Албена Вулева не би станала водеща на ”Горещо”

Бившата водеща на "Сигнално жълто" разкри впечатленията си от последния сезон на шоуто "VIP Brother" и мнението си за предаването "Горещо".

Обратно в новината

Коментари - Албена Вулева не би станала водеща на ”Горещо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вулева и майка й показаха, че те хептен не обичат да им казват истината, веднага яхват метлите и глътват микрофона. Като ромки хванати на место престъпление.

Харесвам много Албена,но Людмила ми идва в повече.Смятам,че Албена дълбоко в себе си е много добър човек,освен това е много интелигентна и с много силен характер!Качества,които са достойни за възхищение и уважение!В чисто човешки план съм сигурна,че винаги може да се притече на помощ на човек в нужда за разлика от някоя лицемерна лигла!

Аз пък съм сигурен, че е точно обратното!

Изненадващо точна и интелигентна!

"Хората", възхищаващи се на Вулева и майка и, всъщност са ужасно прости, злобни, невъзпитани, ограничени, нечистоплътни твари. И грам интелигентност няма във вас. Интелигентните хора не губят времето си в злобеене, те са добронамерени и доста добро възпитание. Вие всичките сте утайката на обществото и заради такива като вас тази страна е съсипана никога няма да мръдне и крачка напред.

Друго си е да гледаш интелигентната и добронамерена Гала или Злобета Райкова... Никога една лоша дума за никой не са казали... Душички мамини!

Ако харесвате Вулева само, защото мразите Райкова или Гала, това само потвръждава моите думи. ;)

ХОРАТА се възхищават на Албена Вулева защото е от малцината които публично приземяват така наречените ни звезди на земята. Това което 90% от обикновените хора си мислят за родния хайлайф , Албена го казва и то не с просташкия изказ на "дамите" воче и кали , а с богат речник и бърза и точна мисъл. Албена никога не си позволи да коментира битовизми като кой яде, кой се къпе и кой с.....е и по какъв начин, а коментираше ниските страсти и простотията на "звездите" ни. Хората я обичат защото ги поставя на място и стига спекулаче искала нарочно да дразни някой, е ми ще ги дразни , който си има комплекси и много добре знае че е кръгла нула ще се дразни и ще вдига кръвно, а който си знае мястото и цената ще е над тези неща.

Изобщо не я виня, че оплюваа набедения за звезден БГ елит! Виня я именно затова, че в предаването си го правеше по същия просташки начин, както я коментираше Кали за превръзките! Реших да си поприпомня как изглеждаше Албена преди години и така попаднах на онова нейно предаване, в което плюеше по онази ТВ водеща с многото бракове (от "Искрено и лично") Е! Познайте какво съдържаше коментара на Албена! Беше нещо от сорта:"Меглена все още развява гащи, по които отдавна няма мензис!" Че по какво се различават коментарите на Албена от тези на Кали питам аз!!!!!!! Просто е кофти, когато е "с нейните камъни по нейната градина"! :))))) Във всеки случай, не знам какво се е случило с физиономията на Албена - дали е остаряла или се е подложила на неуспешна пластична операция, но резултата е плачевен!!! Разстоянието между носа и устата е огромно, устата й - гротеска - като уста на клоун :( ! Да не забравя мъжката конкструкция на бедрата й! Демонстрира фалшиво самочувствие, според мен! Това е, което мисля за външността на Албена, но съм сигурна, че моята откровеност ще й дойде вповече ;))) В името на обективността, обаче - да - Албена е противоречив образ :) Направи и някои мн. точни коментари, анализи и щеше да бъде супер, ако ги правеше изискано, с остър език, но не просташки и ако имаше поне една идея самокритика в себе си - така щеше да се хареса на далеч повече хора!!!!! Без самокритика тя не е мн. по - различна от "звездите", които оплюва, а и е редно да погледне себе си със същия самокритичен поглед, с какъвто съди другите! :Р ;)) Не казвам, че е лесно, но ми е мн. интересно, ако бъде обективна по отношение на собствената си външност, какво би казала :))))))))

Много елементарно обобщение, драга. Много. Да не говорим колко е невярно. Това заради което аз лично харесвам Албена /подчертавам харесвам, а не и се възхищавам/ е, че много точно и с перфектен изказ умее да охаректизира всеки. А проблемът на т. нар. ни звезди е, че част от тях нямат никакво чувство за самооценка и ирония. А може би Вие сте от тях? :)

По-елементарни хора от злобарите, които се радват на просташкото поведение на Захажаева и отрочето и, НЯМА! Така че, доста добре се охарактеризирахте. ;) Да не говорим за обръщението "Драга", супер злобно и невъзпитано същество сте, госпожо или господине!

За голямо щастие такива като вас винаги ще са отхвърлени от обществото и колкото и да драпат да постигнат нещо в живота си, ще си останат там, където им е мястото, в тинята, от която са произлезли. :)))))

Не мога да си представя как може човек с претенциите на Вулева да се изказва винаги толкова негативно? А, самата тя е олицетворение на пошлото, грозотата, душевна мърлявщина и физическа нечистоплътност! А и от последната постнатата снимка, се вижда, че няма какво да покаже чак толкова за Playboy! По интересното е как точно ще се изкаже за подобна снимка, ако не беше тя, а някоя друга? А за всички Вас, които я харесвате - явно Ви е нужна по-специална и продължителна терапия!!!! И без..... sorry.......

Aлбена Bулева и майка и биха вдигнали рейтинга на всяко забавно предаване. Имат бърза мисъл и са подготвени с аргументи. Hе се страхуват да заявят позиция. По -елементарните зрители търсят някакви недостатъци във външния вид, във възрастта или в акцента на майката на Bулевa. Hе мога да си обясня само защо Bулева не cе e захванала с адвокатcката професия, за която има ценз и дар слово.

Застаряваща,вулгарна,а и както се разбра нечистоплътна,грозновата жена.Това е Албена Вулева-крадлата.

Леко да не се ухапеш, че е опасно :)

ТИПИЧЕН ЧАЛГА КОМЕНТАР

Обратното, точно чалгарите сте последователите на Вулева. Такъв ви е манталитетът - просташки!

Албена Вулева е рядко грозна-в лицето прилича на свиня с тези джуки и този нос и тя бая сее барнала при пластичните касапи.Грозно тяло.Наглост и самочувствие без покритие.Гласят я за водеща.Толкова ли няма някое младо или не толкова младо интелигентно и нормално момиче.Искат да махат Венета Райкова продуцентите-тяхна робота.Но защо я сменят с нещо което е класи под Венета.Да намерят нещо ново,свежо,нормално.Защо тази Вулева-то и името и като нея-вулгарно.

До тъпирите дето са писали минус.Да сравнят снимките на свинята Вулева и младата ромка дето не и стиган 10 лв,за да учи.Младата ромка е по-хубава и с по-нормално излъчване.ПродуцентиТи,сложете още едно като Николета Лозанова,тамън никой да не ви гледа.

Разбрах каква е интригата между Вулева и Венета Райкова!Хора Вулева и майка и страшно мразят Венета. Венета беше на екран дълги години, успешна, красива, омъжи се. Всичко и е наред. А двете злобарки безпарични, в сянка, не са спали спокойно да измислят начини, как да привлекат вниманието на хората, защото иначе ще умрат от глад. Те няма какво да загубят, защото нямат нищо. На такива хора, ако им дадат власт считайте, че ще ви затрият безмилостно вички. Всички около тях са по-човечни, а те са отритнати от хората, заради лошотията си, никога няма да се променят. Толкова злоба и омраза имат към всички хора. На Нова ТВ, няма да им направи чест да вземат Албена на работа, защото след кратко време тя и към тях ще се обърне и нещата ще станат по-зле.

"тАпир" е думата. И защо се пениш толкова?

Класи под Венета??? Това виц ли е?? Абсолютно невъзможно !! Под Венетка, даже дъно вече няма ! Нерегистрирания пишещ "Ох, боже" , действително е Ох боже !!

Венета е по-хубава,и не така агресивно проста.Венета не е мерило за журналистика,но да ----е класи над Вулева.И затова сменяйки Венета,трябва да сложат нещо стойностно,а не друг по-грозен и по-нахален тъпир и от Венета.

Я вземи погледни себе си, бе моме!

Luna0102

Божее с какви глупости се занимават възрастни хора. Поведението им на деца в детската градина, научили мръсни думи от батко.

Да казваш каквото ти дойде на устата не те прави интелигентен. Дуото майка и дъщеря в брадъра беше отблъскващо и нечистоплътно като излъчване, споделени мисли и поведение. Някои от изявите на Вулева съм гледала по телевизията -изсипани нападки,беден речник, клишета и агресия, ако това е журналистика - в стил вижте ме колко съм директна,мерси. То и във фолка принципа е същият - имам цици показвам ги, но и за двете особена интелигентност не се изисква.

Хубав човек,ама да не ти е в къщата.

То е едно саможиво, нафукано, безцеремонно, самозабравило се, нагло руско творение, което се е сринало в очите на хората. Без грам етика, финес, възпитание и толеранс. Водеща ?

И аз харесвам много Албена! Гледала съм няколко издания на Сигнално жълто и съм се смяла със сълзи! на ироничните й, преувеличени, хиперболизирано истинни коментари, с щипка лъжа в тях. Просто това будеше забавление и смях. Никога като зрител не съм го приемала сериозно това, дето го говори там. Забавлявах се. Обаче смешните БГ- Звздички, които нямат самоирония, не обичат да се виждат в карикатури и т.н и се приемат прекалено на Сериозно, не можаха да й простят стила й и хумора й. И до днес им горчи от някакви майтапи. Не спряха да я плюят. За тяхно съжаление с това само показват колко за жалки и стават още по- смешни звездички, а Албена още по- голяма любимка

Ти верно ли си вярваш ... ако да - бегай при психиатър!!

В" Сигнално жълто" Албена Вулева всъщност каза доста истини. които за някои участници се потвърди. За проблема на Камелия Тодорова с алкохола тя самата го потвърди в Къщата на Биг Брадър. За проблема с мазната коса на Въргала Воче и Кали също от телевизионния екран не спряха да коментират. Албена показа "фолклорните" умения на Николай Бареков- Дудука. Николета и Венета също водят жълти предавания, но нямат сарказма, самообладанието, самоконтрола и висотата на Вулева.

Толкова са безсилни и жалки в опитите си да я изкарат каква ли не, а всъщност Албена е едно много умно и добро момиче, което би могло да намери място в някое предаване.... Успех!

казвате на Злобила добра, то в светът Ви всичко е обърнато наопъки! Къде са блеяли родителите, къде учителите ... Както и да е.

Ех "kara", ех "и аз" - сама си пишеш, сама си четеш, сама си вярваш - ето и аз прелитайки - напускам, щото не е интересно...

дя-до

Другарката Вулвева става за водеща само в Сливенския затвор или в някоя лудница.

защо изборът ни винаги трябва да е между един прост глупав и лицемерен или злобар,отбласкващ и отврат,няма ли нещо средно??? защо винаги налитаме на двете краиности

Много я харесвам! Изключително умна и жесток самоконтрол. Не я " познавах " преди това. Не знам къде е било това " Сигнално жълто ". Моя фаворит в това предаване. И въпреки, че не спечели - тя всъщност си е победител. В момента я гледам в " На кафе " - ами какво да кажа. Жалки ги прави всичките. Само с присъствието си. Арменеца трябва да се пукне от яд, че си плю върху всички шансове с нея. А можеше да използва ума й и всичките й останали качества, които тя безспорно притежава. За да направи удар в рейтинга на все по - безличната Нова телевизия.

Много, ама много долно създание... но очевидно у нас е вече пълно с такива и те се припознават в нея и си я харесват. И майката и дъщерята са един дол дренки, а на майката направо и личи простотията и злобата - като въшки на чело са ... Самата Вулевица, обаче, май наистина не забелязва истината и не се пита от какви среди иде полуеченият вот (ако въобще е реален, де).. Воче може да е влязла с претенции за дама и да е показала, че не е, но Вулева влезе като простакеса и излезе като трижди по-такава ... не разбирам от какво толкова е доволна...

бе албенче. ама много добре си пишеш положителните поситинги - личи си че ги пише една персона - ти. а пък маика ти - баба яга.

Ти да не си Венета Райкова, бе? Хора, я се заземете малко. Приемете, че Албена Вулева е харесвана. Факт. Има защо. Всички го видяха. Сече й пипето. И точка. Не цепи басма на никого. И точка. Не се крие, като мишка - защо казала нещо лошо за някого. И не се оправдава. / Като всички /. Просто на хората им писна от " добронамерени " злобари. Като Венета Райкова, Гала, онази с късата коса с очилата / не се сещам как се казваше / и Маги и онзи другия, който пък е сбъркан отвсякъде. Плюещи и мажещи. После. Ей сега ги гледам при Гала. Направо е тягостно даже. Колко са примитивни пред нея. Дано успеят да се погледнат отстрани после, някак си - и да го осъзнаят. И променят, ако могат. Че то е срамно направо. И за нас, като зрители.

Стига с тая точка .. всъде я цмъкаш .. и как шъ накарша народа да харесва туй омерзителноу, отвратително нещо, бе????

не

При цялото ми уважение към особената порода на Албена, мисля, че точно долнопробен и подхожда - малко кич, малко фолк-пънк, идеално се връзва, та дори да е само за фасон.

Оооо ти фейо на хубостта и грацията оо!!! Искам да ти подаря розави гащи с къдрички и да ги обуйш и нъ другата сутрин да ми ги върниш напикани! Ооо долу да те гепна пудката щи цепнааа оп сааа оп саа

Албена беше единствена в къщата,която беше искрена и точна.Всички други играеха,пазеха си имиджа,докато тя си беше тя!Тачо например е едно подтиснато от жена си момченце,който без алкохол и други стимуланти не може да излезе от черупката си.Изкарваше си целия яд върху Людмила и Албена,защото така му беше по -лесно!Никой при Гала не обсъди и заклейми неговото поведение,ами изкараха Албена и майка и виновни за всичко случващо се,а Тачо едва ли не герой.Много се надявам Албена да започне да води собствено предаване в най-скоро време!

Аз мисля, че тя сама си каза, че и е скучно и смятала я да забърка някоя интрига, я някои да умре, еи така от скука, а не защото някой я е обидил или предизвикал. Нали си била имала предаване в Евроком, гледай там, защо трябва в НоваТВ непремено.

Естествено,че няма да стане ,то това предаване ли беше?Едни и същи залязващи звезди и гостуваха,разни ходжи,врачки и сексолози. Албена е класа над Райкова във всяко отношение!

По върви да води "Ледено".

И на мен ми харесва, умна и забавна е! Което е притеснително, незнам дали ще може да си намери работа в телевизиите ни...

Много чавки .. много изпит акъл ... много простотия, ама страшно много ...

"Влязох във формата, за да усетя нещата отвътре като телевизионер", каза Албена Вулева. Какъв "телевизионер" е госпожата?!? Помня дебюта ѝ като "Момиче на късмета" в шоу на Къци Вапцаров. След това в "Скат" я поставиха като водеща на "Сигнално жълто". В интервю през 2002 год. тя е споделяла, че предаването гони рейтинг, затова коментарите са толкова скандални. Не мога да си представя, че ако човек не носи в себе си желанието да е жлъчен, критикуващ и злобен, ще изрече "По-добре е някой да умре". Възхвалявайте Вулева и майка ѝ Захажаева. За мен те не са добри като хора. Агресивни, безцеремонни, хулещи, нетърпящи друго мнение..... Ако подобно поведение Ви харесва, значи очаквайте ново предаване с водещ - Албена Вулева. Да Ви е честито!

Албена Вулева е милион пъти по-умна от това глуповато същество венета райкова - с тъпашките окръглени си очи и уста.

Яко се усеща цъкането на измислени плюсчета - излизам с омерзение - а Албенището си е вещер отсекъде .. грозен, злобен и долен...

Това сигурно е Захажаева - няма работа, седи и дебне, и цвъка плюсчета за щерката, докато яде кучешката храна, а кучагата пикае наоколо ... във всеки случай по-гадно и гнусно същество от нея до момента не ми бяха виждали очите.....

Албена беше истинския победител, няма какво да си говорим. Наистина, тя излиза единствена с позитиви от това шоу. Разбираемо е ако Нова ТВ иска Албена за "Горещо", тя все пак е няколко класи над махленската клюкарка Венета, но змията съвсем провали това предаване, така че по-добре да направят друго!

Дирчо, понеже си непридирчо ти е простено даването на подобни оценки!

Наистина само тя излезе с позитиви.

Харесва ми острия й език, и разбира се много логичен, каквото и да я плюят.....

Колкото, "колкото" трябва да се каже на български, но за Рона Захажаева е обяснимо...

Вулева наистина е пълна трагедия (особено пред парламента)! Тя е доказателство за вярността на поговорката: Вълкът кожата си мени, но нравът НЕ! Няма не "омазан" от нея човек, толкова е злостна и хлевоуста! Добре, че Big Brother "вкара" майка и в шоуто, за да получи съжалението на част от зрителите! На това се дължи и 5-то място! Иначе щеше да е една от първите напуснали! Това "дуо" задържаше пред екрана "сащисаната" част на обществото и от това Brother-a печелеше (финансово)!

От снимките към новината личи, че Вулева понякога ползва гръдни протези.

Евала, маце! Не че си красавица, но поне ги плещиш едни директни... Закова ги тия нещастници, дето ни ги натрапват нарочно. Халал да са им сдесетките хиляди, важното е , че заради хонорара си плюха веднъж и завинаги на сурата и си сринаха и малкото реноме и уважение, което имаха. Така че не беше съвсем напразно, имаше и нещо градивно и пречистващо! Дано човеконаселението вече внимава кого обожествява и въздига! Каквато държавата, такива й и виповете /ако въобще можем да ги определим условно като такива/.

Злобата , като емоция е присъща на силно комплексираните и елементарни хора а въпросната Вулева я "притежава" в огромни количества ,тъй че никой не може да ме убеди , че "въпросната персона е умна и интелигентна . Тази жена освен , че е изключително арогантна е и доста неприятна , като поведение и визия .

Жената има повече мозъчни гънки, дори в излишък, в сравнение с половината измислени Випове, които бяха в къщата, а и от голяма част от българското население. Тя беше най-колоритният и интересен за гледане участник в Брадъра, защото успяваше да "свали" на земята повечето смешници, които не се виждат отстрани какво представляват, а се водят ВИП.... Това нейното не е злоба, а здрав разсъдък. Ех, ако поне 70% от българските простаци имаха нейната интелигентност... Много готин човек е тя.

Пожелавам ти една , такава "умница" като Вулева да е до теб по 24 часа да ти менторства и да ти показва , колко е умна , тогава ще "запееш"друга песен . Простотията човече ходи по хората а повярвай ми теб , изобщо не те е подминала .

и като глас, ехиден глас, който трепти когато е притеснена, т.е. често.

и като глас, превзет, ехиден глас, който трепти когато е притеснена, т.е. често.

Албена и майка й направиха шоуто толкова интересно защото смъкваха маските на лицемерите и поощряваха готините участници. Албена заслужава ТВ предаване, но то трябва да е свързано с психоанализа на участниците, според мен.

Боби, много наивно е да вярваш, че свалят маските на съквартирантите! По-скоро слагайки маските си, двете женици дразнеха и изнервяха хората до степен, че и "Майка Тереза" би ги зашлевила! Това е част от договореностите преди шоуто! Моля, нека сме пощасени! НИКАКВО ПЕРСОНАЛНО ПРЕДАВАНЕ ЗА ВУЛЕВА!

Тая е противна,но майка и е най-ужасната и гнусна жена,която може да съществува въобще !!Дано никога повече да не се появяват по тв-то,за да не сме принудени да местим на друг канал !

БРАВО АЛБЕНА НАЙ ПОСЛЕ ГАЛА И НЕЙНИТЕ ГОСТИ НЯКОЙ ГИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ИМ - МАГИ КОЯ Е МАГИ????ЗНАЕМ Я СТАНА МИ СМЕШНО И ТЪЖНО ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА ЧЕ М.АНГЕЛОВА БИЛА НА ЧЕТИРИ БРАКА МАЛЕЕЕЕ А ТИ БЕ МАГИ КАКТО Е ТРЪГНАЛО МОЖЕ ДА Я НАСТИГНЕШ - ОПЛЮВАХТЕ АЛБЕНА И МАЙКА И С ВСИЧКИ КОИТО ИЗЛЯЗАХА СЕГА ГЪК НЕМОЖАХТЕ ДА КАЖЕТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА МАЙКАТА ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ КАЗА НА ГАЛА ЧЕ СРИЧА И АЗ ТАКА МИСЛЯ

Явно устатата водеща Албена Вулева, влизайки във формат на Нова телевизия поизплаши водещи като Венета и Гала. Много " интелигентно" и " благородно" чрез гости и коментари нападаха Вулева. Жалко, че публично, от екрана ни показаха как се борят за добре платените си длъжности" водещ на жълто, светско " телевизионно предаване. Ами то повечето предавания в Нова са на Магърдич и неговите приятели. Дори ако Албена е по добра като журналист и водещ няма шансове да има предаване в тази телевизия.

Да, и на мене ми стана супер смешно как докато Албена е затворена в къщата Венета беше буквално на тръни, че ще й вземе предаването. то не беше жлъч, плюнки, махленски истории и после Албена им била злобна... Ало, Злобета, малко да се обереш все пак!

Албена , ако сте забелязали критикуваше изцяло и само характерите и постъпките на съквартирантите , без да обсъжда хигиена , външност и т.н. , докато големите "звезди" Ива , простата до безподобие Кали и Воче могат да коментират само на физическо ниво-ядене и а...кане и миризми-паднаха на това долно ниво!!!

ха ха ха много смешно, е как да коментира хигиена, външност като трябва да каже 'тия вътре само перяха, готвеха и се фризираха за разлика от мен' дето седях с кръстосани ръце и само обсъждах с мама кой какъв е, защо е и какво да направя. Едни семки да бяха ни подхвърлили, цена нямаше да имат.

Роди ме, мамо проста и злобна и сама ще се изруся!

Албенче, видях те какво правиш с минусчетата!!! Е, споко де и другите знаци ще научиш!

Сега целия БГ хайлайф дружно цъка в Дир-а да си каже колко е злобна Албена. Мене ме кефи, щото си казва истината... без мазила, без превземки. Един не е охарактеризирала негативно без да е било заслужено. Затова хората й се кефят

Както винаги Албена каза на лицемерната и превзета Гала и гостите от " дом съвета" истини за случки от Къщата, които умишлено бяха скрити от зрителите. Патрашкова, Стефанов и Магито, които са на " финансова хранилка" в Нова телевизия този път трябваше да чуят критика относно подмазваческите и нереални мнения за участниците във Вип Брадър. Права беше Албена, че всички единодушно я хулеха, а дори най- гадния престъпник има право на защита в съда.

Тая Хигиена Нулева опс пардон Албена Вулева не може да схване в главата си ,че в реалити шоу като вип брадър и х-фактар гласуват предимно жени.А Владислав Карамфилов-Въргала си има доста фенки още от студенското предаване куку така ,че заслужено си спечели вип брадър 2014.Още един пример Славин Славчев от х-фактор и него също всеки път гo спасяват жените и той като Влади е на път да спечели тазгодишния формат на х-фактор. А за Вулева в вип брадър 2014 гласуваха мъжете които си падат по прашеската и физиономия и жените които харесват нейното поведение .Точно заради тях тя се спасяваше всеки път.Влади си е готин не само като човек но и като личност.

siaamst@abv.bg

Кажи честно, мислиш, че някой гласува ли? Ичобщо не разбираш подобен род предавания...

Зла, недоброжелателна,с високо мнение за себе си,а какво е постигнала - нищо.Не я харесвам!

най-много ми харесват новините за Екимова - всички я плюят, само тя минава да си цъка плюсчета.

Всъщност в бигбрадър тя се държа доста достойно, казвам го въпреки че ми е неприятна като водеща.И за Гигова е права,Гигова е това което е щото има мнооооого богат татко.