16-годишна от ”X Factor” във фотосесия с Криско

Гери-Никол от групата Sweet 16, която наскоро отпадна от "X Factor", се озова в скута на Криско.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна от ”X Factor” във фотосесия с Криско | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си е повярвало момето, гледам и доста на сериозно се е взела.Браво, снимките с /К/риско са върхЪ.Като коледна картичка за мама и тате.

ми на нейните години малцинствата вече по три ги имат, не разбирам кое и е детското, пък и няма у Слави Трифонов да седне я

Тя герито колко ги е потрошила, еххе! Вие сте седнали тука за разни комисии да жалите. И на папата да се оплачете, пак същото. Търси се секса и провокацията и хората го предлагат. Ако беше 1960, щеха да се снимат как орат на трактор.

кои защитава комисята за защита на децата - не знам - тези са вече изпуснати, а наи-вече тъпите им родители и не ми казваите, че не знаят какво ще тане от тези малки ....

Тъкмо се канех да напиша коментар в същия дух

Само като си помисля какво искам да кажа и за двамата и по-добре да се самозензурирам, щото никога няма да мине.

Стою

Точно същото искам да кажа и аз, ама след като налагаш цензура... няма да намесваме модераторите ;)

Много е смешна, една такава недорасла а състарена.На някои снимки направо жалка.Някакъв вариант на пишман певицата Лора Караджова.И името и ...Гери-Никол,също като Куини Алис...повърня,като в латиносапунка с турско-индииско-ориенталски привкус.Безмозъчни родители слагат изкелеферчени имена после се чудят защо децата им хващат по кривия път,или това им е целта.

И къде е в такива случаи"Комисията за защита на детето"?Щото нали такива,под 18 год.ги наричат ДЕЦА?И ги защитават,от какво?Май от нещото,за което такива"деца"се борят да постигнат на всяка цена!Та тая"комисия"или да се самосезира и да се саморазтури като излишна,или да се намеси,или да се промени определението за"дете".

От какво да го защитава комисията? ,,Детето,, както виждаш доброволно е седнало на скутчето на недоразумението с мръсните обувки и пурата. Вероятно и родителите също нямат нищо против тяхното отроче да се възползва от всички,, благини,, показани на снимката.

Нали това питам,от какво ги защитава комисията?Остава последното-да се промени дефиницията за"дете".

този да си беше измил маратонките

Трябва да бърза момето, че от сега прилича на стара чанта. Какво да се прави, ген.

Определено има потенциал!

TIREX

гювендия като повечто булгаристанки!

и муслиманките се вихрят, я си спомни Зейнеб от Биг брадър

По снимките личи, че момичето има мерак да хване вече занаята.

Тая сигурно движи с някой баровец и го кефи в новата му ес-класа.

Тези рапъри хем се прават на бунтари, против някакво наложено статукво- хем следват илюминатския педофилски тренд. Тази гадосия ми напомня за извратените снимки на 10-годишната Thylane Lena-Rose Loubry-Blondeau в писание Vogue от 2011г.

ще е вече заредена за трето демографията така се бори----трябва да вземе нещо от братята щото инак ша ти притопят

Ама вие тука, моралистите, какво мислите, че правят другите 16-годишни, които не се снимат? Чукат се с батковци, с чичаци, която квото хване.

Все по-малко е така, да не кажа хич. Понеже богаташите у нас са единици вече - момичетата си предпочитат връстниците, понеже са млади и готини поне. Няма да се хващат с дърти и бедни чичета, я :))

Ей тая голема буца на снимките бе, 1.50м. дали има и чак пък на 16 да изглежда.........интересно

Тя вече е зряла жена, готова да дава и получава в любовта.

Тръгне ли ти от 16 годишна да се снимаш по секси дрешки в скута на някой, не те чака особено бляскава кариера! Тези момичета не мислят - представяте ли си това момиче, вече на 50 години например, да се кандидатира на Премиер или депутат? Че тези снимки ще ги отпечатат на билборди! И за какво?! За 40 лева ли? За славата да си известна на село..?! За честта да си до Великия Дриско?!

Е къде пък ги сложи да се кандидатират за такива постове чак... Има визия "детето" ,след 2-3 год. ще е поредната плеймейтка,а след 4, една от новите ни фолк ДИВИ... Какво ли не прави жаждата за слава и известност в нашата Р О динА...

"Подобри"...?!? Според мен е правилно да се формулира като влоши.

Мутро чалгарска и западна натрапена визия за Коледа нямаща нищо общо с българските традиции които са за един духовен семеен празник.С девалвацията на семейството като свята институция се промъква подмяна на истинските ценности с комерсиалност и вулгарност,сляпо подражание на пошлост,крещящо пропагандирани от всички медии в България.Кой родител превръща детето си в порно чучело,играчка за забогатели крадци.Този които не си обича децата, независимо от етнос и образование.

+100

Колко още шарани в маркетивнговата стратегия на това недорузомение ще напишат, че е пошло......рекламата му е насочена към търсенето, т.е. към Вас, на кой да се сърдим, че ни е такава нацията.....???? А???

Това момиче го чака голямо бъдеще и ще стане супер звезда - уви само на чалга сцената!

В главата е ок, но надолу с тези балдъри и яка г*зинка...не знам кво да я правя. За фел.цио - става! Май само за това....

Това е реалността - бордеите трябва да се заплъват с млада плът.

16-годишна ????? Въх въх вай !

Следваща фотосесия - по латексови костюми...още 1-2 подобни детски фотосесии и е готова с втори вариант - ако не пропее, ще просвири на който трябва. А.честито!

горкото момиче, сега ще и се подиграват в училище...

Тя е достатъчно глупава, за да не приеме подигравките като истина, а като завист, споко:)) Глупав човек не се обижда:)

Толкова млада, а вече драпа. Да стане поне на 18.

Толкова млада, а вече дрИпа.

А така - от малки ги учете да са лесни, перверзни и порочни... Талант да пеят не им трябва.... Следващата, моля...

Страхотна фото сесия за 16годишна... Но не за бъдеще певица, а за бъдеща: а) Порно актриса б) проститутка в) танцьорка на пилон

като гледам е щерка на някоя варненска мутра. От видеата на кастингите си личи, че си е наследила и "ценностите" на майка си. Такива фотосесии стават само с разрешение от родители. От самото начало се видя, че някой е платил, за да я лансират. Ама за толкова фалшиво пеене и поведение, май малко е платил татенцето.

Браво тръгнала е по стъпките на любовницата на Благой Георгиев, добре, че поне Дриско пардон Криско няма дечурлига или поне не ги е обявил.........

Педофилски раоти

Момиче,на 16 години си ама и даже и за клип приличаш на пълна проститутка или на ку*ва....Това е за Коледа,ама сте облечени просто ей така,не е в духа на празника!Клипа ще го гледат на твоята и под твоята възраст и ще те смятат за модел на подражание!Излагаш се!

Доколкото ми е известно в училище се изисква специално разрешение от родителите за това, че децата им ще бъдат снимани и снимките могат да бъдат публикувани на различни места.

Въпросния Дриско може да го подведе под отговорност поне по 2 параграфа. Сводничество на малолетна и налагане на аморално поведение. Родителите на малолетната участничка в ниско бюджетното порно,пардон клип,да се накажат.Тя е със силикон от сега ,а за снимките да не говорим.Каква е разликата от ромка женена на 15 и българка продавана на доста клиенти на 15, само в броя мъже минали ги на 15.Престанете да промотирате боклуци.Маса млади момичета,ще решат,че трябва да изглеждат и да се държат така.Вие унищожавате нацията.

... разликата е в това, че ромката женена на 15 до 20 вече има три-четири деца и продължава, а българката си остава единствено със сексуалната амортизация... )))

По-подходящо за възрастта и фигурата и щеше да бъде да я дегизират като джудженце, а не като Снежанка, ако бяхме нормална държава!!!!

Къв е тоа криско , не бях го чувал досега

Голям скандал! Все едно фейсбук не е пълен с такива снимки...

Разкожни снимки ! Разкожна жена ! Стига моралисти , стига с вашите соц идеали и сини престилки ! Пожелавам на всички ви (дори и на моралистите) жените да ви зарадват така за коледните празници - но не преди тях -пост е ! На жените социалистки - взимайте пример !

Жена е след 21 . Не само си чук, ами май си и ръб !

Жена е след 30.

липсва само официален закон за маолетни, непълнолетни и.н. деца със слоган "Напред към пъло опростачване и проситутизация!" Или може би това трябва да се печата като Коледно пожелание на картичките в това географско място без ценности и морал.

Аз искам да попитам къде са родителите на това дете и къде подяволите са си заврели главите идиотите от агенция за закрила на детето.Това е 16 годишно дете!!!!! Хубаво гонят роми и разни изруди който тормозят и не се грижат за децата си но и това което се случва с това дете е точно толкова грозно колкото и едно физическо малтретиране.

Гледам, май вече и джуките малко е надула, или така ми се струва. Абе, завършена, как там се пише със звездичка......прос..*ка

И аз това щях да питам - Има ли нещо в устните????

Със сигурност май има. Гледай какви са и отекли.

Докога ще ни цензурирате? Истината ли боли драги модератори

Несъразмерна е къде я сложихте при Майли тая малка ....

Уважаеми съвременни жени, защо една голяма част от вас се правят на евтини п.рцалеси! Толкова ли е хубаво да се правиш на празноглав дебил или просто на тези генът си им е такъв!

Внимавай, когато употребяваш думата "жени" по адрес на неподходящи субекти.

Хаха, е как па разбра, че съм прост! Явно си телепат, или телепатка! Каква комбинация - теле и патица!