Почина италианската кинозвезда Вирна Лизи

Италианската кинозвезда от 60-те години Вирна Лизи почина на 78 години, съобщи в. "Стампа".

Обратно в новината

Коментари - Почина италианската кинозвезда Вирна Лизи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъжно!Както заявиха и други съфорумци, беше много красива, през всичките си възрасти!А през младите си години, кажи речи до петдесетте, красотата и беше зашеметяваща!Вече я няма, но остава в паметта като изключителен символ, на вечната и всепобеждаваща женска красота!

Тъжно! Много красива жена! Да почива в мир!

Руиз

Красива жена! Много философски звучи надписът от времето на хан Омуртаг! "Човек и добре да живее, умира и друг се ражда"! С други думи, всичко е преходно! Мир на праха й!

Една рядко красива жена! Бог да я прости, светлина по пътя на душата й!!!

Прекрасна жена. Светла й памет!

Естествено красива на всяка възраст! Така с изпъната назад коса по осанка много си прилича с Цветана Манева.

Недопустимо е сравнението, което правите. Вирна Лизи (мир на праха и) е на светлинни години от Цв. Манева. Как може въобще да ви хрумне такова нещо.

И аз си помислихтака!Поздравления за точния, категоричен постинг!

Мир на праха и !! Много красива жена !!

Беше много красива жена! Във всички филми - и като млада актриса, и вече като по-възрастна, беше възхитителна. С нея небесният букет от истински звезди става още по-богат. Да е светло на душата и!

много красива жена, дори на тази вазраст, и добра актриса.

Jeni

Във всяка една възраст-красива жена! Да почива в мир!

б р е х, че глупак. много хора те харесваха и обичаха. почиваи в мир.

Беше впечатляваща актриса.Мир на праха й.

тая пък за пръв път я чувам

Ами тогава защо се обаждаш?

Младите да разгледат снимките в интернет от младите и години, да видят, какво е естествена божествена красота. Нищо общо със съвременните гумени кукли. Прекрасна жена. Нека е светъл пътят и!

Напълно споделям мнението ви. Невероятно красива жена и добра актриса. Въпреки, че съм на 18 г. съм гледала доста филми и сериали с нейно участие.

Голяма актриса и много красива на всяка възраст! Мир нa праха й и двтлс й памет!!!

"РАЙ" е друго - ако ме разбирате ... В случая става дума за нещо по-дребно: RAI - Radiotelevisione italiana.

Ти си поредния, опитващ се да налее акъл в главата на Деницова. До сега никой не е успял. А тя милата напоследък съвсем не е на себе си и явно не държи на работата си в дир, защото такива смехории пише, че да му се дореве на човек!

цтрахотна жена, помня я изключително добре във впечатляващата роля на Kатрин дe Mедичи, властна и авторитетна майка на френски крале във зашеметяващия филм Kралица Mарго...

Последния сериал за който се сещам с нейно участие е "Катерина и нейните дъщери", страхотен сериал, но дали някоя от нашите телевизии ще се сети да го повторят, всичките сезони, вечер да го гледат всички. Много жалко за страхотната Вирна Лизи

Красива жена с финес!

Вечна й памет. Голямо име не само за италианското кино, актриса от световна величина и символ на стил и женственост. В този смисъл забележка към редакторите: можехте да сложите няколко снимки от младите й години, все пак Вирна Лизи е един от символите на женска красота.

R.I.P.