Наоми Кембъл станала по-спокойна с годините

Характерът на топ модела Наоми Кембъл се е подобрил с течение на годините.

Обратно в новината

Коментари - Наоми Кембъл станала по-спокойна с годините | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се напие. Браво. Все е нещо. Какво ми ги вирите тия никаквици бе, ние сме с класи отгоре, тази и името си не може да напише без секретаря.

имал съм шанса (или по-скоро нещастието) да работя с нея и то съвсем скоро. с оглед на това какво ми се случи и какво изтърпя целия екип покрай Наоми, представям си какъв ужас е било да си около нея преди години, когато още не е била ужким омекнала!

Натрупала е достатъчно пари и вече може да си позволи да се храни до ситост?

Всички черни боклуци във Великобритания са протекирани от закона.Надменни, намахани и все реват , че са под закона за расова дескриминация.Може и да те ритнат, обикновено те блъскат или ти показват по всеки възможен начин , че са под тях. Двама мои колеги , испанци бяха пратени на съд, защото по време на работа си говореха на испански и вметнаха думата негро по време на разговора. Употребили са дума, значеща черен цвят на испански, но черната , която присъстваше , веднага се оплака, че я наричат негро, което е наказуемо според закона.Не съм расист , но мразя черните, поради тормоза които налагат , дори и на местните хора.

Ай стига бе дейбъ - толкова да са им задръстени там съдиите и съдилищата, че да не може да се докаже, че на испански negro означава черно /цвят/?! Ай стига бе, ти ме уби! Толкова чак вече!

менопаузата бе...хопа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

prostotiq

сбабичасала се е.

Хубаво де, бръчките й пречат на кво? На поведението?

ти в бръчките й ли се вторачи?

Що? И годините какво общо имат, освен факта, че си остарял?

Намалила е белото.