Уилям може да пропусне раждането на второто дете

Има вероятност принц Уилям да пропусне появата на бял свят на второто си дете.

Обратно в новината

Коментари - Уилям може да пропусне раждането на второто дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая е толкова тъпа...

Голям кахър. Много сме разтревожени, да си "вземе" отпуск и да чака.........

Добре де! Ако тя реши да ражда 12-13 пъти, той все ще трябва да губи време ли? Това са глупости! Айде! на първото нали беше?

Висш пилотаж. Стара ама и модерна кралска империя. Умеят го. Българаните да не се изкушават да плюят, че най-многото и добре печелещи емигранти са в Англия. Англия си е Англия.

Това не е проблем. Проблем ще е, ако херцогинята го пропусне ...

абе тя миналия месец термина и беше края на април,сега-края на март,утре да не ни изненадате.че е родила и да ни сварите неподготвени....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм за турнето. Билети от къде мога да се наредя да взема?

няма страшно, аз пропуснах раждането и да двете ми деца...

Дано Кейт поне е там, и тя не го пропусне!!!!!

Баси, колко е грозна тая - има и поглед на злобарка. Гадост !

Освен това му е кака на принца.

Що бе ?!Що ни занимавате с ти "Кралски рептили"????? Русия, така и не може да ни направи губрения, ама май вече сме АНГЛИЙСКА КОЛОНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега ще ви разкажа един виц. Един възпитан господин се возел във влак, но бил преял на обяд и му се пърдяло. Понеже не обичал да се излага, казал на хората в купето - Сега ще ви разкажа един виц! Един път една кобила се разхождала по шосето по дирята на едно говедо, което живеело в оборрррррррррррррррррррррррррррр! - и така заглушил пръднята си. Че какъв виц беше това, попитал един пътник. Яж ми лайното, отвърнал възпитаният господин.

Господине или госпожо, Вие, който или която сте ми цъкнали минус! Имам въпрос към вас! Смятате ли, че ще съм добър в попрището писател на извратени порно-разкази? Чакам отговор!

олелееееее - днес било четвъртък, а мислех, че е петък. Аз мислех, че утре ще е почивен ден, макар че не работя, рентиер съм и давам саксии под наем хората да си садят магданоз

Дир.бг, моля ви, махнете това турне от текста на статията. Звучи безумно за всеки що-годе нормален човек. Кралските особи правят посещения, визити, ако щете, пътуват до определени страни, но не и турнета.

Ти да видиш!!! Остави "турне"-то, ами много интересно как се насрочва термин за раждане?! Обичайно се пресмята, предвижда и т.н., обаче чак пък насрочва, явно по протокол трябва да се раждат с насрочена дата и час!

Добре! Корегирахте материала на Райнето, но това "турне" на принца...?

Когато отправяте упреци за грамотност, трябва най-вече да следите своята. КОРИГИРАЙТЕ се!

Важното е да е присъствал на зачеването ;)

Не е беда да пропусне появата на бял свят на второто си дете. Беда е да пропусне направата ...

Ей, как пропуснах да проследя новата кариера на принц Уилям! Явно е шеметна, за да има вече турне в Азия!...само един въпрос - тенор ли е или бас? Или е в рок група? Иначе - да са живи и здрави!

Какво турне бе??

Тя тепърва ще се ражда... Или второто дете ще се казва Кейт? Ако е момче (може и да се знае, не съм ги следил) - пак ли Кейт ще се казва?

Абе много странно тя в седмия месец ли ше ражда, бяха казали април, а тя беше току що разбрала преди 2 месеца.....

На турне щял да бъде - ще пее,ще свири ли?Балет ли ще танцува или опери ще изнася?На турне ходят творчески личности, другите ходят на посещения.

И стига сте обиждали и критикували Райна Деницова, това е идеална журналистка, и умна, и си е абсолютно точно момичето, желая й успех и всичко хубаво!!!!

Кой говори за журналистика?! Не познавам въпросното недоразумение, не желая да го познавам. От това, което пуска в ефира (информация за бездейни псевдо "звезди" , травестити и други подобни бездария) , стигам до извода, че няма за какво да и се плаща. Дир-е, чу ли ме?

Нещастник!

Херцогинята, по мое мнение, е силно загрозена от втората си бременност и това е първото , което ми прави впечатление. Да е жива и здрава, ама не мога да разбера какъв точно и е зора да не се показва пред медиите тези няколко месеца.

ПИПО

Карат по сценарии.

Тия 'младите' пак ли се скараха? Важното е да се обичат младите!

Няма как да роди и да пъшка. Един млад кретен беше написал, че еди-кой си се родил при леля си в Чирпан, защото майка му била много заета и отишла по работа в Пловдив... Нека да не го повтаряте, ако може, а?

Не Чирпан, а Първомай, и не Пловдив, а Пазарджик, внимавай де!

А терминът й е "насрочен". Ха да смее да не се съобрази с организацията!

Ако е със секцио се насрочва.

Коя точно организация, да не сме в детската градина!

От заглавието познах, че дописката е "творение" на Райнето Деницова. От самия Лондон неграмотно и с много смислови грешки тя отново ни осведомява за събитието на 2015 година. Дирчета не се доверявайте на госпожицата. Излагате се!

Правенето дали е пропуснал?

"...няколко ангажиментА" За справка виж правилата за бройна форма за съществителни за нелица в мъжки род, в множествено число. "Правопис и пунктуация на българския език. Основни правила." БАН, 2013 г., стр. 30, 31

днес в 10:27 бъдещият крал оригна заради газирана напитка

Ми що не й направат едно Сек;цио, всичко ще е точно, па той след тва да заминава в командировка, така де, пък и читателите на Дир БГ и те ще са така спокойни и доволни,,,,рррррл, и целия аннглийски народ и той1!

бъдещият крал ще е на турне в Япония и Китай. ===а брат му принца ще се състезава с дядо коледа оседлал златната си каляска

Олеле малеле, и ся кво? Да ме пратят командировка до Лондон, аз ще присъствам. Като няма кой. Ако трябва и детето ще призная.

На ТУРНЕ?!

Еми да ще го показват на света къв кретен е! Нещо като брадатата жена...

Здрасти Кате, как си що си? Разбрах че твоя урунгел може да пропусне раждането на второто маймуне, но ти не се притеснявай, като се възтановиш ще му турим рогата на тоя беломунявец!

МНОГО ВАЖНА НОВИНА ЦЯЛ ДЕН Я ЧАКАМ

Luna0102

Ма тя Кейт не се ли е родила още?

Хаха! И аз така го изтълкувах от заглавието...

не е, защото и изабел е бременна - 3255 епизод - катето ще трябва да почака

Тя Кейт няма да се роди, а второто му дете...кой е писал това заглавие :-)

Райнето Деницова, естествено!!!