Златка Димитрова: Сблъсквам се с глупост и злоба

Златка Димитрова разказа за Story за най-трудния момент, с който се е сблъсквала досега в живота си - загубата на детето си.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова: Сблъсквам се с глупост и злоба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злате, Злате виждат се някои проблясъци от добрина и човещина у теб ама глупостта и простотията ще си останат цял живот.

Ауу! От Малта! Браво Веске!

Весе, Весе от Малта...Това че вмъкваш така възвишена тема под статия, напълно контрастираща с всякаква възвишеност, хич не те прави да блестиш с ум и интелект...

какво да кажат тези с родено, отгледано и загубено дете гледаш го живо и здраво,а после прегазено на пешеходна пътека. маи доста време мина, а стига...явно няма друго интересно около теб. ами цани си за следващя биг брадър.

Не съм Златка да ми обясняваш че е от Бетховен....

Изглежда тя се сблъсква с тях в огледалото.. понеже лично аз съм я виждала да крещи и да псува много грозно по телефона в МОЛа на Стамболийски без въобще да се съобразява къде се намира.. Що за лицемерие е да го говори какви са другите ..

Така е , моме, в държавата на Златките, накъдето и да се обърнеш-глупост в излишък....

Щом кака Златка казва че има по-прости от нея, нещата са трагични..

Голям кон,зъбат кон!!!А любимият Миро не е ли женен???

моля ви стига сте ни занимавали с тоя плъх , убийствено проста е.

Дба и травестита дба. Кон.

Най-стойностното от тази история е жестът на приятелката,която не е търсила показност или изява!Дано Златка я заслужава!

Така е Злате, много хора, малко Човеци. Зарежи ги и си гледай сабе си и мъжа до теб.Това е по-голямо щастие от колкото да имаш много"приятелки".

Ми не стоой пред огледалотоо !

ДО ох,оф и ой... КОЯ/ИЛИ КОЙ СИ ТИ ДА КАЖЕШ,КОЙ МОЖЕ И КОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАЙКА.ТОЛКОВА ЛОШОТИЯ НИКОГА НЕ СЪМ СРЕЩАЛА НИКЪДЕ ПО СВЕТА ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ...СРАМОТА

и Съдбата и Бог или извънземните са лоши и прости.

Разбираме,че статията е платена.Коментара ми е по темата.И поне регистрираните ще го прочетат.Златка не може да е майка заради начина си на живот.

По твоята логика, всяка втора жена в развитите държави не може да е майка.....и това понеже твоят мироглед е меродавен. Най-мразя хората, които съдят: до един нахъсано злобни, непростимо прости и толкова тесногръди, че погледът им стига най-много до собствения нос. Сякаш собствената им мизерия е подчинена на чуждата.

МА ми не знаех,че всяка втора жена в развитите държави е плеймейтка,платена прос.итутка и се вее с женени мъже с деца без брак.За развитите държави,без да съм тесногръда и тъпа,това сте вие и ЗлатитУ,имат и кочини и тоалетни,и такива боклуци като ЗлатитУ.Но развитите държави имат стойностни хора,с образование,работещи,майки и съпруги.В развитите държави стойностните жени не са тези дето са се натъпкали със силикон и са си свалили гащите по националната телевизия,а тези които имат реална стойност.Много моля ,да не се отъждествява развитието на едно общество с разгонени помияри,защото това не е така.И вместо да ми пускат платени статии за Златка,Патка и Пичка.Да пишат за младежите ,които печелят олимпиади и отиват в Харвард или Пристън.Но Развитите държави,не ги връщат.Защото това са стойностните млади хора.Боклука като Патка,го оставят за нас.

Златка рече: ""Има много, които ми се пишат за приятелки, но когато имам нужда от тях, ги няма. Гадно е! Аз нямам нужда някой да ме съжалява, имам нужда да ми се дава кураж...... ........аз и Миро сме си самодостатъчни", споделя Димитрова.

Пак грешка: Можеш да си си "самодостатачен" ако си сам, щом сте с някого /Миро/ вие сте си "достатъчни" двамата! Защо употребява думи, които не разбира?

Как защо? Защото е проста!

каквото повикало такова се обадило.

Златке, задръж, задръж с простотиите си , поспри се малко, дай си на себе си малко спокойствие, няма нормален човек на земята който да не те пожали за загубата на детето ти, но смири се и не парадирай с живота си, това дали си бременна , дали и как се обичате там с твоя Миро ли беше как не знам , пък и не ме интересува. Това е личен живот който не знам защо си мислиш че интересува целокупния български народ. С какво ти си по-значима и важна от другите и най-важното ти какво работиш ? Каква си ? Ако си модел , поне една реклама ми подскажи с теб, че не знам такава. Ти мила абсолютно нищо не работиш и деня ти минава от фризьорския салон във фитнеса и по кафета и клубове, за какво да те уважават и ценят хората ?

..аз и Миро сме си самодостатъчни", докога ли Златке..и с Багата така бяхте , дори плачеше за него пред цяла България, но той ти се насити сексуално и те изостави за да си хване момиче с което да сподели живота си, а не такива като теб. махни се от публичното пространство, ако искаш да живееш нормално..., а щом ти харесва показвай тъпата си муцуна за да се излагаш и ти се смеят хората.

Мине се не мине месец, хайде пак за Златкиното неродено бебе...Абе, вие друго в тази държава не виждате ли бе, скапаняци такива?!

Злати, толкова си нервна и агресивна, че и майка ти едва ли би те търпяла.

"Златка Димитрова: Сблъсквам се с глупост и злоба" т.е Златка се сблъсква със себе си.

А на мен ми писна да гледам тъпата ти физиономия и изобщо не ме интересува коя си,от къде се появи и с какво толкова си забележителна.Не ни занимавай със себе си и най-добре се върни на село.

много си злобна Златке и поради това не си долюбвана. не пропусна, да клъвнеш отново Къци при едно от участията ти на живо за биг брадър. засрами се, не си му нито на нивото, при това жена си и не е прилично така да говориш мъж класи над теб. къци може да ти подобри само гена, като му дадеш да те опъне веднъж, но едва ли ще го направи, защото чини ми се че си твърде елементарна за него.

Ами престани да тичаш срещу огледалото, бе, скъпа!

Златке, да, това е твоята лична драма и не бива да се бърка с пръст в раната, така е! Но, помисли защо се е случило така: 1) начинът ти на живот предполага много голям риск от нормална доносена бременност, 2) постоянното изтъкване (тук не си само ти) за това кога и как си забременяла, какво бебе ще се роди и как ще живее в супер лукс, е абсолютно предизвикателство към Съдбата - спри с изявите си по ТВ и медии, спри със себерекламирането си, и животът ти ще бъде много по-спокоен. И други кухи лейки като теб правят същата грешка, Мира Добрева (тя също пострада като теб), Юлияна Дончева (не спря да се пъха под прожекторите), Отварачката (дотегна ни със снимки и простотии) и редица други труженички на високоплатената любов имат неистовото желание да ни дразнят от екрана, от жълтите страници и от къде-ли-не. Е, тогава какво се чудиш? Не разбирате ли, че сте дотегнали до козирката на всички българи. А иначе, специално за личната ти трагедия - моите съболезнования!

Само рядко нещастен човек може да сътвори подобна простотия. От първата до последната дума личи душевна нищета и простотия, надхвърляща дори Златкината.

Е какво като е Златка, да не би да е единствената жена, която е загубила детето си. Къв лайф, к'ви пет лева, каква Златка? Дее#а простия народ.

Никога не ми е била никаква, още по-малко съм харесвак простотиите и или самопредлаганията, както и чалгарския и фасон. Но пред тази трагедия, дето я сполетяла трабва да мълчим! Дано не се случва никому! Дано намери сили и се замисли, да преодолее удара и продължи като нов човек. Успех! :)

Нещо не схванах иронията. Ние си мълчим и съжаляваме за всяка загуба на дете, ама тя от къв зор си изтипосва простотията на всеки две седмици не ми е ясно.

на леля убавицата ми тя!

най-вероятно този сблъсък и се случва всеки път като погледът и срещне огледало...

Простотия, чалгарство и нахалство. Поне не пие и не си сваля гащите като онзи другия VIP.

За пиенето може и да си прав, но за второто можем да поспорим!

НЕ СЕ ПЪХАЙ НАВСЯКЪДЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ СПИСАНИЯ И Т.Н. НЯМА ДА СЕ СБЛЪСКВАШ С НИЩО

Е то вече е досадна тази Златка със загубата... Да не се шиткаше по купони, може пък и да не беше станало така. Божа работа. Не си я представям майка тази лека жена. Дано все пак стане майка, но такива като нея не се променят. На поп фолк звездите и другите подобни на тях стана мания да забременяват дори без да знаят кой е таткото. Скоро чух за циганския славей че чака второ дете и не е сигурна кой е бащата. Златка интелигентната в кавички, дето развали семейството на този загубеняк до нея е иначе много по-по-най. Как някои хора не се виждат какво предстваляват в действителност и продължават да се изявяват като елит.

Загубата на детето е наисти амного тежка , но.....престанете да ни я представяте като част от елита , защото НЕ Е!!!Онзи ден , като беше при Ники Кънчев изглеждаше супер неадекватно и смешно....два лафа не може да вържи , а поканена за коментаторка!!Да си гледа Миро и да не натиска непрекъснато пред камерите.

Златке, живей си живота, ако успееш да си го представиш (и направиш) без светкавиците и медийните изяви. Кой знае защо, като видя новина за теб (извинявам се за фамилиарното обръщение!) се сещам за Софка... И нея харесвам. :)

Мила ми Златке, глупостта и злобата съпътстват всеки човешки живот, не само твоя, има хора които заради глупост, злоба и завист, заради морални и лични ценности и възгледи остават дълго без работа /разбирай ме директно-не се събличат/ относно трудностите в живота - мила ми Златке, всеки се бори САМ, изживява го и го надживява САМ... със здраве...

Стига злобяхте... Жената е изгубила дете! Тъпа или много умна, кучка или свръх-наивна и свтица... Никоя жена не го заслужава! Не я харесвам, но не го пожелавам на никой! Поздрав към Деницова, която смени "новините", но това е... Пак не е Лайф "новина"... :(

Поспри се моме малко. Стига си се навирала между шамарите. Няма ли кой да ти каже, че с нищо не си по-различна от другите "кифли". Идваш вече в повече с безинтересните си изяви.

За Патрашкова ли става въпрос? От нея не може да се очаква много все пак!

Последно бургазлийката се изгубила или си изгубила бебето?

Ха-ха-хаааааааааа...

Пак ли ти, ма?

име златка димитрова професя : голи снимки показване на цици и пка. целта в живота: натрапчивост и безкраино досаждане на хората краен резултат : хората да не мога да се отърват от нея .медиите непръкаснато да ни я пробутват