Анджелина Джоли иска да е по-добра съпруга

Анджелина Джоли иска да бъде по-добра съпруга на Брад Пит, съобщава Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли иска да е по-добра съпруга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно се разбираме за тая марула, само искам да питам как двама комплексари правят любов, какво става в спалнята, респективно в леглото, ако може и някой от другите читатели на ДирБГ да си каже мнението, та било то само хипотеза?.........

Аз също не съм от почитателите и, но ще се изкажа за нещо странично. Не е лоша жената, красива е (не красавица!), но като се облече с това вечно черно, ми прилича повече на лелка отколкото на холивудска звезда. Жълтото определено е нейния цвят, носеше го на една от снимките. С това ъгловато лице и опъната коса, всичко, но не и черно

Че ко и пречи?

Изключително натрапчива жена, избиваща комплекси - това е Анджелина. Осиновяването на деца, навлизането в семейството на Брат Пит, мастектомия, сватби, отказване от актьорската игра и т.н., и т.н. показват единствено, че има много силно его и не може да живее, ако не привлича вниманието на повече хора по някакъв начин и начина е точно този, по който го прави. Не я харесвам! Всичко в нея е една игра и преструвки. Нищо повече. По отношение на красотата - има доста по-хубави от нея, без да бъдат толкова обсебващи.

да си много болен да пишеш, че жена като Анджелина избива комплекси. Може да ти е вртъснала, може да не ти харесва, може да не е леко луда, но да избива комплекси...скрий се, мишок.

Анжелина и Брат са едни велики личности. И причината за това е ,не само че са добри артисти. А защото отглеждат 6 деца. В това число и чужди. Други като тях да знаете по света? Не-нали? Аз също не зная. За това добавям от мен-те също са уникална двойка. Харесва ли ви коментара? Защото на мен ми харесва.

Синьорче, не знаеш, защото тези хора не натрапват този факт!! Има доста известни актьори/певци, които са осиновили деца и си ги гледат, без да бучат. Тази неприятна особа не спира да го натрапва. Досада!

А да си чувал за Джосефин Бейкър и за нейните деца? И едни съседи отглеждат четири СВОИ деца, които са осиновили от различни домове, но не ги пишат в медиите.

Да има 6 деца и да не можеш да готвиш!!! Че кво прави, глади ли, простира ли? Значи нищо не може да прави...аман от кифли.

си ти и много ти личи, дори само заради факта, че използваш определения присъстващи в речника само на себеподобите ти.

Дип че Дженифър Анистън му би шута, та го прибра тая нещастница, иначе още щеше да му се вие свят и да годи немил-недраг из Холи вуд, горкиялллллл........

То се вижда кой на кого е бил шута. Той има семейство, деца ,осмисли си живота има продължение на неговите гени. Егоистичната и самовлюбена Дженифър Анистън се беше вкопчила в него като пиявица и след раздялата им пообиколи доста мъже в Холивуд които също и биха шута(явно си го заслужава) сега си плаща на един гей да и бъде годеник.

С две думи, който не си е продължил гените не си е осмислил живота, така ли?

На гъркинята тьота Джени могат да и съчувстват само смачкани домакини, инентифициращи се с нея. Не харесвам Анджелина по съвсем други причини, но грозноватата Джени така или иначе никога не е подхождала на Брат (който също не ми е кумир и еталон за мъж).

Тази жена има психически отклонения!

но е хубава, макар и позавехваща и на моменти плашеща.

Тая му разказа играта на Брат Пит... И стига с новини за Анджелина Джоли. Каквото можахме за годината - нахранихме я. Всичко по въпроса е изкоментирано. Дайте нещо Асен Блатечки, Саня Мамутлиева, ала-бала...

Па да вземе да роди нещо свое! Това на готово - лесна работа и аз мога :D

Тя РОДИ близнаците! Като не знаеш,не се прави на много интрес(е)н(а)!

Тя роди бизнаци и още едно дете - три деца.

Шайло също е биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Боже, колко мъка има по тоя свят ..

Ти си недостойна за мен!

РАЗВОД!

Ми да бъде, кво й пречи?

А-а, светът трябва да знае!!!

Па нали трябва да пишат статии за нещо, ва! И те искат да ядат!

Ми да го ядат.

Какво означава "интимна церемония"?

Бих обяснил...ама ще ме изтрият.

Аз подкрепям обяснението. ;) Без значение, дали ще бъде изтрито (което е много вероятно).

Явно се има предвид, "в граничен кръг от хора". Тоест, само най - близките им хора. Ама като виждам кой е "редактора" на новината, не ме учудва. А и като цяло, в последните години, на много думи се изменя/променя значението. Тук, предполагам ,че е нещо такова.

"граничен" да се чете "ограничен". Извинявам се за грешката.