Йохансон: Не знам какво е да си съблазнителна

Холивудската актриса Скарлет Йохансон прояви скромност в интервю за "ABC".

Обратно в новината

Коментари - Йохансон: Не знам какво е да си съблазнителна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, права си...Никога не си била нито красива, нито съблазнителна, не си дори...кокетна...Единственото което имаш е това с което те е дарила природата и гена на родителите ти - ръст над средния и дълги крака...но дори и дълги пак не са красиви, а лицето ти е винаги бледо и изпито с ярки, неподходящи за кожата ти червила и грим... набедена хубавица...по изкуствена от пластмасова кукла...

Права е. Винаги е имала неуверено излъчване. Вече навлиза в зрелостта и още не е приела себе си, а с всяка следваща раздяла изгубва още повече самочувствието си. Като понаближи старостта съвсем ще се предаде.

На мен пък много ми харесва.На първата снимка сякаш е друг човек,но иначе обожавам да я гледам-харесвам устните ѝ,порцеланово бялата кожа,игривия ѝ поглед.Вкусове различни-според мен е сексапилна и чаровна.

...гроздето е кисело...

Знаеш, бе... Да ти личи от пръв поглед, че го обичаш повече от хляба. Че контрацепцията не е за всеки случай, а наистана за всеки един случай. Щото са всеки ден и са много. Да не си играеш с мъжете, че те го искат повече, а е точно обратното и да си го признаваш с поведението си. Все неща, които ти ги пише на челото... Има жени за съпруги, има жени за... други работи.

И ти ли страдаш от напреднала алкохолна деменция? Трудно се разбира от написаното какво точно казваш. А си личи, че преди време си бил умен, начетен.

Не, не страдам и аз като Вас. Съжалявам за заболяването Ви. Дано има лек, ама едва ли.

Кво не разбра, бре? Пича реди Скарлет, че е лека жена: 1. Обича първичните мъжки полови белези, повече от хляба. 2. Прави секс по няколко пъти на ден. 3. Прави и се секс повече от на мъжете и поради това не ги бави. 4. Пише и го на челото - има перверзна физиономия. 5. Не става за съпруга, защото е за други работи. Да оре и да копа вероятно. Или само за съвкупляване.

Ми как ще знае, след като т

Ми как ще знае, след като тя самата не е съблазнителна? Нито е красива, нито е привлекателна. Единственото, което мога да кажа за нея е, че е странна, но нищо повече.

има излъчването на мерилин монро красива и много сексапилна жена , която си прави шега със журналистите

мухахаха, баси вкуса

Съгласен че е обикновена. Най-вече в лице. Адреналинката Ени, която се вижда по-надолу в тази страница е десетократно по-красива.

Съвсем обикновено тъпо излъчване, заради нея не гледах Люси

И е права жената, тялото и не е нещо забележително. Чудесно е че е самокритична. Има обаче много интересно излъчване и то далеч не спира до тялото, това е което я прави интересна.

Има момчешко излъчване, затова е лансирана от Уди Алън. Той, както е известно е педофил. Всеки педофил предпочита момченца, в краен случай недоразвити момиченца с вид на хлапаци.

Това е една от актрисите с най-глуповато изражение и със сигурност си има покритие!

На първата снимка с червеното костюмче прилича на Виктория Бекъм но в по-светъл вариант.....като, че ли се е променяла нещо.

До Скарлет Йохансон: Виж Моника Белучи и ще разбереш веднага.

ти я виж !!! :)))

Никога няма и да разбере какво значи секси и съблазнителна мацка ! Много е далече от това : )))) Ако непрекъснато не я лансираха , щеше да си е най-тривиална невзрачна кака : ))

Напълно я разбирам. И аз се чудя какво намират хората в нея - нито е кой знае каква актриса, нито е кой знае каква убавица. Преекспонирана трътла, това.

Ти ли не знаеш бе лисицооооо!

Руиз

Не е хубава! Срещам стотици хубави, събладнителни жени и даже такива, които захващат дъха. Тези Celebrities - прехвалена работа!

Най-обичам секси хора да ми разправят как не се намират за секси...

"Секси" е доста относително понятие, както се вижда и от коментарите. Пък и някои жени имат малко различни ценности и съответно самочувствието им е свързано с други неща, не с външния вид. Така че няма нищо странно да не се приемат за секси :)

И аз не знам!

"Йохансон: Не знам какво е да си съблазнителна" Е защо тогава са тези дълбоки декортета, рокли за милиони и т.н.

честно казано и аз не я харесвам

Сигурно защото си гей. Аз, дето съм жена я харесвам!

На мен тялото й ми харесва, но лицето не. А след коментара за България съвсем ми стана неприятна.

абсолютно си права