Катрин избира по-ярки цветове

Херцогинята на Кеймбридж, която от началото втората си бременност залага предимно на бледи цветове и черно, се появи в червена рокля на официално събитие.

Обратно в новината

Коментари - Катрин избира по-ярки цветове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което е толкова шокиращо е как хората поставят знак за равенство между красота, титла, анорексичен вид и щастие. За масата долно качество хора да си 'принцеса' - нищо че не си - и да си анорексична е вече достатъчно да сложат и останалото на везната да натежи и да обявят, че Катрин си е окей..... Ах, санкта симплиситас.....:)))))

Има ли един медицински специалист, разпознаващ промените в тялото на бременна жена в 5 лунарен месец.Нито петна тапо лицето и врата ,нито леките характерни отоци по китките и глезените, нито разширената талия отзад навяват на мисълта за бременност.Липсват тези и други белези характерни за бремеността.Напрежението в малкия таз в комбинация с високите обувки, неминуемо би допринесло до оток на глезените, дори и само за 10 минути съчетано с лимфоедем.Странна бременност....

И ся кво, компот ли да й отворя?

Стига с тая шизофреничка.

Голяма завист, грозни изрази, много злоба... Жената си е красива, бременна и толкова! Какво й завиждате...???

Стига ни занимавахте с тия рептилии... Ама, че е грозна тая - отдалеч се познава, че ще ражда рептилче...

Ти знаеш ли какво е рептил? Ако да, може ли да обясниш?

Не знам дали и при вас е така, но тази реклама на EMAG с този Black friday ми отнема цялото удоволствие да чета "Лайф". По темата.... :) Стилът на Катрин ми допада! Много ми харесва и нюанса на червената ѝ рокля.

Катрин пръдна! Тая Катрин взе мястото на Борисов. Ама така е в държава, в която нищо съществено не се случва. Или ще е катрин, или ще е някое престъпление.

А стига с тия КАТРИНИ бе !!! Имаше преди време някакво ураганно бедствие с това име ! Плашехте ни тогава с него ,а сега ми разказвате какви рокли си избира! На кой му пука за КАТРИН ? На кой?!?!? "Всичката Мара втасла, че зела че се парясала. "- таква приказка имаме на село!

урагана беше катрина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсурд е да е в 5-ти месец. Вярно е, че всяка бременна изглежда различно, но при нея това е и втора бременност, така че би трябвало да й личи още повече.

Абе аман от дебели бивши бременни, дето коментират!!! Аз пък в петия месец изглеждах точно така - никакви футболни топки в корема, никакви отоци и като цяло почти незабележим корем. Всяка жена изглежда различно по време на бременността. На високите, като Кейт, трудно им личи толкова. Стига сте ръсили глупости за момичето, изглежда си чудесно!

Глупости - всяка бременна е ходила на консултации и е маала краци до дофторката си - и е виждала и другите бременни на опашката! В петия месец нема начин да не покажеш сериозно коремче - и да не сложиш поне два размера отгоре макар и само заради талията и наедрелите гърди! Еи - губите секо чюфство за реалност! идете в коя да е АГ болница - и разгледайте бременните - пети месец е вече наполвина бебето е готово! Срамута значи! едната кралска титла - и айде - забравяте тотално реалността! А тази жена теоретично е раждала вече - и не е в първа младост! на 20 години се ражда по един начин - на 33 по съвсем друг! Ай сиктир и снобарите - за 'херцогинята' не важала реалността.....

Кейт не е висока! Ако смяташ, че да си 1,73 е да си висока - тогава ми е жал за тебе! На този ръст и в пети месец - тя трябваше вече да има видимо коремче! би трябвало да изглежда като футболна топка на стомаха й поне! Баси - гаче ли дофтури, акушерки и здрав разум немате! аман от сноби от Мало Конаре!

Не мислиш ли, че е глупаво да си натрапваш мнението? Пак казвам, моят корем беше точно толкова голям и хората още не го забелязваха. А в седмия едва стана като петия при други... И да, 1.73 е висока жена особено с нейния дълъг торс, който още повече размива корема. А дали ти е жал за мен - айде спести си тези коментари!

ladycrystal@live.co.uk

Гледала си се значи в криво огледало... Ще ти повторя - иди в коя да е АГ - и брой на входа и изхода какви бременни влизат и как изглеждат! Аз съм чакала по тези опашки сичките 7-8 месеца откак се регистрирах като бременна - и отлично знам как изглежда една бременна жена! Ся ше се лъжеме начи и ше дигаме репутацията на една 'кралска' особа без да е кралска особа! Големата ви грешка е, че отъждествявате титлата с особата! по-сноби сте от самите кралски сноби от семейството! дигнала крак жабата! Ей! - простотия ей слеп селски малоконарски снобизам!

Браво! Чаках тази новина с нетърпение.... Ще си обуя бледочервените чорапи и ще си легна с тях......каква прелест само....

Каде виждат тея хора коремче????? Теоретично ако се верва на термина Кейти трее да е в пети месец - бебето трее да е кату голема футболна топка точно под стомаха й - не виждам никфи футболни топки там...еле па характерното отичане и подпухване на ръце, крака и лице....аз не можех да си сваля венчалния пръстен в петия месец от ръката....:((( Абе тея хора като лъжат, поне да лъжеха убедително....втора бременност....жената трее да е станАла като кофа отдоле и отгоре....

Златни ти уста Роксанче.

Ааарна е бе...не е дебела....

много смешни снимки. събрали са се пълни палячовци и ми оправиха настроението :)

Катрин избра, ама друг път- с този стайлинг прилича на по дърта от кралицата- за нейна радост и възторг!

Трябва аз да я подхвана, че да заприлича на човек!

Napravo prili4a na lelka

Ма какво й е станало на тая, прилича на дружинната, и прическата ужас, лелеле, то това не е смешно, никак

честно много ми писна от тази, всеки ден се пише ако ще без рокля да тръгне все тая

Само усмивки ли е раздавала в детските хосписи?

Само това има, момичето ;)