Адреналинката Ени се снима в нов холивудски филм

Бившата адреналинка Евгения Радилова ще се снима в нов филм с таткото на актрисата Мира Сорвино - Пол. Лентата е с работно заглавие "Price For Freedom".

Обратно в новината

Коментари - Адреналинката Ени се снима в нов холивудски филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , колежке !

Прочетох повечето коментари и се чудя как пък веднъж поне средният форумен глупак не се зарадва на нещо?!? Толкова плюене, простотия, неграмотност и откровена злоба не са нормално явлениа в нито едно общество, дори и балканско. Момичето е постигнало успех в държавата с най-силна конкуренция и вместо поздравено, бива оплюто. Българинът сякаш се храни с негативизъм.

Не че и твоето "изказване" не е негативно :)

Ами за да го разберат човека, иначе няма и да прочетата коментара, ако е тръде позитивен

Тя и една друга адреналинка се снима във филм..... макар и късометражен :D

Епа и я се снимах в един филм за нашето ТКЗС..Бех трактористка.. Тая сигурно ще играе коледна елха и голем праз...

Успех й желая от сърце ! Красиво момиче е , заслужава го . Със здраве : )

ако тази е красива за вас, значи си падате по малцинствена красота. снимките от сватбата й са плащещи, но в киното винаги има нужда и от хора за роли на пакистанки, индийки или циганки.

Издлежда като средно статистическа българка...Примирете се, не сме скандинавци!

Всичко хубаво, само не мога да разбера две неща: Първо: Защо журналистите преписват от фейсбук!? И в този ред на мисли, какво "журналистическо" може да има в преписването от социалната мрежа!? Ами това и маймуна да хванеш може да прави-> "копи-пейст". Второ: Защо се копира информация за хора, които явно са толкова незначителни и безинтересни, че единственото ново нещо за тях се появява на собствените им профили, а чак след това ако се намери някой "журналист", да им прекопира информацията за да си уплътни работното време... Просто си питам... риторично...

Първо, за да пишеш в рубриката Шоу на интернет сайт изобщо не е нужно си журналист. Какво оаквате да прочетете точно в тоя рачдел?! Второ, целта е постигната-неизвестна, незнам каква си, но я коментирахте, нали? Така че кой е в най-кофти почиция? Вие! Само се нервите и изразходвате енергия. Само дето подозирам, че малко ви харесва да си члобеете и едвам чакахте подходящ момент:)

пожелавам и успех. много е трудно за момиче от балканите да успее в щатите и то в областта на киното. ако е родена в щатите има много по голям шанс.

За филма Секс, наркотици и рокендрол като я гледам - много "наркотици и рокендрол" няма в нея. За какво ли ще я ползват?

голям праз , да не са я избрали да играе момичето на бонд

На Рейчъл Макадъмс ми мяза малко! Да е жива и здрава и успех!

Добро заглавие за холивудска порно продукция. Актрисата също я бива.

Пожелавам ти да играеш в такава продукция - пасивната "мъжка" роля. Можеш да излезеш от село, но не можеш да изкараш селото от главата на селяндура.

Гражданино, явно имате богат опит с пасивните роли, щом горещо ги препоръчвате. Само се чудя дали така се родихте или ви е придобито? Както и да е, и в двата случая излизане от там няма.

Любителю, ти наистина си от село и то от дълбоката провинция. Сексисткият ти коментар е гнусен и просташки, а най-вероятно е такова и отношението ти към жените.

Красива е.

Ей, хора защо да не се похвали? Спечелила е в кастинг с много кандидати. И какво като е почнала с роля на руска проститутка, все от някъде трябва да се почне. Ясно е, че в Холивуд не ни посрещат с хляб и сол и главни роли, така че всяка спечелена роля си е успех. Желая и го от сърце!

Стою

Един позитвен пост, между оплюването. Моника Белучи също има роля на проститутка и то като утвърдена актриса. Да не говорим за по-стари филми с други актриси...

За щастие не е само един позитивен пост, има и други! :)

Браво на Ени, наистина освен красота има и доста акъл в главата си. Успех

Готино. Миналата година или по миналата участва и в епизод на CSI с доста реплики :)

Да, играеше ролята на незивестната терористка, която трябваше да бъде хваната навреме, и след като интелигентните американски полицаи я хванаха имаше сцена в участъка, в която каза че баща и бил пакистански доктор, но бил гътнат от дронове те затова станала терористка. Бях потресен от това какви кошмарни тъпотии гледат американците. Вината не беше в нея обаче, тя се раздаваше доколкото и позволяваше сценария.

Браво Ени, давай смело напред !!!

В коя част от секса, наркотиците и рокенрола ще се изяви?

Първите две... В третата не се връзва някак си...

То самото "adrenalinka from Bulgaria" звучи пошло, за каква ли роличка са я взели интерсно ?

Много успехи, мило момиче. Бъди щастлива и се бори за по достоен живот. Не обръщай внимание на хейтърите, които миришат на кисело зеле и зъбите им са зеленикави, пърдят на балкона, където са изгонени от провисналата си половинка да си пушат качака.

Едва ли..много са и големи зъбите.. И ако не е застраховал някой части..рискът не е хич малък.

Неизвестна се снима с неизвестни в неизвестен филм..Това наистина е новина все още неизвестна..

Дали е задоволила продуцента преди да вземе ролята ?

Тази новина бива за светска. Освен, че мацката е готина, тя се преборва и с голяма конкуренция за тези роли (всякакви от цял свят ходят натам да стават известни все пак). Иначе аз я гледах в Elementary - една серия от първия сезон за първи път и много се чудих откъде ми е толкова позната. Първите адреналинки бяха най - спор никакъв! :) Айде хубав ден на всички.

Ми професионалистка е ! Как няма да успее ! :)

тази кела има нелекуван базед, крив патешки нос, злобни змийски устни и кариозни жълти зъби, погнусила е всеки нормален

nobody

или гей или жена може да напише тези глупости по адрес на споменатата адреналинка. После видях, че ника ти си е женски, но пак не виждам причина да казваш на черното - бяло !

Много готино маце... Нищо чудно че са я взели... А и първите адреналинки бяха най-готини...

Нека успява и сбъдва мечтите си жената, но това да е VIP новина... - направо си е доста пресилено

Кой определи новината като ВИП?

той не участва в спайдармен

...голям холивудски филм със силната реплика: Извинете, къде е тоалетната?

Дори и това да е, пак е нещо, което да помниш винаги! Аз едно време като студентка бях само статистка в един филм с Долф Лунгрен и винаги, като си спомня за това, ми става приятно. Да си близо до снимачен екип на филм е супер, супер готино! Никога няма да разбереш и не защото няма да участваш в нещо подобно, а защото нямаш рецептивност...

Въпрос на критерии и ценностна система- едни мечтаят да изучат Вселената, други - да пикаят редом с Азис...

Просто ми е любопитно, преди колко време е това едно време :-)... Но си права де...Баща ми господ да го прости е участвал в "Ивайло" когато е бил в казармата и винаги си спомняше с добро за това време...

Да може да е така, аз също съм участвал като статист в много филми, някои и копродукции с чужди компании и наистина всяко участие е вълнуващо, с това бих се съгласил. Нямам нищо против самата адреналинка, не искам да се заяждам. Обаче, ако е същата щото не помня точно, дето писаха за нея че се снимала в Холивуд, малко напомпана и пресилена ми се вижда новината. Защото ролята за която я бяха избрали, все пак е роля, не е за статистка но в никакъв случай не беше главна роля. Освен това ролята и беше на рускиня проститутка може би нелегално емигрирала в САЩ. Не съм гледал целия филм защото наистина е доста неизвестен, а само трейлър намерих. Не е лошо човек да си прави самореклама, ама все пак да не се преувеличава чак дотолкова. Смешно изглежда, за просветените хора поне.

Добре, че момичето е успяло да се измъкне от средата в България. Тази злоба и простотия ще ни съсипе изцяло. Успехи и дано повече хора намерят щастието, за съжаление извън страната.

коя е тази??? о,боже господи...коя е тази ?!

Не знам, може и никоя да не е за сега, но ще стане известна ако е упорита... Какъв ти е проблема??? Хората не се раждат известни и талантливи, освен ако не са внуци на кралицата например. Те в последствие стават такива...о, боже....о,боже

А аз утре ще летя до Марс. Много сьм щастлив. Това е моят подарък за коледа!

остани там, хубаво е и има много поле за изява!