терена, но и много възпитан и симпатичен. Момичето е много красиво. Избрало е свестен и успяващ мъж. Какъв ви е проблемът? Да са живи и здрави и да има все повече такива български семейства - хубави, успяващи и отглеждащи с любов малки българчета. И имайте впредвид още нещо - успехът иска много усилия и работа, и преодоляване на много пречки и несправедливости понякога. Ако го заслужаваш - идва. Ако не идва -работи два пъти повече. Не говоря за "далавери", а за труд. Желая ви и на вас успехи и щастливи семейства!

Не прекалявай да хвалиш Лудогорец. Последния мач с ЦСКА, имаше опит за трошене на крак - добре че бе хилав онзи, но подобно трошене съм виждал. Изритване на краката на противник при спряна игра. Показване на среден пръст към противниковата скамейка. И почти изритване в главата. За последното имаше опит да си дръпне крака. Трудно е да се каже, че се държат добре на терена.

Лудогорец играят коректно ЦСКА цяла седмица създаваха напрежение. По време на мача бяха надъхани като за убийство. Това не е спорт, не е удоволствие Това е злоба и омраза Цяло полувреме играха с човек повече, и пак съдията им виновен. И космоса им виновен, И тревата име виновна И т.н. Затова като излязат по евротурнирите, където провокациите не вървят, ядат бой от Зимбру и други аматьорски отбори

Виждала съм тия сладури на живо. Страхотна двойка са си. А за бебока...нямам думи. Обичайте си се млади хора.

Естествено детето се казва Миа.Да не си помислите друго?Мия Мишова.

Това си е класика в жанра- "моделка"- футболист и твърдението , че са се взели по любов..... Като му гледам на този "хубавец"физиономията си мисля ,че , ако те беше качил на "Москвич" и те беше завел в гарсониерата си в "Обеля" или "Металург" сигурно щеше да го гледаш "все така влюбено" и да разправяш , колко си щастлива с "мъжа на живота си" . Иначе нека сте живи и здрави .

Много ама много съм съгласна с теб!!!!

така е:доходите са добри на момчето и тая е щастлива!в лудогорец плащат добре!

"Успяваше да ме провокира и в следващия момент оставаше аз да доразвия сюжета............" ..Като гледам кривата /циганска/ физиономия, явно те е провокирал с некоя S - класа и ти .......си доразвила нещата още същата вечер.

Много красиви рокли...

Алоу, Дир-а, научете се да пишете малко от малко грамотно на български!! Къде я намерихте тая дума "аутфит"?! Нима думата "тоалет" не е достатъчно елегантна, или просто вече не присъства в общо 300-те думи активен речник на списващия/списващата статията?!

Ква е тая мода да качват моделките на табуретки кога ги снимат?

Е, това е класика:т.н.''моделка" плюс т.н. "футболист"=чалга общество.