Коментари - Албена Вулева в класация за най-красиви българки | life.dir.bg
назад

Албена Вулева в класация за най-красиви българки

ТВ водещата Албена Вулева попадна в годишната класация на Viewsofia.com за най-красиви българи.

Обратно в новината

Коментари - Албена Вулева в класация за най-красиви българки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПЛАЧА ИЛИ СЕ СМЕЯ ТАЗИ СИЛИКОНКА НЕЗНАМ УКРАЙНКА ЛИ Е ИЛИ РУСКА МАТРЬОШКА ДА ПОКАЗВА НА МАЙКА СИ КРАСОТАТА В ЧЕРНОБИЛ

Ужас! Ако това са най-хубавите българки, значи гена ни е вече сменен! не, не са тия най-хубавите българки! От всичките 29 жени и девойки само една от гимнастичките е наистина хубава,учителката хваща око, Кучката е средна хубост,а всички останали са грозни кифли,ама всички!Като знам колко красиви жени има около мен, но просто не са известни.

Не е попаднала в годишната класация, ами в ГРЕШНАТА класация

Ужас, не може да е вярно. Тази ако е хубава, аз съм космически кораб.

Момичето е красиво. Но по-важното е! Албена е умна и много образована. Което неможе да се каже за 99% от българските кифли завършили някакво образувание, я с пари, я с дурета. И когато си отворят устите ти идва да угасиш телевизора.

образование, а не образувание

Реалистично - друг път! Кой знае и ти колко си грозна/грозен, че това, уродливото, ти се вижда хубаво. :)))

ОбразУвание, а? :))) Всичките фенове на Албена до един сте тъпи и необразовани простаци!

Кога успя да разбереш че е умна и образована? Тя освен да плюе, обижда и злослови за всички нищо друго не каза! Може би имаш предвид, че обижда с по високопарни думи, а не просташки, но това изобщо не я прави умна, интелигентна и образована. А за красива изобщо не може да се говори, то душата му грозна и неминуемо това се отразява и на лицето й!

Много жалко за България, ако това са ни хубавите жени!Бог гледа на сърце, а не на лице, но тук става въпрос именно за последното, а то е ГРОЗНО...

Хора, че Албенчето е по-хубаво от Анита Мейзер. Когато я избраха тая за Мисис БГ и ни изложи пред света тогава що не плюхте?

Как да не са? Аз от форумите и възмущението чух изобщо за оная горгона Мейзер.

А аз за крокодила Анита разбрах след провала и, преди това май много-тихо е станало избирането и за Мисис. Мисис Антония да бяха пратили по-добре беше.

Защо тази невероятна новина виси тук 4 дни?

за пореден път се убеждавам , че българките са много грозни жени!

Хигиена Нулева не е българка!

Сигурен съм, че това е шега.Това не може да е истина.

харесвам я , но не като жена , тоест , харесва ми как се държа във вип брадър , но не мисля , че е за тази класация .

Мис Пиги е доста чаровна!

Стига бе!Вие се шегувате!

Ау, голем дзвер бе. Цици нема, и с тая голема уста, то и наше село по-убави момите бре.

ако тези крокодили са наи-хубавите, какво останало за другите

Красивите жени не участват в такива класации. Защото имат самочувствие и не се показват, за да се натрапват на обществото.

Изобщо не я виня, че оплюваа набедения за звезден БГ елит! Виня я именно затова, че в предаването си го правеше по същия просташки начин, както я коментираше Кали за превръзките! Реших да си поприпомня как изглеждаше Албена преди години и така попаднах на онова нейно предаване, в което плюеше по онази ТВ водеща с многото бракове (от "Искрено и лично") Е! Познайте какво съдържаше коментара на Албена! Беше нещо от сорта:"Меглена все още развява гащи, по които отдавна няма мензис!" Че по какво се различават коментарите на Албена от тези на Кали питам аз!!!!!!! Просто е кофти, когато е "с нейните камъни по нейната градина"! :))))) Във всеки случай, не знам какво се е случило с физиономията на Албена - дали е остаряла или се е подложила на неуспешна пластична операция, но резултата е плачевен!!! Разстоянието между носа и устата й е огромно, самите устни - гротеска - това е уста на клоун :( ! Да не забравя мъжката конкструкция на бедрата й! Демонстрира фалшиво самочувствие, според мен! Това е, което мисля за външността на Албена, но съм сигурна, че моята откровеност ще й дойде вповече ;))) В името на обективността, обаче - да - Албена е противоречив образ :) Направи и някои мн. точни коментари, анализи и щеше да бъде супер, ако ги правеше изискано, с остър език, а не просташки и ако имаше поне една идея самокритика в себе си, щеше да се хареса на далеч повече хора!!!!! Без самокритика тя не е мн. по - различна от "звездите", които оплюва, а и е редно да погледне себе си със същия самокритичен поглед, с какъвто съди другите! :Р ;)) Не казвам, че е лесно, но ми е мн. интересно, ако бъде обективна по отношение на собствената си външност, какво би казала :))))))))

...много ставаше, ама сега...

Интересно как попадна в тази класация,кой ли кретен я е набутал. Вулева е всичко друго,но не и хубава,дори симпатяга не е,очевидно е за всички...даже е доста отблъскваща, на мен лично и противна.

Нов стил - хигиена нулева, се едно съм бил с Албена Вулева

ХУБАВА И УМНА,А НЕ КАТО НЯКОЙ ПРЕХВАЛЕНИ ..КАТО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА И СТАВА СТРАШНО

ааа не, не е по-хубава от Мисис България

!-и април явно е подранил...

Мили Боже... В сравнение с Мисис България 2014 Анита Майзер - вярно - хубавица е...

"...Хигиена нулева! Все едно съм бил с ......." :)

Този, който е включил това моме в този списък за красота не е добре. Направо си е болен човека.

Като е толкова убава, оти не се намери некой мъж да я изклати.

Хората си правят майтап с нея!

Вулева ???????????? БОЖЕ ПАЗИ !

Красиво е! Като я вида и ми се присира.

Стига, бе? Това шега ли е?

Истината е, че българките общо взето не са хубави жени ! Има тук там малко по-симпатични, но дотам !

Това само един гей може да го каже! Ти бил ли си някъде извън В.Търново или Варна?

То там са най-хубавите бе.

Вулева я признавам за 1 - най-грозната жена, която се е снимала за "Плейбой". Черната Златка, която си прилича на вълк пред нея е направо Афродита. Да разгледаме фотосесията на Вулева- малки недоразвити цици, тип яйца на очи, на практика липсващи даже, за сметка на това изпъстрени с някакви брадавици. Къси бедра на селска доячка, които и на висок ток си остават такива, талия почти липсва, но коремче-не. Задни части, що годе прилични, с годините ще увиснат. Не знам колко е платила за подобието на свинска зурла, което и е измайсторил някой слепец, аз бих го пребил за подигравка с човешкия род. Излъчване на евтина магистрална жрица. За пияни тираджии може да мине за мис Долно Нанагорнище. а майка и - за подгласничка.

Пич, познавам една селска доячка, дето като и видиш дългите крака и ще ти прималее! ;) Иначе Албенчето че си е зле, зле си е, спор няма!

Има малко дупе... предполагам тясно... Но дотам!

Абеее тясно може и да е било някогапрез миналия милениум :)

Е щом е така предлагам Велислава Дърева за подгласничка И лЮБА кОЛЕЗИЧ И ТЕМ ПОДОБНИ,,,,,,,,,

Само да попитам-тази класация от незрящи ли се прави?

Не си разбрала : за КЬОРАВИ....

Ужас! Кой ги хареса тези женици?!

Тя не е българка,българките са уникално красиви!!!Всепризнато е!

...грозни са ! Ниски, трътлести, кривокраки, черни като татарки, грозни !

стига гледа снимката на майка си има и други жени в България моля ,моля ))

На измислените конкурси се котират разни крокозъбели, дето достойно ще изиграят роля в някой филм със зомбита без помощта на какъвто и да е грим и реквизити. Абе хора, как сте със съня като видите такива мутри като на тая, ива и маги. То хората в чужбина ще решат, че сме една извратена нация, като виждат, какви се номинират от наште "организатори на конкурси". Срамота!

Do kade stignahme! Tazi e tolkova grozna Xaxa

Е щом е така предлагам Велислава Дърева за подгласничка

И да не забравяме и за Деси Тенекеджиева :)

Аз предлагам и онази дето ни е представяла на Мисис свят! Не и знам името, но ще се сетят от "жюрито".

Коя е па тая ?

Тази "хубавица" само да не си отваря устата.Гласът и ме стресира ужасно. Кой я лансира тази скоропоговорка????? Ако тази е хубавица аз съм царица,ама никой не ме е пратил на конкурс. Скромноста краси човека.Престанете да ни занимавате с тия момичета с устни пълни със силикон,бюстове изкуственни и празни кратуни.Там не може да се напълнят с нещо неестественно.

Като няма красиви жени и вампирът от селски произход Вулева е красавица. Представете си зрители с какъв отрицателен интелектуален капацитет са изградили нейния медиен образ. По-големият ужас обаче е кой си пикае на парите да плаща на подобни нищоправещи дупки на човешкия род за да съществуват.

А мисис България що я няма тук?

Райне, а къде са мис Каубойчева, Мъка и Ласкин?

Викайте, викайте, драги дами и господа! Покажете на какво сте способни, претендирайки за интелектуално ниво. Появата на 40г жена с що-годе приличен вид в явно измислената класация на още по-измислено издание изглежда може да отприщи истериите на на определен кръг от хора... ден и нощ... стотици коментари... Нека да помислим, на какво може да се дължи това? Кой и какво се крие зад тези злъчни коментари?

Негодуване от това, да ни натрапват една руска мастия и откачената и майка!

Истерията се отпушва точно заради такива като тебе.Именно интелигентните хора се отпушват .Писна им да ги занимават с такива простотий само за пари.На където да се обърнеш тъпи телевизионни програми,с още по тъпи участници.Загиваме,!!!!

Викаме от ужас, ако не си разбрал ... или ти в личния си живот по принцип се занимаваш само с вълкодави и си свикнал на ужаси, безумия и визуални погроми.

Вулева-от вулва идва .Може да спечели наградата за разлютено,безцицесто прасенце.С кофти подход към останалите в кочинката,от която са е номинирали за красавица.