Китаеца съжалява за участието си в „Биг Брадър”

Ники Китаеца сподели, че съжалява, че е участвал в „Биг Брадър Ол Старс”, където завърши пети завчера.

Обратно в новината

Коментари - Китаеца съжалява за участието си в „Биг Брадър” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не плюйте китаеца за мене той е наи големия всички знаете какво е да имаш запек а имате ли идея какво е азис с изкуствения да те навърви така ,че за мене китаеца е наи големия

Голям пиар беше това с Азис, цяла България ви е виждала да се целувате уста в уста и то с език. Пиар ли бе да го опишеш....

чиста педерастия е !

Точно така!

норамален мъж не би правил това за никакви пари..

Как се нарича "фея" в мъжки род?Според днешните културни норми се нарича "фей", но според старите български традиции - "феерас".

Ама в чужбина ще трябва да се работиииииии.....Не става с пиар и спане до обяд.....а като гледам на тях маи маи не и се работи.

Китаеца беше намислил пореден сценарий, който трябваше да му спечели Биг Брадър ама нейсе, народа не е луд вече да вярва на скалъпени истории и лъжи.

Според мен и разбиранията ми,това предаване е една гавра с най съкровените чувства на участващите за пари в него и мисля,че ако някой е загрижен за възпитанието на подрастващите и примера,който им се дава чрез това предаване,то той би предложил час по-скоро закон за медиите.

Китаец,ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата !

ПРИМАТ!

Kalin

като взимаше парите не ревеше а сега се сетил да се жалва.не стига че е господин никой ами и на интересен се прави.

Не е ревал и когато са му го сли в до. Що вазелин е отишъл....май, май

Сори батка, квот си надробиш, тва сърбаш!

Тоя "китаец" ли е,"талибанец" ли е...не го знам,но знам че ако искаше толкова да си изчисти името,да беше върнал паричките(100 000 лева) от това което е спечелил от целия цирк с Азис.Тогава със сигурност щеше да бъде един мъж за уважение.А не само на думи да си чисти името,а пък за парите,облагите..май позабрави...Ех колко удобно:-)))))

Вместо да е благодарен, че остана до финала, тръгнал да недоволства. Ай, сиктир!

GOLIAM PRAZ

Тоя наистина е много тъп, ако чак сега е разбрал, че се е продал за пари.

за бойкот на Нова телевизия ! След тази отвратителна гавра , помия и простащина това е най-логичното ! Никога повече не искам нито да чуя , нито да видя това вдъхновено и алчно същество Ники Кънчев , Просташкия продуцент Нико Тупарев , Гала , вечните коментатори Патрашковци, Желязкова , Екимова , Халваджяни , Кремени , да не говорим за участниците във всичките тези реалита - едни и същи като участници , като водещи -редят мъдри мисли ! Никакъв ефир на фолкаджии , гледачки , врачки ! Стига с тези отвратителни реклами - 2 думи кажат -хайде реклама , няма ли нови и стойностни филми , а не тези от преди 50 години ! Години наред ще ни занимават със Златки , Азис , ще броим обувките на Кремена и кич-дизайнерските и модели ! Ще гледаме идиотщините на Еврото , пиянствата на едно деградирало същество и неговите гениталии ! Спрете тази помия - това ли е трябва да гледат децата , младите , а и всички ! И каква е тази мода всички водещи се съблякоха в наи-студените дни с летни рокли без ръкави ! Без Комиците ,без Рачков и Рачковица ! Обръщението ми е към всички телевизии ! Нещата , които възмущават и отвращават хората са хиляди ! Къде е този СЕМ ? Може и без "папионки " да се сложи ред ! Не си измисляйте сами рейтинги , защото никой няма да иска да ви гледа повече ! Чашата преля ! Като не можете да правите телевизия се махайте ! Искаме нови лица -и на водещи , и на продуценти , коментатори и т.н.

Също без зрители, които сутрин мразят себе си, а следобед целия свят.

с тая брада ми прилича на осама бен ладен....

Китаеца го прави не, защото особено държи на мнението на хората, а, защото отново иска да е във фокуса на общественото внимание и отново да извлече парични облаги от това внимание!!!!!!!!!! Като сегашните му откровения не са били поредния пиар, можеше да го каже с едно изречение в разговор с някого в къщата, но не - той реши да прави протяжни самопризнания с елементи на драма. Като не дължиш на никого обяснения за личния си и интимен живот, какво се обясняваш?! Като е искал да взима пари за пиар от Азис, сега ще си понася последствията и ще се бори с патриархалните порядки и с предразсъдъците в изостаналата ни в това отнош. държава - това е! Няма друг изход! Аз, обаче, вярвам, че Китаеца е минимум бисексуален, ако не гей. Но и това не е важно и не ме интересува чак толкова! Важно е да спре да се обяснява публично, сякаш някой му търси сметка!!!!!!!!!!! ИЗЛАГА СЕ и точно с това навежда на мисълта, че прави отново пиар!!! Ако трябва да обобщя: никой не му вярва, но и никой не се интресува така живо от него, за да прави тези безплодни усилия! Единственото, за което му повярвах е, че е изневерил на жена си с хермафродит!!!

Яд го е, че го преебаха с детектора на лъжата)

тази тъпня май я спряха преждевременно поради липса на интерес

Защо скрихте всички + и -?

"завчера" не се използва в Сф, от кое село е авторът на статията?

това е един от любимите изрази на боко тиквата

Ако е вярно, че не е гей и го е правил за пари, е още по-зле за него. По-добре да е хомосексуален, от колкото стока за продан.

Няма участник в тая помия, който да не съжалява заради това че е участвал/а малко са хората, които си го признават и то публично !

С Азис бил за пари , сега като Талибан за какво беше там ?

Е затова и момичета и момчета трябва знаят, че все някога ще станат родители и все пак да помислят малко какво правят.

Китаец ли си кореец ли си не те знам, ама обрече детето си цял живот да страда от твоите пезевенски номера. Горкото дете.

Жалко за детенцето. Ще му се изпържи мозъчето, жалко... :(

Отврат! Много си гнусен!

Няма страшноо Китайчее, е отидеш на козаметичка и ще ти мине депресията!

Клан - клан, бан - недобан...

Много ми е интересно защо не си прави пи ар с нормални хора а с гейове а после казва аз не сам гей и си чистя имиджа. Прав си не си гей ти си просто чист п.....с

...иди доказвай че нямаш сестра;)

не виждам какъв е проблема че е имал връзка с мъж и не разбирам защо трябва да се оправдава или срамува от това.

След като жена му, близките му го приемат това, нас не би трябвало изобщо да ни засяга и да се бъркаме, ама на , това е българската народопсихология.- Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле!

ми то тоз китайски талибан преди еб.н сега е недоволен, не ние .....

аз виждам че фокуса се измества в това, че някой хора се мислят за много над останалите защото са хетеросексуални и се чувстват длъжни да ругаят и обиждат тези които не са. Това е някаква пълна простотия в 21 век да мразиш някой за това с кой си ляга!

Селина, права си, НО Китаеца го прави не, защото особено държи на мнението на хората, а, защото отново иска да е във фокуса на общественото внимание и отново да извлече парични облаги от това внимание!!!!!!!!!! Като сегашните му откровения не са били поредния пиар, можеше да го каже с едно изречение в разговор с някого в къщата, но не - той реши да прави протяжни самопризнания с елементи на драма. Като не дължиш на никого обяснения за личния си и интимен живот, какво се обясняваш?! Като е искал да взима пари за пиар от Азис, сега ще си понася последствията и ще се бори с патриархалните порядки и с предразсъдъците в изостаналата ни в това отнош. държава - това е! Няма друг изход! Аз, обаче, вярвам, че Китаеца е минимум бисексуален, ако не гей. Но и това не е важно и не ме интересува чак толкова! Важно е да спре да се обяснява публично, сякаш някой му търси сметка!!!!!!!!!!! ИЗЛАГА СЕ и точно с това навежда на мисълта, че прави отново пиар!!! Ако трябва да обобщя: никой не му вярва, но и никой не се интресува така живо от него, за да прави тези безплодни усилия! Единственото, за което му повярвах е, че е изневерил на жена си с хермафродит!!!

отвратителен смешник!Тука в бг вече няма кой да му се върже.Не разбиарм как може уважаваща себе си жена да го хареса това същество.Да се хване да поработи малко маминия..

фалшив човек,пълен смотаняк,антипатичен,егоистичен,използвач.......и каквото се сетиш.....отвратителен и безинтересен даже дразнещ.....

Вили, в чушбина може да го помислят за талибан и да го гръмнат.Недей го води.

извинете - чужбина

Кой тоз Вили ма ?

Жена му , бе!

смотан самоизлъгал се проззззз педал ....

Га си бъркахте по дупките с циганина беше гот, а ся девица сам ....

А като се прегръщаше с Азис в общото ви участие в бигбрадър,помислили за нашите деца,които те гледат?Хак ти е и не се опитвай да обвиняваш тоя или оня или предаването. Много повече се акцентира на флирта ти с Калина,но на едно куче кажат ли му че е педал такова си остава.

Много лошо, че сте позволили на децата си да гледат това!!! Все пак и двадесет и четири часови порноканали има, но от Вас зависи, дали ще ги гледат...нали?

ЗАЩО, ЗАЩО СИ С БРАДА НА ТАЛИБАН, БЕ, КИТАЕЦ? НА ТОВА ЛИ ЩЕ НАУЧИШ ДЕТЕТО СИ, НА КОЕТО УЖ ДЪРЖИШ!

детето му ще се гордее с толкова оправен татко

да е мислил какво е правил Га яде кифтетата не рава , а сига ривеш .... лапай ...

Милият той таткото, съжалявал бил че го било срам пред сина му. Ами той докато се чукаше с Азис и ни се навираха от всички телевизии, та даже от билбордове ни навираха и цициците си, ние как сме се чудели да опазим децата си.... Това момченце е толкова тъпичко. Как да му повярваме. Веднъж заявява че се обичат с Азис, сега ни казва че било измама. Как да разберем кое е истината. Ако е мъж, то няма да ни прави такива циркове, ще ни се похвали със семейство, деца, жена, професия или умения. Тоя е известент само че се е чукал с Азис, друго с нищо.

Детето му ще съжалява много години, след като той не си спомня къде и какъв е играл...

Е поредното доказателство,че гей не трябва да имат деца,че проститутките от мъжете и жените ,не трябва да имат деца.В цялата тази мръсотия единствен невинен е детето.