Тодор Славков спечели ”Big Brother All Stars”

Внукът на Тодор Живков спечели соц сезона на шоуто. Наградата му е лека кола.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков спечели ”Big Brother All Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изнасилвач, алкохолик и женомразец спечели Биг Брадър Ол Старс - да ви е честито на всички! Не го хвалете този гнусен комунистиески храненик - много бързо се забравят лошите неща, но фактите са си факти!!!

направо изумях. Всичко е нагласено. Друг път този пияница да спечели вота

Ужас! Срам! Позор!

Добронамерен и забавен.Това което ни липсва днес.Много по-добре от истерясалата Евро.Не ми е пример за нищо.Обиколи всички телевизии с тъпи участия

това бе до модератора

тошко си показва патката по екрана ,а ти ме триеш

Е КАКВО ПО-ДОБРО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАНТАЛИТЕТА НА ЗРИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ИЗЛАГАЦИЯ НАРЕЧЕНА С ГРЪМКО ИМЕ.. КАКВИТО ЗВЕЗДИТЕ, ТАКИВА И ЗРИТЕЛИТЕ, ТАКАВА И ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!!КАК МОЖЕ ЕДИН АЛКОХОЛИК,КОЙТО НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ, НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТ, КРАЛ ДЪРЖАВАТА ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ПРОДЪЛЖАВАЩ САМО ДА ХАРЧИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, ДА СПЕЧЕЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО ПРЕДАВАНЕ?!?!?!?!?!?!!???!?!?!?ЧЕТА И НЕ СИ ВЯРВАМ НА УШИТЕ!!!

Не забравяйте, че Емил Каменов спечели др. риалити, което означава, че простотията е ВИСОКО ЦЕНЕНА! :)) ТАКИВА ШУТОВЕ И КЛОУНИ явно искрено забавляват аудиторията, за което са възнаградени пребогато ... Аз също мисля, че Катерина Евро, макар че и тя не е цвете за мирисане, трябваше да спечели на принципа, че тя най - малко се изложи, но не би.. Това е такава ирония на съдбата да спечели внука на бай Тошо, че нямам думи!!!!!!!!!!!

....пълна излагация, а някои му се кефят! Сбъркани ценности, сбъркан морал, сбъркани хора в сбъркан свят! Пък и се събрали да празнуват!!! Какво по-точно празнуват? Еманацията на простотията?

е кола ли беше най-удачно да се дава на тия алкохолици? Ми то все едно да дадеш нож на шизофреник или кибрит на прироман...още едно леке на пътя...

В такава дрЪжава ,...толкова. Точка.

Радвам се, че по време на тъпото "шоу" превключвах телевизора на 10-тата секунда и не съм гледал повече от 1 минута за 1 месец.ЖАЛКО ПРЕДАВАНЕ, ЖАЛНИ МИ НАРОДЕ!!!

Браво Тоше!!!!! Честита победа! Страхотен си! Загубилите бълват змии и гущери....... Но бяха скучни и лицемерни!

Мила се казваше и изнасиленото от него момиче.

голям е - само така - тодор славков за президент! :Д

човекът известен с редовното си препиване се харесва от най-много българи или другия вариант да му е дадена наградата от шоуто. Това говори за българите като цяло и не говори добре, повярвайте ми.

Тошко никога не е крил,че има проблеми с алкохола,защо всички се правите на много изненадани и възмутени. Ако си мислите,че Катето Евро е нещо по различно в живота значи наистина сте заблудени.В това шоу просто стисна зъби за да спечели,но добре,че не успя.Лицемерна е и много злобна.Злобата и пролича и като не поздрави Тошко но сцената. Какъвто и да е Тошко с всичките си кусури беше естествен,добър и заслужено спечели!

Албанка, все пак!

Не сме изненадани, а втрещени, че такив тип поведение се толерира и това е любима звезда на публиката, уж де.

това се знаеше предварително и не знам какво се учудвате . Това предаване винаги е било манипулирано и от зрителите не е зависило нищо. Но който го е гледал нека му, какъвто са ни хората такава ни е и държавата

Моля да направите още такива предавания за да задоволите всички алкохолно зависими в нашата Родина! Събирате за Коледа за деца а награждавате алкохолиците!!!!Колко е жалко това ,което става и което поощрявате за да си изкарвате и вие тлъстите хонорари!Жалко,че живеем в такъв свят на пошлости!!!!Жалко че това са нашите ЗВЕЗДИ!Срамувам се че това са лицата на България!!!!

изнасилвача, лежал в тюрмата - спечели. Ура ! велик е бълг. народ. да живеят тарикатите.

ВИП брадър подари на ТошЕто едномесечна алкохолна почивка и нова кола. Все си мисля, че това не е вота на зрителите, но може и да съм прекален оптимист.

Всяка държава си има отпадъчен материал, но в нашата държава този материал е на почит и служи за пример на подражание. Жалко наистина за Нова ТВ, защото си мисле, че поне тази телевизия е с малко морал ама явно за парите морал няма. Ако всичко това се случваше по времето на Тодор Живков, то Тошето щеше най-усърдно да го крият, за да не излага партията и народа, но сега нали сме демократично настроени то по полезно е да повърнем върху народа и да кажем, че това е живот без цензура...

Да ни е честит победителя!Таз година полу -пиян, догодина изцяло пиян!

Голям цирк в една пропаднала, циркаджийска държава. Талерираме простотията, селенията, идиотщината и.....глупостта.

КАЗВАМЕ, ЧЕ ТОВА Е КАЙМАКЪТ, ЕЛИТЪТ И Т.Н. НА ОБЩЕСТВОТО И НАЦИЯТА НИ! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Очаквайте в следващият формат в спор за любима звезда на народа: Цв. Василев, Пеевски, Искров, Бареков и Цацаров. Защитници:) Орешарски, Борисов, Станишев, Местан и Волен. Гласуващи: Останалите от 8 милиона мишлета.:)))

ДЕ ДА БЯХА КОМУНИСТИ СОБСТВЕНИЦИ НА МЕДИИТЕ ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ-ДА ГЛЕДАШ С КЕФ ПРЕДАВАНИЯ.УДОВОЛСТВИЕ БУШЕ КОГАТО НАВРЕМЕТО ТЕЛЕВИЗИЯТА СЕ ДЪРЖЕШЕ ОТ ТЯХ-Я.ТАКОВ,ИВ.СЛАВКОВ,ХАЧО БОЯДЖИЕВ И Т.Н.А СЕГА ГИ ДЪЖАТ БОКЛУЦИ,МУТРИ И ФАШИСТИ ЗАТОВА Е ГАДНО....Е МНОГО ПРОСТ НАРОД ИМА.

Гадни мутри, подиграват се на гентетичния материал на Славков.:)))

От какво си недоволен бе дедо - нали тия боклуци, мутри и т.н са децата и внуците на твоите любимци - ама де толкоз акъл у селяндурите да го разберат

Да ние честит победителя! То и от останалите "випове", който и да беше избран, щеше да е същата работа. Какъвто е победителя, такива са ни виповете, такива са ни и политиците, за съжаление! Единственото ми успокоение снощи беше, че на финала на Сървайвър, гласът на зрителите беше за Димитър Димитров. Това ми дава надежда, че в България, все още има и мислещи хора, а не само такива за които са важни само хляба и зрелищата!!!

Победител в Сървайвър за мен си е Митко!!! Изключителен човек!!!

Срам за нацията ! Срам за България ! Срам за младежта ! Срам и позор !....... Простакът е велик ! Думите са слаби да изкажат възмущението на нормалните хора ! Жалко за Нова телевизия ! Нима това трябва да гледат българските деца и да формират ценностните си критерии ? Не вярвам, че това е вота на българина ! Можеби това е вота на комунистическите боклуци ????? най-вероятно - ДА !

тъпо реалити,тъпи участници помия отвсякъде,но не плюйте соц.времето защото тогава беше рай пред сегашното време.абсолютно некадърни управници,лош скапан и тъжен живот.това докараха некомунистите т.е МУТРИТЕ,от които се срамуваме всички.

Сиске, до товаположение ни докараха децата и слугите на комунистите! Крайно време е да го проумееш ти и всички, които мислят, че сега ни управляват демократи! Бсичките са бивши членове на БКП и са заемали различни нива във тогавашната власт!

... че комундели са собственици на 99 % от медиите това е ясно, иначе няма обяснение факта, че 25 години за престъпленията извършвани 50 години от престъпната им власт пълна информация няма. Нова ТВ не е изключение. Разни мазни разляти мутри на Патрашки, Гали, Кънчевци и т.н. Има решение... няма да ги гледам...

Разни мазни разляти мутри на Патрашки, Гали, Кънчевци, Нани, Слабаци, Халважани, Папионки и пионки, отворили широки задн.ци за пари. ЗА МНОГО ПАРИ!

тошко президент,наи големия пичага евала *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е поредния позор на тая държава. Вместо да са в затвора за морални щети от геноцида на тоя народ тия тошковци продължават да са на върха. Позор за медията, позор за продуцентите и другите топаревци, позор за ентуазираните водещи- кънчев, сърчаджиева, гала и цялото медийно войнство, които показаха липсата на достойнство в тая мизерна държава. Боклуци, нищо не става от тоя народ!

Биг Брадър удари дъното!!

За съжаление не е Биг Брадър, а ние като нация.

Това е поредния позор на тая държава. Вместо да са в затвора за морални щети от геноцида на тоя народ тия тошковци продължават да са на върха. Позор за медията, позор за продуцентите и другите топаревци, позор за ентуазираните водещи- кънчев, сърчаджиева, гала и цялото медийно войнство, които показаха липсата на достойнство в тая мизерна държава. Боклуци, нищо не става от тоя народ!

Надали Тодор Славков е най-големия позор за тази държава , най-смущаващото е , че имаме мин .председател -Мутра и тотален простак и президент -абсолютен олигофрен .....Ей , това е трагедията на народа а не разни Тошковци , Тупаревци , Гали и т.н

Все пак Брадъра е само едно шоу! Гласуваме за този, дето ни кефи! Виж за държавните мъже и България...., положението е сериозно! То не бяха соросоиди, мутри, доносници и предатели.

Това, че търтеят Славков е победител само още веднъж доказва, че тези шоу програми, които вървят в най-гледаното време трябва категорично да бъдат спрени. Съвсем очевидно е, че те носят големи печалби на организаторите им, но още по-очевидно е, че имат изключително нездравословно възпитателно въздействие. Излиза, че това да си перманентно пиян и са си показваш задника и оная работа пред телевизионния екран е най-сигурният начин да станеш победител. Да не говорим за останалите простотии, които ни показаха и другите участници.

Тодор толкова е деградирал че и да не пие си му личи.Дори не може един смислен разговор да проведе.След 1...2 години вече ше е един вигитиращ комунистически боклук ненужен на никой.Такива са почти всички изчадия на старите разбойници и крадци които под кому. лазунги заблужзаваха цяледин прости наивен народ Ограбиха го циганизираха го унищожиха го и сега децата и внуците им продължават пъкленото им дело .

Тодор толкова е деградирал че и да не пие си му личи.Дори не може един смислен разговор да проведе.След 1...2 години вече ше е един вигитиращ комунистически боклук ненужен на никой.Такива са почти всички изчадия на старите разбойници и крадци които под кому. лазунги заблужзаваха цяледин прости наивен народ Ограбиха го циганизираха го унищожиха го и сега децата и внуците им продължават пъкленото им дело .

Като ви чета коментарите съм съгласен ,че Тошко беше все пиян но кои бяха другите ,кои бяха по умни всички дошли за пари и да се поправят да започнат друг живот.Как цял живот си срал и ще се поправиш за месец и ще станеш порядъчен човек .Видяхме ги поправилите се Китаеца и онази Калина не издържаха и два дни. Така и така простотията там беше в повече по добре наградата да вземе естествения ,а не лицемерния простак.

За пореден път не вярвам, че това е истинският зрителски вот. Трябваше по време на фойерверките да си свали гащите!!!!!!!!!!!!!!

Според мен като е разбрал какъв пропуск е направил е съжалил за цял живот! На живо щеше да си го размота и никой нямаше да може да направи нищо!

Това е идола на българина. Алкохолик, който да си го вади постоянно и да разказва плоски смешки.

Може ли да има по мизерно предаване по TV!? "Нова" удариха дъното. Следваща стъпка, да хванат лопатите!

Що гледаш бе, топан?!

какво е това топан бе олигофрен?

Такъв въпрос може да зададе едно завършено ГОВЕДО!

Шоу за олигофрени!Това е мероприятие за промиване на мозъци и отвличане на вниманието на хората от политическите престъплания в държавата!Не виждам на кой здрав мозък би му било интересно да гледа панаирите на разни алкохолици,като Славков или Евро,или простотиите на разни некултурни,необразовани и първобитни особи,като Китаеца или Емо Каменов!Тотална идиотия,която може да бъде интересна само на интелектуално бедните ,неграмотните и духовно окастрените индивиди!В това време правителството,под управлението на друг един такъв олигофрен-Борисов,ни спретва заеми заробващи с милиарди държавата ни и бъдещите поколения!Господи,каква интелектуална оскъдица и нищета!

Боже мой, ако не гледаш от къде знаеш тия подробности???? Май си най-дисциплинираната зрителка на Брадъра?!

От днес започвам и аз да си събувам гащите по улицата, в транспорта, ако може и по TV-то! Дано получа някаква награда, а?

100% ще получиш ама такава от зад хахахаха

Леле каква тъпа кука си бе ченгел,права е жената,не може един деградирал,алкохолизиран олигофрен да скандализира обществото с простотиите си и да го качват на пиедистал!Хубава работа , ама българска,демек уродлива простотия!

Браво Тоше! Честито за наградата! Напълно я заслужи! Успех!!!!!!!!!

Телевизиите ни налагат простаците като еталон за успешни, можещи и знаещи модели на подражание.Простакът, като модел, се мултиплицира,Нещо, като вирусно заболяване на обществото. Изкриви се ценностната система на хората и поведение, което в уредените страни на Европа е типично за неудачници и социални аутсайдери у нас се смята за престижно едва ли не.Лошото е ,че в днешно време у нас е "готино" да си простак.Казано по-просто - на този народ му се живее в собствен сос! Примерите са много в "Big Brother !

Добре формулирано,това с българската телевизия е манифест на простотията!А онзи тарикат с папионката защо взема онези парички от СЕМ?Нали такава,критична срещу простотията и идиотията му беше работата!

Тоя с папионката, не отстъпва на тошко по дръпнат смукач.

Катето не се различава от Тодор по пиене видяхме я в предното и участие ,а сега просто играеше и даже на финала се опита да спретне интрега като каза ,че Тодор го е яд на нея заради вото .Само Тодор не играеше нямаше стратегия да беше пиян но беше истински. А всички други фалшиви за пари фалшиви и като личности разни ........ тези ли трябва да спечелят.

... напълно естествен и истински алкохолик, простак и ексхибиционист...дай го за пример на децата си...