Принцесата на Монако роди момче и момиче

Принцесата на Монако, съпруга на принца на Монако Албер Втори роди близнаци и те са принцеса Габриела и принц Жак, съобщиха от двореца.

Обратно в новината

Коментари - Принцесата на Монако роди момче и момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мама - свекървата ??? Почти няма разлика от дъщеря си, а е и "акранка" (вероятно) на принца. Ама, не - нещо по така иска той :)))

живеят принцовете на Монако - близо до обикновените хора :) Актриси, сервитьорки, стюардеси, а сега и плувкиня . Все любов от пръв поглед :))

Поздрави за най-красивата принцеса от най-красивото земно кралство. Щастие и любов!!!!!

Ей това се казва расова.... женка... Ашкулсун, дет се вика. Оплакнах окото :)

тези редакторир какво пишат изобщо? Вижте тук: "Принцесата на Монако, съпруга на принца на ...." Ами Адриана, къде и е името? Домързя ли те едно име на ПРИНЦЕСА да запомниш и да го напишеш. За пари пишите!

Да живеят епруветкитеееее!

Ей ама тук има доста ...прости хора...първо да са им живи и здрави децата, както и тези извънбрачните на принца, второ един мъж и на 76 може да създава деца стига съпругата му да е във фертилна възраст, какви са тези простотии и това е трето, че тя на 36 била стара???? Добре ли сте??? Чудесна възраст, зряла и спокойна за една жена да отгледа и възпита деца, айде сега да се плодиме на по 18 егати като циганите...още не знаят къде им е п.....та и се плодят...ей това бг са големи усти, че и завистливи, ама за вас няма нищо хубаво и свято все фекалии да мятате....

Леле тая принцеса е много красива. За пръв път я виждам. Бих искал да я оплодя аз. Направо ще я скъсам от с.... :))))Ама какво прави с тоя пенсионер не ми е ясно?

Стою

Хептен отесня в кралството. Да са им здрави.

Ама той е на 56! Я покажете водопроводчика и градинарят им.

Новина ли е това, че млада жена е родила деца? Ще е такава, ако примерно беше нацвъкала кученца!!

Млада на 36?

Ти на 36 години ли си? И си стара? А като станеш на 45 години каква ще си, щом сега се чувстваш стара? Единственото обяснение за липса на виталност при теб е, че си болна, но това е за съжаление. Щом си стара, значи вече не си и фертилна, което пъ означава, че вече мъж няма да те загледа.

булката беглец родила вече.... е, значи се е примирила със съдбата си...

С какво "копелето" на 11 години е по-недостоен за престолонаследник от новородения син? Само щото майка му е сегашната наложница на баща му?

Комбайна,вършачка,паламанде трошаачка.

Малко принцове, много кандидат принцеси! Ей лош живот, бива ли така, ще си остана само с мечтите :)

Ако тоя беше шофьор на ТИР, циганките по магистралите щяха да се крият в храстите ако го видят, толкова е грозен.

Неее вее, токкова е грозен че: - Като се е родил, докторът изревал първи.. - Майка му го е вземала на работа, само и само да не я целува за довиждане... - Толкова е бил грозен като малък, че майка му го е хранила с прашка... - при вида му сляпо дете се разплакало... - като върви по улиците, кучетата вият на вълк... - като си купува маска за Хелоуин, му дават само ластика... - като хвърли бумеранг, той не се връща... - Смъртта, като го види, се прави, че коси тревата...

AAA

не прекалявайте

Споко! НЕмаш шанс да ти предложи принц Албер!

Да си жива и здрава,ама защо реши,че се е омъжила без любов!И защо мислиш,че стой насила в този брак?!Защото така пише жълтата преса,може би?!... И защо мислиш,че ни интересува твоето битие?!

Как е родила графинята, вагинално или сас секциом?

Простак !!!

Вагинално, искаш ли снимка?

Ака ми се! Нека празненството в Монако да започне сега.

Този принц май си го вади навсякъде, пък където хване. Засега няма дете от масажистка.Успех.

Къде е Хелзинският комитет, къде са ООН-то, къде са правозащитните организации, ето това е сексизъм в действие. С какво момичето е по-лошо от момчето, че не е престолонаследник? На всичко отгоре се е родило и първо. И защо не е престолонаследник ??? Защото е момиче ли ??? Егати дискриминационните правила. Ето това било то Западната демокрация и правата на човека.

явно трябва да пренапишеш законите за унаследяване в династиите. После да се върнеш на феминизма.

Все ми са струва, че плешьото не е баща на децата. Има вид на импотентен и рогоносец.

Той има още две извън брачни деца, които призна. Там със сигурност е направено 100 пъти днк тест. Така че той не е импотнтен. И тъй като той има деца, а тя дълго време не можа да забременее, се предполага, че е забраменяла ин витро, но разбира се, те никога не биха го подвърдили. Най- важното е да са живи и здрави

Като се има предвид възрастта му и външния му вид може и да е импотентен, на млади години не е бил, но с годините може и да е станал, както може и спермата му вече да не е активна. Едно време баща му преди да се ожени за майка му я е накарал да се изследва дали може да има деца, та нищо чудно и този да е направил същото.

Luna0102

Толкова фалшива снимка, само да ги види човек как се целуват и ще им "завиди" на голямата лубоф.

Новият престолонаследник се роди, да се увеличат даньците на раята...

Интересно, че където има монарси, "раята" си плаща данъците най-лесно и живеят най-добре! А където са комунистическите "демокрации" на "равенството", едва си плащат данъците и са бедни като църковни мишки. И понеже явленията, за които споменавам са от 100 години, а не от година-две, се чудя на простотията а някои хора, които от завист са готови на бялото да кажат черно. прости сте, добре. Бедни сте, добре. Но напънете се малко да си преодолеете завистта и да видите, че който има принос, трябва да получава. И още за нещо се напънете! Да осъзнаете кое е принос. Понеже в глупостта си не виждате приноса, а го равнявате с пасенето напатки, което сте виждали. Аристократите помагат на нацията си много повече, отколкото получават. Това е факт от хилядолетия насам. Няма как да говидите като процес и действия, но вижте поне резултата, той говори достатъчно красноречиво. От завист сте готови да низвергнете оня, който осигурява повече благоденствие. Ами вземете Путя, който такова майката на Русия - той ви харесва. Само имайте пред вид, че е по-богат от тези принцове и е некадърен. Но понеже няма вензели и коронка, смятате го за ваше момче и го обожавате. Побъркани хора сте социалистите!

Каква прекрасна принцеса,а тоя до нея прилича на морж.Дай му на тоя един винкел,облечи го в анцуг и го пусни в Перник никой няма да разбере че е принц.Просто роден с късмет посредственик.

Ех, ако мога с какъв кеф ще и "опъна платната" на принцесата ....

плешивите мъже сме свръх сексуални.Това е факт. За това ние не сме "мъже за една жена". Имаме нужда да се раздаваме, като това обаче не ни прави лоши бащи и съпрузи ;)

Luna0102

И какво раздавате - остатъците от косата ли?

раздаваме оргазми

Когато един мъж е плешив над челото, това е от "Стига, стига" в леглото. Когато е плешив на темето, то е от "Още, още" ... :) Та, къде казвате сте плешив точно :)))

хахах... хем съм с високо чело, хем темето ми свети. Предполагам , че съм някъде между "стига " и "още".

са живи и здрави!!!

Да са живи и здрави. Само като се сетя тая как тая се опъваше и почти беше избягала в деня на сватбата си, като булката беглец. Женска му работа, то се свиква и с истукан да се живее, лошо няма.

Luna0102

Охраната я върна, явно я държат с нещо изкъсо.

Да са живи и здрави! Весело и безгрижно детство! Да им носят само радост и когато порастат за се гордеят с тях!

Да са живи и здрави бебенцата и да носят много радост на всички около себе си! Живяла съм в Монако известно време, и мога да кажа, че това е едно прекрасно място- сигурно, чисто, уредено, спокойно и хората се чувстват прекрасно. Сякаш хората нямат проблеми и не се боят за бъдещето си. Разбира се, не твърдя, че всичко им е наред, но бих искала някой ден и ние да сме така спокойни и щастливи! :)

Живи и здрави да са децата-Дано да бъдат щастливи-Поздравления за докторите, които са си свършили работата,която природата отказваше да свърши-Това са фактите принцесата- плувкиня трябваше да роди деца за да осигури трона на Монако-И сега тя е свободна и може и да се разведе с него ако поиска-Тя е толкова принцеса по произход колкото е принцеса всяка жена на Земята независимо от кой континент идва- Но живи и здрави-По добре би било да се дава гластност за хората правещи добри дела за другите хора в нашата страна-А не да ни занимават с новини от една малка град държава-Нашата държава има други проблеми, а и имаме и наши герои правещи много повече за много повече хора-

Природата ако е решила да не те дари с дете,докторите нищо не могат да направят. Всичко е Божа работа. Те могат да помогнат при трудност, но да заместят Бог - никога. На принца и принцесата им е било отреденето от Бог да имат деца, докторите само са помогнали . Да са живи и здрави децата им.

Да е живо и здраво момчето, че много зор го чака, момичето само ще се погрижи за себе си. Роден е втори, може и да е по-глупав от сестра си, ама нали е мъж - това е най-важното. Двоен стандарт още от първия миг на родната ни земя, дори и в бялото княжество Монако. Но да си принц не изисква много.

Ужас! Сигнали сме дъното......Толкова злоба...

Нищо подобно. Коментарите, които току що прочетох са абсолютно идентични като тези от чужди форуми на подобни теми. Не сме по-различни от другите народи, наистина.

в коя клиника са я оплодили?

прекрасен Коледен подарък за престола на Монако! не за бащата,който се го развяваше под път и над път.

дя-до

И с какво принцесата на Монако е заслужила повече от българските жени, българите да бъдат уведомени за постижението й? Крале, кралици, принцове, принцеси, безделници, лапачи.

Значи едното близначе е двуяйчно, а другото е момиче!

Радвам се за Шарлейн и да са живи и здрави малките! Очаквам да се излее поредната българска злоба...дано греша.

Едно врвеме в месарницата началникът изглеждаше също кат тоя Алберт, дори беше по-симпатичен, от такъв идиот не бих забременяла....

дя-до

Ма пък щеше да си принцеса и да ти убива граховото му зърно.

На мене грраховото зрънце така или инчаче ми убива , особено на....

Този принц винаги ми е бил АДСКИ противен и грозен, иначе да са живи и здрави

Не лоша мацка с некъв суек.

суек, ама принц.

По-прекрасен град от София няма, плюс това е и столица, тия от Монако да си гледат работата, а близначетата - разбира се - да са живи и здрави и щастливи, и родителите - също!!!!!

и всички сте василиси прекрасни в софия, снегорини с булдозерите ви...

Пак ти казвам София центъра на планетата, плюс всичките й снегорини и земетресения и Витоша и Витошка и готините жени, е и хубавите кафенета, булеварди и кестени и .... Всичко 11 11111 !!!!!!!!!

Са ша си купат един 150 - квадрата в Надежда, или Слатина, и ще живеят там щастливи и честити до края на прекрасния си живот, децата като порастнат - ще учант.....

как можа да сравниш надежда със слатина!

Що? Какво има? Аз съм от центъра, не знам подробности....

Поздравления за щастливите родители, живот и здраве за малките принц и принцеса! И Монако все така да е очарователното кралство на Европа!

Да сз аживи и здрави!!!

Да са им живи и здрави.