Бедрос Халваджиян и Алекс имат син

Продуцентът Магърдич Халваджиян вече е дядо.

Обратно в новината

Коментари - Бедрос Халваджиян и Алекс имат син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завистливи сте много,оставете хората да живеят както си искат.Дай боже всекимо..................

sx69

Всеки ден, порция халва за мен. Да е живо и здраво детенцето, но взе да омръзва от новини за "халва" фемили.

"Адреналинката Алекс е родена в Смолян на 16-ти Септември 1984 година. Цялото име на адреналинката е Александра Ромео Енева. Всъщност тя никога не е живяла в родния си град Смолян. Баща й работи по строителството, а майка й Ирина живее и работи в Кипър." Еми това пише:))

Какви на цвят са й очите - на едните снимки са тъмни, на другите сини - цветни лещи ли носи

Проверявано ли е психическото здраве на това момче?

Сега Александра отговаряла за хореографията на музикалното риалити X Фактор. Мисля си: Дали това е така, защото бившата адреналинка разбира от хореография,(?1?) или защото свекъра (Мъгърдич)е продуцент,а мъжът и(Бедрос)- оператор в същия формат.

красавицата и звяра...

Златотърсачката успя да върже горкото момче.Нищо, че е грозновато, и то душа носи.Макар пък и бездрарник. Цицкат парите на дъртите.Нищо, да са живи и здрави.

Да им е живо и здраво детето, то няма вина за родителите и роднините си...

на мен пък ми прилича на софиту маринова в бял вариант и все още без силикон

А мен живо ме интересува Кракос Бозаджиян кога ще има, каквото ще има.

Честито! Да е живо и здраво детенцето!

Мика Стоичкова 2 - известен, защото баща му е известен и затова ние сме длъжни да знаем какво става в живота му.

Не обиждай Мика! Тя все пак прави нещо - виждали сме я като журналист, а този младеж е син на тате и може да се криви на снимки.

А известни ли са те с нещо друго?!?

си мечтаха за по-ЧАЛГА снаха Мъргадич и Кремена. Ситуацията предизвиква истинско съчувствие, но те все пак са интелигентни хора и успяват да се правят на щастливи.

екстра им е снахата :)))

Че скоро снахата от село голям ще им го забие, защото не и личат, ами и крещят намеренията... Рядко срещан дисбаланс в една двойка... Инче да е здраво детенцето и всички, които го обичат.

стига с тая параноя и ти тряаа да се вярва в доброто у хората супер им е снахата а и те са хитри хора да не мислиш ще се оставят някой току тъй да им го нахлузи Магърдич е стара мастия :))) щом тея хора чудесно съзряха какви ефтини сеири радват иначе глуповатия българин и нещо повече започнаха да режисират сеирите и да изкарват кинти от тях стоейки в страни от цялата шумотевица как ти хрумна че ще се оставят някой да ги изцеди или да им го набие и то някой от по-ниско ниво (без да обичам момичето разбира се) българите сме прости - не сме единни завистливи сме а имаме страхотна плодородна страна ...самички се затрупваме с купчини кал и помия а арменци и евреи страхотно си виждат слабостите и ги яхат в своя полза а мацата е супер Бебо - то си я харесва и си я пълни както си му е кеф а ние ще си плещим глупости тук до утре :)))

да ме извиниш, ама точно Кремена дето бълва огън и жупел срещу чалгата, та и се падна баш чалгарка - айде, холан, не е на седмото небе от въпросното нещо доведено у тях.

Снахата с този провинциално-чалга стил не ми се вързва с фамилията Халваджиян, те имат по-интелигентен фасон, въпреки че са малко "лудички"

Омръзна ми да чувам имена на "ян",омръзна ми от тия арменски златотърсачи -пред нищо не се спират ...

нема да се пуашиш ;) се ла ви :))) и без туй българите сме доста глупави и завистливи кратуни трябва да ни се обогатяват гените явно - то роми то арменци то евреи намират почва да се множът в България само ние гледаме да бягаме в чужбина ...прости и ясни природни закони

Детето да е живо и здраво! Обаче, чудя се, този младеж малоумен ли е, или се прави на такъв? А въпросната Алекс, въпреки стройното, спортното тяло, има много грубо, неженствено излъчване. Много абсурдна двойка са, не ми харесват.

Бебо на снимките е като Боби-Турбото-опулен,оплезен,със странни очила,а Алекс с големите джуки сякаш е дошла от Околовръстното или е певачка на Пайнер.

Трябва ли за знаем за съществуването на звездите Бедрос незнам какъв си и Алекс...Аз до сега знаех за една мутра от Бургас Бедрос и футболиста Алекс от ПСЖ,ама те нямат общо дете със сигурност...

Да е жив и здрав юнака и всички около него да му се радват и да има братчета и сестричета скоро. Само като гледам световната практика шаблонът на изказванията на татковците е: "Бебето и майката са добре, бащата е на седмото небе", а тук във ФБ изявлението на новия татко виждаме само как той се чувствал чудесно!!!

Тази Алекс изглежда като какичка на Бедрос

Тя е какичка, но това не е важно! Честито!

Не познавам семейството, но дядото ме кефи много с изказванията си по предаванията които съм гледала с него. Точен, безпристрастен, железен. Има морални ценности и вярвам че и семейството като цяло е стабилно. Честито на всички тях и мъдрите хора знаят, че това е най-голямото богатство - да се роди една невинна душичка. Всичко друго което се пише е тъпизъм и ограниченост, но такива са и повечето хора останали в България, по изказа за такова хубаво събитие - само негативизъм... То е ясно що за хора сме...

аз па щи кажа друго : Дядото уж има морални ценности и е пич на място , а винаги е около неморални постъпки или шоута и ги режисира - в своя полза естествено а простия българин гледа ефтин сеир и му пълни банковата сметка ...е като е толкова умен и морален нека да въздигне някак морала и културата на българина и нека пак си извлече облагата :) сигурен съм че някак и това ще успее да направи ако му се наложи - а и вече има ресурс и опит и интелект видя се

Маги ,ти ли си? Целия екип на тъпите ти предавания ти е ударил плюс.

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО НО СОРИ БАБА МУ Е ЛУДА!!!!!!!!!!!!!!

На момичето му личи, че е от дълбоката провинция. А Халважанови са голям майтап, веселяци. А защо на сина му викат Бебо? като бебе е

защото се казва Бедрос

защото се казва Бедрос

кръстоска между кючекчийка на пилон и богаташко синче - готованче.. Какво ли ще се получи?

При всички случаи ще е нещо по-добро от теб! И недей да скверниш името на Кеворкян!

Затваряй си устата бе, арменец. Кво го кертиш ченгето Кеворк?! България на българите!

Браво, дълги години да се радват заедно на момчето си!

Дано се задавите със злобните си коментари!!!Всички вие които плюете отровата си сте малки човечета,неспособни да бъдете щастливи.Комплексари на които света им е крив че сте се появили на бял свят.Жалки сте!!!

Не знам за другите коментари, даже не съм ги чела, но твоя е изключително добронамерен и положителен:-) Показва колко добър човек си!

Прилича на маймуна в лицето тази. Ама евала, оправи си живота с едно бебе. Дойде от Асеновград, уж имаше сериозен приятел, ама набързо скъса с него, като видя апетитите на шефското синче към нея. А колко е проста милата, нямам думи. Четох едно интервю с нея, още в началото като стана адреналинка и бях потресена от елементаризма и.

Завиждаш ли кифло??? Дай да те видим теб на какво приличаш!!!

Няма да го направи, нали със закон приеха да носи торба от била за хляб, като е на обществени места.

Маймуна, ама богата. Кризата не я лови и пенсионните реформи също:-)

Честито да са живи и Здрави

И тук ли стана семейно предприятие? Уж Магърдич се прави на пич като дава изказвания,а и той реално мисли като всички чалгари. По нищо не се различава от харема на Слави Трифонов.Там балета с кого ли не спа,а после и семейства направиха.

кога ще пораснеш?

нямаше ли из нета едно интересно клипче?

То не беше с нея, онази е по-хубава

Кои бяха тия! Други бебета няма ли?!

чалга в действие

Дано бебето прилича на дядо си!Защото останалите трима.....няма да кажа.

Да са живи, здрави и щастливи заедно!

Тия "родители" нямат една нормална снимка.... Но, да им е живо и здраво детето

какво им е ненормалното на снимките? а може би искаш да се снимат с костюм пред българското знаме?

Този ако не беше толкова красив тази никога нямаше да му обърне внимание...

Егати злобните коментари! Спрете се малко бе, хора, вие друго освен да плюете и мразите умеете ли?

нека им е живо и здраво!!много са ми симпатични всички от това семейство и не виждам как може да злобеете с тия ваши коментари?!момчето е симпатично и готино и тя също!!целувки

Честито на мама и тате, добре дошъл на бебока! Баба и дядо да се радват, честито и на тях!