Звездите от ”Big Brother” се събраха на парти

Участници от всички сезони и формати на шоуто "Big Brother" се събраха на щур купон в клуба на певеца Константин - победител във "VIP Brother" 1.

Обратно в новината

Коментари - Звездите от ”Big Brother” се събраха на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все отпадъци...а сетиха ли се да подарят по 1 стотинка на някои детcки дом?

българия се отврати от вас , а вие продължавате да си вирите задниците а дa си показвате простотиите!! е това ако не е болна амбиция то какво е?

От семейство Адамс имат по- симпатични физиономии.

Банда МАЛОУМНИЦИ начело с Н. Кънчев, който е доста остарял, за да се прави на "плей бой"!

вече спокоино ще емигрирам. та циганите са за предпочитане пред тeзи идиоти. представятели си - това е каимакът на обществото ни.

Питам се къде е СЕМ? Регистрира ли изобщо посланията в ефира? Най-вероятно - не. Регулаторният орган отдавна е регулировчик предимно на частни финансови взаимоотношения, които нямат нищо общо с обществения интерес. Държавата, олицетворявана от СЕМ, просто е абдикирала от своите контролни функции за чистотата на ефира. Истината е, че СЕМ в този си вид е напълно безполезна институция.!!!

- Как се нарича желанието да те гледат, когато се събличаш? - Ексхибиционизъм. - Как се нарича желанието да гледаш как другите се събличат? - Воайорство. - Как се нарича комбинацията от двете? - Биг брадър.

Патрашки, Джужита, Гали, Слабаци, Тенекеджиики, Никита, Лордове, Китайци, Катета, Тошковци, Халваджии, Тупари и още толкова тупани, натрапвани на зрителите на нова денонощно, с явна цел ОПРОСТАЧВАНЕ.

ЗАЩО ВИЖДАТЕ САМО ТОШКО ,ЧЕ СЕ Е НАПИЛ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ЯЛИ, ПИЛИ, ПИЛИ... И МНОГО СЕ ВЕСЕЛИЛИ , НО ТЯХ НЕ ИРОНИЗИРАТЕ, А САМО ТОДОР ВИ Е В ОЧИТЕ? ХАЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ,ЯСНО Е ЗАЩО СЕ ОТНАСЯТЕ ТАКА КЪМ НЕГО. ДАНО СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАЛКО И ГЛЕДАТЕ НА ВСИЧКИ ЕДНАКВО.

Най-големия боклук с право победи в панаира на простотията, жалко е че много хора гледат това тъпо шоу!

как не се намери поне един талибан да мине да ги поздрави. само един единствен

Пошлост,алкохолизъм,цинизъм! Ето това са "ЗВЕЗДИТЕ" Отрепки! Ама като има кой да ги гледа -така ни се пада -пълно опростачване на нацията!

Я обясни, къде разбра, че цялата нация е стояла не само пред ТВ, а и то точно на този канал!

Ами аз не ги гледам. Ама с това преекспониране, схванах за какво става въпрос. :) И всички гелдни точки.... А защо ми се явяват във всички "новини" е друга тема. Нищо по-интересно ли няма?

И това е "новина", която стои на челно място вече толкова време! :) Всички сме виждали в "новините" пияните физиономии на Кънчев и Тошко. Нарочно ли ги държите тук?

ОТРЕПКИ

алкохолика малък тошко опънал тъпака пънчев и кретена карбовски без презерватив а арменците ги снимали със скрита камера....

не е била скрита...

Най-неприятният персонаж е Стойка!!!!!!!!

Туй персонаж воайаж ли значи или обаче ти си тъп като сапа на стара мотика? Много сложно се изразяваш.

Всички сте като как' Сийка на Чудомир :)))) Уж не го гледате,а знаете кво станало,кой кво правел,ква свиня бил и т.н. Никой не ви ги натрапва,сами си ги набутвате!

Не го гледам, ама знам за какво шоу иде реч, достатъчно е да превключиш по един-два пъти на вечер. И да чуеш някой "компетентен" коментар сутрин при Гала. С една дума, натрапват ти ги по индиректен начин и дразнещото е, че децата гледат и се учат.

Сборището на big идиотите!

Наглостта на екипа и Ники Пънчев, да пробутат алкохолика и природно неадекватния Тодор Славков за победител, след всимки свинщин,и е ПОЗОР за цивилизована България! Много ниско паднахте, другари от Нова ТВ...

ПОЗОР е слаба да опише мръсотията в която живеят всички свързани с това и подобните нему "шоута". А г-н Кънчев има да възпитава и дъщеря, нкоято един ден ще научи по същия отвратителен начин с какво се е занимавал татко и, вкл. "господарите" му !

eeeeee.....nai-posle,jivotat mi pridobi smisal,shtom ima "SHTUR "kupon na "ZVEZDITE",dovechera da ne plyushtim rakiika sas salatka,a da se pouchim ot "ZVEZDITE "!!!

milady

Какви звезди са това бе...палячовци, долнопробен цирк. И постоянно ни ги натрапват. Добре, че някои хора все още имат акЪл и не гледат тъповизията с тъпите и евтини, скандалджийски шоута.

Браво Българи Юнаци! Дерзайте все така и да пребъдете с избраният от ВАС елит и т.н. звезди Ива Екимова, Боби Турбото, Пламена, Евгени Минчев, Албена Вулева, Ники Китаеца, Лили, Боби, Нед, Дими..... Да ви е честита Новата 2015 и с тия БУДИТЕЛИ да пребъде бълтарският род. Браво Ники, браво Кънчев, все така лансираш за пари псевдо идолите на децата ни. Плащам ти лептата от 30...

Дааа,криворазбрана цивилизация....криворазбрани "звезди" ...Важното е народа да затъпява и да не задава въпроси.

Всеки от тях драпа с нокти, за да спечели, Тодор беше тотално неадекватен, дано изтрезнее и се зарадва. Жалка отрепка е той.

Неговото семейство притежаваше държавата. Сега, на какво толкова да се зарадва?!

СРАМ, СРАМ и ПАК СРАМ! СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ВСЕ ОЩЕ СЪМ ТУК! КАК МОЖЕ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И АЛКОХОЛИЗЪМ ! КАК ГО ДОПУСКАТ НА ЕКРАНА! УМ НЕ МИ ГО ПОБИРА!

Телевизиите ни налагат простаците като еталон за успешни, можещи и знаещи модели на подражание.Простакът, като модел, се мултиплицира,Нещо, като вирусно заболяване на обществото. Изкриви се ценностната система на хората и поведение, което в уредените страни на Европа е типично за неудачници и социални аутсайдери у нас се смята за престижно едва ли не.Лошото е ,че в днешно време у нас е "готино" да си простак.Казано по-просто - на този народ му се живее в собствен сос! Примерите са много в "Big Brother !

Дайте ни само някакво зрелище и за има какво да плюем Ако беше спечелила Катето щеше да има -тая злобна лицемерка,пиянка,закъсала за пари Ако беше Ицо ще кажете,че е селяк с уредена победа Ако беше Китаеца-лъжлив гей Калина -к...ва Емил Каменов-прост селянин Просто угодия няма за зрителя! ЧЕСТИТО ТОШКО!

Ти сам го казваш един за един не стават.Че Българина е злобен от всичко разбираш критикар.Но дай да си кажем истината единици са тези който могат да се нарекат ВИП и тях няма да ги видиш в такова предаване.Не видях ни един с добродетели за подражание.

DARKOO, на теб май ти хареса оная работа на Тошко(не на Марко), ама тя, за разлика от тази на Марко, не върши никаква работа. Този е неадекватен и некадърен алкохолик.

Предлагам всички да последваме примера на Тошко. Така и така държавата е затънала яко в блатото, всяко неше усилие е повод да ни одерат десет кожи, не е ли по-добре да се отрежем и да им покажем оная си работа.

В България ВИП явно означава "временно имам пари".

няма дъно в тая държава...... медиите копаят ли копаят!.

Ами нищо чудно, че простакът от Банкя ви е премиер!

Червена бабичка, сдобила се с комп, благодарение на децата си, или внуците, изгонени на Запад от Червената Мафия!

От всякъде ни заляха с помия,с едно гнусно и долнопробно предаване.Само не ми е ясно какви малоумници могат да изпращат есемеси за един или друг деградирал участник,не знам поради каква причина наречен "звезда".Отврат!!!

По-интересно е, че всички медии заливат оглупелия народ с такива посерковци. С техните фекаллии. А нак-лабавите, започват да им подражват. Чалгаризацията, в съчетание с циганизацията е път към турцизацията! Да видим како ни чака с тоз калпав матриал!

Журналистика няма. Всички са яко клюкари като кака Сийка.

Гордея се, че макар и малко, печеля парите си с честност и открито сърце!

Хаха, обикновени примати с насрани задници, зинали за пари и евтина слава. Ми се чудя на онези онанисти, които кибичат и се кьорят на тази помия. Звезди - как ли не?

Повече звезди, отколкото има на небето!

България е свободна държава. Евалла, че показа до каква деградация показа, могат да достигнат наследниците на комунистическите величия.

промит мозък! ходи се лекувай куха лейко!!! русата или черната златка ти е посткомунистическият идол???идиот

Днес имаше статии за това, как талибани избиват невинни ученици.... И се питам абе как не се намериха няколко от тях снощи, та да ни отърват от тия утайки на обществото, мъчещи ни главите с безмислието си...

Кой талибаните да ни отърват. А ние през това време сигурно трябва да си лъскаме бастуните. Явно талибаните са големи мъже в твоите очи, ама тяхната кауза е друга. Така, че пак ще ни тъпчат, като последни мизерници.

Днес имаше статии за това, как талибани избиват невинни ученици.... И се питам абе как не се намериха няколко от тях снощи, та да ни отърват от тия утайки на обществото, мъчещи ни главите с безмислието си...

Ех Тошко , да можеха да те видят майка ти баща ти от някъде - Единият беше министър на културата ,другият - директор на телевизията - сигурно щяха да се гордеят ?! Що ли не отидеш да се изакаш и на монумента с камбаните , та да се знае че всичко в тази държава е ТОТАЛНО ОСРАНО !!!

Офффф,то големи възмущения,голямо нещо цял ден!Кой знае какво станало толкова.Всеки човек си има кусури,който и да беше станал първи пак щеше да има негативни отзиви.Аз се радвам за Тошко,защото е от малкото истински хора в нашето време.Има много по осъдителни неща и в държавата ни и в някои от другите участници отколкото в свалените гащи на Тошко.

Вярно е! Аз отдавна съм си свалил гащите и ви показвам гениталите си.

Не е така !!!! Тошко не е кой да е !!! По времето на дядо му за един виц пращаха по затворите ! Хората помнят ВСИЧКО - А какво прави той - вместо да си кротува и изобщо да не се показва - Си вади чурката по националната телевизия !!! Вашето време затова е ОСЪКАТЕНО - заради такива като него - ЛИГЛЬОВЦИ И ГОТОВАНЦИ !!! И затова да знаеш че и за в бъдеще ще има да гледаш тия простотий без да можеш да разбереш че , България можеше да е съвсем друга държава !!!!

paбиpaм

На теб правописът ти е осАкатен - така се пише и също така правилно е простотиИ, а не с Й накрая!

за електронни медии също е такъв на купони. Показват си гениталите.

Заедно с Катето предполагам :)

Естествено.

ПАРОДИЯ

Алкохолизирана държава!

на бас че малък тошко накрая на партито е изтряскал и никъ кънчев

Човек, който си показва гениталите пред цяла държава и печели одобрението и...е умряла.

Какви звезди бе!!!

И тука се трият мнения... Хехеххеххехех...

ves

На 59години съм.Родолюбец.снощи за първи път съжалявах, че 89г.не напуснах веднага България.пошлост ,мерзост,простотия и.т.н. на това ни превръщат тошковците и техните последователи.Замисли се народе,трябва ли и до ,кога ще ги търпим.

do ,,budni li ste,, az napusnah dujavata,ok sam v chujbina i se vuzhishtavam na Toshko,zashtoto e istinski,ima za kakvo da mu zavijdame...blagorodno!:))))